JULI

Tre generasjoner på jentetur til solfylte Hellas, en herlig uke med sol, god mat og godt selskap.

AUGUST

Jeg dro tilbake i Oslo, klar for en ny og spennende hverdag som farmasistudent ved Universitetet.

SEPTEMBER

Jeg fylte 21 år, og i Oslo var det fortsatt glimt av sol og varme på tross av høsten som stod for tur.

OKTOBER

Det var på tide for den første eksamenen på farmasistudiet. Deretter var det tid for å feire både 50- og 70-årsjubilantene i familien hjemme på Vestlandet.

NOVEMBER

Jeg ventet tålmodig på at høst skulle bli til vinter. Det var eksamensperiode igjen, og nedtellingen til juleferie var i gang.

DESEMBER

Det var ikke tid til å puste ut før eksamen var unnagjort. Juleferien kom sent, men var virkelig etterlengtet og sårt trengt. Jeg gledet meg til å endelig få se familie og venner igjen!

Tusen takk for året som gikk, håper dere vil fortsette å følge meg videre. Håper det kommende året bringer minst like mye latter, glede og gode minner som 2016 - klem!

Likes

Comments

Vi har fått en ny favoritt til helgemiddagen, spicy kyllinggryte med kikerter og chorizo - denne må du prøve. Perfekt sammen med ris eller stekte poteter, oppskriften finner du HER .

600 g kyllingfilet

225 g chorizo

1 rødløk

4 hvitløksfedd

1 ss tomatpurè

1-1 1/2 ts paprikapulver

ca. 1/2 ts kajennepepper

1 stor rød paprika

2 dl kyllingkraft

400 g hermetiske tomater

300 g kikerter

hakket, fersk koriander

God helg, klem!

  • Skrevet i: Mat

Likes

Comments

JANUAR

Tilbake til hverdag og bylivet. Jeg var heldig, og fikk superkoselig bestevenn-besøk fra Tromsø i januar.

FEBRUAR

Det var på tide med et herlig gjensyn med Skottland, og Edinburgh, hvor jeg var et helt år på utveksling under videregående.

MARS

Endelig en etterlengtet uke hjemme på Vestlandet. Tilbake i Oslo fikk vi en liten forsmak på våren.

APRIL

Jeg klippet håret kort, og fikk endelig ta i bruk min superfluffy, rosa jakke.

MAI

Sommeren kom til Oslo, og vi feiret 17. mai hjemme hos oss i herlig vær, og i godt selskap.

JUNI

Jeg fullførte mine siste eksamener som privatist, og kunne endelig ta sommerferie med god samvittighet og sette kursen hjemover til Vestlandet.

Dette var første del av mitt 2016, håper dere vil følge meg videre i del to som kommer senere denne uka. Ha en fin dag videre - klem!

Likes

Comments

- May your coffee be strong, and your Monday be short -

- Ok Monday, let’s do this! -

Likes

Comments

God søndag, endelig fikk vi tatt noen bilder før sola gikk ned.
Solnedgangen er helt utrolig vakker, samtidig er det så kjipt at sola går ned allerede i firetiden. Gleder meg til lengre dager, og vår. Må innrømme at det er såpass lenge siden sist vi tok bilder, at det var litt uvant. Mine to favoritter er definitivt detaljbildene, men så er jeg alltid svak for nærbilder av vakre detaljer med blurry-bakgrunn. Både beltet, armbånd, ørepynt og sko fikk jeg i julegave - heldig. Genseren kjøpte jeg rett før jul, som en liten klapp på skuldra for overstått eksamensperiode - velfortjent. Deilig å være ferdig, nå er det heldigvis en stund til neste gang. Vi har allerede fått tilbake resultatene, så nå kan jeg puste helt ut med god samvittighet. Nok om eksamen, håper dere liker bildene fra i dag. Nå må jeg virkelig løpe av gårde på trening, vi snakkes, ha en fin søndag videre - klem!

Genser fra Gestuz

Belte fra Cala & Jade

Jeans fra Diesel

Sko fra Privé

Armbånd fra MantraBand

Ørepynt fra Susanne Friis Bjørner

  • Skrevet i: Mote

Likes

Comments

God helg!
Å prøve ut nye smaker, og retter er noe jeg går inn for i 2017. Jeg er kjempeglad i å lage mat, og det er litt synd at tiden ikke alltid strekker til, men jeg har som et mål å prioritere matlagingen fremover. Vi hadde en helt nydelig fiskesuppe til middag her om dagen, og jeg må selvfølgelig dele. Denne er langt fra egenkomponert, og vi brukte oppskriften til trinesmatblogg.no
. Hun lager de nydeligste retter, og så er oppskriftene så lette å følge. Nå er jeg ikke så flink til å følge oppskrifter, og ender fort opp med å smake og teste etter egne smaksløker. Vi hoppet over rekene, og putte heller litt ekstra torsk i gryten. Smaken ble minst like god og om du ikke er så alt for glad i fisk kan jeg nevne at vi så vå vidt smakte at det var torsk. Både ingefæren, kokosmelken og curryen dominerte - falt virkelig i smak hos oss.

400 g torskefilet, i terninger

1 liten rødløk, i tynne båter

3 hvitløkfedd, finhakket

nøytral olje

1 gulrot, i tynne staver

1 ts revet frisk ingefær

ca. 1/2 rød chili, finhakket

2-3 ss currypasta

4 dl kokosmelk

3,5 dl fiskekraft

en neve aspargesbønner

frisk koriander, grovt hakket

Nå tar jeg helg, vi snakkes i morgen - klem!

  • Skrevet i: Mat

Likes

Comments

Godt nytt år, håper dere hadde en super feiring!
Nytt år, ny uke og nye muligheter. I år har jeg overraskende nok ikke så mange nyttårsforsett, bort i fra ett mål: å være flinkere til å lage mat, og prøve ut flere spennende oppskrifter. Det ble en litt laber avslutning på matfronten i 2016, men hey det var jo eksamensperiode og tiden var ikke helt på min side. Jeg er i alle fall godt i gang, og en thai-inspirert fiskesuppe står og putrer på ovnen. Deler så klart dersom den faller i smak - det lukter himmelsk.
Som du sikker skjønner er vi allerede tilbake i Oslo, og studiestart er vel overstått. Det ble en kort juleferie år, og det var virkelig lite folk ved universitetet i går. Det er bare å kjøre på, her er det ingen rolig start. Selv om det er litt godt å komme tilbake til rutiner, så var det så fryktelig herlig å være hjemme også. Kjenner jeg har en liten smule hjemlengsel, og skulle gjerne hatt noen dager til sammen med familien. Vi får satse på at det ikke blir alt for lenge til neste gang, vi snakkes - klem!

・Jewelry from Susanne Friis Bjørner ・

"Space shake"

・ T-shirt from Ganni ・

Likes

Comments

God jul, og godt nytt år!
Håper dere har hatt en herlig julefeiring og romjulstid. Litt sen med å ønske god jul, men det er jo heldigvis noen dager igjen av juleferien før den er over for denne gang. For øyeblikket er jeg langt i fra klar for et nytt semester, og fryktelig takknemlig for de tre dagene som er igjen før det bærer tilbake til Oslo og studiestart - når starter dere på igjen med studiene? Allerede andre januar er vi igang, litt tidlig etter mitt hode.

Vi hadde en super julefeiring sammen med våre nærmeste, og alle ble fornøyde med både julemiddagen og gavene. Jeg gledet med så til å gi julegavene mine i år, at jeg nesten avslørte meg. Det hadde da ikke vært særlig spennende, så jeg klarte å holde stilt. Så gøy å gi noe man har gått å gledet seg over, og tenkt ut i løpet av hele desember, tror det falt i smak hos både den ene og den andre. Ikke minst falt de julegavene jeg fikk så godt i smak hos meg, kan ikke skjønne hvordan de treffer så godt hvert år - heldig. Nå krøller vi oss under hvert vårt teppe, mens det blåser og høljer ned. Vi snakkes, nyt siste rest av ferien - klem!

Merry Christmas
&
A Happy New Year

Ps: Jeg har ny bloggadresse, og du finner meg nå på nouw.com/andrineh

Likes

Comments

Tannbørster fra HAY // Håndduker fra Princess // Såpedispenser fra Lagerhaus

God bitte lille juleaften.
Her kommer litt interiør-snakk, og endelig en liten oppdatering.
Deler noen bilder jeg tok for en stund tilbake, med noen detaljer fra badet. Digger tannkosten fra HAY, er de ikke fine? De er laget i samarbeid med Jordan, hadde bare alle tannbørster vært så moderne og stilige - haha. Vi kjører en ganske skandinavisk stil på badet som i resten av leiligheten med litt gull, grått, sort og hvitt. Når vi først er inne på interiørfronten, vi har endelig solgt vår gamle sofa, og i samme slengen bestilt oss ny - digg. Gleder meg til å vise dere når den er på plass om ikke så alt for lenge. Vi har ikke gått for den standard grå, men en litt mer spennende og mørkere farge - ahh, den er så flott og ikke minst lun. Elsker både fargevalg, og modellen - det blir så bra!

Tenk at det allerede er tjueandre desember, og bare to dager unna jul. Ikke minst bare to dager igjen av Snøfall, flere som følger med? Dt er så koselig med julekalender, i år har jeg til og med hatt pakkekalender fra gode mammaen min. Den har virkelig vert en liten glede i en stressende eksamensperiode. Endelig kan jeg feire at den er over, og i går hadde jeg aller siste eksamen for 2016 - yey, hello social life and friends. Nå er jeg supergria på jul, og for øyeblikket har jeg og pappa satt snuten hjemover til Sunnmøre. Julemusikken spiller for fult her, og julestemningen øker sakte men sikkert. Har ikke helt innsett at det er ferie ennå, men den er jammen meg etterlengtet. Gleder meg til å se familie og venner igjen, har troa på at denne jula blir bra. Oppdateres mer når vi endelig er hjemme - klem!

Likes

Comments

Hei, god mandag.
Bare to dager unna juleferie, greier ikke å vente. Gleder meg helt sinnsykt til å komme hjem til jul- det skal bli så godt. Ville bare titte innom med et lite hei, har ikke oppdatert her inne siden starten av desember. Dere vet hvordan eksamensperioden er, man blir helt oppslukt i bøkene og døgnet får plutselig ikke mange nok timer. Snart er det over, og jeg skal få tilbake hverdagen min - yey. Min favoritt lunch for tiden er en god skive toppet med salat, kyllingskinke, ost og ikke minst agurk og alfaspirer - nam! Alfaspirer er supergodt, og gir det lille ekstra både på smak og utseende. Litt nyttig informasjon om alfaspirer: de er veldig rike på proteiner og K-vitamin, i tillegg en fin kilde til B-vitaminet folat. Tilbake til siste innspurt før det er over for i år, vi snakkes når det endelig er juleferie - klem!

  • Skrevet i: Mat

Likes

Comments

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiveren av bloggen.
Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.