Vill ha. Behöver. Suktar. Cravar. Slutsåld överallt.

Bildresultat för white fur jacket


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu känns det verkligen att sommaren är över. Alla uteserveringar, grillningar, utekvällar, att sola och bada. Denna sommar har jag behövt. Den har haft allt i sig. Jag har fått lära mig så mycket, jag har fått skratta så mycket, även gråta och jag vet inte vad. Min själ behövde detta. Släppa ut allt. En hel sommar där jag gjort allt. Träffat så många sköna människor, fått så många sjuka minnen. Samtidigt som jag aldrig vill att den ska ta slut, är jag mer redo nu än någonsin för att livet ska fortsätta. Känns på nått sätt som att jag har fått ut allt ur mitt system. Vet ej hur jag ska förklara, makes sense but still dosnt. Aja, nu måste jag ringa mitt försäkringsbolag för 5 gången idag, och för 100000 gången den här månaden.


Likes

Comments

Morning, eller good afternoon kanske passar bättre. Mitt schema idag blev nyss blankt. Skönt för mig which means att jag hinner med träning idag, och allt annat i livet som väntar på att jag ska ta tag i. Längtar tills höst, pälsjackor, stora sjalar, uggs, regn, myskvällar.


Likes

Comments

Att blogga hör ju inte till vardagen längre. Inte heller att smsa, snapa eller instagramma. Med sorg i hjärtat kan jag säga att jag använder en rutten sony för tillfället. Jag med min vanliga otur har tappat min telefon i vattnet. Nu har mitt försäkringsärende pågått i gud vet hur länge och det känns som om jag kommer bli fast med den här telefonen livet ut. Annars då .. blev dödssjuk, överlevde. Hade teoriprov, klarade mig till min stora förvåning. Hade uppkörning, kuggade på fickparkering, idioter. Denna sommar har annars bestått av intensivt solande och sjuka kvällar. Samtidigt som jag är ledsen över att sommaren är förbi känns det såååå bra att få återgå till vardagen, plugg, tidiga kvällar, chips, min själ behöver lite ro. Trots det väntar en resa inom närmsta veckor, vart det blir, är ännu inte bestämt. Men mitt hjärta säger Bali.


Likes

Comments

Likes

Comments

Ääääntliiiiiiiigen ligger jag i min säng. Kan inte ens förklara vilken stressig dag vill inte ens försöka. Men här ligger jag, med paj. Såklart paj. Jag är en av dom som aldrig lägger mig utan att ta med mig något till sängen. Behövs. Det är sol imorgon, sol för mig betyder grilla och bada. Måste ta vara på det. Min själ går sönder när det regnar tror jag behöver d vitamin i mitt liv för att inte bli deppig. En flytt till Jamaica löser allt. Natti

Likes

Comments

va gör man egentligen, när man saknar nån så mycket att man inte kan tänka på nått annat, när man känner sig så vilse att man inte ens kan lita på sig själv, när är med människor men ändå aldrig känt sig så ensam. jag vet inte längre vad jag ska tänka för jag kan inte ens, jag saknar dig, så så mycket, jag antar att det är livet, att förlora dom man behöver för att finnas, att förlora sin väg, och sig själv. jag vet inte hur många gånger, innan det slutar. och jag vill veta, hur ska man våga älska människor, när du en dag kan vakna och dom är borta. och ditt liv aldrig blir likadant igen. man gör sig sårbar för det enda man inte kan kontrollera. det enda som kan knäcka dig på riktigt. det är då man inser att allt annat inte är värt ett skit, för det kommer och går, men dom som får dig att le och dom som finns där för dig genom allt, dom som ger sitt eget liv för dig, försvinner dom så är dom borta, och där står du, bland alla människor, och känner dig ensam. önskar att du hade gjort annorlunda, tänkt annorlunda, varit annorlunda, men det är försent. jag tror att det är då man inser det riktiga värdet i att ha någon man dör för. och när man har gjort det , så kan man inte vara självisk längre.

Likes

Comments