Hvor ble det av 16. og 17.Mai?

Beste dagen uten tvil!! Gud hvor mye jeg elsker 17.Mai! Føler meg som en liten unge som skal for første gang gå i tog, hahah. Det er ikke tull en gang, er 4real som en liten kid.

Det ble jo en liten feiring dagen før dagen som ble litt mer crazy enn tenkt(: Skjer jo sjeldent det, eller? Lite søvn og litt mer alkohol enn planlagt, MEN dødsklar for champis frokost var jeg. Vi samlet oss en gjeng fra blokkene her, og WOW så god stemning!! Vi var vell alle enda litt i siget fra dagen før hahah. Det ble satt i gang et skikkelig eggeløp etterhvert som vi konsumerte litt champis, og fytti for et vinnerinnstinkt vi har! De som så dette må ha hatt litt av en underholdning! What ever, vi storkoste oss hvertfall:)

Dagen i dag er jo et spennende tema derimot. Kan ikke si jeg har vært i toppform, men er i overaskende grei form. Har fått gjort litt skole, og en del episoder av "friends" er blitt spilt av(: wups

Morgendagen skal være mer effektiv! Skal prøve mitt beste på det assss

Tusentakk til alle dere som gjorde 16. og 17.Mai helt tipptopp!! Dere er amaziing (+minion ballongen som var dagens høydepunkt!!)

Følg meg på facebook; www.facebook.com/andrinehav

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

 • 68 Lesere

Likes

Comments

Godmorgen!!

Fysøren så deilig uke dette har vært! Været har for det meste vært kjempe fint noe som gjør humøret automatisk bedre. Sist helg tok jeg en litt spontan tur hjem til Karmøy og gjett om det var verdt det. Ble jo Karmøy Geddon med en gang jeg kom hjem, heheh (:: Partyløven you know! Det var amaziing og en konge gjeng gjorde det bare helt perf!

Jeg hadde jo ingen anelse over hvor lenge jeg skulle være hjemme, men endte jo opp med en hel uke. Say whaat? hvor ble den av? Tiden bare fløy forbi. Alt i alt var tiden hjemme helt sinnsykt herlig. Fikk liksom til å slappe av å bare nyte tiden. Savner det egentlig litt allerede.. Snart sommer heldigvis!!

++++ HVEM BESTO VELL IKKE ANATOMI?? YAAS BITCH, MEG!!! Tror aldri jeg har vært så lettet og stolt. My god, den eksamenen har stresset meg til det utenklige. Så det var uten tvil ukens opptur, for å si det mildt!

Nå er det nedtelling til den kjekkeste dagen jeg vet om, nettopp 17.Mai. Den ligger på samme nivå som julaften for meg, haha! Jeg bare elsker stemningen! Alle har på seg det fineste de har og bare koser seg. Må nå si at bunad er noe av det fineste jeg vet om. ELSKER bunad, my god... Nei, det blir en bra dag det er jeg sikker på :)

Så alt i alt var uken ok+ braa! Satser på flere som denne ;)

Følg meg på facebook; www.facebook.com/andrinehav

 • 81 Lesere

Likes

Comments

Javell, plutselig blitt Mai?

Long time no see, er det ikke det jeg skal si nå? Idk, here I am hvertfall haha. Hva som har skjedd siden sist er vanskelig å si. Har vell helt ærlig ikke skjedd en dritt, haha. Joda:) neida..

Eksamen er jo året rundt, så det er jo motiverende((:? All tankegang om å komme seg gjennom alt er sommer og pils. Det går vell til slutt uannsett! Skal prøve bli bedre med å oppdatere ting som skjer, men vi får se hvordan det går. (sikkert helt håpløst, men lever som evig optimist. Badumtss)

Amen

 • 119 Lesere

Likes

Comments

Ja, hei hallo!

FUCK, så det nærmer seg eksamen............. Merker det for å sei det mildt...... Derfor tenkte jeg å lage litt latter å morro, fordi er det en ting som er kjekt er det å se alt jeg får til! Helt utrolig at noen ting går ann... MEN, jeg ler godt av meg selv også, så det går helt ok (::)


Uken har for det meste gått til eksamens lesing, men nå er det jo meg, Andrine, som skal gjøre dette. Det er ikke lett å være Andrine alltid ser du. Hodet er ikke alltid direkte til stedet, for å si det mildt.


Etter en laang uke skulle hun på fest en fin lørdag. Går fint fra biblioteke, inn i hybelhuset, inn i dusjen. Dette er starten på en VELDIG lang helg. Bånn gass på musikken mens det er full nakendans i stua/kjøkkenet/gangen/soverommet/badet, alt på en gang!! Går inn i dusjen, sjampo i håret mens sangstjernen kommer frem i hun. BAM!!!! Vannet går opp til leggen..... (((::::: Hun drar vekk gardinen til dusjen, å elegant renner vannet ut av badet, å inn i gangen.


YESSSDAAA!!!!! Det er ikke tull. Så siden hybelhuset ikke har så mye håndkler å bruke, måtte jeg ta klær fra klesskapet for å tørke opp. Bruke pose til å få vann opp i dass, å spyle sjampoen ut av håret i vasken. Er ikke det herlig?


Så var jo lille meg ut på byen, som ikke skulle drikke noe særlig, men som endte opp i ganske godt humør. Så endte dagen bra å sengen kalte. Dagen etter var det biblioteket som ventet, å null stress det!! Ready for everything ;))) Men BAM, Andrine finner ikke mobilen. Det var jo fordi hun selvsagt la den inni(?!) kjøleskapet når hun hadde spist mat. For å si det sånn, jeg var stressa.


Så var det middagstid. Ikke like lett alltid. Eline og jeg skulle lage mat sammen, så vi bestemte oss for å være hos hun! Koselig!! Problem; mangler et egg. Så da var det å gå å hente et egg hos meg. Lett det vell?? Neida, må jo gjøre litt action ut av ting. Egget blir plassert i hånden, går ut for å låse hybelhuset sin dør og BAM!!!! Andrine slipper(?!) egget for å ta nøkkelen i lomma............... Seriøst????????? Er det mulig??? Fyfaen assss... For å toppe også det, landet egget på dørmatta (::: Den gikk i bosset. Gidder ikke det der asså.


Her er dagen slutt vell?? :) Nei.


Dusjen er enda tett, you know. Vaktmesteren inni meg skulle tre frem og fikse det ekle sluket. Null stress det? Alt går bra! Alt det ekle er borte. Andrine tar dusjen på for å sjekke om vaktmesteren inni hunhadde klart det, men BAM!!! Mobilen lå midt i dusjen.....


Jeg blir så sliten av å være meg. TENK!! Dette er to, fuckings TO dager. En uke er mye for meg.... Hahahaha!


Nå er det tilbake til klesvask av alle klærne jeg måtte tørke opp med, å skole..


Adios, å takk for en fin helg!

 • 256 Lesere

Likes

Comments

Yaas! Hallaien :)

Endelig er jeg ferdig med tre eksamener!! Og alle er godkjent, noe som gjør at jeg kan få ta hoved eksamenene i Desember. Sykt digg, men herreGUD så skummelt... Hahaha! Satt å tenkte på det her en dagen, at julaften er om; 7uker???? WHAT???? Det vil da si at det har snart gått et helt, halvt år? (ha ha, badum tsssss) Nei, men seriøst. Shit just got real

Siden sist har mye skjedd. Mange fester, gode stunder, mye lesing og mangel på søvn har vært stor. Døgnrytmen har til tider vært borte, men stort sett ok. Hahah!

Godt humør i forelesninger er det. Glade piker når brannøvelser blir gjort, og ikke minst fotogene studenter.

Har vært noen dager i England, noe som var UTROLIG herlig. Jeg ELSKER England! Vil så absolutt bo der, 4 real.

Samtidig som jeg har vært hjemme et par ganger. Noe som sier jeg endelig fikk møte Ingrid igjen!! GUD så herlig! Savner jentene fra dramalinjen skikkelig mye.. Gleder meg til å se alle Sigjen ti!

Snakkest! Godnatt folkzFølg meg på facebook; www.facebook.com/andrinehav

 • 287 Lesere

Likes

Comments

Hola alle fine folk!

Nå har jeg havnet litt vekk fra å skrive innlegg i en periode, enkelt å greit fordi jeg har prøvd å finne meg til rette. Har ikke villet fokusert så mye på andre ting enn skole og menneskene rundt meg her nå. MEN, nå merker jeg at ting er ganske bra, og har lyst å begynne å skrive igjen!

Dagene blir veldig A4 når det er mye skolearbeid og gjøre, derfor tenker jeg å bruke dette som en slags "pause" eller "hobby" kind of :) Dere har nok sikkert forstått at jeg er veldig ok+ glad i å ta bilder, så tenker dette er en liten "tvang" for meg til å fortsette med det igjen.

Kommer nok med mer info i morgen, eller i over imorgen, såå om noen ser dette! Stay tuned ;))

Natta da folkz, eller god morgen til andre ;)

 • 295 Lesere

Likes

Comments

Dagens unge sliter mer og mer psykisk, samtidig som de finner det vanskelig å se seg selv i speilet. Jeg er ung, 19 år, men når ei 13 år gammel jente ser eldre ut enn meg, er det gale! Greit nok at jeg kanskje ikke har det mest "voksne" utseende, men når de ikke tørr gå uten sminke offentlig er det noe riktig gale.

Når jeg var 6 år og stod spent på trappen hjemme til første skole dag hadde jeg en søt kjole som var helt normal. Mens nå er det foreldre som sender flere og flere, til og med mindre enn 6 år, på skole i merke klær. Seriøst?? Trenger virkelig en liten pjokk av et menneske komme med Guccie bag? Ehhhm, nei! Det ligger så mye skjult bak den ene bagen. Ikke bare ungene kan føle press, men foreldre. Presset av å gi alt barnet ønsker seg.

Tenk i lengre strekk. Du som forelder begynner med at de får en bag til første skoleåret i 1(!!!)klasse. Hva skal de ende opp med i 1.klasse på VGS? Lykke til med den summen som er brukt på utallig mye unødvendige klær som en blir lei av etter 2 uker.

Har du tenkt deg det at unge som skal konfirmeres i dag sparer penger som de kan bruke på restylane, operasjoner, en veske som koster 20 000? Og det verste er at mange tillater de og spare til det?! Selvsagt forstår jeg om du ikke har særlig pupper og vil føle deg mer feminin som jente, men når en skal gjøre det for å ligne noen. Nei, det er blitt for mye fokus på utseende. Det å normalisere det å fikse seg er IKKE ok.

Når en vokser opp skal en ha bilder fra barndommen hvor en ser ut som en sjusk av vesen. Hvor du selv har fått kledd deg selv når du skal i barnehagen/skole/besøk. Det er ikke rett å normalisere for et 6 år gammelt vesen at en skolesekk til 8000kr er ok?? For faen, det er mer en leien min liksom. Det sier også at det ikke er normalt.

Selvsagt hjelper jo ikke den sindykt herlige fraværgrensen, som nå er kommet inn i skolesystemet, heller. 10%? Hvordan i alle huleste skal folk for eksempel klare ta sertifikatet nå? Det går ikke. Hva skal de med psykiske lidelser gjør? De kan jo faen ikke gjøre en dritt!!!! Hva er det Norge vil, rettere sagt hva vil Stortinget? Jeg tror ikke de vet hvor mye de er med på å øke presset på unge.

Så kjære dere som styrer dette gode landet, hva skal de unge gjøre? Si meg det. Hva skal de som lærer sent gjøre med sitt liv under studiene? De vil bli lærer, men sliter i matte og klarer ikke målet etter flere døgn uten søvn. De sitter på skole doen å gråter fordi de er utmattet av livet. Alt det skjulte presset dreper dem sakte, men sikkert psykisk og etterhvert fysisk også. "Ikke tenk på utseende, alle er like fine!! Men husk å ikke spis for mye, fordi en burde se ut som Kendall Jenner." Det er så dobbelt sidet alt sammen!! "Ikke tenk på karakterer eller fravær, fokuser på dere selv!! Men husk om du skal bli noe bør du minst ha fire som standpunkt, og sliter du psykisk må du være på skolen. Det er på grunn av 10% grensen som er kommet, men det går nok bra." ????? Logikk takkk???

Faen asssss, det er så mye som frustrerer meg sååå mye innenfor disse tingene........ Helt seriøst, bare innse det. Alt som finnes nå for unge er et ufattelig press. Jaja, "når jeg var på deres..." SAMMA DET!!! Verr ungdom i dag, så snakkes vi om det etterpå ;)) Du skulle bare visst. For det var vell ikke 10% grense når du gikk på VGS, var det? Nei.

Nei, respekt til alle som klarer seg, men jeg tror det kommer til og minske med dem, uheldigvis.... Og om du ikke får det til, så er det ok!! Presset du føler er ekte, og fuck så dritt det føles å mislykket.. Men du mislykkes ikke! Norge mislykkes i å pusle puslespillet om dagens ungdom og presset en bærer på skuldrene. Plis innse problemet, før det er for sent for veldig mange unge å innse at det er dette som er problemet og ikke de!! Fordi hvem vet hva som vil skje om de ikke innser dette....

​Følg på facebook for oppdatering; www.facebook.com/AndrineHav

 • 418 Lesere

Likes

Comments

Jeg er SÅÅ heldig!! Sorry Mac, men det er jeg faktisk!! Visst det er en ting jeg ikke er flink til er det å motivere meg selv, men nå må jeg faktisk bare skryte. Så om du ikke tåler det, så var jo det veldig trist ;)

De siste dagene har vært så sinnsykt fantastiske!! Endelig er jeg frisk, jeg har vært på Karpe Diem konsert, begynt med trening igjen, jeg har fått ny jobb(!!!!!!) og det viktigste jeg er fornøyd med meg selv. Selv om været har vært dritt har jeg tvinga meg til å være effektiv med lesing. Dagene har liksom bare flydd vekk? Kan jo både være positivt og negativt det da, men vi sier det er positivt nå ;)

Nå må jeg si at det beste er at jeg er fornøyd. Jeg er veldig flink som sagt til å dra meg selv fint ned, og det er derfor dette føles så bra!! Som om jeg har klart et skikkelig vanskelig hinder. Det er nok ikke bare jeg som sliter med akkurat dette, men det blir så vanskelig til tider.. Når ting er nytt og du føler det rett og slett blir for mye, men nå har jeg endelig landet liksom. Ting begynner å komme i rutine. Jeg begynner endelig og forstå Anatomien. Noe som er på tide, hahahah! Det har aldri vært meg, og ta ting kjapt. Noe som alltid er utfordrende når det er MASSE nytt å sette seg inn i, og stresset er på topp innvendig. Spesielt når jeg ikke får trent blir jeg rett og slett helt gal!

Personlig har jeg følt dette skoleåret at jeg har fortjent mer på resultatet, med tanke på hvor mye jeg har jobbet for ting. Jeg er slow, både i lære måten og som person. Ting tar tid, men det har også mye med personlige årsaker selvsagt. Derfor er det ikke alltid like lett å være meg, og det er det jeg som sagt sliter med. Akseptere at jeg er den jeg er. Ja, det går sent når jeg skal lære ting, men det er fordi jeg vil ikke bare pugge, jeg vil forstå det. Når jeg er på jobb er jeg kanskje ikke alltid helt 110%, men det er fordi jeg er utmattet. Skole har spist opp mye av energien min det siste året, og MYE av gleden. De som virkelig kjenner meg vet at det siste året har fint sagt vært et helvete, personlig. Ikke fordi noen gjorde det slikt, men fordi jeg ikke klarer å stoppe meg selv. Presset til å prestere har vært helt grusomt. Jeg har ikke tellingen hvor mange netter jeg har våknet fordi jeg følte jeg ikke hadde lest nok til en prøve. Skole gjorde meg syk, noe som ødela meg som person, utrolig mye. Heldigvis har det alltid vært gode folk rundt meg, og de er der enda! Det er nok derfor presset etter å ha folk her føltes så stort. Angsten for å være alene var en stor frykt. Er det en ting jeg er avhengig av er det å ha personer rundt meg som er der, og som støtter. Der har jeg vært heldig, fordi det er mange personer jeg allerede er blitt glad i, og håper de tenker det samme om meg. Det er en skikkelig herlig følelse!

Igjen, må jeg bare innse at alt arbeidet ga resultatet jeg alltid har ønsket. Jeg kom inn på sykepleie!! for mange høres dette greit ut, men faen så jeg har jobbet for denne plassen, og jeg fortjener den!! Fyy, som jeg fortjener den!! Ikke bare med skole går det bra, men med jobb og? I dag var jeg så heldig å fikk bekreftet at jeg nå har ny arbeidsplass. All jobbingen i sommer har gitt et veldig positivt resultat. Det var en så stor bonus på CV-en, at jeg ikke forstår det helt. Ikke bare nok med det, men DER fikk jeg mye glede!! Alle de fantastiske øyeblikkene, og all den hjelpen jeg var er utrolig. Aldri om jeg hadde trodd at to måneder kunne hjulpet meg personlig så mye. Motivasjonen til skolestart kom som bare det, og bekreftelsen på at jeg valgte rett yrkesretning! Sykepleie er noe jeg alltid har tenkt på, men som også har virket helt umulig. Så jeg er stolt!! Jeg oppnådde det jeg ville, og har til og med fått ekstra ting på kjøpet, hvor bra er ikke det?? FANTASTISK!

Jaja, nok om sånn følelses kliss å videre til konserten. HOLY MOLY!! Alt som er gratis er bra, men HELLAN(pim den e te deg), Karpe Diem gratis??? Ja takk, hver dag. Det var mer en bra, de er sååå flinke live. Har aldri vært noe spesielt fan, men har alltid hørt musikken deres. Men live konserter er noe de kan assss. Tredje jeg har vært på til nå, og håper på flere, hahaha!

Nå kaller søvnen kjenner jeg. Håper ikke innlegge ble for klissss, men det må være lov å si at en er stolt av seg selv. Ja, det ble et egoistisk innlegg, men det klarer jeg å leve med :)))

Godnatt folkz

Følg facebook siden min; www.facebook.com/AndrineHav

 • 482 Lesere

Likes

Comments

 • Jævla vims

 • Blir veldig fort rørt

 • Sjeldent sint, men når jeg blir det griner jeg

 • Faen så rotete

 • Matmoms

 • Utrolig glad i å gå tur

 • Veldig lett å distrahere

 • Kontrollfreak

 • Fryser utrolig lett

 • Kresen over åpne mat produkter

 • Baderoms menneske - Jeg sitter på badet og gjør lekser liksom! Eneste grunnen er fordi det pleier å være varmest der, hahaha

 • Ubeskrivelig glad i softis, milkshake osv... - er ikke tull!! kunne levd på det!!

 • En person som lett stresser

 • En person som kan lage mye latter over sine egne vimsete situasjoner


Litt sånn ting om meg som folk som kjenner meg vet, andre ting som folk ikke vet om! Sannheten er at selv om jeg er utrolig vimsete og kan virke som om jeg ikke har kontroll, har jeg faktisk ofte god oversikt. Ting er vanskelig å holde styr på, men kontrollfriken inni meg tar over situasjonen for å si det slik ;))
Nå må jeg gjøre litt mer skolearbeid. Har vært med min handle buddy i dag å handlet middag til uken, noe som er deilig å bli ferdig med!!

See you later

Følg bloggen på facebook; www.facebook.com/Andrinehav

 • 539 Lesere

Likes

Comments

Long time no see!! Sorry for dårlig oppdatering den site tiden. Som noen av dere vet har jeg vært mye syk i det siste, og dagene har for det meste bestått av søvn og forelesninger. Derfor har det ikke blitt prioritert desverre.. MEN, nå er det et nytt innlegg, wuhuu!! ;))

I helgen reiste jeg hjem til Karmøy, noe som var veldig herlig! Kjempe kjekt å se alle igjen, spesielt typen selvsagt! Veldig merkelig da å reise hjem, fra hjem? Nå har jeg jo plutselig to hjem, hahaha, veldig merkelig og uvanlig.

Dagene gikk til bare kos, myye mat(fore meg opp på god mat) og avslappende stunder. Det er virkelig herlig og ikke være alene når en er syk. Selv om det kanskje ikke er så kjekt for alle rundt deg, er det godt å ikke føle seg alene. Håper jeg blir helt helbredet i løpet av denne uken, fordi jeg er dritt lei av å være senge liggende nå asss!!

Btw; var og så "Mike and Dave" på kino, ANBEFALES!! Herrefred, jeg digger humoren! Like teit og sær som meg, perfekt ;)) Samtidig så var bare skuespillerne helt perfekte sammen. Kjemien de hadde, hvor godt de spilte rollene osv.. Nei, den er verdt å se! :)) (Ja, det er jo den lille teater nerden inni meg som alltid ser på ting anderledes etter VGS. Greit å reflektere over ting da, hahah)

Nå har jeg jobbet Anatomi, og prøvd å pugget, men fuck så mye??!! Det må jo bare gå da, jeg gir ikke akkurat opp, men tungt er det fremdeles.. Boligblokkene her hvor jeg bor, arrangerte i dag et "møte" med alle som bor i blokkene! Der fikk vi da Pizza(sier ikke nei til gratis mat) og brus(wuhuu). De som har ansvar for boligene snakket om hvordan tingene fungerte og hvor de forskjellige tingene var i blokkene. Syntes det var et veldig bra tiltak til å både fôre vi som bor der, men også å bli kjent med de som bor i blokkene :)

Det var da en mini update på mitt liv de siste dagene! Må også si det er veldig kjekt med at folk følger med, både som følger meg på facebook og her på nouw :) Veldig koselig!

Om du ikke følger meg på face, er det bare å gjør det, så oppdateres det når nye innlegg er ute; www.facebook.com/Andrinehav

Preikast da

 • 562 Lesere

Likes

Comments