Det var vemodig å si farvel til den gode gjengen som har vært på besøk de to siste dagene. Alltid superkoselig, og like trist når det er på tide å si hade. Jeg har hatt er superfin start på uka, både med familiebesøk, mange kafébesøk og alt for mye god mat. Som den kafé-entusiasten jeg er, passet det meg helt ypperlig med kjempekoselig kafédate med @martharingstad, før jeg lunsjet med familien - for en mandag. Nå er det heldigvis mye som skjer fremover, alltid gøy å ha noe å glede seg til. Det er godt å kunne gå en liten stund å se frem til det man har i vente, enten det er ferie, besøk eller materialistisk-glede. Nå gleder jeg meg til å se min bestevenninne igjen til helgen, sammen med lunsj- og venninnekvelder som snart står for tur. Har dere planer for de neste ukene, noe dere gleder dere litt ekstra til? Vi snakkes - klem!

Likes

Comments

Ahhh - trykk på pause, denne mandagen kom alt for fort. Akkurat nå er jeg en smule misunnelig på gjengen som har vinterferie, og som reiser til varmere strøk allerede i morgen. Litt sol hadde vært godt mot vinterblek hud akkurat nå. Søndagen ble brukt til litt av hvert, blant annet en liten spontan kafédate med mamma. Vi skulle egentlig ikke møtes før idag til lunsj, men vi greide rett og slett ikke å vente på den etterlengtede klemmen. Ettersom dagens forelesning ble avlyst, har jeg hele dagen å bruke på de jeg er mest glad i - mandagsglede. Ha en superfin start på uka, klem!

Jacket from Gestuz

Shirt from MET

Leather trousers from H&M

Boots from Privé

Wishing you a wonderful Monday!

Likes

Comments

Hei søndag. Gårsdagen vår så koselig, med lunsjdate på formiddagen, og middagsbesøk hjemme hos oss på kvelden. Helene og jeg endte opp på vår faste plass, Kolonihagen - der er det alltid god mat og steming. Vi hadde tenkt å prøve ut Eckers, men det måtte nok vente til en annen dag. Det var rett og slett så fult, ikke rart på en lørdag formiddag. Menyen på Eckers så superfristende ut, så jeg kommer definitivt tilbake ved en senere anledning. Kolonihagen er alltid safe, med mye spennende på menyen. Jeg gikk for en søt croissant med eggerøre og salt chorizo , i tillegg til min faste kopp med kaffe, en dobbel capuccino - utrolig godt. Utover dagen kom endelig pappa, og lillebror på besøk. De hadde bestilt indisk take-away for anledningen, og det slår jo aldri feil. Her må jeg bare anbefale New Dehli ved Stortinget, i Oslo. De lager helt nydelig indiskmat, og servicen er alltid god - denne må du bare prøve dersom du er glad i indisk. Her ble det mye matprat, du kan være sikker på at vi rullet til sengs i går.
Ønsker deg en kjempeflott søndag videre, vi snakkes - klem!

Likes

Comments

Hei, god lørdag. Jeg løper øyeblikkelig ut døra her hjemme for en liten lunsjdate med Helene. Alltid like koselig når vi møtes. Er så alt for glad i å ta en kopp kaffe, i dag har vi falt for Eckers på Frogner. Håper den lever opp til forventningene. Jeg har faktisk aldri vært der før, på tross av at jeg var elev ved Bjørknes, som ligger i samme gate, i rundt et år. Nå må jeg virkelig løpe, ha en fin lørdag - klem!

Likes

Comments

Throw KINDNESS

around

like CONFETTI!

Happy weekend! 🍒

Likes

Comments

Inneholder adlinks

God onsdag. Dagene flyr unna her, bare to igjen til helg!
Titter innom for å vise dere litt interiør som vi fant for et par uker siden. Vi ble fort enige om at med nytt sofabord måtte vi kjøpe oss et sett med glassbrikker. Det er ikke alltid like lett å finne noe begge liker, men disse skinnbrikkene fra LINDDNA falt i smak hos begge. I tillegg passet de helt supert inn sammen med møblene, og stilen vi har her hjemme. Skinnbrikkene holder seg kjempe godt, de er gummibelagte som gjør at de tåler å bli litt våte - smart. Neste på ønskelisten er spisebrikker fra samme merke, i rund fasong - så fine!

LINDDNA får du kjøpt HER

Glass mat from LINDDNA

Denne rosa ballongen hang i taket når jeg kom hjem i går, sammen med tre røde roser på bordet. Er ikke ballongen søt? Takker ikke nei til en liten oppmerksomhet midt i uka ♥︎

Likes

Comments

- In the air -

Vi har hatt en superfin tur til Nord-Norge. Endelig fikk vi en dose med ordentlig snø og vinter. Vi landet til kjempeflott, men fryktelig kaldt vær i Bardufoss, hele 20 kuldegrader. Her i fra tok vi bussen videre til Setermoen, hvor vi ble møtt av I. Det var ordentlig gøy å oppleve militærleiren, og få en smakebit på hvordan hverdagen er der oppe. En ting er i alle fall sikkert, det er et helt annerledes liv enn studentlivet her i Oslo. På lørdag satte vi snuten mot Tromsø, og etter to timer på veien var vi endelig fremme. Vi leide en liten hytte et lite stykke utenfor sentrum, hvor vi kunne slappe av mellom slagene. Lørdagen var vi heldig med været i Tromsø, og godt var det. Vi rakk både å utforske sentrum, rusle i gatene og ta turen opp i fjellheisen. Sentrum var kjempekoselig med eldre hus, og trebebyggelse. Fjellheisen var definitivt ett av høydepunktene i Tromsø. En liten gondol tok oss med oppover en bratt fjellside. På bare fire små minutter var vi oppe på toppen av Storsteinen, hvor vi fikk den flotteste utsikten over byen - vakkert. Vi valgte å dra opp på kveldstid, men Tromsø hadde nok tatt seg like godt ut på dagtid. Vi var litt uheldige med været på vår siste dag i nord, men alt i alt fikk vi både sett og gjort mye. Flere av oss fikk lyst til å dra tilbake, kanskje på sommeren for å oppleve varmere være og midnattssol. Endelig kan jeg skryte av at jeg har besøkt Nord-Norge, takk for en flott tur - klem!

- Beautiful -

- Tromsø by night -

  • Skrevet i: Travle

Likes

Comments

Ready for departure 

Endelig er fredagen her, og vi er fremme i Nord-Norge. Her skal vi kose oss sammen hele helgen, dermed tar jeg en liten pause her inne. Det er viktig å nyte øyeblikkene, og jeg har gledet meg til denne turen i flere uker. Kameraet er selvfølgelig med, og jeg krysser alle fingre for at vi får se vakkert nordlys - det hadde vært gøy. Ønsker dere en super helg, vi snakkes - klem!

Likes

Comments

Hei, nå er jeg snart klar for morgendagens avreise - woho! Bagen er øyeblikkelig i boks, og heldigvis fikk jeg plass til alt i håndbagasjen denne gangen også. Pakking til tur går alltid lett som en lek, derimot å pakke ut er det kjedeligste jeg vet, er du ikke enig? For dere som skal på weekendtur i nærmeste fremtid, må jeg bare tipse om disse små søte reiseflaskene fra Morris. Det beste er at de er helt myke, dermed er det kjempelett å klemme ut shampoo, balsam eller krem. Alltid gøy å finne slike små, smarte løsninger - det gjør nemlig pakkingen mye enklere. Når jeg reiser med håndbagasje, pakker jeg alltid flytende sminke og såpe i en egen pose. Da slipper jeg unna stresset med å endevende hele bagen før sikkerhetskontrollen. Jeg har litt pakking og planlegging igjen før jeg kan ta kveld, nå gleder jeg meg til en opplevelsesrik helg sammen med mine bestevenninner. Vi snakkes før avreise, ha en god torsdagskveld - klem!

  • Skrevet i: Travle

Likes

Comments

Ingen ting er mer irriterende en enn skikkelig dårlig hårdag - baaah. En god hårdag er helt avgjørende for at jeg skal føle meg vel, men på tross av at håret er nyvasket og rent så er det ikke alle dager det føles bra allikevel. Jeg har naturlig masse bølger, og nok så krusete hår. Dermed føler jeg ofte at det trenger litt ekstra pleie og fuktighet, spesielt på denne tiden av året, hvor jeg fort ender opp med statisk hår i alle retninger. Rett før jul gikk jeg tom for min faste Moroccanoil. Det fikk mamma med seg, og plutselig dukket denne lille flasken opp i julekalenderen - heldig. Keratin Healing Oil fra L'anza lukter nydelig, og tuppene føles mykere, og glattere etter jeg har fordelt et par pump av denne i fuktig hår. Den tynger ikke håret, og jeg beholder det naturlige volumet i håret mitt. En liten anbefaling for deg som også sliter med litt tørre tupper, krusete og statisk hår. Ha en kjempefin tirsdag videre - klem! 

Goodbye frizzy hair

Likes

Comments

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiveren av bloggen.
Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.