Bildedryss fra helgen som var. Stian og jeg utnyttet noe få timer av søndagen til å titte innom julemarkedet i Spikersuppa. Der er det så koselig hvert år, med skøytebane, boder og ikke minst karuseller. Vi kjøpte billetter til pariserhjulet: reisen til julestjernen, og det var helt utrolig vakkert. For en utsikt, og ikke minst for en flott by jeg bor i. Elsket hvert sekund av det, på tross av at det var litt høyt på toppen. Det var ingenting å si julestemningen, og jeg kjenner at det skal bli godt med jul og fri. Håper vi rekker det superkoselige markedet på folkemuseet også, ukene går jo så fort nå, og det er bare 16 dager til siste eksamen - hjelp. Fra kos til alvor, bøkene kaller - vi snakkes, klem!

A m a z i n g

B l u r r e d

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Hei, og god lørdag.
I dag kunne jeg tenkt meg å bli i senga, men det får jeg spare til juleferien - ahh. Jeg har benket meg til foran leseplassen for lenge siden sammen med dagens andre kaffekopp, og verdens tammeste bok. Det finnes ikke et eneste bilde på disse sidene, og fagstoffet er mildt sagt tørt. Jeg skal ikke syte, jag har da i det minste kaffe, og kjæresten som holder meg med selskap. Vi fikk vi en superkoselig start på helga med åpning av adventskalender, og kaffe på senga. I dag åpnet jeg en helt utrolig fin adventsstake, som vi allerede har tatt i bruk. Tusen takk mamma, for kjempefin pakkekalender, den gjør virkelig eksamenstiden hakket bedre. Det skal bli så godt å komme hjem til jul, bare tre uker til jeg kan senke skuldrene og nyte jula - gleder meg! Vi snakkes senere, ha en fin lørdag - klem.

Likes

Comments

So pretty!

Endelig tilbake - ahh! Over helgen dro jeg på meg en influensa, og energinivået har vært alt annet enn på topp. Heldigvis er jeg på bedringens vei, og i går var formen så pass god at jeg fikk dratt på lab. Resten av uken har jeg studieuke, i tillegg fikk vi en gledelig beskjed fra veileder om at også mandagen er studiedag. Det blir nesten som en langhelg, kjemibøkene legges så klart ikke på hylla, jeg har mer enn nok å lese etter disse dagene med sykdom. Det er ikke mange dagene som skal til før man plutselig ligger litt bak - stressa. Puste ut, senke skuldrene og bruke disse kommende dagene effektivt, jeg skal nok komme à jour. Bildene er fra helgens julehandel i sentrum sammen med Stian, det var kjempekos. Da hadde ikke julemarkedet i Spikersuppa kommet opp enda, men jeg hører rykter om at det har åpnet nå. Det er julestemning det, å rusle blant bodene der nede, drikke en varm kopp kakao og kjenne lukten av brente mandler - ahhh. Har planer om å dra med kjæresten på årets julemarked på Norsk Folkemuseum, bor du i Oslo så anbefaler jeg virkelig turen ut til Bygdøy. Krysser fingrene for at vi får tid, eksamen nærmer seg jo med stormskritt. Vi snakkes, god torsdag - klem!

So sweet.

Details.

HAT FROM ILSE JACOBSEN
TOP FROM GANNI
JEANS FROM 2ND ONE
SHOES FROM NUDE

  • Skrevet i: Mote

Likes

Comments

Søndagsmodus PÅ. Ingen vekkerklokke, lang frokost og fortsatt i tøfler og pysjamas, det er søndagen sin det. Flere som tar det rolig i dag? I går tilbrakte vi store deler av dagen i byen på julegaveshopping. Det ble nok mer shopping på Stian, enn akkurat julegaver, men vi fikk i alle fall gjort oss opp noen tanker hva vi skal gi i år. Med andre ord hadde vi en skikkelig by-lørdag med vandring langs julepyntede gater og lunsj mellom slagene - herlig. Vi tok lunsjen på Food Court på Steen & Strøm, og i det vi gikk fordi Lakrids greide jeg ikke å dy meg. Denne boksen med lakris smaker virkelig helt himmelsk. Ikke undervurder kombinasjonen av salt karamell og lakris, perfekt til søndagskaffen. Boksen er jo også utrolig delikat, så den skal få pryde stuebordet - litt helgeluksus. Dermed fikk jeg både tatt noen bilder, og tilbrakt masse tid med typen, krysser av for det på lista over helgens gjøremål. Neste punkt er skolearbeidet *gjesp*, men det må gjøres. Nå bretter jeg opp ermene og tar i et tak for å komme litt frem på til en ny uke. Kommer garantert til å være takknemlig for det senere, har du planer for søndagen?
- Klem

Likes

Comments

Which one do you choose, preppy, casual or sporty?

Luresmilet er på, det er jo fredag!

Hei, endelig kan jeg si god fredag! Jeg elsker jo å bruke hodeplagg, dermed tenkte jeg å dele mine favoritter for tiden. Tre favoritter er min superfreshe, rosa lue, hatten min fra H&M, og capsen fra Ilse Jacobsen. Alle i ull, perfekt for kaldere tider. Nå som det går mot vinter er det helt klart utolig fint å blande inn litt grovere materialer som strikk og ull. Selv syns jeg at et hodeplagg i ull er utrolig fint, og det kan absolutt endre et helt antrekk. I hatten føler jeg meg litt typete, og preppy i motsetning til lua som gjør antrekket mye mer avslappet. Capsen fra Ilse har gått fra å ligge bakerst i skapet, til å bli en storfavoritt. Butikkene bugner jo over av capser i ulike materialer, ull og fløyel er definitivt mine to favoritter. Gleder meg alltid til vinter og høst, da kan jeg nemlig bruke hatt så ofte jeg vil. Det er i alle fall ett pluss med kulda, og så klart at jeg får tulle meg inn i tykke, deilige, og varme gensere.

Jeg har store planer om en effektiv helg som skal brukes til å ta noen nye bilder, jobbe meg litt frempå med studiene, og tilbringe masse tid med kjæresten. Litt ambisiøst, men jeg må i alle fall prøve å rekke over mest mulig. Vi snakkes mer i morgen, nå tar vi fredagskveld her i hus. Håper du nyter fredagen med dine nærmeste - klem!

Happy friyay!

  • Skrevet i: Mote

Likes

Comments

Takker ikke nei til litt farge på en grå regnværsdag, her i Oslo har det regnet, regnet og regnet de siste dagene. Tåka har lagt seg, og all snøen har regnet bort. Plutselig forsvant julestemningen, håper jeg klarer å lete den frem igjen i desember. Lua har jeg fått, og er strikket av bestemor - utrolig fin, og ikke minst kjempevarm. Selv elsker jeg å bruke hodeplagg, og har alltid på meg enten lue eller hatt. Da er det fint å ha en med litt mer farge å bytte til, på dager jeg føler meg litt vågal. Dette ble en kort oppdatering, bøkene kaller selv om det bare er en liten stund siden jeg kom hjem fra laboratorieøvelse. Klar for en siste innsats før Stian kommer hjem, og jeg tar velfortjent fri. Vi snakkes i morgen, nå skal jeg krype under pleddet med litt kjemi-lesing, og varme fingrene på en kopp kaffe - klem!

Likes

Comments

When I'm reading, I like to have it neat & cozy.

Addicted to the colourful fineliners from Staedtler.

Skulle ønske dette ikke var min søndagsmodus, men her sitter jeg altså med bøkene på gap og forbereder meg til blant annet morgendagens kollokvie. Spennende fagstoff hjelper jo litt på, utenom det vrir hjernen seg for å prøve og forstå. Det er mye og vanskelig stoff, men det er da det blir ekstra gøy når man endelig forstår, og får til det man jobber med. Det er ikke mange studier som ikke krever jobbing, farmasi er intet unntak, dersom du vurderer en slik type studie er det bare å forberede seg på mer en nok lesing, pugging og oppgaveløsing. Ta det med ro, på tross av store arbeidsmengder, så trives jeg kjempegodt på studiet - veldig spennende. Dersom du er glad i kjemi, og er nyskjerrig på kropp og helse, så kan det tenke seg at du vil trives på farmasi. Ironisk nok så var kjemi et av de fagene jeg ikke likte på videregående, men i løpet av de siste årene har det blitt en favoritt, og nå syns jeg det både er fascinerende og gøy. Alt er jo kjemi, og det er ganske utrolig å tenke på. Jeg må tilbake til bøkene, og forberedelsene til neste uke - ahh, kan ikke helgen vare en dag til, vær så snill. Ha en fin søndag videre - klem!

Likes

Comments

Inneholder adlinks

Hey winter, I'm not ready for you yet!

DOWN JACKET FROM GESTUZ
TOP FROM GANNI
SWEATER FROM Y.A.S
JEANS FROM 5UNITS
SHOES FROM NUDE

Hei, og god torsdag. Vinteren kom litt for brått på for min del, jeg er virkelig ikke klar for å pakke frem vintersko og dunparkas. Kulden og snøen venter ikke på meg, så det er vell bare å pakke seg inn i ull og dun fra topp til tå. Vi fikk endelig tatt noen bilder i dagslys med min herlige bomber i dun fra Gestuz. En jakke som jeg syns er superfin, varm og litt annerledes. Genseren min er fra Y.A.S, den er egentlig helt gjennomsiktig med små sorte dotter - kjempesøt. Den er utrolig fin med bare en blondebh under, men det passer seg best til festlige anledninger. Til hverdags liker jeg å ha en sort silketopp under, min er fra Ganni, absolutt en god investering. Den er fin alene, eller perfekt under andre plagg. Det glatte stoffet gjør at gensere og skjorter faller fint, og ikke hekter seg på. Et lite tips, når vi først snakker om plagg til å ha under. Jeg elsker nemlig underkjolen min i samme stoff, et plagg alle kjole-elskere burde ha i skapet. Du finner topp her, og underkjole her. Vi snakkes når det endelig er helg, ha en fin torsdag videre - klem!

  • Skrevet i: Mote

Likes

Comments

Jeg er helt forelsket i dette lune, myke stoffet som gjør alt hakket mer luksuriøst, bare se på disse sofaene - ah. Denne velourtrenden passer meg virkelig midt i blinken. Elsker at vi beveger oss mer mot lune, mørke farger, og litt bort i fra det hvite som har vært er stund. Hadde vi bare hatt muligheten til å male litt her hjemme. Dessverre så leier vi, men det finnes heldigvis andre måter å gjøre stua lunere og koseligere på enn med maling. Denne uken skal jeg stikke innom Stoff og stil, de har fått inn et herlig velourstoff i svart, som jeg håper vil passe perfekt til å sy en liftgardin av. Ja, du leste riktig, jeg har tenkt å blåse støv av symaskinen denne uken, eller så fort jeg får tid. Savner å sette meg ned og sy, det er så gøy å skape noe nytt og unikt. Jeg skal så klart dele resultatet av syprosjektet så fort jeg blir ferdig, kanskje det er flere som får kreativiteten over seg, og får lyst til å lage noe nytt. Ha en fin onsdag videre, vi snakkes senere - klem!

Likes

Comments

Farvel oktober - velkommen november! Oktober har flydd fryktelig raskt forbi, samtidig som jeg har rukket å både ha eksamen, feiret 50- og 70-årslag, og vært hjemme på Sunnmøre en tur i løpet av oktober. Merkelig hvor fort året har gått når man ser tilbake, føler dagene blir kortere, og kortere jo nærmere vi kommer juletider, og slutten av 2016 - flere som føler det slik? Jeg har bladd litt tilbake i arkivet for oktober, og funnet frem noen favorittbilder - alltid gøy med et lite bildedryss. Når jeg ser på disse bildene så føler jeg at jeg har brukt helt sinnsykt mye hatter, capser og luer den siste måneden. Tror ikke jeg har gått en dag uten et hodeplagg - elsker det. Ta en titt, ønsker deg en superfin torsdag videre - klem!

Likes

Comments

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiveren av bloggen.
Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.