Tror jag misstog min trötthet imorse, känner hur en fet förkylning börjar krypa sig in. Inte braaa. Har bokstavligt inte tid. Så ger upp idag och åker hem. Köpte btw precis pasta för 100 kr, låter normalt jag vet, men det var bara pasta. Ingen sås, ingenting till, inte ens ketchup , utan endast pasta, i en jätte liten take away låda. Älskar att dom skiter i den vegetariska maten, och tror att man klarar sig endast pasta bara för man ej äter kött, eller som igår, majsbiffar. Majsbiffar? Är det en måltid? Medans dom andra rätterna är fancy as fuck.

Såhär mår jag idag.

Likes

Comments

Thoughts

Okej, som ingen har missat så är Sverige och resten av jordklotet beroende av Skam. I början av serien så var jag mest irriterad pga att alla hade börjat prata norska och hypa om serien som om att det var den första serien som hade entrat Sverige. Men sen tänkte jag att jag får väll ge den en chans och se vad alla hypar om. Minst sagt, så föll jag för serien efter första avsnittet, och är nu en av dom som skriker efter säsong 4. Så ni som inte har sett den, GÖR DET.

Likes

Comments

Food

Såg detta på Aftonbladet och tänkte att det är ju perfekt på er som går på diet eller tränings schema. Känns som det alltid är samma sak och man aldrig vågar "lyxa till det" men detta är ju lovely!

Likes

Comments

Godmorgon. Idag är en sån dag som man får kämpa. Kämpa upp ögonlocken, kämpa sig upp ur sängen, ut till kylan, in till jobbet. Det tog mig 35 minuter att öppna ögonen efter att larmet hade gått, inte så bra haha då det ser ut som jag blir försenad. Annars då, igår var jag och kollade lite kläder med Linn, kikade omkring en liten stund, sen gick vi ut på en promenad. Vilket är bra nu när man återigen pausat gymlivet. Nu lär jag dränka mig i kaffe.💤

Likes

Comments

Thoughts

Sitter atm på jobbet och dricker kaffe, dagen har gått relativt fort men än är den inte sluuut. Satt och funderade på när jag skulle hem till Gävle och hälsa på familjen, saknar dom reda , det har inte ena gått två veckor. Sen SKÄMMS jag pga min syster bor i Umeå och min bästis bor i Malmö, där dom varit bosatta x antal år, och jag har fortfarande inte hälsat på, så måste verkligen göra det asap. Saknar så mycket människor just nu så jag vet ej vad jag ska ta mig till, alla är så långt borta ifrån mig, men jag vet att vi ses snart, tack Gud för det.

Likes

Comments