Så var denna dagen också över, känns som jag alltid sitter i min säng och skriver blogginlägg och redigerar bilder från dagen. Själva dagen går så fort och vips sitter jag här igen och ska snart gå och lägga mig. Idag var jag i Malibu, så fint och mysigt ställe och kan tänka mig att det blir ännu mysigare på sommaren, där kommer jag hänga mycket! Efter att jag hade släppt av Alexandra åt jag lunch och gick och hämtade killarna från skolan och vi gjorde det som vi gör varje dag, gör läxor, äter mat, leker eller hittar på något efter maten och sen kommer mina värdföräldrar hem. Imorgon har jag min uppskrivning för körkortet och jag är faktiskt nervös. Jag vet att jag kan frågorna, jag har ju tagit det svenska körkortet vilket är 10x svårare. Är mer nervös över alla krångliga engelska ord. Själva testet är på 30 frågor och man får ha fel på 6 av dom, önska mig lycka till! Hörs morgon!

Väldigt mycket pannkor och bär det sista, bilden i mitten var min och killarnas frukost, amerikanska pannkakor med tre olika toppingar då det är lite picky med maten och äter inte samma sorts frukt eller grönsaker. Här duger ingen lingongrova med falukorv, här är det scambel egg, korv, pannkakor, french toast, oatmeal eller granola till frukost ;)

Likes

Comments

Hämtade Alexandra lite efter 10 så åkte vi till Malibu och åt frukost på Malibu Pier, caféet hade svenska pannkakor på menyn så båda beställde in pannkakor vilket mer var som plättar men riktigt goda. Utsikten var också helt magisk och man kunde se alla höghus i LA och i vattnet var det folk som surfade. Efter att vi hade ätit upp satte vi oss i solväggen och tittade på alla som surfade. På tillbaka vägen lyssnade vi på musik på högsta volym och jag hade en riktigt drömmig dag. Snart ska jag hämta killarna från skolan, hoppas vår eftermiddag blir lika drömmig! :)

Likes

Comments

Idag hade killarna kortdag i skolan som varje onsdag och jag passade på att ligga hemma och sola på terassen, lyssnade på poddar men sonande som vanligt ifrån dom, åt frukost nummer två, grekisk yogurt, granola och färska bär och det var det jag hann med innan dom slutade skolan. Efter skolan åkte vi på pianolektion, åkte hem och åt och bytte om till fotbollskläder och jag gick ut på en löprunda.

Föresten, nu är det bokat och klart, på springbreak åker jag och min värdfamilj till Mexico! Ser fram emot det sååå mycket, Mexico är på min bucketlist så det ska bli kul att kunna bocka av det också. Jag och killarna skrev en liten lapp till mina värdföräldrar som ett litet tack och för att vi är taggade, det var min onsdag det. Imorgon ska jag åka till Malibu över dagen med Alexandra!

Likes

Comments

När killarna åkte på fotbollsträning passade jag på att träna själv. Ska försöka få in det som rutin varje onsdag då jag ändå inte har något att göra då båda mina värdbarn är bort och båda mina värdföräldrar. Idag blev det en löprunda till Montana, ett block lite längre bort och sen tillbaka som avslutades med övningar och stretch i mitt rum och sen en dusch. Ser ni föresten silvertejpen vid garaget? När det regnade som mest var vi tvungna att tejpa igen garaget då det tog in massa vatten haha.

Likes

Comments

Jag börjar få allt mer och mer följare och ni är en hel del som kikar min blogg varje dag, därför tänkte jag att det kan vara kul att veta vad ni vill se mer av så att ni fortsätter att inspireras och följer min blogg. Vore jättesnällt om ni ville kryssa i här nedan eller kommenterar om ni har något annat förslag, taaack! <3

Likes

Comments

Idag har det regnat återigen och jag fick hämta lillkillen från skolan mitt på dagen då han inte mådde bra. Mitt på dagen är skolan stängd på så sätt att allmänheten inte kan komma in, grinden är låst och det är högt staket runt hela byggnaden. Då måste man gå till framsidan och fråga om en klisterlapp (den jag hade på tröjan) och sen släpps man in. Jag och lillkillen åkte och köpte nudelsoppa och lyssnade på Harry Potter på ljudbok i sängen, mysigt med en lugn dag. På kvällen kom vänner över till mina värdföräldrar och vi åt Chicken Pod Pie, vilket är deras favorit. Imorgon ska det bli sol och jag ska ligga i solen hela dagen!

Likes

Comments

... får man hitta på andra saker än att ligga på stranden, som att skriva dagbok, kolla Youtube hela dagen och gå runt i myskläder, vilket alla gör här i LA, trenden här är träningskläder all day everyday, like it!

Likes

Comments

Idag är det "President Day" och röd dag så både killarna och mina värdföräldrar var lediga från jobb och skola. Ingen dag som vi firade tack och lov och jag och killarna åkte till GlowZone, ett lekland med klätterväggarna, spel, lazerdome, minigolf och mycket mer. Vi hade kul och när vi kom hem såg vi på film och sen har dom haft vänner över och ätit god mat! Bra måndag och eftersom föräldrarna var hemma har jag inte jobbat så mycket. Nu ska jag fortsätta plugga på körkortet, har uppskrivning och uppkörning på fredag om jag har fått mitt social security number innan det, väntar fortfarande... godnatt / godmorgon! 

(Idag firar jag även 1 månad hos familjen, kom till dom 20/1 och det var även den dagen jag började räkna dagarna här på bloggen, yaay!)

Likes

Comments

Idag åkte jag och min värdfamilj och kollade på Globetrotters, en basketbollmatch men den var mer som en show och uppträdande. Matchen var inte "riktigt" och dom gör istället mycket tricks, publiken får komma upp scenen och leka lekar, dom kastade ut t-shits, bollar och det var mer som en stand up show. Så roligt och väldigt amerikansk med nationalsången i början, YMCA spelades och alla i publiken gick upp och dansade och det var kul att få se något sånt!

Likes

Comments

Igår efter att Annie hade slutat jobbet åkte jag, Annie, Ebba och Natalia in till LA och åt donuts på ett känt donut ställe, Donut Friend. Det var lång kö för att komma in och det fanns massor att välja på och man kunde även skapa sina egna donuts, de var så goda och kul att besöka!

  • everyday
  • 245 readers

Likes

Comments