Jag är så ledsen att jag inte har skrivit något men jag har inte haft något internett.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej jag älskar er och jag ville ge er en godnatt puss.

Nu ska jag sova och tänka och drömma ni får också drömma sött, kanske om min blogg hehe.

Likes

Comments

Jag mår bättre nu så jag kan börja blogga nu igen. Jag kommer försöka lägga ut mycket jag kan men ni får inte bli ledsna om det inte kommer ett inlägg varje dag för så mycket kanske jag inte kan blogga. Mitt internett är jätte dåligt så det blir svårt att lägga ut ett inlägg på morgonen men jag kan lägga ut inlägg när jag är i skolan.

Likes

Comments

Jag har varit väldigt ledsen för min mamma och pappa bråkar så jag kommer sluta blogga för ett tag men hoppas att jag kan börja så snart som möjligt.

Likes

Comments

Hej hej jag är på fotbollsplanen i skolan du jag skulle spela fotboll men jag skadade minn knä så jag kan inte vara med.

Jag ville mest bara förvarna er att det bara kommer komma upp ett inlägg över helgen och det är imån. Jag ska åka på hotell lördag och söndag och min surf är slut så jag kan inte lägga upp inlägg utan Wi-Fi.

Dom kanske har Wi-Fi på hotellet om dom har det lägger jag upp ett inlägg på lördagen.💕💕

Likes

Comments

Jag är så ledsen att jag inte har lagt ut någon inlägg idag men jag har haft fullt upp imorse så försov jag mig och sen blev det jätte stressigt och i skolan har jag inte haft tid.

Det kommer kanske inte något mer inlägg idag men jag lovar att lägga ut tre inlägg imån.😭🔫

Likes

Comments

Jag tänkte att ni skulle få se bild på mig och min kille.

Min kille heter Miguel och han pratar engelska och spanska så jag pratar engelska med honom han går i min klass och vi är lika gamla jag älskar honom jätte mkt.

Likes

Comments

Hej nu är jag i skolan jag ska börja om 5 min så det blir ett kort inlägg jag vill att ni kommenterar frågor till mig så jag kan svara på i ett blogg inlägg nästa vecka puss puss ses på min rast.

Likes

Comments

Nu ska jag ha idrott i skolan och vi ska dansa det är jätte tråkigt för vi ska bara stå och hoppa jag skulle vilja ha redskap.

Likes

Comments

Hej jag har jätte tråkigt jag är i skolan och har kör och jag kan inte prata ett skit för jag har tappat rösten.

Jag vill bara vara hemma och äta godis och chips och dricka läsk palla vara i skolan jag så lust att skolka nu men kommer inte göra det för så ohyfsad är jag inte.
💕💕

Likes

Comments