View tracker
Pictures, Music

Som ni vet var jag och Sara på Ty Dolla Sign i måndags och det var så jävla sjukt. Redan när vi kom till konserten var vi helt dragna men sen blev kvällen ännu mer galen och galen. Det var riktigt kul, vi stog självklart längst fram och hade dom bästa plasterna, vakten öppnade dörren för mig till Ty's efterfest men när jag vände mig om för att ta med min roomie va hon helt spårlöst försvunnen , sen var det way to late. Vi hamnade iallafall på Scandic Malmen men våra vänner samt hälften av konserten och även dom som uppträdde med Ty. Kvällen fortsatte , champagne beställdes in, tequila shots gick åt som godis, musiken va underbar, sällskapet va sjukt roligt och därefter blev det även en efterfest i bästa Västerort som tyvärr totalt spårade ur, men roligt var det, pengar försvann, tillsammans med halva min livskraft , men det var värt det!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
Pictures

En stor anledning till varför jag gillar att blogga så mycket, är för att jag ÄLSKAR att fotografera, det är det inte så många som vet om mig, i och med att jag aldrig tar mig tiden till att göra det eller till att köpa en grym kamera, men det funderar jag på att göra nu, speciellt när sommaren är runt hörnet och allt blir så mycket finare. Här är iallafall några bilder jag tagit.

Likes

Comments

View tracker
Music

Kan ni FÖRSTÅ att jag och Sara äntligen ska få se våran lilla älskling live? Och det är bara två dagar kvar! Jag har inte hunnit planera något eller strukturera upp dagen alls än, allt jag vet är att jag kommer försvinna från planeten på måndag och återkomma på onsdag. Är det några av er som ska gå?

Likes

Comments

Pictures

Hej på er!
Idag har jag haft fullt upp, jag vaknade och strax efter det gick jag till Ica och köpte en fet frukost, därefter kom gerel och hennes kompis förbi och hängde lite, sedan fick jag STRESSA iväg till Arlanda där mina älskade morföräldrar var och väntade på mig, dom ska till värmen i sex månader, ja ni läste rätt, ett halvår.

Annars är jag ledig nu, fram tills på onsdag, SÅ JÄVLA SKÖNT!

Likes

Comments

Thoughts

Hej allihopa! Jag ska uppdatera bloggen så fort jag har tid senare idag , men nu har jag några minuter över och vill ta dom minuterna till att göra en god gärning och varna er alla för ett företag som säljer elavtal.

Det ett callcenter, som säljer el, som har fått hundratals anmälningar från Konsumentverket. Det är ett callcenter som ringer ut till privatpersoner och säljer elavtal och även fått hundratals anmälningar från Konsumentverket. Kunderna får felaktig information och vet i många fall inte om att dom godkänner ett avtal i en inspelning. Detta har orsakat många missnöjda kunder samt många anmälningar. När jag påbörjade min anställning där hade jag ingen aning om detta , men efter ett tag började kollegorna öppna sig och berättade hur det egentligen gick till. Det är ful sälj på hög nivå och lurendrejeri.

Dom binder upp kunderna i 18 månader på dyra elavtal, och som jag nämnde innan är hälften av kunderna inte medvetna om detta. Det är jätte tråkigt och synd att stackars pensionärer ska bli pålurade en massa när dom inte har så dom klarar sig.

Dom har även en premiepension tjänst där deras fonder ligger minus och deras säljare ringer ut och säger att dom ligger i plus och att man absolut ska lägga sina pengar i deras fonder om man vill öka dom med hundra tusentals kronor.

Säljcoachen för företaget, fifflar även med lönerna, betalar ej ut korrekt, kränker sina anställda, bryter mot lagen om anställningsskydd och säger att det är okej att ljuga för kunder.

Detta är en dialog mellan mig och min gamla chef Hassan.

Likes

Comments

Casual

God förmiddag!
Jag trodde jag skulle få sova ut imorse, men blev väck av att telefonen ringde och det var jobbet, så jag vaknade tyvärr till och har ej kunnat somna om sen dess , men det är helt okej för nu hinner jag ta en springtur. Sen ska jag i vanlig ordning jobba. Men har iallafall fått ut lite mys denna morgon så jag överlever nog.

Likes

Comments

Tänkte inte på att inte alla har läst min blogg förut, så kan väll presentera mig själv lite snabbt så har vi det överstökat. JA, jag ör en tjej (eller som min mamma säger) kvinna, på 20 härliga år. Känner btw redan att det här känns som ett cv. Men hur som helst, jag tog mitt pick pack i början av augusti förra året och lämnade lilla Sandviken. Sen dess har jag varit bosatt i Stockholm och det va förmodligen det bästa valet i mitt liv, är en helt annan person nu än vad jag var tidigare. 

På fritiden.. Ja jag tänkte skriva att jag umgås med vänner och tränar , men ska jag vara ärlig har jag inte så super mycket fritid när jag tänker efter. Jobbar hela tiden nästan men på ledig tid är jag mest bara hemma och tar det lugnt med nära vänner ,eller så är jag ute och festar. För övrigt jobbar jag som säljare i en 3butik och jag tycker det är skit roligt, jobbat med sälj dom senaste 5 åren och det är något jag älskar , både på jobb och fritid. Jag är väldigt humoristisk och spontan, har oftast lite för mycket energi men vad gör det? Ni kommer få läsa om mig, min vardag , mode, musik, träning och hälsa. En liten grej med mitt liv är att det alltid händer sjuka saker , det lär ni märka med tiden.

Likes

Comments

Pictures

Dessa två är ju goals. Kan ni förstå att denna man reser världen runt med sin flickvän och fotograferar henne på några av dom absolut vackraste platserna i världen. Han är en sjuk fotograf men är nog mest avundsjuk på deras förhållande.

Likes

Comments