Mår rätt katastrof när jag ser en bild från 2013 och inser att jag tappat bort 80% av mitt liv. 10 % har min hund ätit upp. Men ska fota mina nya klackisar imorgon dom är to die for verkligen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag hoppas verkligen denna natt ger mig mer än 3 timmars sömn. Imorgon har jag körlektion, efter det ska jag äta lunch med en vän och sen har jag nageltid. Men har som vanligt ångest. Kan ej bestämma mig mellan somriga , naturliga , eller svarta. Svårt sånt här. Nu har jag ju typ nude så vill ju egentligen festa till det lite denna gång.

Likes

Comments

Likes

Comments

Är sönder efter idag. Värsta va tandläkaren. Men jag fick en tandborste för att jag var så duktig. Träningen tog också kål på mig, men min mage kmr tacka mig senare. Plugget var ju en plåga i sig. Men jag har sökt högskolor idag, känns som ett steg framåt. Gnäller alltid på folk som inte är högutbildade, inkl mig sj, så ska bli trevligt att få använda kompetensen till lite bättre saker.

Likes

Comments

Likes

Comments

Här sitter jag och dricker mitt kaffe innan min fasansfulla morgon. Jag ska till tandläkaren :/ inte riktigt hur jag känner för att spendera min morgon. Men men måste sätta fart , försöker blogga lite idag då jag endast har plugg och träning inplanerat , puzzz

Likes

Comments

Nattankar, konstigt hur hjärnan alltid aktiveras på natten. Antar att det är då allt man skjutit undan på dagen kommer upp. Alla tankar. På saker man lämnat bakom sig, saker man gått iväg från. Minnen man förträngt. Saker som betydde allt för en en gång i tiden, som man gett upp på. Känslor som dyker upp, som man inte kan sätta ord på. Saker som efter flera år gnager i ens hjärna. Saker man önskar att man sagt, saker man ångrar att man gjort. Men mest av allt, det ögonblicket man bestämde sig för att inte lyssna på sig själv längre.

Likes

Comments

SJUKT snyggt hår ! Hur fick du till den där hårfärgen? vilket märke osv

Tack så mycket! Jag färgade hos frisören för att jag ville ha som en grå ombre. Dock gick det gråa som du ser på bilden ut efter ca 2 tvättar vilket jag tyckte var jättedåligt. Sen gick jag tillbaka och färgade igen men det vart samma sak. Så nu är jag typ blond. Men jag har hört att Colorista Grey ska vara skitbra. Nu verkar den vara slut överallt men jag väntar ivrigt på att den ska komma in.
Likes

Comments

Omg. Klockan är halv 3 och jag springer fortfarande runt i min pyjamas. Jag har inte lyckats börja dagen. Dock har jag hunnit plugga matte med hjälp av min systers kille över FaceTime, jag har även hunnit skriva en ansökan till mamma och nu ska jag själv sätta mig och söka till några högskolor. Två saker jag måste göra idag är att träna och övningsköra, så mkttttt saker så lite tiiiiid.
Och som jag saknar my baddest bitch.

Likes

Comments

Äntligen , äntligen ligger jag nerbäddad i sängen. Ni som säger att söndagar är en chilldag är lyckliga små jävlar. Efter att knappt fått sova inatt så har jag idag ändå lyckats städa, gå på långpromenad, laga mat, träna, shoppa, hälsat på mormor och nu efter en lååååång varm dusch ligger jag i sängen med en kopp te. När jag skriver det här hör jag i mitt huvud hur mycket jag låter som en pensionär, och det gör mig illamående , men ibland får det va så, man kan inte alltid va on game. Night peeps

Likes

Comments