Fashion, Lifestyle, Much more
Nogle af de mere efterspurgte indlæg, omhandler meget om det at blogge. Så her får I nærmere informationer om den kommende serie, der rammer kanalen meget snart! Jeg laver 4 indlæg om alt om at blogge! Emnerne vil være; 1. Q&A - alt om at blogge! 2…

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Lifestyle
Jeg modtog i starten af ugen, en pakke med nogle lækre prøver fra NUSKIN. Så jeg tænkte, at jeg ville dele mine oplevelser af produkterne! Jeg har modtaget fire forskellige prøver; mud mask, baobab bodybutter, RENU hair mask og tooth whitening. Jeg…

Likes

Comments

Fashion
I anledning af at jeg snart har haft bloggen i et halvt år, tænkte jeg, at det skulle fejres! Derfor har jeg sammen med Marie fra https://www.instagram.com/tasselsbyms/ indgået et samarbejde. Vi udlodder en vinder, af et helt valgfrit par tassels, …

Likes

Comments

Contains affiliate links

Her er ugens weekly wishes. Alle items er fra Zara, ooops. Har det dog lidt med, at blive helt forelsket i mange items, fra det samme brand. Derfor har jeg denne gang, fokuseret på Zara. Jeg er selv især vild med solbrillerne fra Zara, de er så cool og edgy! Jeg håber, at I fik inspiration til Jeres garderobe - HUSK at der er linket til alting! Knus Anela.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Det sjette afsnit af "Hvad vil jeg?" har jeg fået hjælp af smukke Emilie fra bl.a. youtube og instagram. Link til hendes youtube kanal - https://www.youtube.com/user/KissesFromE/videos. I vil kunne læse mere om Emilie og hendes år som udvekslingsstudent i næste afnit.

- Kort om dig selv og hvad du laver i din fritid.

Mit navn er Emilie, jeg er 19 år gammel, mine interesser er at rejse og opleve kulturer, at danse og at lave videoer.

- Hvordan finder man den perfekte efterskole og hvorfor valgte du at tage på efterskole?

I skoleåret 2014/15 gik jeg på Oure Efterskole, som var et helt fantastisk år for mig.

Hvordan man finder den perfekte efterskole? Tjo, det er svært! Men så længe man finder en efterskole hvor man kan dyrke sin sport eller interesse, så tror jeg kun det kan blive et fedt år. Jeg havde hørt at Oure havde et højt niveau indenfor dans, men det var egentlig meget tilfældigt at jeg valgte Oure. Jeg havde ikke tjekket så mange efterskoler ud, og jeg vidste ikke helt hvad jeg ville efter 9. klasse, så da min mor foreslog efterskole, tænkte jeg "why not?". Jeg glædede mig som sådan ikke, og havde ikke de store forventninger, men endte med at have et fantastisk år!

- Hvordan foregår det hele på og det allerbedste ved at gå på efterskole?

Når man går på efterskole bliver man utrolig tæt og man lærer at gå på kompromis og dele med andre. Det allerbedste ved at på efterskole, er de venskaber man får og hvor tætte de er. Man bliver lynhurtigt bedstevenner, der griner sammen og laver alting sammen. Udover det får man tid til at fokusere på sine interesser og venner lidt mere, selvom man går i skole.

Likes

Comments

Her får I inspiration til tre instagrams, som I måske ikke kender til. Jeg har valgt tre lidt forskellige, men alligevel ikke meget forskellige, instagrams. Det de har tilfælles er, at de alle har et "tema". Så her får I første del af "3 instagrams man skal kende til". Der er links til dem alle, så tjek dem endelig ud! Knus Anela.

Jeg er helt vild med det "kølige" tema der er! Kontrasterne passer perfekt sammen. Inspiration er der, at finde! Link - https://www.instagram.com/bentheliem/

Jeg er smask forelsket i Carolinas instagram! Den er så farverig, og fyldt med de fedeste outfits og billeder. Link - https://www.instagram.com/carolina__bp/

Pernilles instagram er proppet med fede ferie billeder, der gør at man ønsker at man selv var der! Link - https://www.instagram.com/pernillewilby/

Likes

Comments

Tænkte at jeg ville dele mit nyeste sko-køb, her på en mandag. Denne gang blev det den fede model - nem Nike SB Satire 2! Det er en meget typisk Anela-sko. Jeg er meget til sko - især fra Nike - det er enkle, men samtidigt har et twist, der bare redder hele ens outfit. Jeg endte med at vælge et par i sort og hvid, cause ja, jeg er ret basic omkring sko, hahah. Jeg glæder mig til at have taget dem rigtigt i brug.

Likes

Comments

Femte afsnit af "Hvad vil jeg?" handler igen om sabbatår, dog anderledes ift. det tidligere indlæg. Jeg fået hjælp af den skønne Line Fisker fra bloggen http://nouw.com/linefisker og youtube kanalen https://www.youtube.com/channel/UC1pDVn8fDZ227VtGxzuoWhQ/videos.

- Hvordan fandt du ud af, at det var det du ville?

Jeg har næsten altid vidst, at jeg gerne ville på Fredie Pedersens danseuddannelse, derfor vidste jeg også, at jeg skulle arbejde et år for at få råd til det. Dermed var det nødvendigt med et sabbatår. Hvis jeg kunne have gået direkte til min danseuddannelse, havde jeg nok gjort det.

- Hvad har du tænkt dig, at bruge dit sabbatår på?

Jeg har brugt mit sabbatår på at arbejde i en vuggestue og arbejde som fuldtidsbarnepige. Det har jeg gjort, da jeg elsker at arbejde med børn, og genre vil have en uddannelse som pædagog senere hen.

- Hvad tænker du, at du senere vil arbejde med i livet?

Jeg arbejder hen mod at kunne arbejde som fuldtids blogger og youtuber, men ellers vil jeg gerne arbejde som pædagog. Det har jeg egentlig vidst hele mit liv, da jeg elsker børn.

Likes

Comments