God ettermiddag! Hadde en koselig brunch date med venninnen min, Linn. Vi var på Fru Hagen, koseligste kafeen med veldig god mat! Absolutt verdt å ta en tur innom! Ønsker dere en fin dag videre <3

//

Good afternoon! Had a lovely brunch date with my friend Linn. We ate at the restaurant Fru Hagen. Such a lovely place. Had some amazing food and juices! Absolutely a must to go there! Have a lovely day! <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lovet meg at jeg aldri skulle skrive et innlegg som dette. Bloggen min er ikke til dette. Har alltid sagt at det er rart og at folk bare leter etter oppmerksomhet. Men her er jeg. Og jeg forstår nå hvorfor mennesker skriver. Det er så mye lettere enn å snakke. Og jeg må få det ut på en eller annen måte. Jeg snakker eller viser aldri følelser. Her er de.

Søndag, 17. September kl. 02:01.

Sjekker mystory.. Fulle, falske, glade mennesker overalt. Jeg ligger i senga, alene. Hvordan lever folk slikt? Alkohol i blodet. Må drikke for å kunne være seg selv, for å vise hvem de egentlig er, for å ha det gøy. Alltid lurt på hvorfor det skal eller har vært sånn....hver helg.

Lørdag, 10. September kl. 01:30

To menn på utestedet sier at jeg er kjedelig som ikke danser. De maser. Jeg sier at jeg ikke vil. De begynner å baksnakke meg, se dumt på meg. Tenker sikkert at jeg er verdens kjedeligste jente. Hold kjeft tenker jeg. Hvor gammel er du, 35+? Slutt å heng på et utested med 20 åringer. Jeg drar hjem...alene.


Kl. 02:00

Mennesker, støy, krangling, folk som ser på meg. Jeg står på trikken. Kroppen min er tung. Susing i ørene, jeg hører ingenting. Mister synet. Jeg ser ingenting. Verden snurrer så fort akkurat nå. Jeg må komme meg av trikken.

Faen.

Trikken stopper. Jeg presser meg ut, må komme meg bort fra mennesker med en gang. Jeg går fort, gjennom parken, det er helt mørkt, helt stille, ikke en lyd, hører bare skrittene mine, hjertet mitt som dunker så hardt, den høye pusten min. Endelig. Der er leiligheten. Hendene mine skjelver imens jeg prøver å låse opp porten. Mister synet enda mer. Hva er det som skjer? Fikk opp porten, løp til døra, opp trappene til 3.etasje.

Seks trappetrinn igjen. Jeg kommer meg ikke lenger. Kroppen min har gitt opp. Kom an, seks trappetrinn. Dette klarer du. Nei. Jeg ser ingenting lenger. Kjenner at hånda mi er våt. Hjertet mitt dunker så jævlig. Får ikke puste. Jeg står ikke lenger. Prøver å få kontakt med meg selv, med venner. Ingenting.

Kl. 02:30

Jeg kom meg inn i leiligheten. Rommet mitt. Senga. Klarer fremdeles ikke å puste. Jeg forstår ingenting. Hvorfor skjer dette? Hva er dette. Hvorfor har jeg det så innmari vondt? En smerte jeg aldri har følt før. Hvorfor er jeg alene akkurat nå? Hvorfor var det ingen som venta på meg for å ta meg i armene sine, passa på meg? Trøste meg?..

Kl. 02:45

Jeg gråter. Kroppen skjelver. Blir vanskeligere å puste. Panikk, angst, stress. Alt på en gang. Husker ingenting av det som skjedde for 10 minutt siden.

Hvordan kom jeg meg hjem alene, igjen. Jeg fikk ikke anfallet før jeg gikk opp trappene til leiligheten. Klarte å holde alt inni meg på vei hjem, på utestedet, på vorshet. Sykt. Hvorfor sa de to mennene det de sa til meg? Hvorfor så guttene sånn på meg imens de snakka til hverandre? Visste at jeg bare skulle ha blitt hjemme den kvelden. Måtte prøve å dra ut, var så lenge siden sist. Kroppen var ikke klar. Jeg fikk all angsten, flashbacks, panikken, alt på en gang. Jævligste jeg har opplevd. Det gjorde så vondt. Det at jeg stadig klarer å holde alt inni meg er blitt helt vanlig for meg, helt til jeg er alene og kan endelig få alt ut på en gang. Da ser ingen meg. Da ser ingen hvor jævlig jeg faktisk har det.

Forskjellig maske er på nesten hver dag. Prøver å finne ut hvem jeg er, hvem jeg passer sammen med. Hvem jeg burde si ting til. Stoler på ingen. Er nervøs rundt mennesker, hva om jeg sier noe feil? Legger ut bilder på instagram. Jeg har det så flott. Aneeka, du er så glad alltid, se hvordan du smiler da. Jeg gråter og stresser inni meg. Men det ser ingen. Heldigvis.

Søndag, 17. September kl 02:44

Jeg skriver dette. Jeg er våken. Klokka i vinduskarmen tikker høyt, jeg hører den vanligvis ikke. Fulle mennesker går forbi leiligheten. Latter, kjefting, klaging, folk som ikke klarer å snakke skikkelig fordi de er så fulle.

Vet ikke om jeg får sovet i natt heller. Alt er så vanskelig. Jeg er så ensom. Trenger familien min, trenger bestevennene mine, trenger meg, den ekte meg. Glade meg.

Jeg klarer meg. Gjør det hver dag. Skrur av mobilen. Legger meg. Prøver å sove.....

Alltid vær snill mot en person, du vet ikke hva han/hun går gjennom. Har du ikke noe fint å si, ikke si noe. Ser meg i speilet, har et helt tomt blikk, føler meg stygg, føler meg ikke akseptert. Føler at alle jeg møter kommer til å såre meg.. igjen. Men så pleide jeg å være redd av å være alene, nå er jeg redd for å være rundt feil mennesker. Kroppen er helt gåen, som om den har vært i krig. Kan det snart slutte? Jeg orker ikke dette mer.

Søndag, 17. September kl. 09:49

Utslitt....Jeg klarer meg....det går fint....

Likes

Comments

Fresh smoothies and juice in the making

The Boys standing there were looking at us while we were taking the pictures infront of the church. Also because I told my sister to sit down on the ground, lol.

My brother and I

Halloo! Posted aldri et innlegg av dagsturen vår til Frankrike. Ble ikke tatt så mange bilder, men turen var utrolig fin. Bestemor bor bare 40 minutter unna Frankrike (hun bor i Tyskland). Hver gang vi er og besøker bestemor blir det en liten tur til Frankrike for å handle inn mat og bare gå litt rundt i byen. Utrolig fin og gammel by!

//

Hallo! Never posted something from our day in France. My granny only lives 40 minutes from France and she lives in Germany. So everytime we're in Germany, we take a day trip to France for some food shopping and walking around in the city. Beautiful and old bulding everywere!

Likes

Comments

Jeans - Urban , T-shirt - ZARA , Denim Jacket - ZARA menswear, Leatherwest - New Yorker, Shoes - ZARA

Likes

Comments

Hallo! En stund siden sist nå? Ja. 8.august fløy jeg ned til Stavanger for å feire bursdagen min med familien og venner. Det var en så nydelig dag. Jeg fylte 20 år gammel. Dagen begynte med at jeg, søsteren min og mamma gikk ut for å spise sushi. Senere kom to venninner på besøk til middag og på kvelden tok vi en fin kjøretur til stranda. Er det en ting jeg elsker med stavanger, så er det de fine strendene som er her. Dagen var rolig men perfekt, kunne ikke spurt om noe bedre!

//

Hallo! Been a while since I last wrote. The 8th of August I flew down to Stavanger to visit and celebrate my 20th birthday with my family and friends. The day started with some sushi for lunch, then later my friends came for dinner and in the evening we went for a drive to the beach. The one thing I love the most about Stavanger, are the beautiful beaches. The day was perfect, could not ask for something better!Likes

Comments

Jeans- ZARA, Shirt - H&M

My favorite time of the day.

When the sun goes down.

Fresh air and the smell of sea.

Watching the birds fly

No worries

Into the sunset

Likes

Comments

My brother and I

Pictures by @malikchakalaka

Hallo! To dager siden var jeg og vennene mine på tur til Månafossen. For min del var det første gangen min der. Turen var utrolig fin. Broren min har vært der flere ganger så han viste oss veien ned til selve fossen. Måtte ned en ganske så bratt vei, men vi klarte oss fint ned, selv om det var glatt og vått. Nede ved fossen var det akkurat som det regna, men var bare vannet fra fossen. Vi fortsatte turen til andre siden for å sitte på toppen av fossen. Der grilla vi og slappa av før vi tok veien tilbake igjen. Drakk ferskt vann fra fossen, beste vannet som finnes!

Dagen var så fin og været var supert sammen med veldig bra selskap av venner. Vil absolutt gjøre dette igjen, kanskje besøke en annen foss. Her i Stavanger området er det så mye fin natur å se. Er verdt å sette seg i bilen og kjøre mellom fjellene. Er så nydelig å se på! Ha en fin fin torsdag alle! KLEM<3


Hallo! Two days ago, me and my friends went to the beautiful waterfall "Månafossen". It was my first time there. My brother has been there a few times, so he was like our guide and showed us the way down to the waterfall. It was pretty steep, wet and slippery to walk down, but we made it. As we arrived at the bottom of the waterfall we thought it was raining suddenly. However it was only the water from the waterfall, haha. We took some pictures and then had to walk up again to continiue the hike to the other side. We came to the top of the waterfall, stayed there for about 2 hours. We sat there eating hotdogs and drank fresh water from the waterfall. Absolutely amazing.

The day was perfect with lovely weather and friends. Deffinitly going on a hike like that again, maybe to another waterfall. There is so much to see here in Norway. The nature is beautuful!

Wishing you a lovely Thursday! HUGS<3

Likes

Comments

​God kveld! Siste dagen vår her i Sardinia. Er skikkelig trist, vil virkelig ikke dra. I morgen flyr vi tilbake til Tyskland og besøker bestemor, så blir vi der i 3 fager før vi drar hjem til Norge igjen. Har hatt en suuuper tid her på denne fantastiske øya! Nøt siste dagen på en stille strand med lite folk. Nå pakker vi alt før vi drar ut for å spise middag, siste kvelden.


Håper dere har hatt en fin mandag, og ønsker dere en god kveld videre! KLEM <3


Good evening! Our last day here in Sardinia. So sad, really don't want to leave this beautiful island. Tomorrow we're flying back to Germany for three days to visit my granny, and then we're heading back home to Norway again. Have had such a great time here, spent our last day on a quiet beach. Now we're packing all our stuff and going out to eat tonight.


Hope you all have had a lovely monday, and wish you a lovely monday evening! HUGS<3

Likes

Comments