HVOR fint er ikke dette? Åh, har så utrolig lyst på en eller annen tattoo på kroppen min. Tattoveringer er kunst på kroppen, og jeg har bestemt meg for at jeg en dag skal manne meg opp og ta en. Skulle jeg vært skikkelig crazy ville jeg helt klart tatt sleeve, men det er jeg rett og slett alt for feig til.. Kunne derfor tenkt meg en liten tekstlinje med et fint ordtak som gir mening, eller bare en figur/tegning som ser helt smashing ut!

Flere som vil ta tattovering? Eller kanskje noen som har, og evt ville anbefalt hva og hvor på kroppen?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

​Siden jeg er ny her, og de fleste av mine kommende lesere ikke vet så mye om meg tenkte jeg å lage ett innlegg som forteller hvem jeg egentlig er. 

Jeg er en 19 år gammel jente med navn Ane Karene. Jeg kommer fra byen midt i Norge, Mosjøen. Der har jeg bodd hele livet, og vokst opp med familie og verdens beste vennegjeng. I 2015 flyttet jeg til Trondheim for å ta fatt på voksenlivet. Jeg studerer for øyeblikket radiograf ved NTNU i Trondheim, og kunne virkelig ikke hatt det bedre. Jeg stortrives i Trondheim, og det er en helt fantastisk by. Studentlivet er hvertfall ikke å klage på. Eller... litt trangt økonomisk til tider, men det er vel litt av sjarmen av å være student, eller hva?

Jeg er en ellers helt normal jente, men en ellers ganske kjedelig hverdag. Den består stort sett av skole, mat, trening, mer skole, kvalitetstid med venner og Keeping Up With The Kardashians. Om noen har noen spørsmål ellers er det bare å fyre løs i kommentarfeltet, så skal jeg svare så fort som mulig! Skal også kommentere alle tilbake.

Her er noen av mine siste instamoments, hvis noen vil følge meg, feel free @anekarene

Likes

Comments

Hola chicas! Selv om jeg ikke er helt ny i bloggverden er jeg ny på denne plattformen. Har alltid brukt blogg.no, og om noen ønsker er det bare å klikke seg innom her. Elsker å begynne fra scratch, og håper dette blir starten på et fantastisk eventyr! Gleder meg til å bli bedre kjent med denne plattformen, og komme ordentlig igang! Forresten, jeg bare elsker designet her. Så enkelt og greit!


Likes

Comments