​Hei!
Jeg har valgt å starte blogg på nouw.com nå  fordi jeg så at Elin Bergius fra Paradise Hotel som  jeg har laget header til blogger her. Hun blogget før på blogg.no som jeg enda gjør og kommer ikke til å slutte meg. Grunnen til at jeg blogger på nouw.com er at det er nytt, og veldig anderledes enn blogg.no. 

Litt om meg
Jeg heter Ane Estil, er 15 år og kommer fra Lierne i Nord-Trøndelag. Jeg lagde min første blogg da jeg var 10 år, men har ikke blogget fast siden 2012. På denne bloggen kommer det ikke oppdateringer så ofte som på min "hovedblogg" aneestil.blogg.no fordi det blir for mye å holde på med to blogger samtidig, men litt nå og da håper jeg på i hvertfall. Jeg blogger om mote, sminke bloggdesigning og det som ellers skjer i hverdagen min. 

Jeg lager bloggdesign og headere til blogg.no bloggere på bestilling, og jeg har laget til Martine Sjøhaug, Elin Bergius og Tina Hagen fra årets sesong av Paradise Hotel. Rebekka Andrine fra den populære NRK Super serien Jenter og toppblogger Therese Sørenes.

Det var litt om meg og det jeg blogger om. Håper dere vil følge bloggen min framover ♥

  • 40 Lesere

Likes

Comments