​1. Desember. Wow. Dette året har gått utrolig fort, og nå er det snart jul igjen. Kunne ikke vært mer gira på jul, åh, beste tiden på året! ❤️ Ha en fin 1.desember alle sammen! 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Forrige dagen satte jeg meg ned og fikk orden på neglene igjen. Jeg lager de selv med tipper og uv gel om du lurer, og de ble faktisk ganske fine!

Bruker ca 1 1/2 på å legge disse almond shaped på meg selv, og jeg syns det er super gøy, føler seg så jentete etterpå!

Nå skal jeg bruke dagen på lekser og andre oppgaver som jeg har utsatt i ukesvis..
Hvorfor er det så vanskelig å få gjort alt med en gang? Alt bare samler seg i hauer jo.. Ughh..

Vi snakkes!

Likes

Comments

Nå har jeg holdt meg til et vegansk kosthold siden tirsdag, og jeg har allerede gjort meg opp noen meninger! Jeg er positivt overrasket over hvor lett det er, og hvor utrolig bra man føler seg! Når man setter seg ned til et måltid så vet man at det både er mat som er bra for kroppen og miljøet rundt deg.

Nå har jeg vært veldig flink til å se etter muligheter for hva jeg kan spise, i steden for å fokusere på alt jeg ikke kan spise, noe som kanskje har gjort det litt lettere.
Visste du forresten at OREO kjeks er vegansk?!

Frokosten min i dag var en digg smoothie bowl, denne inneholder blandt annet spinat, men det smaker man ikke. Haha, dette ser egentlig ganske grusomt ut, men jeg skal ha for forsøket..

Noe av det jeg spiser mye av nå er - masse frukt som klementiner, meloner, bananer, og salater med masse digg, søtpotet, pasta med pesto, brødskiver med bønnepostei eller avokado og masse masse mer.

Likes

Comments

....eller ikke. Ååh, skulle virkelig ønske hunden vår var litt mer kosete. Hun er jo sta som en katt. Kose vil hun ikke, og tur lengre enn til postkassa kan du drømme om. Eneste hun kommer for er mat, og jeg kan nærmes se frustrasjonen i øynene hennes på disse bildene.

Klarte å snike til meg to bilder, og er fornøyd med det. Så jeg vil si at jeg vant denne runden! Og de 1000 andre forsøkene vil aldri se dagens lys uansett..

Helt forelska i denne bodyen, så comfy og ikke minst classy! Kjøpes her

Resten av uken og helgen vil gå til jobbing og pugging til prøver, men er mulig jeg stikker innom en tur eller to her! Snakkes!

Likes

Comments

Kroppen føles dritt, huden føles grusom og energien er på bunn. Føler det er på tide å gi seg selv et spark bak. For å utfordre meg selv litt må jeg ta det helt ut.

Vegan for a week challenge

Grunnen til at jeg velger vegan og ikke vegetarianer er fordi jeg har over flere perioder før spist som en vegetarianer. Derfor vet jeg av erfaring at det ikke er særlig utfordrende for meg, så for å lage en utfordring av det må jeg dra det litt lengre. Altså vegan.

Favoritt combo i havregrøten right there! Havregrøt på vann, med banan, kokos, fryste bær, banan og peanøttsmør.. Dette er heaven, prøv det!


For de av dere som er usikker på hva en veganer spiser er det en som ikke spiser noe med opprinnelse i animalske produkter. Blir litt som en vegetarianer bare at man kutter ut egg og melkeprodukter i tillegg. Det vil si vanlig sjokolade er et nei-produkt fordi det inneholder melkepulver, du skjønner greia.


Finnes masse inspirasjon til vegansk mat på youtube, slik som disse "What I Ate Today" videoene.


Mange som sier de får bedre energi og hud av vegansk mat, så får vi se hvordan det går med meg. Skal oppdatere her i løpet av uken på hvordan det går, også tar jeg et innlegg om en uke om hva jeg syns, resultater osv. Wish me luck!

Likes

Comments


God morgen alle sammen!

Nå er det mandag, og nå tenkter du sikker "ugh, ikke enda et positivt mandags innlegg".
Men hei, mandag kan jo være helt supert! Ny start - nye muligheter, som ordtaket sier.
Det å stå opp tidlig i disse mørke dager kan være et ork, så nå skal jeg komme med noen gode tips for en litt bedre morgen.

1. Spis en bedre frokost. Det er ikke for ingenting at det heter "breakfast". "BREAK FAST". Når vi står opp trenger kroppen energi for å kickstarte maskineriet og bryte fasten.
Likvel trenger det ikke å være en kjedelig frokostblanding eller en tørr skive du hiver i deg. Hvorfor ikke lage noe som virkelig frister? Hva med havrepannekaker med en fruktsalat til? På denne måten blir det å stå opp litt ekstra stas.
Er du ikke en frokost person kan du alltids smøre med deg en deilig matpakke som kylling wraps eller pastasalat kvelden før slik at du har noe å se frem til.

2. Sett alarmen 10 minutter før du skal opp. Dette er mitt favoritt tips! Hver morgen setter jeg alarmen slik at jeg får noen minutter ekstra i sengen. Da har du tid til å scrolle igjennom alt du måtte ønske som instagram, snap, vg osv. På denne måten "forbereder" jeg meg på at jeg skal opp, og det blir ikke like vanskelig å våkne.

3. Planlegg kvelden før. Jeg skjønner ikke hva det er med morningene, men tiden går så ufattelig fort! Du snur deg for å finne klær og vips så er du sent ute, mens du kaster deg ut døren. For å slippe dette kan det være lurt å planlegge litt kvelden før.
Finn frem klær, pakk skolebaggen evt. treningsbaggen, så er det bare å hoppe inn i antrekket og slenge med seg vesken/baggen i det du går.

4. Legg deg til en fornuftig tid. Det sier seg jo selv at om du sitter oppe til langt på natt vil du slite med å komme deg opp om morgenen. Lag derfor en avtale med deg selv om at du f.eks skal i seng 11.00 og opp 08.00 hver dag. Uansett hvilken dag det er. Ved å gjøre dette vil du lage deg en rutine, slik at du vil føle deg mer uthvilt og opplagt i lengden.

5. Gi deg selv en pep talk. Hva ville du ha sagt til en vennine som ikke hadde motivasjon til dagens gjøre mål? Noen ganger må vi gjøre ting vi ikke har lyst til i livet, og ved å snakke deg selv opp vil du oftere lykkes med det du prøver på. Du vil i tillegg få en mye hyggeligere start på dagen.

6. Drikk et glass kaldt vann. Vann hjelper kroppen med å rense ut giftstoffer i kroppen, samtidig som kroppen slipper å bli dehydrert og slapp. Drikk vann gjennom hele dagen for å holde deg opplagt, og få en detoxing effekt på kroppen.
Syns du vann blir kjedelig i lengden kan du jo alltids slenge i litt frukt og bær, som bringebær, sitron eller til og med noen skiver agurk.

7. La gardinen stå på gløtt. Dette tipset er ikke så lett å følge nå som det er mørkt om morgenen, men ellers i året fungerer dette fint. Ved å la gardinen stå på gløtt når du legger deg vil du våkne på morgenen av at dagslyset gradvis fyller rommet. Da vil kroppen sakte omstille seg på at den skal opp, og overgangen fra lys til mørke blir ikke like brå slik at du vil føle deg opplagt og klar. Evt. kan du ønske deg en "dagslampe" med samme effekt fra de fleste elektronikk butikker.

8. Ikke gi opp! Den første uken, ja, kanskje til og med de to første ukene kan være vanskelige. Da er det lett å tenke at "nei, dette passer ikke for meg, jeg blir aldri et morgen menneske", men alt kan læres bare du gir det en sjangse. Bit tennene sammen så skal du se at morningene går lekende lett etterhvert.

Håper du kunne tenke deg å prøve noen av disse tipsene!

Likes

Comments


I går var det duket for årets julebord med Coop, og jeg må si jeg stor koste meg. Var utrolig trivelig å møte kollegaene mine i en setting uten jobbens stress og mas. Fantasiske mennesker, herlig stemning og nydelig mat + noe godt i glasset. Trengs virkelig ikke noe mer avansert enn det!

I går kjørte jeg på med heler fra Nelly og jumpsuit fra Lindex. Hvor genialt er det ikke med jumpsuit! Kan brukes til både hverdag og fest ettersom den blir hva du gjør det til med tilbehør. Denne sorte fra Lindex er en stor favoritt!

Ps. I bakgrunnen til venstre kan du se mitt neste DIY projekt, kan du gjette hva det skal bli?

Likes

Comments


I dag tenkte jeg å dele min weheartit med dere, ettersom jeg syns denne siden sier mye om meg som person.
På weheartit viser jeg min personlige stil og smak. Per dags dato har jeg ca 800 følgere, noe jeg syns er super morsomt, og målet mitt må nok bli 1k følgere!

Er veldig spennende å se at flere har samme smak og stil som meg.
Hvis du ønsker å følge meg, eller sjekke ut siden min finner du den her
Eller du kan legge igjen en kommentar med din weheartit slik at jeg kan sjekke ut din?

Vi blogges!

Likes

Comments


Endelig er det snart helg, og det kunne ikke passet meg bedre. Vanvittig sliten av et hode som alltid surrer og går. Utrolig hvor mye et lite hode kan jobbe, og med så mye forskjellig tanker samtidig!
Samtidig, er det utrolig hvor mye vi kan skjule bak et ansikt. Hadde jeg kun lagt ut det øverste bildet, hadde du klart å tenke deg at noe var galt?

Se forresten så fin lønningsgave jeg har kjøpt til meg selv! Ventet på at disse Marc Jacobs øredobbene skulle bli mine lenge nå. Viktig å sette pris på seg selv til tider. 

Ser at de er utsolgt i sølv på nelly. Men du kan få de samme i gull her

Likes

Comments


I år startet jeg jakten på den perfekte vinterjakken ganske tidlig, og allerede i høst falt jeg helt for denne jakken.
Cedrio Norway parkasen min er helt perfekt, modellen heter Monet Light Beige og den er årets favoritt hos meg i allefall. Så deilig nå som gradene synker ned mot null og snøen sniker seg på. 

Hvor nydelig er ikke denne? Se på bare på den fine pelsen! Kan kjøpes her

Anette Aschim

Likes

Comments