Nyt indlæg

Lifestyle
Det syvende indlæg af "Hvad vil jeg?" har jeg fået hjælp af den super søde Tilde Lyng fra bloggen http://nouw.com/lillelyng . Hun er en forholdvis ny blogger, men er virkelig dygtig! - Kort om dig selv og hvad du laver i din fritid Min navn er Tild…

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Lifestyle
Det sjette afsnit af "Hvad vil jeg?" har jeg fået hjælp af smukke Emilie fra bl.a. youtube og instagram. Link til hendes youtube kanal - https://www.youtube.com/user/KissesFromE/videos . I vil kunne læse mere om Emilie og hendes år som udvekslingss…

Likes

Comments

Fashion
Tænkte at jeg ville dele mit nyeste sko-køb, her på en mandag. Denne gang blev det den fede model - nem Nike SB Satire 2! Det er en meget typisk Anela-sko. Jeg er meget til sko - især fra Nike - det er enkle, men samtidigt har et twist, der bare re…

Likes

Comments

Femte afsnit af "Hvad vil jeg?" handler igen om sabbatår, dog anderledes ift. det tidligere indlæg. Jeg fået hjælp af den skønne Line Fisker fra bloggen http://nouw.com/linefisker og youtube kanalen https://www.youtube.com/channel/UC1pDVn8fDZ227VtGxzuoWhQ/videos.

- Hvordan fandt du ud af, at det var det du ville?

Jeg har næsten altid vidst, at jeg gerne ville på Fredie Pedersens danseuddannelse, derfor vidste jeg også, at jeg skulle arbejde et år for at få råd til det. Dermed var det nødvendigt med et sabbatår. Hvis jeg kunne have gået direkte til min danseuddannelse, havde jeg nok gjort det.

- Hvad har du tænkt dig, at bruge dit sabbatår på?

Jeg har brugt mit sabbatår på at arbejde i en vuggestue og arbejde som fuldtidsbarnepige. Det har jeg gjort, da jeg elsker at arbejde med børn, og genre vil have en uddannelse som pædagog senere hen.

- Hvad tænker du, at du senere vil arbejde med i livet?

Jeg arbejder hen mod at kunne arbejde som fuldtids blogger og youtuber, men ellers vil jeg gerne arbejde som pædagog. Det har jeg egentlig vidst hele mit liv, da jeg elsker børn.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Torsdag d. 27. juli startede jeg ud sammen med en af mine bedsteveninder. Eftersom at vi ikke havde været sammen i lidt over et år, skulle vi selfølgelig catche hinanden op, på alt det der var sket siden sidste. Det skete mens vi gik en tur ned til Nivå havn, dog blev vi på hjemvejen våde af regnen - not so cool, men det var hyggeligt!

Senere tog jeg turen til Frederiksberg, hvor jeg skulle ud og spise sushi med min storesøster. Hun bor på Amager og jeg i Nivå, så vi ser desværre ikke hinanden så tit. Da vi havde spist noget af det lækreste sushi hos FujiSushi, hvor man forresten både kan få ad libitum sushi og running sushi, gik vi hen imod hovedbanegården, fordi jeg skulle tage bussen til Amagerbro, mens hun cyklede hjemad. Efter et kvarters tid nåede vi begge hjem. Planen var så at vi skulle hen til Ismageriet, dog skulle min søster på arbejde næste dag, og vi var begge helt udmattede, så vi endte hjemme i sofaen, under dynen med en is og så en film. Jeg overnattede, og fredag tog et kig ind i Amagerbro centeret, og tog hjem til Nivå igen.

Addressen til FujiSushi - Pile Allé 21, 2000 Frederiksberg - og kan varmt anbefales!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Her ser I ugens ønsker! Jeg har en obsession med Ganni og har derfor udvalgt tre mega fede items; en super cool jakke, med de fedeste detaljer ved bryst og talje, så har vi den flotteste strik trøje i en fineste gule farve, jeg er helt vild med den fede nederdel, som har læderdetaljerne! Solbrillerne fra Gucci er virkelig også flotte, jeg er SÅ forelsket i modellen! Jeg prøvet noget anderledes med collagen, jeg synes selv, at det fungerede ret godt. Knus Anela.

Likes

Comments

Fjerde afsnit af "Hvad vil jeg?" handler om STX, her har jeg fået hjælp fra Alma Louise, fra http://nouw.com/almatraasdahl.

- Kort om dig selv og hvad du laver i din fritid:

Jeg hedder Alma Louise og jeg er 19 år gammel. Jeg bruger min fritid sammen med min søde kæreste eller mine gode veninder. Derudover har jeg også en hest, der skal passes og rides, og så er der jo også arbejde og lektier/afleveringer, men det er jo heldigvis slut lige om lidt:P

- Hvordan fandt du ud af, at STX var det du ville?
Min storesøster havde gået på det gymnasium som jeg endte med at vælge, og så kunne jeg bare bedst se mig selv her, hvor jeg kunne vælge en sproglig linje. Handel, matematik osv., har aldrig været noget for mig.

- Vidste du, hvad du ville arbejde med senere i livet, før du startede på gymnasiet?
Både og. Jeg har altid haft en ‘passion for fashion’, og haft en idé om, at jeg godt kunne tænke mig at arbejde inden for dette felt - men det er først på gymnasiet, at jeg har opdaget, hvor glad jeg er for at skrive, hvilket har hjulpet mig i retning af en kommunikations/medie/retorisk, videregående uddannelse.

- Evt. en oplevelse du vil dele
Hele gymnasiet i sig selv har været en KÆMPE oplevelse. Det er virkelig en fed tid! Jeg har mødt så mange skønne mennesker, b.la. min bedste veninde som jeg har næsten uhyggeligt meget tilfælles med, det er som om, at vi har kendt hinanden altid. Ellers har der bare været så mange fede ‘oplevelser’ såsom fester, studieture og sjove traditioner.

Likes

Comments

To uger gik der, og vinderen af et par tassels fra Byemce er nu fundet! Den heldige vinder blev Sarahemadsen, tillykke til Sarah! Der venter Jer en anden giveaway senere på et tidspunkt, så stay tuned! Tak til alle der læser med på bloggen, det varmer helt indeni, at jeg kan inspirere andre. Knus Anela.

Likes

Comments