Thoughts

Jag har varit så ovetandes hela mitt liv om den här vackra skapelsen från Gynning. Helt sjukt. Den här måste jag bara ha. Jag ska ha den. Känner att den passar in i våran nya lägenhet, som att det är meant to be helt enkelt.

Relaterad bild

Likes

Comments

Thoughts

Ni vet när livet står stilla och man bara står och trampar på samma ställe? Den där längtan tills att nånting ska hända som uppstår dagligen. Känslan att man går miste om så himla mycket. Jag trodde det var den värsta känslan man kunde ha. Jag hade fel. Mitt liv förändras just nu, så fort, så mycket, på alla sätt och vis. Det är så mycket jag måste hinna med, så mycket jag måste göra, acceptera, fokusera, lösa, planera. Och förändringen är inte bara fysiskt. Det händer så sjukt mycket i mitt psyke just nu att jag själv inte ens vet vad jag känner. Jag vet att det här är en bra förändring. Men känslan om att det händer saker i ens liv som man nästan inte har kontroll över skrämmer mig. Jag älskar att ta risker men jag hatar att vara ovetandes. Om vad som kommer hända. Hur allt kommer bli. Vem jag kommer bli. Saker går så fort och jag gör allt för att hinna med. För att inte drunkna i inre stress. Jag vet att det är en period jag måste bita ihop och hålla ut, men jag vill bara få allt gjort. Otålig som jag är. Självklart är jag positiv också. Saker börjar äntligen hända. Jag får äntligen det jag vill. Livet sätter igång igen. Jag kan börja röra mig mot mina mål. Jag känner att jag växer som människa. Jag lär känna mig själv. Det låter överklyschigt, jag vet. Har aldrig trott på det här med att hitta sig själv, men den senaste tiden har jag upptäckt nya saker med mig. Jag har testat mig själv så hårt och det känns som om jag vet vart jag har mig själv. Jag har fått en så stark självdisciplin, vilket jag aldrig har haft tidigare.
Vet inte ens vad jag babblar om egentligen. Nu ska jag dricka min 5e kopp kaffe, kaffe är livet. Vem vore jag utan kaffe.

Bildresultat för tupac

Likes

Comments

Livet består ju av stress. Det är underbart men det är inte en dans på rosor. Saker att fixa, prov att klara, jobb att avklara, intressen att bibehålla. En flytt väntar. Är så redo men ändå inte. Jag har separationsångest. Från min familj, mina djur, mina vänner. Jag är så känslig när det kommer till att vara ensam, men ändå bra på det på nått sätt. Men det är dags. Annars behöver jag en massage. Har en massage i present som väntat sen jul men har alltså inte hunnit boka in den? Det är helt galet. Behöver några veckors paus. Men det får vänta. Tror det kalls att vara produktiv. Låter så tråkigt och vuxet men det är la bara att bita ihop.

Likes

Comments

Jag vill bara spola tillbaka tiden lite grann, få vara i en speciell stund och göra annorlunda. Fyfan va skönt om man kunde göra det. Det vore liiiivet. Men man är ju tyvärr som man är och kan aldrig ta ett tillfälle i akt. Hursom, livet går vidare helt enkelt. Vare sig man vill eller ej. Men man lär sig. Man lär sig av det man gjort fel , man lär sig att göra saker man ångrar att man inte gjort. För det är fan värre än att ångra nått man gjort. Hur klyshigt det än låter så är det sant. Det finns många saker man gjort som man ångrar men jag kan obviously ändå leva vidare med det, men det är just dom sakerna jag INTE gjort som äter mig inifrån. Man lär sig att våga mer. Att ta risker och inte vara så rädd för att saker ska gå fel. Man har ett liv och man inte utnyttjar det så vad gör man ens här. Jag lovar mig själv att jag aldrig ska vara så feg igen. Jag lovar att jag ska göra saker som jag är rädd för att göra. Jag lovar att jag ska våga säga whats on my mind. Och jag lovar att nästa gång jag är i en situation där jag inte vet om jag ska göra det eller inte, så SKA jag göra det. Går det fel så låt mig ångra det. För om jag inte gör det kommer jag ångra det either way. Livet är fan underbart men man måste försöka se det från en annan sida ibland och jag har så svårt för det. Jag överanalyserar, jag är så försiktig och tänker alltid: tänk om. Jag ser alltid det negativa framför det positiva och jag tar det säkra framför det osäkra. Men det är så himla dumt. Livet blir fucked upp ibland och ibland vet man inte vad man vill eller vad man gör, men man ska ändå gå efter sin magkänsla och efter vad som känns rätt. Och det viktigaste jag har lärt mig i mitt liv är att tro på mig själv. För ingen annan kommer göra det åt mig. Och om jag inte tror på mig själv kommer jag inte komma nånstans.


Likes

Comments

Min kropp skriker just nu. Den vill träna men jag har nooooollll energi. Klockan är 4 och jag sitter litteraly i min pyjamas. Min vecka börjar inte förrän imorgon så jag får kanske unna mig en sån här dag. Imorgon har jag skola och jobb och ett möte. Snart ska jag iväg på en tre dagars utbildning. I helgen har jag visning. Den här veckan kommer ta mitt liv. Kanske borde åka och träna enda och få lite energi. Börjar luta åt det.


Likes

Comments

Så min syster är gravid. My bigsis. Hon som alltid varit allt för mig. Hon jag växt upp med och hon jag har så många minnen med. Hon ska få en son. En underbar liten babyboy. Jag är överlycklig. Mitt hjärta har smält. Jag är så glad och så stolt. Den här killen kommer få världens bästa mamma. En mamma som bryr sig och alltid tar dom andra framför henne själv. En mamma som är lekfull och gullig och älskar att ha kul. En mamma som kommer ta en kula för den personen hon älskar. En mamma som kommer kämpa för att hennes son ska ha ett underbart liv. Min syster är den starkaste snällaste människan som finns och jag kan inte vara gladare för hennes skull. Hon förtjänar det här. En person som är hennes, som hon kommer älska resten av livet. Och jag vet med hela mitt hjärta att hon kommer vara världens bästa mamma. (&Jag världens bästa moster) Jag älskar henne och den här lilla prinsen <3


SKYNDA DIG WE CANT WAIT!

Likes

Comments

Ibland vet man allt. Ibland vet man inget. Ibland vet man vart man är på väg och exakt hur man ska göra för att ta sig dit. Man har sina mål framför sig och gör det som krävs fatt nå dom. Men ibland tappar man siktet och glömmer till och med varför , vad meningen är med det. Man ifrågasätter sig själv om det här verkligen är det man vill. Man inser att man egentligen inte har en aning om vad man vill, eller vart man är på väg. Allt i ens hjärna känns som en illusion som får en och tänka på ett visst sätt ena dagen, och ett annat sätt den andra dagen. Jag tror man känner såhär när man själv är i en resa. När man inte riktigt vet vart i världen man ska placera sig själv. Man vet inte om man vill åt höger eller vänster, och det känns som att man aldrig kommer få reda på det. Jag är en människa med en stark vilja och extrema åsikter. Jag vet alltid vad jag menar, vad jag vill, hur jag ska göra, i alla sammanhang förutom när det kommer till mig själv. När det kommer till mig själv har jag stunder då jag känner mig så himla vilsen och som att jag bara går runt och runt och försöker hitta mig själv. Det känns som att jag gör fel på ett visst sätt. Skuldkänslor, fast jag vet inte pga vad. En del i mig som vet exakt vad jag känner men en annan del som är ett frågetecken. Nånting i mig som håller på att förändras och bli till något helt annat. En del av mig som håller på att försvinna samtidigt som en annan del av mig håller på att skapas. Jag vet inte.

Likes

Comments

Vad gör man ens när man är så himla förvirrad att man inte vet om det man känner är rätt eller fel eller bra eller dåligt. Jag förespråkar alltid om att man ska våga säga det man känner och ta risker men när det kommer till mig själv är jag fegare än allt. Man ger råd till andra men följer dom sällan själv. Man känner saker men går inte på sina känslor utan man försöker tänka med sig hjärna istället som också är helt borta för tillfället. Jag vet inte ens själv vad jag menar men vet att jag ångrar.

Likes

Comments