De siste dagene har gått bort til mye rart. Jeg har blant annet spist kveldsmat med en av Norges farligste menn, og vært på foredrag med han, HP Martinsen som han het. Begynt å spare til forhåpentligvis backpacking(!!), viss ikke til tøffe student tider.. Nei det må bli backpacking, det er jo det jeg vil innerst inne, men så er det dette presset fra samfunnet om at man må komme i gang med studiene så fort som mulig. Hater det. Jeg vet at jeg egentlig har god tid til å studere og arbeide, så jeg må bare være litt tøff og gå i mot samfunnet sine normer her altså. Være litt sånn yolo. Singel og null kids det må jo nytes mens det kan`s, så da er det vel nesten obligatorisk å reise jorda rundt? Ellers har jeg fått bihulebetennelse. Ikke overraskende det etter å vært tett i nesen i 5 mnd, hva er det som skjer liksom, er det normalt å være syk så lenge? Njæ, skeptisk. Uansett så har jeg bestilt legetime til neste uke. Så satser på at det ordner seg snart.

Sola har kommet til Bergen og da er det plutselig så mye mer å finne på. Så i går var jeg og to venner ute å tok noen bilder og rant på longboard Også har jeg fått prøvd meg i mørkerom for aller første gang, gleder meg til å se resultatet av bildene.

VårEN ER HER

Ellers ble kvelden i går avsluttet med en konsert & kjøkkentjeneste. Ja, for jeg har nemlig fått internattjeneste denne uka! Xx, btw lyse morninger og kvelder er såå digg. Kan ikke beskrives hvor herlig det er å gå i mot sommer igjen!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Ah, god morgen. Nå har jeg akkuratt kommet tilbake til rommet etter å ha spist havregrøt til frokost og vært på morgensamling. Radioen spiller rolig i bakgrunnen og jeg har akkuratt påført min nyinnkjøpte leppestift å vurderer å ta meg en liten tur ut. Starter nemlig sent på skolen i dag. Viss du lurer på hva jeg studerer så går jeg på folkehøyskole i Bergen, hvor jeg studerer foto. Det nærmer seg slutten på det eventyret også. Faktisk om bare tre uker er jeg ferdig på skolen her. Skjønner ikke hvordan vi skal få tid til alt vi skal gjøre før det. For vi har fortsatt en del igjen på planen av ting vi skal lære, blant annet undervannsfotografering, mørkerom & retusjering. Pluss den siste uka kommer bare til å gå til kjekke ting, slik som paintball og andre overaskelser som jeg ikke vet enda. Men jaja. Det fikser seg vel.

. . . .

Viss du lurer på hva den nye leppestiften min heter så er det "Pink ribbon". Liker den veldig godt til nå, men har ikke fått brukt den så mange ganger med tanke på at den er ny. Forresten! Et tips jeg leste viss du ofte får leppestift på tennene dine, så kan du påføre litt vaselin på tennene, så blir de ikke avfarget. Det var et tips jeg leste Beyonce brukte..

Nei jeg får vel komme meg ut mens det enda er sol. Været er jo så skiftende for tiden. Snø når det nærmer seg mai liksom, er det nomalt? Uansett vi snakkes.

Likes

Comments

Hei! Siden jeg er ny på nouw tenkte jeg å kjøre i gang med 25 spørsmål om meg.

1.Har du et mellomnavn?

Ja, heter Ane Elisabeth og har egentlig aldri likt navnet. Derfor kaller jeg meg selv bare for Ane. Farmor syntes kanskje det er litt trist fordi hun heter Elisabeth. Men men.

2. Hva var favoritt faget og det verste på VGS?
Favoritt: Sosiologi. Det siste året klarte jeg og å favoritisere meg hos læreren, noe som gjorde faget enda kjekkere. Jeg følte en mestring i faget og jobbet enda bedre med det, tror også det har noe med hvorfor jeg ble favoritt. Så det er bare å vise at du engasjerer deg og sette noen mål for slike elever liker lærerene. Tror jeg vertfall;)

Verste: Matte.. :( RIP, skulle gjerne hatt 4 i matte slik at lærerdrømmen kunne blitt oppfylt.

3. Hva er favoritt drinken og drikke når du skal ut?
Har den siste tiden vært avholds.

4. Hva er favoritt sangen din for øyeblikket?

Ophelia av The Lumineers.

5. Hva vil du at barna dine skal hete?

Duh. Dette er et spørsmål jeg lett hadde svart på for et år siden, men navnedrømmen har blitt ødelagt. Syntes ikke navnet er fint lenger, men syntes veldig lenge at Sina/Sine var et fint navn. Gutt hadde jeg også et navn, men kommer ikke på det nå. Heldigvis er ikke dette noe jeg trenger å stresse med helt enda!

6. Er du med på noen sport?
Nei, eller på skolen har jeg sirkeltrening en gang i uka - hehe. Når jeg flytter hjem i mai skal jeg ta opp trening igjen og melde meg inn på et treningssenter.

7. Hva er favoritt boken din?
Siste boka jeg leste som gjorde inntrykk var et helt halvt år. Nå holder jeg på å lese boka "datter" som til nå anbefales.

8. Hva er favoritt fargen din?
Rosa så klart.

9. Hva er favoritt dyret ditt?
Hund <3 <3

10. Hva er favoritt parfymen din?

Hmmmm. For tiden bruker jeg Versace bright crystal, så vi sier den.

11. Hva er favoritt høytiden din?

Må bli påske. De siste årene har jeg feiret påsken i sommerhuset i Spania og det har vært skikkelig kos. Ellers har jeg hatt noen utrolig kjekke påsketurer på hytten i fjellet med kjekke søskenbarn og tante og onkel.

12. Er du ferdig utdannet?
Nei laaaangt i fra. Vurderer å starte på bachelor i Sosiologi til høsten eller aller helst neste år. Vil reise litt mer før jeg starter på studier. Tross alt nå jeg er fri og frank og kan reise.

13. Har du vært i et annet land?
Ja, telte 20 land i sted. Usikker om det er helt korrekt, men noe rundt der i hvertfall.

14. Snakker du noen andre språk enn norsk?
Engelsk og utrolig dårlig tysk.

15. Har du noen søsken?
Ja, jeg er eldst over to lillesøstre og en bror.

16. Hva er favoritt butikken din?
Jeg elsker å shoppe i utlandet, gjerne på Behrska og Pull&Bear. I det siste har jeg blitt veldig glad i Zara også.

17. Hva er favoritt maten din?
Er veldig glad i asiatisk mat, men kommer ikke på noe spesifikk.

18. Hvem er favoritt youtuberen din?

Sorry ass, ser ikke på youtube.

19. Hva er favoritt filmen din?
Den siste filmen jeg så var October kiss, var ganske søt, men favoritt film tror jeg må bli Marley & me.

20. Hva er favoritt serien din?
Aiai, dette var et vanskelig spørsmål. Nå for tiden ser jeg liksom på 3 serier, og har sett ganske mye serier opp gjennom mitt 20 år lange liv. Hm, men en hit er jo alltid modern family.

21. PC eller Mac?
Mac.

22. Hvilken mobil har du?
Iphone 6s!

23. Hvor høy er du?
Mener du hvor lav? Skulle ønske jeg var noen centimeter høyere altså. Er 162 cm.

24. Har du noen kjærledyr?
Ja verdens aller beste hund Oscar. Elsker virkelig den hunden der.

25. Favoritt apps?

Instagram, snapchat og vsco.

Håper du vil følge meg på den ville veien videre.

Likes

Comments