Jeg kan ikke tro att det allerede er fredag, skriver i hvert innlegg att tiden bare flyr fra oss - og lover att det stemmer. Nå har jeg jo gått fire uker på skole og har vært her i Australia i en måned, så tenkte å oppdatere dere litt om hvordan livet på skolen går. Fagene er som sagt veldig lette, men jeg er ikke like fornøyd med alle, så tenker å bytte til neste term. Business er nok faget jeg liker minst, der er jeg den eneste internasjonale i klassen noe som er dumt siden det er ett fag som krever att flere jobber sammen. Målet for denne termen er å finne på ett produkt som er miljøvenlig og for så å promotere det i sosiale medier. Og ærlig så skulle jeg helst ha sluppet å ha det faget. I timene så gjør jeg ikke så mye, fordi jeg har en partner som nesten aldri er på skolen og det er veldig dumt siden vi skal jobbe sammen på dette...

Social and community går egentlig greit, det er mye informasjon jeg skal ta inn og skrive ned. Men føler att det vi lærer er nyttig og en smule mer interresant enn det business klassen er. Vi har om lover, etikk og regler. Lærer mye om kriminalitet og de ulike grenene innen det og hvordan straffen er. Faget kan minne litt om rettslære, men går kanskje bedre under sosialkunnskap. I social så har jeg samme lærer som i business, og han er helt ok... Og nå har vi faktisk fått en assigment hvor vi skal skrive om en rettsak vi så og hvordan rettsystemet her i Queensland fungerer, spennende! Er en del ord som skal skrives ned her, så må jeg i tillegg få sett filmen for å klare å svare på oppgavene. Tror også vi skal ha en exam i dette faget snart.

Noe jeg synest er gøy er att jeg gikk fra å hate matte så mye og ikke forstå noe som helst, til å virkelig elske det. Mattetime er de beste og jeg har verdens kuleste lærer. Nå har jo jeg den aller letteste matten man kan få, men det passer meg helt greit siden jeg var ganske så lei av matten og orket ikke å jobbe så mye med det. I matten så lærer vi bare nødvendige ting egentlig, som hvordan kjøpe en bil, om promille og om ting vi har bruk for. Men tror nok jeg blir å bytte til Maths A i neste term, ettersom att det kanskje blir en smule for lett... Her har jeg også fått en oppgave, denne har due på mandag, så helgen går nok til denne...På skolen så må man studere engelsk, så da har jeg og de fleste andre internasjonale valgt engelsk communication som da skal være lettere enn vanlig engelsk. Liker godt klassen og klassemiljøet, men klassen er ganske bråkete/tullete. Det kan være irriterende til tider, men jeg tenker ikke så mye på det og klarer å gjøre jobben min fordi om. Læreren våres elsker i tillegg internasjonale så hun er ganske grei med oss og lar oss lese boken ute, når klassen bråker for mye. Det vi gjør nå er å lese en bok, for så å svare på spørsmål og skrive om boken. Veldig chill og greit.

Spansk er nok faget jeg må jobbe mest med... jeg har bare hatt faget i ett år, mens de i klassen må ha hatt det i hvertfall 3. Mye vanskelige verb og regler jeg må huske. Eller så har jeg hatt aquatic practises, der lærte vi om livet i havet og bare fisket og chillet. Sykt kjipt å måtte bytte ut dette faget med fotballen, men får heller ta det igjen neste år.

Som dere sikkert skjønner på det jeg har skrevet så er skolen lettere enn hjemme, da vi får bestemme de fleste av fagene våres og att vi går i en klasse under vårt kull. Og dette merkes godt egentlig. Tror nok ikke det er alderen som betyr noe her, men føler generelt alt folka her er litt yngre enn det jeg er vandt med hjemme. Har hørt flere som er i USA også si at ungdommene er mye mer umoden enn det de er hjemme, dette er selvfølgelig ikke ett problem og man finner alltids folk man klikker sammen med uansett. Nok om det. Skolearbeid er ikke noe vi drukner i, men kjenner jeg stresser litt over de fire assigmentsene jeg har nå, og att allerede to av dem skal være ferdig til over helgen. For i hvert fag så har vi enten en exam eller en assigment, men i noen fag så har vi begge, som vi matte og social. Men alt i alt så er jeg skikkelig fornøyd med skolen min og angrer ikke ett sekund på att jeg ble å velge PBC. Egentlig var denne skolen andre valget mitt, men nå har jeg blitt så glad i skolen. Dagen går så mye fortere enn hjemme og det er så digg at vi har så lange pauser. I tillegg ligger den perfekt til, ligger så og si på stranden. Lærerne er kule og er veldig greie med oss internasjonale som er nye og har mye å sette oss inn i.


Ble ett langt innlegg dette, så tror jeg avslutter nå. Det er bare å stille spørsmål om dere har noe dere lurer på <3


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

  • Skole

Likes

Comments

Lokal tid: 20.20

Hei dere!

I nuet så ligger jeg bare å slapper av på rommet og skal starte på social and community leksen jeg skulle ha gjort.. Men, nok en fin helg er overstått og jeg kjenner virkelig på kroppen att det har vært full rulle i hele helgen. Aldri ett kjedelig øyeblikk her i Australia og mye som skal oppleves. Nå kjenner jeg att jeg ikke er så fullt giret på å ha skole i morgen, og jeg er i hvertfall ikke giret på å ha fotballtrening i første timen i morgen, etter alt jeg har fått i meg i helgen. For under en time siden så satt jeg og Live med hver vår skål med TimTams og annet godt og jeg tror nok ikke att jeg orker å spise noe mer i dag..

Fredager har startet å bli litt greiere på skolen, sa jo att det var den værste dagen før. Har blitt mer vandt med fagene på skolen for den dagen. Jeg og Live dro en tur på the Pines etter skolen for å handle inn litt digg og fikse på telefon-abbonomentet. Jeg ble å bytte abbonoment jeg også, da jeg bruker opp dataen min på 1-2-3. Vi hadde også tidligere snakket om å prøve ut hot-dogene og milkshaken på Wendy´s, så da ble vi å prøve ut dem. Må si att jeg savner de vanlige gilde-pølsene da jeg smakte de australske.. Etter the pines så dro vi hver for oss for å fikse oss og skifte til kvelden. Senere plukket vi opp Live og kjørte til Nicklas (en tysk internasjonal) for å ha pool- og BBQ night. Vi ble en god gjeng som koset oss i badebassenget, jacuzzien og med grillmat. Det ble noen koslige timer før andre dro hjem og noen dro til andre plasser.. Etter en lang kveld ute så dro jeg sammen med Carol og noen kompiser til McDonalds for å spise kveldsmat, før vi kjørte videre hjem for å ta kvelden.

Lørdags morgen så stod jeg opp tidlig og var ute av dørene allerede klokken åtte. Jeg fikk meg en morgentur til highwayen der jeg møtten noen internasjonale, vi dro nemlig på Movieworld - en stor fornøyelsespark her. De fleste av oss har jo kjøpt årspass for fornøyelsesparkene i området, så da måtte vi jo teste ut en av dem. Movieworld var supert og vi koste oss virkelig og vi fikk virkelig utfordret oss selv ved å ta de skumleste karusellene. Det var ikke stapp-fullt med folk, men var noen gruppe med turister så det ble litt ventetid på de største berg og dalbanene - men det var verdt det. Etter vi hadde cruiset noen runder så dro vi å spiste mat på en bufee resturant hvor du kunne spise så mye salat, pasta, pizza og dessert som du ville. Det endte selvfølgelig att vi måtte sitte å la maten synke i hvertfall en time før vi tørte å prøve oss på en karusell, heheh. Vi hadde det hvertfall sykt fett og tror nok alle sovnet på den en timers lange bussturen tilbake. Live ble med meg hjem etter Movieworld og da kom vi hjem til att vfar hadde bestilt pizza til oss fra Dominos, det var digg selvom vi tidligere hadde stappet i oss to pizzaer hver ):) Vi dro videre for å møte noen internasjonale etter dette. Senere på kvelden ble jeg med Carol hjem og overnattet der.

Vi våknet i ni-ti tiden i morres. Jeg dro hjem etter en stund for å gjøre litt her hjemme, hadde en del å vaske og rommet måtte virkelig ryddes. Senere møtte jeg Live for å ta bussen til Cooly, da dro vi på stranden og slikket sol i en god del timer. I dag var i svake og dyppet oss så vidt i vannet, men var så mye vind i dag att det nesten ble litt kaldt. Vi spiste en god, men sterk lunsj på Beach Burrito før vi møtte noen andre på Max Brenner. Vi dro hjem til meg for å lade opp til en ny uke, da såg vi film og spise godiiis.

Ellers så har jeg blitt litt syk, halsen svir og formen er ikke helt på topp. Får legge meg tidlig i dag og satse på att jeg er bedre i morgen. Tenker att jeg skal melde meg inn på ett treningssenter i morgen, så vi får se hvordan det går!

Her er da pølsene vi prøvde oss på // Her ser dere litt av hva guttene hadde handlet inn til BBQ // Fine jentene på Tallebudgera

Bilder fra bassenget // Kyllingburger og Carol // Noen av jentene på Tallebudgera

Movieworld oppsummert!!


Fra i morres. Vi skulle egentlig til Burleigh, men så att bussen til Coolangetta allerede var på busstoppet så da ble vi å dra dit istedet for.

MMM, mat igjen!

For noen timer siden baree<3

Likes

Comments

Lokal tid: 22.35

Som dere kan lese i overskriften så har dagene mine gått til mat, masse mat, fotball og sosiale samlinger. Jeg sier det i hvert innlegg at dagene flyr, men det er så sant så man kan få det til også. Det er allerede torsdag og i morgen er det helg. Synest nesten att det går skummelt fort og det skulle gjerne slakket ned litt. Men det er så mye som skjer hele tiden!

Jeg kan starte med å fortelle dere att jeg har startet på fotballaget vårt på skolen, og vi har fire treninger i uken. I forrige uke så spurte jeg den internasjonale lederen på skolen om jeg ikke kunne få prøvespille for å komme meg inn på exellence lage på skolen. Jeg hadde tenkt på det en god stund og var veldig usikker på om jeg skulle tørre å prøve meg. Det var allerede to internasjonale som hadde vært på trials før meg og skulle på trial nummer to sammen med meg på mandag. Jeg hadde på forhand hørt att laget ikke var så bra, så jeg stresset ikke så mye med det i starten. Men da jeg først kom på prøvespillingen å så hvor god de var så ble jeg sykt nervøs. Alle på laget er kjempe flinke og alle spiller på ulike klubber rundt om i området. Jaja, det gikk bra og vi alle kom inn! På skolen så har vi disse exellence programmene innen akademisk, kunsterike og atletiske ferdigheter, så de som er god innen de områdene kan søke og så prøvespille eller vise seg frem for å se om de kommer inn. Viss du kommer inn så teller dette som ett fag på skolen og du får gjøre det du liker å gjøre i skoletiden. Uheldigvis så går soccer-treningene samtidig som aquatics som betyr att jeg ikke lenger kan ha det faget.. sykt trist, men får heller ta det til neste år.

Etter skolen på mandag så dro jeg til ett stort kjøpesenter i Robina for å kjøpe nye fotballsko og andre diverse ting, jeg dro sammen med de norske og noen brasilianere. Når jeg kom hjem så hadde vi taco her, og det var sykt godt! På tirsdag så samlet noen av jentene seg ved The Isle of Palm som er ett kompleks av mange hus og tennisbane, hot-tubs og badebasseng. Vi bruker å henge med bassenget der og bade ettersom det er flere av jentene som bor der. Det var ganske koselig og vi satt i boblebadet hele kvelden og bare snakket om alt som falt oss inn. Veldig deilig å hoppe i bassenget etter å ha hatt fotballtrening i siste timen.

I går så dro jeg, Live, Elena, Matilde og Luca på stranden etter skolen. Som de modige norskene jeg og Live er, så badet vi selvfølgelig. Vannet var deilig og spesielt deilig etter fotballtrening i varmen. Jeg synes det er ganske forferdelig å spille fotball ute nå, og det er jo bare vinter - så orker ikke å tenke på hvordan det skal bli til sommeren.. Digg! Etter å ha slikket sol i noen timer så dro jeg til The Pines med Live, der handlet vi mye dritt før vi dro hver for oss. Hadde selvfølgelig god middag i går ogsåå, kylling surret inn i bacon og ovnsbakte grønnsaker. Mmmm! Etter middagen så slappet jeg bare av med noe digg foran og serie på skjermen.

I dag så var vi bare to timer på skolen før de nye internasjonale dro til Bond university her i Gold Coast. Der møtte vi alle de andre internasjonale på skolene rundt om i Gold Coast. Vi fikk høre på noen taler, spist pølser i SKIVER og snakket med andre norske <3 Etter noen timer der så fikk vi dratt tilbake til skolen. Og da dro jeg til Coolangetta sammen med Live og Brasilianerene. Vi startet med lunsj (dessert) på Max Brenner, og vi er SÅ svak for den sjokolade baren.. alle kjørte på med noe digg der. Vi satt lenge og koste oss før vi vandret videre. Vi fant oss ett bord hvor vi kunne sitte og snakke og slappe av. Tror faktisk vi satt der i en time, før vi bestemte oss for å spise middag (sjokk), vi splittet oss og noen dro på Sushi Train og andre på Heathy Burgers. Og hva gjorde vi når vi var ferdig der? Kjøpte enda mer mat... da dro vi for å spise is. Altså tror jeg må utvide matbudsjettet for å si det sånn.... Nå har jeg nettopp kommet hjem etter å ha vært ved the Isle of Palms sammen med de andre og jeg er nokså trøtt, så jeg blir nok å legge meg snart.

I morgen er det fredag og helg! Da skal jeg på BBQ-night/Pool-night hos en internasjonal. Lørdag så står Movieworld på planen, og deretter skal jeg sove over hos Carol. På søndag så har jeg ikke så mye planer, skal kanskje til Burleigh<3


Etter att vi hadde kommet inn på fotballaget på mandag<3 Sammen med Anikka og Luiza.

Koose-kveld på tirsdag // Nye favoritt sjokoladen!!

<33 gjengen samlet i hot-tuben

Syykt chill å bruke kveldene her..

Her kan dere se bilder fra dagen i dag!!

Her er sportsuniformen på skolen // timeplanen min, enig i att den ser ganske så forvirrende ut..

Likes

Comments

​Lokal tid: 21.05

Nå er det endelig søndag, noe som har blitt favoritt dagen min her nede. Hjemme var det ingenting som skjedde på søndager, mens her har du mange muligheter. Søndag er jo som en vanlig dag her og alt av butikker er åpne. På søndager liker jeg å sove ut for så å møte venner eller gjøre noe sosialt. Nå skal jeg snart ha i meg middag sammen med vertsfamilien, i dag står det risotto med sopp på menyen... gleder meg. Været i dag har egentlig vært topp, temperaturen har vært høy men ikke for ille. Men nå som helgen er overstått så tenkte jeg å fortelle litt om hva jeg har gjort disse dagene.

På fredagen så ble Marthe og Live med meg hjem fra skolen etter vi hadde vært å kjøpt inn litt ´´gosaker´´ ( doritos og timtams!!!) til kvelden. Når vi kom hjem til meg så var vi ganske sultne så vi hurtigspiste det vi hadde handlet inn, før vi skiftet og fikk vertsfar til å kjøre oss til bussen. Vi dro til Burleigh sammen med noen internasjonale på skolen vår. Vi kom dit en stund før de andre, så vi slappet bare av og så på solnedgangen før vi møtte de andre. Og solnedgangen på Burleigh er så vakker, og er desidert en favorittplass blandt oss internasjonale - og vi drar dit flere ganger i uken. Da de andre kom så gikk vi litt hver for oss for å kjøpe mat før vi skulle samles i parken og spise sammen. Jeg og Marthe landet selvfølgelig på pizza og stappet lett i oss hver sin pepperoni pizza. I parken så møtt vi faktisk andre norske og internasjonale helt tilfeldig, de var fra andre skoler og hadde også samme ide som oss. Vi ble å spille litt fotball sammen, før noen av oss dro tilbake. Jeg hadde ikke så mye klær på meg og ettersom det blir ganske så guffent om kvelden så valgte jeg å heller dra hjem og være inne i varmen.

På lørdagen så stod jeg opp litt tidligere og dro for å møte de andre på The Pines. Derfra dro vi videre til Coolangetta som ligger ca 15 min med buss fra Palm Beacg, og det er også der Gold Coast befinner seg. Der dro vi å så på grensa til New South Wales, ettersom att det er der den befinner seg. Vi gikk oss en tur bortover strendene og så mange fine plasser på vegen. Vi la oss ned på stranden og solte oss, hørte på musikk og rett og slett bare nøt dagen. Badet gjorde vi også. Etter noen timer så dro vi for å spise lunsj, da splittet vi oss opp siden det ikke er så lett å bli enig om hva vi skal spise når vi er en så stor gjeng haha. Jeg og noen andre endte opp med en suuper god cheeseburger. Da den var slukt så chillet vi bare og danset ute i solen. For dessert så dro vi på Max Brenner, noe som er helt himmelsk. Det er en sjokolade bar hvor du kan få kjøpt alt fra jordbær med sjokolade, kaker, shakes og alt som har med sjokolade å gjøre. Søren att jeg har slettet alle bildene, men jeg bestilte hvertfall en brownies med vaniljeis som hadde smeltet sjokolade på seg, MMMM! Tipper jeg drar fort tilbake, så da lover jeg ett bilde. Når klokken begynte å nærme seg fem så dro vi hjem og fikset oss før vi dro til Tallebudgera om kvelden.

Som sagt har jeg sovet ut i dag, til tross for att jeg egentlig hadde planer. Men når jeg først våknet så dro jeg og vertsmor til hundestranden her på Palm Beach og luftet og leket med Stella. Veldig vakkert med strendene nå om morningene, er jo på skole da så har ikke sett hvordan de er midt på dag. Bølgene var store, vannet var klart og det krydde av glade mennesker og hunder. Etter en stund på stranden retunerte vi hjem hvor jeg spiste en skål med Nutri-grain som er min absolutt favoritt frokostblanding. Spiser det så og si hver dag til frokost, noe som ikke er så sunt men absolutt verdt det. Rundt klokken halv ett så tok jeg bussen og tran´en (tbane) til Southport hvor jeg møtte Synne, Hege og den tyske vertssøsteren hennes. Vi spiste på det stedet som visst nok skal ha blitt kåret for å lage finest Acai-boller. Så glad for att Synne viste oss dette stedet, alt er vegansk der og de serverer helt sykt god og fin mat der. Perfekt for en god lunsj, der har de masse utvalg og sunn mat. Prisene er litt stive, men du får virkelig det du betaler for. Tror ingen av oss klarte å spise opp skålene våres, og det sier litt om oss acaielskere. Senere så møtte jeg LIve i Surfers Paradise hvor vi egentlig begge hadde ærend, men bare endte opp med å kose oss med litt iskaffe og shopping. Surfers er som regel ganske travelt, og det er ikke min favoritt plass, men i dag var det kjempe fint. Var mye roligere og det var ett type marked nede med stranden hvor de hadde boder med all slags ting.

Slik som de andre så har også denne helgen flydd avgårde og tror virkelig det må være noe galt med tiden - for den går altfor fort.


Fra Coolangetta hvor dere svakt kan se Surfers i bakgrunnen. Tror dette er min nye favoritt plass, da her kryr av fine strender som ikke er stappet.

Bare se hvor vakkert det er da!

Noen av oss internasjonale <3 Flesteparten av dem er der faktisk bare i 6 måneder og jeg kjenner allerede nå att jeg gruer meg til att de forlater oss...

Meg foran en mindre strand // Utsikt utover mot surferene // Meg, Sofia og Luiza i bakgrunnen. De begge er fra Brasil.

Her er ett bilde som er tatt både i NSW og i QLD, og her krysser vi da grensen til den andre staten. Litt kult haha!

Bilder fra hundestrandend i morres // Søteste Stella <3

Altså, SE PÅ DETTE! Lover att all maten som ble servert der så like bra ut som dette og om ikke bedre. Det smakte så godt som det ser ut som også! Perfekt alternativ for en sunn og mettende lunsj. Jeg og Synne bestilte ´´Pod Special Acai´´, Hege kjøpte ´´Snickers Acai´´ og Melanie ´´Cherry bowl´´ og alle imponerte.

De to bergensjentene Synne og Hege // Mer aciaiiii

Her ser dere da Live som investerer penger i hatt, søta kjøpte seg en fin liten fiskeghatt ogsåå;) <3

Likes

Comments

Lokal tid: 22.45

Hei hei:)

Nå er det torsdag igjen, SOM tiden flyr! Livet er bra her nede i Australia, og dermed går dagene nokså raskt unna. Tror også att det har noe med att det er så mørkt, allerede klokken fem så er det bekmørkt. I så fall så fylles dagene ganske så fort opp og det er alltid så mye å gjøre. Vi er alltid mange som henger i lag etter skolen og er sosiale, før vi skiller lag ved curefew og drar hjem til middag.

Mandag og tirsdag var normale og rolige dager. Vi hadde aquatics på tirsdagen hvor vi fikk fiske i Currumbin creek. Nå hadde jeg da mye mer flask enn forrige gang og ble en av tre som fikk fisk, haha såå stolt. Fisken var ikke så mye å skryte av og ble fort kastet uti igjen, men den skal visstnok ha vært farlig ettersom jeg ble anbefalt å ikke røre den. Etter skolen på tirsdag skulle vi internasjonale besøke Currumbin beach, jeg og Live ankom ikke før litt senere siden jeg hadde glemt nøklene mine og var utelåst.. heldigvis har jeg søte naboer som lot meg vente foran tven sammens med dem. Men da vi først ankom så måtte vi jo bade, og som de tøffe nordmennene som vi er hoppet vi uti med en gang vi kom. Ingen av de andre orket å bade, ettersom de mente det var for kaldt - om de synes det er kaldt, så skulle de kjent på vannet i Norge.

På onsdag så har vi Sports-day, hvor alle driver med en sport eller aktivitet den siste skoletimen. Jeg har da valgt tennis, noe jeg fint ble å angre på... Tennis er virkelig ikke min greie, om jeg kan si det mildt. Det var ikke så mange der som kunne spille tennis heller, så man ble ganske fort lei. Tenker å bytte til kanskje fitness eller kayaking.. Etter skolen på onsdag så dro vi for å spise acai i Palm Beach, syykt digg. Jeg tok bare en smoothie, siden jeg skulle ha god middag hjemme. Og god middag ble det! Live kom til meg for å ha meksikansk aften hjemme hos meg. Vertsfar disket opp med taco, slik som i Norge, og det var SÅ godt! VI ble sittende ute å spise Tim Tams ( australsk sjokolade) og drikke kakao til det ble kveld.

I dag så slapp vi skole, fordi vi internasjonale på PBC skulle besøke wildlife sanctuary her i Currumbin. Det er en slags dyrepark med alle slags ville dyr, og den er kjempe stor. Vi kunne se alt fra slanger og reptiler til store kengruer og wallabies. Mange av dyrene var dessverre inngjerdet, mens noen andre fikk løpe fritt på større områder. Dette gjaldt da kengruene, de fikk løpe fritt på ett stort område og vi kunne gå bort til dem å ta bilde og kose. Det var også muligheter til å ta bilde sammen med og holde en koala, dette måtte da selvfølgelig jeg gjøre. Koalaen var så søt, veide 9 kilo og hadde nokså store klør. Etter noen timer i parken så ble vi ganske lei, så vi satt oss bare ned og tok ett par runder med toget som gikk rundt i parken. Når vi var ferdig i parken så ble jeg med Carol (brasilianer) før vi dro videre til Pacific Fair, det store kjøpesenteret. Der møtte vi noen andre brasilianere og en tysker fra skolen vår, så dro vi en liten tur til surfers. Etter surfers så dro vi til Pac Fair igjen for å spise, da spiste jeg, Ellen og Sofia på Bettys Burgers. Jeg lover jeg ikke har smakt en bedre burger før, var virkelig den beste jeg har smakt, i tillegg til att de har så søte design på resturantene sine. I sju tiden dro vi tilbake til Palm Beach og møtte de andre internasjonale i en park. Noen spilte fotball og spiste, mens andre (brasilianerene) hadde danseshow og prøve å lære oss andre å danse som dem.

Nå er det snart fredag igjen og vi har allerede planene full for helgen. I morgen repeterer vi forrige fredag, lørdag drar vi kanskje til Coolangetta og søndags så står surfekurs på planen. Så med andre ord så vil helgen forsvinne fort...Noen brasilianske, italienske og to nordmenn fra skooolen...

Fra Currumbin beach på tirsdag.. og bare se så fint!! Currumbin er deffinitivt den fineste plassen i Gold Coast og er så glad for att jeg bor minutter unna stranden.

Liten photosession før vi hoppet ut i vannet.

Meg og Live // utsikt bortover mot Tugun //

Vakre stranden og Surfers i bakgrunnen <3

Her kan dere da se den ´´vakre´´ sportsuniformen vi har. Liker den mye bedre enn den vanlige uniformen da, selv om den ikke ser helt presentabel ut. // Acai etter skolen mmm

HVOR søtt er da ikke denne <33 Den blir fort med meg hjem!

Når vi først kom så fikk vi matet fuglene da, og de var mye mer interressert i å sitte på oss en å faktisk spise maten // meg og koalaen igjen<33 // Live og fuglene heheh

Carol og meg i reptil avdelingen // Meg og typen ;)))<3

Så må jeg avslutte innlegget med å vise bilde av den diggeste burgeren.... snakkeess!

Likes

Comments

Lokal tid: 20.45

Nå er det søndags kveld og jeg slapper av og lader opp til en ny uke. Gleder meg til å komme meg tilbake på skolen på mandag, så det sier vel hvor fornøyd jeg er med den.

Helgen har vært bra og jeg har vært ute av huset så og si hele helgen. Lørdags morgen så dro jeg Marthe og Live inn til Surfers Paradise for å møte Synne, vi tok buss og tog da det er det enkleste og billigste. Vi lå å solte oss på stranden OG badet! Været var riktignok veldig bra på lørdagen, så det var null problem å bade. Vannet var klart og deilig. Etter å ha fått litt sol på kroppen så dro vi på en resturant nede med stranden. Vi spiste oss gode og mette før vi dro for å shoppe. Det var mange kule butikker og jeg ble å kjøpe ett par småting. Alle gikk til innkjøp av VIP årskort på themesparkene her i Gold Coast, så nå har vi fri inngang på de fleste parkene ut året. Hvor digg! Senere dro vi på 7D kino, noe som var utrolig gøy. Vi valgte å se den skumleste filmen og den mest populære filmen, begge var veldig artige. Før jeg dro helt hjem så dro vi innom Live og hang der ett par timer før jeg gikk rett hjem å la meg.

I dag så sto jeg opp klokken 9 og planen var egentlig å gå på tur til Cock Rock og henge i Burleigh, men ettersom været ikke var på topp så ble planene endret. Jeg og Live dro inn til Surfers i dag og skulle egentlig videre til Movieworld, men så mistet vi bussen og valgte heller å besøke Sea World som lå ti minutter unna. Sea World var bra, men passet heller for de minste. Det var kult å se på pingviner, delfiner og alle andre sjødyr, men karusellene var mer beregnet for yngre i tillegg til at det var noen karuseller som var stengt. Men vi fikk i alle fall prøve oss på to supre berg og dalbaner, noe som var nok for meg haha! Vi ble der bare i maks 2 timer før vi dro inn til Surfers igjen der vi møtte internasjonale og spiste lunsj på Vapiano og hadde donut som dessert. Er vertfall ikke mangel på matinntaket!


På lørdag så regnet det om kveldingen, og når det regner her så øser det virkelig ned. Etter å bare ha sprunget fire meter så er du klissbløt. Det ble også torden og lyn om kvelden, så skikkelig dårlig vær ble det til slutt.

Beachgirls på stranden i Surfers <3

Noen bilder fra Sea World!

Sea World med den feteste roller coasteren i bakgrunnen!

Doughnut Time har virkelig de beste donuts´ene og det blir fort å investere i donuts her nede...

Likes

Comments

Lokal tid: 09.25

Hei hei:)

Nå er det endelig lørdag og offisielt helg! Så langt har jeg kommet meg gjennom skoleuken og er allerede klar for en ny uke. Vi har bare 4 skoletimer om dagen, som varer i 80/90 minutter i tillegg til att vi har roll class på ti minutter om morgonen. Fagene jeg har nå er ikke så krevende, men det er heller engelsken som er vanskeligst - alt foregår jo på engelsk. Men det er jo selvfølgelig en utfordring å hoppe rett inn i skoleåret og komme inn i det de andre har jobbet med i flere uker før oss, men jeg overlever. Jeg har blitt kjent med mange på skolen, men holder meg mest med de internasjonale da det faller oss mest naturlig inn.

Torsdag så er alle butikkene åpne lenger ettersom de stenger rundt 18-19 til vanlig, så da er det vanlig att vi drar til noen større kjøpesentre rundt om i området for å svi av litt og også for å være sosial. Planen var egentlig å dra så fort som mulig etter skolen, men det gikk ikke helt etter planen. Jeg og Elena (itialiener) ville prøve oss på å ta bussen hjem slik vi fortere kunne komme oss ut igjen, ruten var lang og det tok en stund før vi kom til Elena sitt stopp. Jeg valgte også å gå av der, selvom jeg aldri hadde vært i det område før... jeg planla å møte Elena etter jeg hadde skiftet og fikset meg, men i stedet så gikk jeg meg bort i en halvtime og endte opp med å bare måtte dra tilbake til Elena og dra på Pacific Fair (kjøpesenteret) i reserve klærne jeg hadde i vesken og uten busskort. Men det funket det og, og vi kom oss til senteret hvor jeg da møtte de andre norske. Jeg, Marthe, Live og Synne dro å spiste middag på Healthy Burgers og shoppet før vi dro hjem igjen. Jeg handlet ikke mer enn en bukse og en parfyme.

I går var skoledagen lang ettersom jeg hadde de verste fagene. Etter skolen dro jeg og de norske innom The Pines å kjøpte med oss pizza og cola og dro hjemmover til Live sitt hus. Der badet vi i boblebadet og bassenget mens vi spiste pizza og chillet max. Når klokken nærmet seg 18 dro vi inn og fikset oss før vi senere dro ut igjen for å møte noen internasjonale og lokale i Tallebudgera. Der ble vi resten av kvelden før vi dro hjem igjen.

I dag er planen å henge med de norske og kanskje se litt mer av byen. Egentlig har jeg veldig lyst å bade i sjøen, men det frister ikke når det er iiiskaldt om morgonen.Her spiser vi da de ´´Healthy Burgerne´´, de er da ikke så sunne som de høres ut.

Synne poserer fint på PF<33 kjøpesenteret er sykt stort og jeg tror vi gikk oss bort kanskje ti ganger.

<333

Her prøver jeg og Synne matchendes bukser. Ingen av oss ble og kjøpe den da.

Pizza and coke i hot-tuben

Fornøyde jenter som har investert i pizza til helgen! Pizza Hut har den beste pizzaen og vi har vært der flere ganger allerede...

På veg for å møte venner på fredagen. Og når vi først finner en grafittivegg så må vi så klart ha en photoshoot foran den, 0 av 100 bilder ble ok da heheh

Likes

Comments