Ja, hei hallo!

FUCK, så det nærmer seg eksamen............. Merker det for å sei det mildt...... Derfor tenkte jeg å lage litt latter å morro, fordi er det en ting som er kjekt er det å se alt jeg får til! Helt utrolig at noen ting går ann... MEN, jeg ler godt av meg selv også, så det går helt ok (::)


Uken har for det meste gått til eksamens lesing, men nå er det jo meg, Andrine, som skal gjøre dette. Det er ikke lett å være Andrine alltid ser du. Hodet er ikke alltid direkte til stedet, for å si det mildt.


Etter en laang uke skulle hun på fest en fin lørdag. Går fint fra biblioteke, inn i hybelhuset, inn i dusjen. Dette er starten på en VELDIG lang helg. Bånn gass på musikken mens det er full nakendans i stua/kjøkkenet/gangen/soverommet/badet, alt på en gang!! Går inn i dusjen, sjampo i håret mens sangstjernen kommer frem i hun. BAM!!!! Vannet går opp til leggen..... (((::::: Hun drar vekk gardinen til dusjen, å elegant renner vannet ut av badet, å inn i gangen.


YESSSDAAA!!!!! Det er ikke tull. Så siden hybelhuset ikke har så mye håndkler å bruke, måtte jeg ta klær fra klesskapet for å tørke opp. Bruke pose til å få vann opp i dass, å spyle sjampoen ut av håret i vasken. Er ikke det herlig?


Så var jo lille meg ut på byen, som ikke skulle drikke noe særlig, men som endte opp i ganske godt humør. Så endte dagen bra å sengen kalte. Dagen etter var det biblioteket som ventet, å null stress det!! Ready for everything ;))) Men BAM, Andrine finner ikke mobilen. Det var jo fordi hun selvsagt la den inni(?!) kjøleskapet når hun hadde spist mat. For å si det sånn, jeg var stressa.


Så var det middagstid. Ikke like lett alltid. Eline og jeg skulle lage mat sammen, så vi bestemte oss for å være hos hun! Koselig!! Problem; mangler et egg. Så da var det å gå å hente et egg hos meg. Lett det vell?? Neida, må jo gjøre litt action ut av ting. Egget blir plassert i hånden, går ut for å låse hybelhuset sin dør og BAM!!!! Andrine slipper(?!) egget for å ta nøkkelen i lomma............... Seriøst????????? Er det mulig??? Fyfaen assss... For å toppe også det, landet egget på dørmatta (::: Den gikk i bosset. Gidder ikke det der asså.


Her er dagen slutt vell?? :) Nei.


Dusjen er enda tett, you know. Vaktmesteren inni meg skulle tre frem og fikse det ekle sluket. Null stress det? Alt går bra! Alt det ekle er borte. Andrine tar dusjen på for å sjekke om vaktmesteren inni hunhadde klart det, men BAM!!! Mobilen lå midt i dusjen.....


Jeg blir så sliten av å være meg. TENK!! Dette er to, fuckings TO dager. En uke er mye for meg.... Hahahaha!


Nå er det tilbake til klesvask av alle klærne jeg måtte tørke opp med, å skole..


Adios, å takk for en fin helg!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

 • 133 lesere

Likes

Comments

Yaas! Hallaien :)

Endelig er jeg ferdig med tre eksamener!! Og alle er godkjent, noe som gjør at jeg kan få ta hoved eksamenene i Desember. Sykt digg, men herreGUD så skummelt... Hahaha! Satt å tenkte på det her en dagen, at julaften er om; 7uker???? WHAT???? Det vil da si at det har snart gått et helt, halvt år? (ha ha, badum tsssss) Nei, men seriøst. Shit just got real

Siden sist har mye skjedd. Mange fester, gode stunder, mye lesing og mangel på søvn har vært stor. Døgnrytmen har til tider vært borte, men stort sett ok. Hahah!

Godt humør i forelesninger er det. Glade piker når brannøvelser blir gjort, og ikke minst fotogene studenter.

Har vært noen dager i England, noe som var UTROLIG herlig. Jeg ELSKER England! Vil så absolutt bo der, 4 real.

Samtidig som jeg har vært hjemme et par ganger. Noe som sier jeg endelig fikk møte Ingrid igjen!! GUD så herlig! Savner jentene fra dramalinjen skikkelig mye.. Gleder meg til å se alle Sigjen ti!

Snakkest! Godnatt folkzFølg meg på facebook; www.facebook.com/andrinehav

 • 165 lesere

Likes

Comments

Hola alle fine folk!

Nå har jeg havnet litt vekk fra å skrive innlegg i en periode, enkelt å greit fordi jeg har prøvd å finne meg til rette. Har ikke villet fokusert så mye på andre ting enn skole og menneskene rundt meg her nå. MEN, nå merker jeg at ting er ganske bra, og har lyst å begynne å skrive igjen!

Dagene blir veldig A4 når det er mye skolearbeid og gjøre, derfor tenker jeg å bruke dette som en slags "pause" eller "hobby" kind of :) Dere har nok sikkert forstått at jeg er veldig ok+ glad i å ta bilder, så tenker dette er en liten "tvang" for meg til å fortsette med det igjen.

Kommer nok med mer info i morgen, eller i over imorgen, såå om noen ser dette! Stay tuned ;))

Natta da folkz, eller god morgen til andre ;)

 • 173 lesere

Likes

Comments

Dagens unge sliter mer og mer psykisk, samtidig som de finner det vanskelig å se seg selv i speilet. Jeg er ung, 19 år, men når ei 13 år gammel jente ser eldre ut enn meg, er det gale! Greit nok at jeg kanskje ikke har det mest "voksne" utseende, men når de ikke tørr gå uten sminke offentlig er det noe riktig gale.

Når jeg var 6 år og stod spent på trappen hjemme til første skole dag hadde jeg en søt kjole som var helt normal. Mens nå er det foreldre som sender flere og flere, til og med mindre enn 6 år, på skole i merke klær. Seriøst?? Trenger virkelig en liten pjokk av et menneske komme med Guccie bag? Ehhhm, nei! Det ligger så mye skjult bak den ene bagen. Ikke bare ungene kan føle press, men foreldre. Presset av å gi alt barnet ønsker seg.

Tenk i lengre strekk. Du som forelder begynner med at de får en bag til første skoleåret i 1(!!!)klasse. Hva skal de ende opp med i 1.klasse på VGS? Lykke til med den summen som er brukt på utallig mye unødvendige klær som en blir lei av etter 2 uker.

Har du tenkt deg det at unge som skal konfirmeres i dag sparer penger som de kan bruke på restylane, operasjoner, en veske som koster 20 000? Og det verste er at mange tillater de og spare til det?! Selvsagt forstår jeg om du ikke har særlig pupper og vil føle deg mer feminin som jente, men når en skal gjøre det for å ligne noen. Nei, det er blitt for mye fokus på utseende. Det å normalisere det å fikse seg er IKKE ok.

Når en vokser opp skal en ha bilder fra barndommen hvor en ser ut som en sjusk av vesen. Hvor du selv har fått kledd deg selv når du skal i barnehagen/skole/besøk. Det er ikke rett å normalisere for et 6 år gammelt vesen at en skolesekk til 8000kr er ok?? For faen, det er mer en leien min liksom. Det sier også at det ikke er normalt.

Selvsagt hjelper jo ikke den sindykt herlige fraværgrensen, som nå er kommet inn i skolesystemet, heller. 10%? Hvordan i alle huleste skal folk for eksempel klare ta sertifikatet nå? Det går ikke. Hva skal de med psykiske lidelser gjør? De kan jo faen ikke gjøre en dritt!!!! Hva er det Norge vil, rettere sagt hva vil Stortinget? Jeg tror ikke de vet hvor mye de er med på å øke presset på unge.

Så kjære dere som styrer dette gode landet, hva skal de unge gjøre? Si meg det. Hva skal de som lærer sent gjøre med sitt liv under studiene? De vil bli lærer, men sliter i matte og klarer ikke målet etter flere døgn uten søvn. De sitter på skole doen å gråter fordi de er utmattet av livet. Alt det skjulte presset dreper dem sakte, men sikkert psykisk og etterhvert fysisk også. "Ikke tenk på utseende, alle er like fine!! Men husk å ikke spis for mye, fordi en burde se ut som Kendall Jenner." Det er så dobbelt sidet alt sammen!! "Ikke tenk på karakterer eller fravær, fokuser på dere selv!! Men husk om du skal bli noe bør du minst ha fire som standpunkt, og sliter du psykisk må du være på skolen. Det er på grunn av 10% grensen som er kommet, men det går nok bra." ????? Logikk takkk???

Faen asssss, det er så mye som frustrerer meg sååå mye innenfor disse tingene........ Helt seriøst, bare innse det. Alt som finnes nå for unge er et ufattelig press. Jaja, "når jeg var på deres..." SAMMA DET!!! Verr ungdom i dag, så snakkes vi om det etterpå ;)) Du skulle bare visst. For det var vell ikke 10% grense når du gikk på VGS, var det? Nei.

Nei, respekt til alle som klarer seg, men jeg tror det kommer til og minske med dem, uheldigvis.... Og om du ikke får det til, så er det ok!! Presset du føler er ekte, og fuck så dritt det føles å mislykket.. Men du mislykkes ikke! Norge mislykkes i å pusle puslespillet om dagens ungdom og presset en bærer på skuldrene. Plis innse problemet, før det er for sent for veldig mange unge å innse at det er dette som er problemet og ikke de!! Fordi hvem vet hva som vil skje om de ikke innser dette....

​Følg på facebook for oppdatering; www.facebook.com/AndrineHav

 • 296 lesere

Likes

Comments

Jeg er SÅÅ heldig!! Sorry Mac, men det er jeg faktisk!! Visst det er en ting jeg ikke er flink til er det å motivere meg selv, men nå må jeg faktisk bare skryte. Så om du ikke tåler det, så var jo det veldig trist ;)

De siste dagene har vært så sinnsykt fantastiske!! Endelig er jeg frisk, jeg har vært på Karpe Diem konsert, begynt med trening igjen, jeg har fått ny jobb(!!!!!!) og det viktigste jeg er fornøyd med meg selv. Selv om været har vært dritt har jeg tvinga meg til å være effektiv med lesing. Dagene har liksom bare flydd vekk? Kan jo både være positivt og negativt det da, men vi sier det er positivt nå ;)

Nå må jeg si at det beste er at jeg er fornøyd. Jeg er veldig flink som sagt til å dra meg selv fint ned, og det er derfor dette føles så bra!! Som om jeg har klart et skikkelig vanskelig hinder. Det er nok ikke bare jeg som sliter med akkurat dette, men det blir så vanskelig til tider.. Når ting er nytt og du føler det rett og slett blir for mye, men nå har jeg endelig landet liksom. Ting begynner å komme i rutine. Jeg begynner endelig og forstå Anatomien. Noe som er på tide, hahahah! Det har aldri vært meg, og ta ting kjapt. Noe som alltid er utfordrende når det er MASSE nytt å sette seg inn i, og stresset er på topp innvendig. Spesielt når jeg ikke får trent blir jeg rett og slett helt gal!

Personlig har jeg følt dette skoleåret at jeg har fortjent mer på resultatet, med tanke på hvor mye jeg har jobbet for ting. Jeg er slow, både i lære måten og som person. Ting tar tid, men det har også mye med personlige årsaker selvsagt. Derfor er det ikke alltid like lett å være meg, og det er det jeg som sagt sliter med. Akseptere at jeg er den jeg er. Ja, det går sent når jeg skal lære ting, men det er fordi jeg vil ikke bare pugge, jeg vil forstå det. Når jeg er på jobb er jeg kanskje ikke alltid helt 110%, men det er fordi jeg er utmattet. Skole har spist opp mye av energien min det siste året, og MYE av gleden. De som virkelig kjenner meg vet at det siste året har fint sagt vært et helvete, personlig. Ikke fordi noen gjorde det slikt, men fordi jeg ikke klarer å stoppe meg selv. Presset til å prestere har vært helt grusomt. Jeg har ikke tellingen hvor mange netter jeg har våknet fordi jeg følte jeg ikke hadde lest nok til en prøve. Skole gjorde meg syk, noe som ødela meg som person, utrolig mye. Heldigvis har det alltid vært gode folk rundt meg, og de er der enda! Det er nok derfor presset etter å ha folk her føltes så stort. Angsten for å være alene var en stor frykt. Er det en ting jeg er avhengig av er det å ha personer rundt meg som er der, og som støtter. Der har jeg vært heldig, fordi det er mange personer jeg allerede er blitt glad i, og håper de tenker det samme om meg. Det er en skikkelig herlig følelse!

Igjen, må jeg bare innse at alt arbeidet ga resultatet jeg alltid har ønsket. Jeg kom inn på sykepleie!! for mange høres dette greit ut, men faen så jeg har jobbet for denne plassen, og jeg fortjener den!! Fyy, som jeg fortjener den!! Ikke bare med skole går det bra, men med jobb og? I dag var jeg så heldig å fikk bekreftet at jeg nå har ny arbeidsplass. All jobbingen i sommer har gitt et veldig positivt resultat. Det var en så stor bonus på CV-en, at jeg ikke forstår det helt. Ikke bare nok med det, men DER fikk jeg mye glede!! Alle de fantastiske øyeblikkene, og all den hjelpen jeg var er utrolig. Aldri om jeg hadde trodd at to måneder kunne hjulpet meg personlig så mye. Motivasjonen til skolestart kom som bare det, og bekreftelsen på at jeg valgte rett yrkesretning! Sykepleie er noe jeg alltid har tenkt på, men som også har virket helt umulig. Så jeg er stolt!! Jeg oppnådde det jeg ville, og har til og med fått ekstra ting på kjøpet, hvor bra er ikke det?? FANTASTISK!

Jaja, nok om sånn følelses kliss å videre til konserten. HOLY MOLY!! Alt som er gratis er bra, men HELLAN(pim den e te deg), Karpe Diem gratis??? Ja takk, hver dag. Det var mer en bra, de er sååå flinke live. Har aldri vært noe spesielt fan, men har alltid hørt musikken deres. Men live konserter er noe de kan assss. Tredje jeg har vært på til nå, og håper på flere, hahaha!

Nå kaller søvnen kjenner jeg. Håper ikke innlegge ble for klissss, men det må være lov å si at en er stolt av seg selv. Ja, det ble et egoistisk innlegg, men det klarer jeg å leve med :)))

Godnatt folkz

Følg facebook siden min; www.facebook.com/AndrineHav

 • 360 lesere

Likes

Comments

 • Jævla vims

 • Blir veldig fort rørt

 • Sjeldent sint, men når jeg blir det griner jeg

 • Faen så rotete

 • Matmoms

 • Utrolig glad i å gå tur

 • Veldig lett å distrahere

 • Kontrollfreak

 • Fryser utrolig lett

 • Kresen over åpne mat produkter

 • Baderoms menneske - Jeg sitter på badet og gjør lekser liksom! Eneste grunnen er fordi det pleier å være varmest der, hahaha

 • Ubeskrivelig glad i softis, milkshake osv... - er ikke tull!! kunne levd på det!!

 • En person som lett stresser

 • En person som kan lage mye latter over sine egne vimsete situasjoner


Litt sånn ting om meg som folk som kjenner meg vet, andre ting som folk ikke vet om! Sannheten er at selv om jeg er utrolig vimsete og kan virke som om jeg ikke har kontroll, har jeg faktisk ofte god oversikt. Ting er vanskelig å holde styr på, men kontrollfriken inni meg tar over situasjonen for å si det slik ;))
Nå må jeg gjøre litt mer skolearbeid. Har vært med min handle buddy i dag å handlet middag til uken, noe som er deilig å bli ferdig med!!

See you later

Følg bloggen på facebook; www.facebook.com/Andrinehav

 • 417 lesere

Likes

Comments

Long time no see!! Sorry for dårlig oppdatering den site tiden. Som noen av dere vet har jeg vært mye syk i det siste, og dagene har for det meste bestått av søvn og forelesninger. Derfor har det ikke blitt prioritert desverre.. MEN, nå er det et nytt innlegg, wuhuu!! ;))

I helgen reiste jeg hjem til Karmøy, noe som var veldig herlig! Kjempe kjekt å se alle igjen, spesielt typen selvsagt! Veldig merkelig da å reise hjem, fra hjem? Nå har jeg jo plutselig to hjem, hahaha, veldig merkelig og uvanlig.

Dagene gikk til bare kos, myye mat(fore meg opp på god mat) og avslappende stunder. Det er virkelig herlig og ikke være alene når en er syk. Selv om det kanskje ikke er så kjekt for alle rundt deg, er det godt å ikke føle seg alene. Håper jeg blir helt helbredet i løpet av denne uken, fordi jeg er dritt lei av å være senge liggende nå asss!!

Btw; var og så "Mike and Dave" på kino, ANBEFALES!! Herrefred, jeg digger humoren! Like teit og sær som meg, perfekt ;)) Samtidig så var bare skuespillerne helt perfekte sammen. Kjemien de hadde, hvor godt de spilte rollene osv.. Nei, den er verdt å se! :)) (Ja, det er jo den lille teater nerden inni meg som alltid ser på ting anderledes etter VGS. Greit å reflektere over ting da, hahah)

Nå har jeg jobbet Anatomi, og prøvd å pugget, men fuck så mye??!! Det må jo bare gå da, jeg gir ikke akkurat opp, men tungt er det fremdeles.. Boligblokkene her hvor jeg bor, arrangerte i dag et "møte" med alle som bor i blokkene! Der fikk vi da Pizza(sier ikke nei til gratis mat) og brus(wuhuu). De som har ansvar for boligene snakket om hvordan tingene fungerte og hvor de forskjellige tingene var i blokkene. Syntes det var et veldig bra tiltak til å både fôre vi som bor der, men også å bli kjent med de som bor i blokkene :)

Det var da en mini update på mitt liv de siste dagene! Må også si det er veldig kjekt med at folk følger med, både som følger meg på facebook og her på nouw :) Veldig koselig!

Om du ikke følger meg på face, er det bare å gjør det, så oppdateres det når nye innlegg er ute; www.facebook.com/Andrinehav

Preikast da

 • 440 lesere

Likes

Comments

Dagens forelesning fikk meg virkelig til å kjenne på en følelse som ga trykk i magen. Prioritering. Hvordan prioritere en syk?

Alle sier selvsagt prioriter de som er sykest først. Ja, det er jeg helt enig i!

La meg gi en problemstilling. Det er en person som har kols. Røyket hele livet, ødelagt seg selv og er fullstendig klar over situasjonen. Ligger nå for døden med kreft. Ikke bare kjenner personen på sykdommen, men på skammen som ligger bak alt. Hvordan situasjonen kunne blitt hindret! Skammen over og måtte bruke tiden til helsevesenet, men som også selvsagt vil ha mer tid til å leve! Ja, personen har selv ødelagt livet sitt, men er fullstendig klar over det. Har nå mye smerter, mye tanker, depresjoner, angst osv.. Personen er også endå ett menneske!

Hva med da den lille gutten som har kreft. Har hatt det lenge, og den vokser gradvis. Gutten har også mye smerter, mye tanker, redsel, depresjoner, angst osv.. Han er fremdeles en liten guttunge! Ting har holdt seg stabilt, men har nå ventet lenge på samme operasjon som personen som har røyket. Hvem skal først få operasjonen?

Det er merkelig med hvordan en tenker ting er åpenbare før en setter det inn i perspektiv. Personlig syntes jeg at de som er sykest, uansett grunn, skal gå først. Igjen, er det jeg kom frem til nå! Kanskje ikke om tre år. Uansett tror jeg at valget ikke er rett, det er alltid ting en kan argumentere med på begge parter.

For leger, sykepleiere, kirurger er dette situasjoner som alltid kommer til og oppstå. Situasjoner som virkelig er vanskelige å ta. Selvsagt er det også mange meninger involvert, og det kommer aldri til å være det rette valget for alle. Følte virkelig bare for og dele denne problemstillingen, fordi det er en situasjon de fleste ikke tenker på. Har selv aldri tenkt slik på en slik situasjon.

Tenk selv, hva hadde du gjort?

 • 479 lesere

Likes

Comments

Søndag begynte veldig bra og jeg koste meg mye!! Det var helt til det begynte å klø og svi skikkelig i halsen. Nei, det høres ikke ille ut, men tingen er den at jeg hadde halsbetennelse i minst 2uker i sommerferien. Så det var jo selvsagt mandlene jeg var redde for igjen. Noe jeg tydeligvis måtte være, fordi det var jo selvsagt det, igjen!!... Natt til mandag var rett å slett helt faenskap, enkelt og greit. Sorry mac, men jeg slet med å puste, noe som gjorde at jeg da sov null niks den natten. HERLIG start til første foredraget i Anatomi (: FY så glad og sprek jeg var når jeg kom til Auditoriumet på mandag. Hvertfall når alle irriterte seg grønn av hostingen min, og nasen som konstant rant. Tenkte jo bare, I give shit, hahaha! Jeg ble ikke plaget av alle lydene ;) Når jeg endelig følte meg ok, i formen og følte jeg var på mitt beste den dagen kom det flere kommentarer; "Du ser ikke frisk ut.." (: ? :) NEI, nå driter jeg virkelig i det. "Nei, jeg er helt jævlig egentlig" Svarte jeg sånn ca alle med den sinnsykt fine stemmen med nesten ingen lyd, mer snott involvert enn du skulle trodd og med et hode på størrelse som en Melon. Sikkert litt av et syn vil jeg tro, hahah! Ikke at folk må tro at det at de sa det var negativt, fordi jeg syntes bare det var løye ;) Mange kjenner nok den følelsen de 10minuttene en føler seg ok når en er syk, da kommer slikt. Det er typisk, men jeg gjør det jo selv også, må innrømme det!

Jaja, det var da Søndag og Mandag. Dopet ned med Ibux, halstabletter og nesespray, en skikkelig herlig start på semesteret! Ellers har hodet mitt å tankene mine vært i Anatomi boken. Det virker som et skikkelig vanskelig fag, men gud hvor spennende ting egentlig er?? Liksom, i løpet av den første presentasjonen til læreren fant jeg ut at jeg mest sannsynligvis har astma. Hvor økonomisk er vell ikke det?? Hvem trenger å gå til lege når en bare kan begynne sykepleie å finne ut av alt en feiler på forelesningene :D Smart valg jeg har tatt ass! Hahaha, neida. Joda :)

Er ikke i form enda, noe som frustrer meg litt, fordi jeg vil ikke være sengeliggende og utslitt nå. Jeg vil begynne rutinene skikkelig, ha MYE energi til alt!! Bruke energien på å lære mer om alt jeg feiler i forelesningene i Anatomi! En skikkelig bra start liksom. Det eneste som skjedde i dag som virkelig lyste dagen opp, var at noen overførte penger til meg? Aner ikke hvem det er fra heller, eller hvorfor, men jeg sier jo ikke nei takk til det? Trengte en liten opptur (a)

Nå må jeg sove og gjøre meg klar til, ofc, Anatomi i morgen! Sov godt


Lik facebook siden min og få oppdateringer der når nye innlegg blir lagt ut; www.facebook.com/AndrineHav/

 • 508 lesere

Likes

Comments

I dag trengte jeg å se gjennom bilder fra gode minner. Gud hvordan tiden flyr! Vi var jo nettopp begynt på VGS?? Plutselig var russetiden ferdig og BAM, alle flyttet. Merkelige greier ass.. Heldigvis, er det mange bilder med alle som en.

Siden jeg nå har vært syk siden søndag merker jeg hvor dritt(!!) det er og være alene. Ingen her for å syntes synd på meg, HAHA! (Hør på egoisten) Neida, men jeg trengte bare å ta tankene til en annen plass enn Anatomi boken.

Herlighet så mye alle betyr for meg!! Spesielt my girls ;)) <3 Alle de crazy teater timene, og alle crazy timene vi ellers delte sammen!!

Nå må det sies at vi tar oss veldig godt ut foran kamera. Alle som en. Vi finner fine vinkler, og vil virkelig vise modell siden fra oss. ;)

Jeg er så glad i ALLE sammen!! Miss you, men det vet dere allerede. Enjoy bildene

Lik facebook siden min og få oppdateringer der når nye innlegg blir lagt ut; www.facebook.com/AndrineHav/

 • 544 lesere

Likes

Comments