Likes

Comments

Lets bring it on!

Likes

Comments

Seriöst, jag vet inte vad jag håller på med. Känns som jag bara går och drömmer.
Måste inse fakta nångång. Nu vill jag bara bli frisk så jag kan återgå till vardagen med träningen.

Likes

Comments

Inget märkvärdigt händer om dagarna och jag känner att skriva att jag inte har gjort något särskilt varje dag känns lite lönnlöst så därför blir det inte uppdateringar så ofta :) Kan ju säga att jag har gymmat varje dag sedan jag senast skrev så jag är lite mör i kroppen :) Är inne på jobbvecka, jobbar måndag tisdag onsdag och torsdag natt denna vecka sen är jag ledig 7 nätter :)

Idag kom digitalboxen till min tv så jag ska kunna få alla canal digitals kanaler på min tv. Dels för att de är skönt att ha alla kanaler på sitt rum och för att de är praktiskt att ha åtminstonde 2 tv apprater hemma att kolla på tv på. Inte så kul när jag mamma och pappa behöver dela på den i vardagsrummet när alla vill se varsitt program samtidigt :P Jag å far min började koppla in den och så men upptäckte att vi behöver annan antennkabel så det ska vi fixa imorgon :)

Har även börjat möblera om i mitt rum, dels för att de ska bli bra med kabeldragningen till tvn men även för att jag ska få mig en ny större säng :) ut med min 90säng och in med en 120 säng :) Har inte beställt nån säng än men har varit å tittat på lite olika å så :) Så får väll se när den beställs och hur lång leverans tid det är på den..

Nej nu ska jag göra mig klar inför jobbet, later on - Andyman

Likes

Comments

hemma igen efter kursen i Norge. Vi hade det riktigt roligt under dagarna och jag och Niclas skaffade bra kontakt med 3 norskar. Robert, Joakim och Kjersti var lärlingar (motsvarighet till mekaniker) från Stavanger. Vi hade det riktigt kul tillsammans, vi hängde ihop hela tiden och åkte in till Oslo, drack öl och åt gott efter kursens första dag. Andra dagen var lugn då human factors läraren var sjuk men vi avslutade kvällen med öl och kortspelande. Sen var det redan tredje och sista dagen och vi skulle åka hem efter dagen vid "skolbänken".

Tråkigt att tiden gick så otroligt fort men det gör den ju alltid när man har kul, vi får se när man får åka tillbaka igen och göra human factors kursen :P men det lär bara bli en dagsresa till Gardemoen. Något annat som var positivt med resan var ju att man fick handla taxfree :) Köpte 1 liter Captain Morgan för 139:- det är lagom pris :D

Så fort jag kom hem var det till gymmet och träna. Man kände att man hade fått i sig rätt mycket onyttigheter under dagarna borta och det är inget jag vill fortsätta med. Gymmade även idag och ska köra på ny muskelgrupp imorrn så det är sweet!

Annars är det inget nytt jag kan komma på. Hare gött till nästa gång

- Andyman

Likes

Comments

Resultatet från gymmet blev promenad på 4km och sedan 3,5km joggande på löpbandet, tänkte köra lite bröst och rygg men det gör jag imorgon istället. Annars har jag inte gjort mycket idag. Passade på att dammsuga och blåsa rent datorn och det behövdes. Nu ska jag typ kolla film eller städa rummet om jag orkar, det första är mer troligt :P

passar på å avslutar med en grym låt :D - Andyman


Likes

Comments

Mobillarmet ringde 11.30 snoozade i hopp om att få sova 5min till, då ringer hemtelefonen istället så det är bara att gå upp. Efter samtalet som var från farmor gick jag och fixade mig lite och ställde mig på vågen och resultatet var glädjande! Första gången på jag vet inte hur länge så visade vågen under 84kg! Så sedan början av juli har jag gått ner 9kg :D

Detta ska jag fira med att dra till gymmet å springa bort ännu mer ;P
Skämt åsido men det känns grymt bra och jag har verkligen motivationen nu när träningen ger resultat också.

Later on! - Andyman

Likes

Comments

Äntligen fredag! 

Matchen igår var en underhållande tillställning och slutade med vinst 5-1 till AIK. Samtidigt spelade AIK fotboll match mot Mjällby och när live-rapportering visade mål både 1-0 och sedan 2-0 till AIK firades det extra mycket på läktarplats.

Idag så var jag lite halv seg när pappa väckte mig vid 11 så låg å drog mig typ till halv 12 eller nått sånt sen gick vi ut för att byta baklysen på vårat släp till bilen så vi kan besikta det nångång. Det vart betydligt mer jobb än beräknat men vi hann med en sida iaf. Därefter var det dags att gymma lite, jag värmde upp genom att springa 6.25km sen körde jag mage och triceps. Kommer vara sådär lagom lam i magen imorrn tror jag men de är bara å köra på, tror jag ska gymma lite imorgon också om inte så iaf jogga åtminstonde 3km!

- Andyman


Likes

Comments

Ligger i sängen hemma, har nyligen kommit hem från jobbet. Nu är man ledig fram till Måndag och då ska jag somsagt på kurs i Norge :) men nu tänker jag bara njuta av dessa lediga dagar :) Ska sova fram till 13:00 ungefär idag, sen blir det gymmet och sedan till Rimbo där bror ska klippa mig (han skulle gjort det igår men blev ej så). Därifrån åker vi sedan in till hovet och kollar på AIK - Timrå i elitserien, det är ju premiär omgång! Ska bli riktigt roligt! 

Ska försöka skriva ihop nå mer vettigt inlägg när jag inte är så trött å så :)

- en trött andyman

Likes

Comments