Godmorgon pullor!

Här sitter vi. Nyduschade. Eller ja, Aivi föredrar att bada så hon fick bada samtidigt som jag duschade haha. Jag passade på att ha i en hårinpackning eftersom jag skulle förmodligen få en lång dusch men icket. Aivi ville bada i någon minut bara haha.

Vet ni vad jag blir irriterad på??? När man duschar, rakar sig, känner sig jätte len, sen går man ut och det känns som att man har stubben kvar. Onödigt att ens raka sig. Så fort det blir kallt så vill hårsäckarna flyga sin kos men kommer bara halvvägs. Typ.

Nu ska jag sminka mig och försöka bli en människa. Är så äckligt stressad så att jag vill spy.

Glöm inte att anmäla er till A-kassan gott folk! Det blir jobbigt om ni är arbetssökande och inte har en.. Har jag märkt.. Skjut mig? Hehe

​mys

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Och nu börjar dagen leda mot sitt slut. Eller ja, den är redan slut och jag ska ta min feta röv till sängen. Där ligger Aivi just nu och drömmer läskiga drömmar tror jag (hon gråter till lite nu och då). Jag ska krama om henne extra hårt ikväll för imorgon åker hon en bit ifrån mig.

Och nu såhär vid midnatt så börjar jag alltid tänka. Jag tänker för mycket och det irriterar mig. Ni som läste min förra blogg vet om att jag käkade antidepressiva förut. Jag käkade en hög dos (maxdosen för mig var 40mg men ökade till 60mg utan tillåtelse ifrån en läkare.. Ops hehe). Men jag gjorde en coldturkey. Jag slutade alltså tvärt, utan att trappa ner. Jag ångrar det dock inte för antidepp är lite av djävulens påfund.

Antidepp hjälpte mig absolut. Jag blev känslokall och slutade bry mig om andra lika mycket. Det hjälpte mig att gå ur ett destruktivt förhållande. Men annars har den inte hjälpt mig sådär jätte mycket. Blev bara tröttare.

Men såhär vid midnatt så är jag såå sugen på att börja igen. Just för att jag inte hade mina tankar då. Jag ska absolut inte börja igen, men det hade varit skönt. Ibland. Att bara ta en då det känns som jobbigast. Det kanske finns sådan antidepp?

Och för att inte göra er nyfikna så handlar mina tankar oftast om det som hänt (?) egentligen. Jag kan bli fruktansvärt ledsen och arg då jag tänker på allt som hänt senaste året. Jag vet inte hur många gånger jag tänkt "jag släpper det och går vidare" och jovisst jag har gått vidare och blickar oftast framåt. Men ibland bara.. Uh.. För i helvete. Varför varför varför tillät jag mig själv att bli så nedrans nedtryckt? Förstår ni vad jag menar? Jag blir arg på mig själv. Och det är dom tankarna jag vill skrynkla ihop till en liten boll och sparka iväg. Det finns ingen chans i helvetet att jag skulle vilja gå tillbaka till ett sådant förhållande igen. Det är inte det.

Det är löjligt. Det är riktigt löjligt att tänka så det vet jag. Kan stanna upp och ge mig en örfil (inte bokstavligen då haha) och bara "men HALLÅ? Nu då? Nu är du en badassgirl, stark och modig. Sluta tänk på det som varit och blicka framåt 100%?" Man bara - men jaaaa jag gör ju det MEN IBLAND SÅ KANSKE MAN BEHÖVER TÄNKA PÅ DET SOM VARIT FÖR ATT SEDAN INSE HUR JÄVLA LÅNGT JAG KOMMIT MED MIG SJÄLV OCH HUR JÄVLA BADASS JAG ÄR??? Käften....💁🏻💁🏻💁🏻💁🏻

Godnatt.

Likes

Comments

Har precis varit och hälsat på min älskade morfar som ligger på sjukhuset. Aivi fick följa med och hon kunde hålla sig i skinnet (hon är annars en väldigt energisk människa haha) men efter en stund så kunde hon inte hålla sig så lugn så vi åker nu vidare till mamma och pappa. Bob och skidåkning står på schemat. Åh min älskling!!! Vad jag älskar henne. Imorgon åker hon till sin pappa.

Likes

Comments

Men godmorgon mina pullor!

Vaknade runt 07.30 av att Aivi försöker mata mig med kattmat. Thank u sweety! Sedan säger hon samma mening som varje morgon "mamma, kliv upp! Inte sova. Soffan. Titta på mulan och dricka välling. NEJ MAMMA inte sova. Vakna. Godmorgon. MAMMAA" Hahah ja jag är en väldigt morgontrött människa.

Riktigt fint väder är det ute idag. Solen lyser men det skulle inte förvåna mig om det är äckligt kallt ute ändå. Jag hatar vintern. Vintern är ingen hit för Aivi heller thank god. Iallafall inte nu då det är så kallt. Jag totalt vägrar att gå ut om det är mer än -15 grader ute.

Tittade på termometern nu och det är endast -7 ute! Så då tänkte jag passa på att åka lite Bob och åka skidor med Aivi. Blir nog roligt.

Likes

Comments

Aivi gick och la sig direkt när vi kom hem. Självmant och utan gnäll. Det behövde jag halvt fira kände jag (haha) så jag tog fram ost&kex, brie, vindruvor och ett glas vin. Efter tre avsnitt av revenge så inser jag att jag ätit upp ALLT jag tagit fram så jag gick och la mig med lite skam haha! Jag har ju tränat idag liksom.

Och nu ligger jag här med en snarkande dotter bredvid mig och börjar må riktigt illa. Bäst att jag somnar nu innan jag får paniken. Jag avskyr känslan av att behöva kräkas.

Tidigare idag. Riktigt jävla Badass med min fejkpiercing😅

Likes

Comments

Ja jo jag hade tänkt börja blogga igen. Och detta blir en liten nystart kan man säga. Det känns lite onödigt att importera min förra blogg, blir sådant stort hopp haha!

Jag har inte bloggar på ett år, that's Why. Kommer säkerligen inte skriva sådär jätte mycket heller utan blir mest vloggar, som har varit mer min grej.

Jag har precis tränat så jag är påväg hem, med förhoppningen att Aivi somnar i bilen så att jag slipper nattningsfighten ;)

Likes

Comments