Finns inget viktigare än en bra start på dagen, bli väckt på rätt sätt, helst av att solen lyser in, dricka kaffe med goa människor och en UNDERBAR frukost.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Dåliga beslut, varför är vi så bra på att ta göra dom? Vi människor är endå tillräckligt smarta för att tänka ett steg längre och veta vad som kommer generera bra konsekvenser samt dåliga. Men trots det, så tar vi fortfarande dåliga beslut. Kan vara något vi aldrig tagit förut, men det kan även vara ett beslut vi tagit om och om igen.

Det är aldrig roligt att tänka på jobbiga saker, och därför tenderar vi människor utgå från att det värsta inte kommer ske. Vi brukar försöka lägga riskerna till att det blir ett dåligt resultat av det vi gör åt sidan, och tänker på just varför vi vill ta detta dåliga beslut. Vi kanske belönar oss med en anledning, eller beklagar oss med en ursäkt. Men vi försöker alltid känna oss tillfreds med beslutet vi precis tagit, eller beslutet vi vill ta, för vi hoppas på det bästa allt för mycket. Men en del kan tycka att där väger det vuxna ansvaret in, att ifrågasätta sig själv, och hämta in information från andra. Samt ta in den. Ur min egna erfarenhet kan jag säga er att jag har SJUKT svårt att ta in ny information som går emot mina egna åsikter, känslor eller värderingar. För det betyder att jag känt och trott fel hela tiden, och vi alla har inte lika lätt att låta det sjunka in.

Men det ironiska med detta är, att även fel beslut kan generera bra resultat. Har ni tänkt på att man kan göra något som går emot ens moral eller som går emot regler, men att resultatet av handlingen mot alla odds blir bra? Det visar att allting inte är svart eller vitt, men det är endå farligt, i och med att då kan man basera nästa dåliga beslut på att "det förra blev ju så lyckat" och hamnar i en ond cirkel.

Likes

Comments

Tror jag misstog min trötthet imorse, känner hur en fet förkylning börjar krypa sig in. Inte braaa. Har bokstavligt inte tid. Så ger upp idag och åker hem. Köpte btw precis pasta för 100 kr, låter normalt jag vet, men det var bara pasta. Ingen sås, ingenting till, inte ens ketchup , utan endast pasta, i en jätte liten take away låda. Älskar att dom skiter i den vegetariska maten, och tror att man klarar sig endast pasta bara för man ej äter kött, eller som igår, majsbiffar. Majsbiffar? Är det en måltid? Medans dom andra rätterna är fancy as fuck.

Såhär mår jag idag.

Likes

Comments

Okej, som ingen har missat så är Sverige och resten av jordklotet beroende av Skam. I början av serien så var jag mest irriterad pga att alla hade börjat prata norska och hypa om serien som om att det var den första serien som hade entrat Sverige. Men sen tänkte jag att jag får väll ge den en chans och se vad alla hypar om. Minst sagt, så föll jag för serien efter första avsnittet, och är nu en av dom som skriker efter säsong 4. Så ni som inte har sett den, GÖR DET.

Likes

Comments

Såg detta på Aftonbladet och tänkte att det är ju perfekt på er som går på diet eller tränings schema. Känns som det alltid är samma sak och man aldrig vågar "lyxa till det" men detta är ju lovely!

Likes

Comments

Godmorgon. Idag är en sån dag som man får kämpa. Kämpa upp ögonlocken, kämpa sig upp ur sängen, ut till kylan, in till jobbet. Det tog mig 35 minuter att öppna ögonen efter att larmet hade gått, inte så bra haha då det ser ut som jag blir försenad. Annars då, igår var jag och kollade lite kläder med Linn, kikade omkring en liten stund, sen gick vi ut på en promenad. Vilket är bra nu när man återigen pausat gymlivet. Nu lär jag dränka mig i kaffe.💤

Likes

Comments