Header

Som alle andre er jeg også på jakt etter den perfekte jule/nyttårskjolen. Jeg er stadig vekk innom nelly å sveiper, gud så mye fint de har fått inn i år. Jeg syns det er så fint med velour, og da spesielt mørk grønn og marineblå. Har så lyst på en lang elegant kjole, og utvalget er jammen stort i år. Problemet mitt er at jeg ikke strekker meg mer enn 160 cm over bakken, og derfor blir de fleste maxikjolene alt for lange. That suck's... Så hvis dere har noen tips om lange kjoler som passer oss som ikke er så lang (hehe), rop ut! Anyway, her er noen av mine favoritter, tror nok minst en av dem blir klikket hjem ja.

HER // HER // HER

HER // HER // HER


Altså WOW! Hvor fine er ikk disse. De fem første tenker jeg er perfekt til jul/romjulsfester, og de tre siste er perfekte til nyttårsfeiring. Litt sparkle og glitter slår aldri feil når vi går inn i ett nytt år vettu. Jeg er definitivt en nellyholic, det er så mye fint og prisene er virkelig overkommelige. Elsker NLY brandsene, og at de i tillegg har mange andre litt mer eksklusive merker ✨

Er vel ikke den eneste som elsker nelly, og alt de har å tilby? Flere som har sett på jule/nyttårskjoler?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Nå ligger jeg som et slakt på sofaen, noe jeg har gjort i hele dag hehe. Siden det er november, og jeg allerede har fått julestemning tenkte jeg det var innafor med julefilm. "Hjemme Alene" ruller derfor på skjermen, og potetgullposen ligger i fanget. I tillegg er været dårlig, jeg er en smule redusert etter en liten bytur igår og en søndag på sofaen er absolutt innafor. 

Nå er det kun 4 dager til jeg reiser tilbake til Trondheim, og det gledes! Disse ukene i Ålesund har vært veldig fine, men Trondheim is where i belong. Skulle egentlig bare gi et lite pip fra meg, og fortelle at jeg har hatt en veldig fin helg. Så håper jeg deres helg har vært like bra, og at dere er klare for en ny uke i morgen - det er jeg!


Puss och kram ✨

Likes

Comments

Forrige helg var jeg en tur i Tønsberg, og tok også turen innom Oslo. Åh, altså jeg har en liten crush på den byen. Kunne faktisk veldig gjerne tenkt meg å bo der for en periode. Det som var så fint denne gangen var at jeg fikk noen timer sammen med bestevenninna mi som har flyttet dit. Har ikke møtt henne siden i sommer, så det var mye å ta igjen for å si det sånn. Blir jo automatisk at man snakker mindre sammen når vi bor så langt unna hverandre.. Dessverre.

I tillegg fikk jeg en koselig helg med pappa, stemoren min og familien hennes. På lørdag var vi ute å spiste på en utrolig koselig restaurant som heter Celsius i Oslo, og etterpå gikk vi til folketeateret hvor det var duket for Les Misèrables. Må bare få skryte, herregud så flinke skuespillere og for et bra show. Bare det å være på teater er jo en opplevelse i seg selv, og når det i tillegg var en bra historie blir det jo enda bedre.

Litt kjipt å komme tilbake til Ålesund etter en så fin helg, men bare en uke igjen nå så fyker jeg avgårde til Trondheim og trønderne. Jeg har nemlig praksis i Ålesund, og har vært her i 5 uker. Oppholdet mitt her har egentlig vært både og, det er jo morsomt med praksis men været er liksom aldri på topp. Da er det lite å finne på, så kan vel si jeg har blitt en liten sofagris. Blir godt å komme tilbake til Trondheim, og få rutinene mine igjen si.

Likes

Comments

Heei dere. Da var det mandag igjen, og ny uke igjen.

For min del er ikke dette hvilken som helst mandag. I dag er det nemlig akkurat ett år siden jeg mistet min kjære Oma, og jeg vil egentlig bare bruke dette innlegget til å hedre en fantastisk dame.

Det føles ut som forrige uke jeg satt hjemme hos henne å skravlet i ett om alt mellom himmel og jord. Savnet har virkelig aldri vært større, og jeg tenker på henne hver eneste dag. Hun er liksom den første jeg har mistet av mine nære og kjære. I tillegg kom det veldig brått på, og jeg skulle ønske jeg fikk en siste samtale med henne. Eller jeg skulle ikke bare ønske, jeg skulle gjort alt for å bare se henne en gang til, gi henne den største og beste klemmen i verden, og fortelle henne hvor utrolig glad jeg er i henne.

Oma var en av de sterkeste, og snilleste damene jeg kjenner. Hun har gått gjennom mye motgang i livet, men bekjempet alt. Jeg og alle andre var alltid velkommen, og hun vartet alltid opp med masse godt. Hun var snill og god, og ville bare at alle rundt henne skulle ha det bra. Jeg håper og tror du har det bedre der du er nå, men jeg skulle selvfølgelig ønske at du heller var her med meg.

Jeg elsker deg Oma, og du vil alltid ha en stor plass i hjertet mitt ❤

Likes

Comments

Hola alle sammen✨

Nå følte jeg for en helt ny start, og bare begynne helt på nytt. Jeg har blogget litt på denne plattformen tidligere, og liker den så godt. Ah blogging er bare noe jeg aldri har klart å legge helt bort fra meg. Helt siden jeg var 13-14 år gammel har jeg elsket å skrive ned alt fra hva jeg har gjort en dag, til en mening jeg har om ett eller annet tema. I tillegg er jeg veldig glad i å være bak kameraet å knipse bilder. Da er det perfekt å bruke en blogg til å både formidle meninger, og vise hva som inspirerer meg. Kanskje jeg i tillegg klarer å inspirere andre.

Jeg tenkte å lage et eget innlegg om hvem jeg egentlig er, og hva jeg driver med. Så det kommer forløpende. Men inntil videre vil det sikkert blir litt rot her på bloggen mens jeg ordner design. Håper du ønsker å følge meg videre, og gjerne legg igjen en kommentar. Kanskje er du blogger selv, legg igjen link så tar jeg en titt og kanskje blir inspirert av akkurat deg!

Hugs n kisses 💛

Likes

Comments