TRAVELLING

YAY! På fredag d. 19 er min familie og jeg forhåbentlig klar til en lang køre tur ned til Østrig. Jeg har været afsted på ski ferie næsten vært år siden jeg var 1 år gammelt. Det er min far, pap mor, storesøster og min to brødre og den ene af mine brødres kæreste. Jeg elsker virkelig at stå på ski men jeg har os gjort det næsten hele mit liv.

Vi skal til Sallbach Hintergleem hvor vi har været tre gange før. Jeg håber bare det bliver godt vejr, så er det altid lidt sjovere.

Jeg håber på at kunne opdatere der nede fra

Møs

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

LIFESTYLE

Hey Alle!

Hvis i nu har nogle ideer eller ting som gerne ville have ta jeg skrev om her inde så må i meget gerne skrive nede i kommentaren.

Det her er bare lige et hurtigt indlæg, jeg laver for at se om i har nogle ideer


Ane<3

Likes

Comments

LIFESTYLE

1. Jeg er virkelig en pandekage pige. Der findes nærmest ikke noget bedre en en pandkage med sukker. Og så er de selfølgelig bedst når de er hjemmelavede.


2. Jeg kan rigtig godt lide at støvsuge, jeg nyder det virkelig.


3. Jeg er rædselsslagen for slanger, de er så uhyggelige og klamme.


4. Når jeg ikke kan sove, så kan jeg finde på at lave lister over ting inde i mit hoved. Fx over det mad jeg bedst kan lide eller mine yndlings tv shows.


5. Jeg har en lektie/huske liste på min computer, så hvis jeg ikke kan huske hvad jeg skal eller har af lektier så kigger jeg bare lige på den.


Møs<3

Likes

Comments

Jeg er kæmpe fan af Netflix, jeg har set så mange serier. Men her er de serier som jeg kan se om, og om igen. Hvis du ikke har set dem skal du helt sikkert checke dem ud.

(Hvis nogle af jer har lidt tømmermænd efter nytårs aften, så skal i da helt klart se lidt serier)

Møs Ane

Likes

Comments

Jeg har fået nogle rigtig gode julegaver efter min mening og er rigtig glad for det hele. Og tlnker jeg at fortælle jer om hvad jeg har fået.

1. Et par nike sko i hvid, som hedder nike air max 95.

2. En ski jakke.

3. Smykker fra pilgrim.

4. Penge.

5. Et lækkert tørklade fra Saint Tropez

6. Billeder fra Desino

7. Make up fra nyx og mac.

8. hudpleje fra Avéne

9. Ralph lauren parfume (nr. 2)

10. En hoodie fra Hollister.

11. Lidt andet forskeligt tøj.

12. En bog som hedder "Hej fra, Kære Emil" (Jeg er jo en rigtig læse hest haha)


Jeg siger tusind tak til min familie og venner, for alle de lækre gaver<3


Likes

Comments

Hold da op et år! Og jeg er inderst taknemlig for alt hvad 2017 har bragt mig.


Likes

Comments

LIFESTYLE, FOOD

Jeg havde sådan en dejlig juleaften, sammen med min familie. VI fik lækker mad og spiste rigtig meget af det. Jeg blev nød til lige at knappe min øverste bukse knap op fordi jeg bare havde spist så meget.

Vi startede med at spise and og diverse tilbehør. Efter det skulle vi have risalamande. Min Pap mor havde puttet to mandler i og min storebror fandt dem begge, så det syntes vi andre jo selfølgelig var rigtig træls haha!

Efter al den mad, skulle vi hen og danse om juletræ hvor vi sang sange som bla. Nu det jul igen, et barn er født i Betlehem, og du det jul igen.

YAY endelig tid til at pakke gaver op! Vi var 10 personer, så der var ret mange julegaver under træet. Men jeg tænker ikke jeg vil fortælle om hvad jeg fik, da jeg tænker at lave et blog indlæg om det.

Alt i alt var det en mega hyggelig juleaften! (P.S se lige vores specielle julestjerne, min far købte den engang da han var i Mexico)

Møs<3Likes

Comments

hey allesammen

Mit yndlings måltid er morgenmad, jeg har intet energi hvis jeg ikke for morgenmad. En anden ting jeg også rigtig godt kan lide er at gøre noget ud af min morgen mad, men de dage hvor jeg har travlt kan min morgenmad består af:

Opskrift

Græsk yoghurt

En grape frugt

Evt. noget Müsli

det mikser du bare sammen og så bom! der har du en lækker morgenmad

Møs Ane

Likes

Comments

Jeg har lavet en blog, fordi jeg altid godt har kunne lide at skrive og give folk inspiration. Jeg ser op til mange bloggere og nu har de nok inspireret mig til at lave min egen. Det er super fedt at kunne gå ind og læse om andres holdninger og se tingene fra et andet perspektiv end mit eget.

Nu er jeg jo kun 14 år gammel, så jeg har ikke meget erfaring med så mange ting, men det for jeg forhåbentlig;). Måske syntes nogen det er fortideligt at jeg har lavet en blog netop fordi at eg er så ung, men for mig handler det mere om at jeg gør noget jeg syntes er sjovt og på den måde for jeg automatisk mere erfaring.

Men jeg håber, at nogle af jer vil følge med og kan lide hvad jeg lægger op.

Skriv gerne en kommentar om hvad i mener om min blog7 de indlæg jeg har lavet, indtil videre

<3<3<3


Likes

Comments

Omelet med squash!

omelet:

3 æg

1/2 dl mælk

salt

friskkværnet peber

2 tsk smør til stegning

Halv squash

fremgangs måde:

Pisk æggene i en skål, og tilsæt derefter mælk, salt og peber. Varm panden godt op med smeltet smør. Hæld ægge massen ud på panden, efter lidt tid (forskelligt hvor lang tid det tager).

fyld:

først svitser du squashen inden ægge massen er kommet på panden, når de er godt svitset og har fået lidt farve så tager du dem af. Så snart du har fyldt panden op med æggemassen, så kommer du squash ternene på igen.

mega lækkert<3

Møs


Likes

Comments