Hej! Veckoslutet var roligt men lugnt. Sleepover på lördagen. Igår var det riksdagsval och jag hoppades såå på att Bimba skulle komma in, mammas kusin, jättenära till oss, men hon kom inte. Hon blev första suppleant och var såå nära att komma in, och ettag var hon inne också. Spännande kväll.
Idag var det så fint väder så for på en länk. På grund av troligtvis penikkatauti, alltså "valpsjuka" i smalbenen, har jag inte länkat på ett tag+ länkar aldrig utomhus på vintern för jag kan inte andas då. Så idag var första länken på länge. Hur jag orkade var inte alls på samma nivå som förr+ hade alldeles för mycket kläder på, men tränar upp det nu igen efter vinterpaus. Älskar att springa och kommer göra det nu igen mycket bara jag har köpt nya skor, eftersom " valpsjukan" förvärras av gamla skor som inte mer har elasticitet. Ska köpa redan den här veckan!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Han är så sjukt begåvad. Hans röst är heaven. Gå och lyssna på hans andra covers på YouTube, speciellt covern av Ariana Grandes Break Free.

Likes

Comments

Hej! Var igår på Afs, min utbytes förenings, info tillfälle. Det talades om utbytesårets olika skeden och så vidare. Jag väntar bara ännu mer nu, vill så fara!! Jag väntar också så att få veta min familj. Då får jag veta vart till Italien jag far. Endel har redan fått veta sin plats, så de kan vara vilken dag som helst nu, eller så kan det vara mitt på sommaren, beror helt på. Nu ska jag till skolan, sitter i morgontåget. Jag har en jättekort dag och så ska jag och rida på eftermiddagen. Skönt med fredag!

Likes

Comments

Ciao! Hade italienska lektion idag, och när jag kom hem övade jag med mamma så att hon talade italienska bara typ. Jag lär mig italienska för att jag är påväg till Italien på utbytes år. Har inte ännu fått veta vart till Italien, men spricker av förväntan av att få veta snart!
Hittade den här sjukt snygga skjortan från BikBok, just sådan jag har sökt efter. Jag tror min garderob kommer fyllas i vår/sommar av den här bohamian-stylen, lite festival känsla. Älskar!

Likes

Comments

Några bilder från Elafonissi på Kreta, finaste platsen på jorden jag har varit på.

Hej! Jag är verkligen super glad nu! Märkte att man kan importera sin tidigare blogg in hit till nouw! Nu finns alla mina inlägg från min blogg på Forme.se här! Tyvärr är endel bilder dålig kvalitet, men det har att göra med att Forme.se gjorde kvaliteten 5 gånger sämre, vilket var en av orsaken till att jag böt blogg portal. Är verkligen nöjd med Nouw.com nu, och om någon tänker på att starta en blogg tycker jag verkligen du ska göra det här!

Likes

Comments

Hej! Senaste veckan det har verkligen blivit vår! Jag solade första gången på veckoslutet! I bara t-skjorta och byxor!
På torsdagen hade Danne födelsedag så på onsdagen for jag till stan med Ilkku för att köpa presenter. Vi gav en lite "goodiebag" med lite allt möjligt i! På fredagen firades Nettes 17 års-dag så där var det middag som ledde till chill på kvällen. Lördagen var så härligt varm, över 10 grader, så njöt i solen och så for jag och rida. Det var super varmt så kunde rida i bara en långärmad tunn skjorta! Hade igen inte ridit på någon eller några månader, senast var det snöstorm ungefär. Det märktes nog att jag inte hade ridit på ett tag, så som tur har jag lektion den här veckan. På kvällen samlades äntligen vårt bästis-gäng"(förutom Anna) hos mig. Vi badade bastu och bara talade om allting! Vaknade upp super flunssig på söndagen men for ändå på dans-träningarna, men måste stanna hemma idag från skolan.
Det är så härligt! Snart är det sommar! Om 2 veckor är det vappen! Maj är typ min favorit månad, livet är så lätt och härligt den här tiden på året!

Likes

Comments

Rock~Bikbok // Skjorta~Odd Molly // Byxor~Bikbok

Firade min mormors syster idag, som fyllde 80 år. Det var trevligt att se släkten och maten var jätte god. Imorgon börjar sista perioden i skolan! Det är helt sjukt, snart är det sommarlov! Det ska bli varmt nu den här veckan, är så redo för våren och sommaren! Vi fick lite vinter igen efter att ha haft flera vårdagar här i Finland. Men nu tror jag att det kommer bli varmt och inte bli kallt mer!

Likes

Comments

Ciao,come va? Igår hade vi middag hemma hos mamma med hela stora "familjen", mammas + hennes mans familj. På kvällen var jag med mina kompisar. Det var ett roligt sett att fira långfredagen på!

Likes

Comments

Tröja - Gina Tricot // topp - Bikbok // halsband - Gina Tricot // byxor - Bikbok
Idag är det långfredag och vi ska snart ha en stor familjemiddag här hemma hos mamma. Det är skönt med lov nu i fyra dagar! Nu måste jag gå och laga mig i ordning.

Likes

Comments

Tjejen med glitter är jag.
Hejsan! Jag måste byta bloggportal eftersom jag hade min blogg på Forme, och det portalet tyckte jag helt enkelt inte om. Kolla gärna min förra blogga andreajans.for.me som jag hittills har bloggat på i några månader.
Jag är en finlandssvensk/italiensk (om 1/4 del räknas) tjej som bor i Finland. Jag är 16 år gammal och går mitt första år i gymnasiet. Jag brinner för musik, så jag tar sånglektioner och dansar. Jag rider även också, men inte just nu. Träning är något jag överlag tycker jätte mycket om.
På hösten far jag till Italien på utbytes år! Det ska bli så sjukt roligt och jag kunde inte längta mer än vad jag gör! Jag älskar att resa men gör det inte alls så mycket som jag skulle vilja, så utbytesår i ett varmt land låter helt perfekt för mig.
Älskar mode och att shoppa, så ni kanske får se något att sånt också här!
Det är ganska svårt att med text bara beskriva sig själv, men nu fick ni kanske en liten bild!

Likes

Comments