Fashion, Lifestyle, Much more
Long time no see - det må man da sige! Jeg har efterhånden været væk, meget længe, og det undskylder jeg. Jeg kan se på mine statistikker at I stadig følger med, selvom det er godt og vel 3 måneder siden jeg sidst var aktiv - det er virkelig rart a…

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Lifestyle
Jeg modtog i starten af ugen, en pakke med nogle lækre prøver fra NUSKIN. Så jeg tænkte, at jeg ville dele mine oplevelser af produkterne! Jeg har modtaget fire forskellige prøver; mud mask, baobab bodybutter, RENU hair mask og tooth whitening. Jeg…

Likes

Comments

Fashion
I anledning af at jeg snart har haft bloggen i et halvt år, tænkte jeg, at det skulle fejres! Derfor har jeg sammen med Marie fra https://www.instagram.com/tasselsbyms/ indgået et samarbejde. Vi udlodder en vinder, af et helt valgfrit par tassels, …

Likes

Comments

Det syvende indlæg af "Hvad vil jeg?" har jeg fået hjælp af den super søde Tilde Lyng fra bloggen http://nouw.com/lillelyng. Hun er en forholdvis ny blogger, men er virkelig dygtig!

- Kort om dig selv og hvad du laver i din fritid

Min navn er Tilde Lyng, og jeg kommer fra bloggen lillelyng. Jeg er 19 år (20 om lige præcis 65 dage).
Jeg har i næsten fem år bakset med anoreksi, men er er nu endelig på vej i den rigtige retning.
Grundet sygdom har mine fritidsinteresser været forholdsvis begrænsede, men jeg har dog et fritidsjob i en Dagli Brugs. Og så elsker jeg at løbe. Knuselsker. Jeg glæder mig til at komme igang med det igen.

- Vidste du hvad du ville arbejde med senere i livet, før du startede på gymnasiet?
Overhovedet ikke. En gang ville jeg gerne være politibetjent, men den drøm døde lidt hen. Så ville jeg være dyrlæge, men det er også en overstået fase nu. Så var jeg blank. Helt blank. Nu har jeg en lille håndfuld af muligheder. Herunder bl.a. jura, arkitekt, eller journalist/skribent.
Nogle dage er jeg vældigt begejstrede for ideerne. Andre dage kan jeg slet ikke se mig selv lave det resten af livet.

- En oplevelse du vil dele
Jeg ville ønske jeg kunne fortælle om den der vildt fede studietur vi var på, eller de umådeligt sjove fakkelfester (det hedder skolefesterne hos mig). Det kan jeg bare desvære ikke. Det forholder sig nemlig sådan, at jeg ikke var med. Jeg var slet og ret for syg til at deltage på studieturen, og af fakkelfester, har jeg deltaget til én enkelt, i hele min gymnasie ‘karriere’.
Så det jeg kan berette om, er derimod ikke særligt positivt, men faktisk det værste jeg har oplevet i gymnasiet. Nemlig at blive taget ud.
Jeg startede på gymnasiet i 2014. Efter et halvt år i 1g, besluttede diverse læger, at jeg ikke længere måtte gå i skolen, grundet min kritiske sygdomstilstand. Så jeg var hjemme i et halvt år, og måtte starte forfra, den næste sommer.
Jeg var sønderknust. Men hvor er jeg dog glad for det nu. For tænk en gang, hvis jeg var blevet student, denne sommer. Dét føler jeg mig slet ikke klar til. For det første, har jeg jo ikke den fjerneste ide om, hvad min fremtid skal indebære. Men endnu vigtigere, så har jeg jo slet ikke været ung endnu. Jeg mangler at feste på en torsdag og have tømmermænd på en fredag. Jeg mangler alt det sociale, der følger med det, at gå på gymnasiet. Nuvel får jeg 12-taller på stribe, men helt ærligt, hvad er det værd, når det der rent faktisk betyder noget i livet, står til -3?
Så nu vil jeg nyde det sidste år på gym og forhåbentligt blive en smule klogere på, hvad der så efterfølgende skal ske.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Her er ugens weekly wishes. Alle items er fra Zara, ooops. Har det dog lidt med, at blive helt forelsket i mange items, fra det samme brand. Derfor har jeg denne gang, fokuseret på Zara. Jeg er selv især vild med solbrillerne fra Zara, de er så cool og edgy! Jeg håber, at I fik inspiration til Jeres garderobe - HUSK at der er linket til alting! Knus Anela.

Likes

Comments

Det sjette afsnit af "Hvad vil jeg?" har jeg fået hjælp af smukke Emilie fra bl.a. youtube og instagram. Link til hendes youtube kanal - https://www.youtube.com/user/KissesFromE/videos. I vil kunne læse mere om Emilie og hendes år som udvekslingsstudent i næste afnit.

- Kort om dig selv og hvad du laver i din fritid.

Mit navn er Emilie, jeg er 19 år gammel, mine interesser er at rejse og opleve kulturer, at danse og at lave videoer.

- Hvordan finder man den perfekte efterskole og hvorfor valgte du at tage på efterskole?

I skoleåret 2014/15 gik jeg på Oure Efterskole, som var et helt fantastisk år for mig.

Hvordan man finder den perfekte efterskole? Tjo, det er svært! Men så længe man finder en efterskole hvor man kan dyrke sin sport eller interesse, så tror jeg kun det kan blive et fedt år. Jeg havde hørt at Oure havde et højt niveau indenfor dans, men det var egentlig meget tilfældigt at jeg valgte Oure. Jeg havde ikke tjekket så mange efterskoler ud, og jeg vidste ikke helt hvad jeg ville efter 9. klasse, så da min mor foreslog efterskole, tænkte jeg "why not?". Jeg glædede mig som sådan ikke, og havde ikke de store forventninger, men endte med at have et fantastisk år!

- Hvordan foregår det hele på og det allerbedste ved at gå på efterskole?

Når man går på efterskole bliver man utrolig tæt og man lærer at gå på kompromis og dele med andre. Det allerbedste ved at på efterskole, er de venskaber man får og hvor tætte de er. Man bliver lynhurtigt bedstevenner, der griner sammen og laver alting sammen. Udover det får man tid til at fokusere på sine interesser og venner lidt mere, selvom man går i skole.

Likes

Comments

Her får I inspiration til tre instagrams, som I måske ikke kender til. Jeg har valgt tre lidt forskellige, men alligevel ikke meget forskellige, instagrams. Det de har tilfælles er, at de alle har et "tema". Så her får I første del af "3 instagrams man skal kende til". Der er links til dem alle, så tjek dem endelig ud! Knus Anela.

Jeg er helt vild med det "kølige" tema der er! Kontrasterne passer perfekt sammen. Inspiration er der, at finde! Link - https://www.instagram.com/bentheliem/

Jeg er smask forelsket i Carolinas instagram! Den er så farverig, og fyldt med de fedeste outfits og billeder. Link - https://www.instagram.com/carolina__bp/

Pernilles instagram er proppet med fede ferie billeder, der gør at man ønsker at man selv var der! Link - https://www.instagram.com/pernillewilby/

Likes

Comments

Tænkte at jeg ville dele mit nyeste sko-køb, her på en mandag. Denne gang blev det den fede model - nem Nike SB Satire 2! Det er en meget typisk Anela-sko. Jeg er meget til sko - især fra Nike - det er enkle, men samtidigt har et twist, der bare redder hele ens outfit. Jeg endte med at vælge et par i sort og hvid, cause ja, jeg er ret basic omkring sko, hahah. Jeg glæder mig til at have taget dem rigtigt i brug.

Likes

Comments