Contains affiliate links
Favourite tee 

Hei, endelig har helgen meldt sin ankomst - deilig etter en hektisk uke. Vi har store planer om å få utnyttet helgen godt, krysser fingrene for at jeg kan huke av alle punktene på to-do-listen når søndagen er ferdig. Enn så lenge håper jeg dere liker bildene, og antrekket som vi tok før påske. Antrekket er helt meg, og både toppen og skjørtet er to av mine favoritter i klesskapet. Har dere planer for helgen? Vi snakkes mer i morgen, god helg - klem!

TEE FROM GESTUZ

TRENCH FROM ZARA

SKIRT FROM ZARA

BOOTS FROM BILLI BI

SUNNIES FROM KAIBOSH

SHOP THE STYLE

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Å du vakre, gode vestland! Det var en smule vemodig å forlate hjemme etter bare seks dager, men det har vært seks utrolig koselige, og fine dager. Vi har gått flere flotte turer, og pustet inn frisk sjøluft med vind i håret. Jeg har tilbrakt mye kvalitetstid sammen med familien, og spist en hel del god mat. Det kaller jeg en vellykket påskeferie, her kommer noen bilder som jeg synes beskriver fint de dagene som har gått. Håper dere har hatt en fin påskeferie - klem!

Likes

Comments

God påske!
Et par dager hjemme har gjort godt for både kropp og sjel. Nå sitter jeg å nyter synet av solen som er på vei ned, og himmelen som lyser opp i nydelige gule- og oransjetoner. I dag tenke jeg å dele et lite innkjøp fra helgen som gikk. Jeg elsker kombinasjonen av flere armbånd sammen, og har så vidt startet å samle til en liten samling som jeg syns passer fint sammen. Der iblant dette fra Edblad, som er gullbelagt med et lite hjerte. Hvert år samarbeider Edblad med en veldedighetsorganisasjon gjennom prosjektet HelpingHand. I år går en liten sum av kolleksjonen til Together1heart som hjelper kvinner som har vært utsatt for misbruk, og vold. Et godt initiativ av Edblad, det er alltid fint å kunne støtte mennesker som ikke har vært like heldig, og har det like godt som oss.

Håper dere nyter disse påskedagene sammen med nære, og kjære - vi snakkes, påskeklem!

Likes

Comments

Easter holiday in the city 

Vi har koset oss med påskeferie hittil. Nå starter den for fult for S også, og dermed er det på tide å si farvel til Oslo, og vende kursen hjemover til Sunnmøre. Gleder meg, men først må jeg bare få si at vi har hatt noen kjempekoselige dager her i byen. Gårsdagen startet med en sporty-tur, mamma og jeg gikk opp til Maridalsvannet, med kaffestopp på Teknisk Museum - det anbefales. Etterpå vandret vi ned langs Løkka, tittet i de mange søte butikkene, og toppet det hele med nydelig mat på indisk-restaurant i sentrum. I dag har vi fortsatt i samme stil, vandret i sentrum, kikket i butikker, shoppet litt, og nytt kaffe i solen. Tror alle har hatt en fin helg her i byen, nå venter en rolig påske hjemme - det blir godt. Håper dere har hatt en fin start på påskeferien, vi snakkes - klem!

Likes

Comments

God helg!
I går gikk jeg for både rødt og rosa i samme antrekk, helt ærlig, så vet jeg ikke om jeg liker kombinasjonen? Det har alltid vært litt fy-fy å kombinere disse to fargene, men i år er jo det absolutt lov. Man blir i alle fall veldig glad av å bruke så mye farger, humøret var virkelig på topp i går. Det er nok ikke siste gangen jeg går for en fargerik kombinasjon i år, deilig å fylle på med annet enn bare svart og hvitt. Som jeg delte i forrige innlegg så er det endelig påskeferie på meg. Den starter i Oslo, og i kveld kommer familien til byen. Føles som en evighet siden de var her sist, så det blir koselig. Har dere planer for påskeferien? Vi snakkes - klem.

A pop of colour 

TEE FROM GANNI

SKIRT FROM BIKBOK

SHOES FROM NUDE

BAG FROM REBECCA MINKOFF

SUNNIES FROM KAIBOSH

Cheer up! 

Likes

Comments

Inhale - Exhale

Endelig er det påskeferie på meg også - glede! Bildene oppsummerer dagen min etter overstått eksamen. En kopp kaffe, et inspirerende magasin og netflix - så herlig med påskeferie. Med andre ord har den vært utolig fin. Jeg har til og med vært å spist lunsj med jentene, det er alltid like koselig. Praten går virkelig i ett når man ikke har sett hverandre på en stund! Nå gleder jeg meg til å dra hjemover til påske, og kanskje få sett resten av jentegjengen. Det gjelder å utnytte sjansen når den er der, vi ser ikke hverandre for ofte nå som vi er spredt i ulike byer. Men alle først ser jeg frem til besøk av mamma og lillebror, som kommer i helgen. Krysser fingrene for at de fine værmeldingene holder seg, så sunnmøringene får en smak av sol de også - klem!

Likes

Comments

Hei, hva tenker dere om en liten oppsumering av mine favoritt-antrekk fra mars? Jeg har vært overranskende flink på den fronten i det siste - gir meg selv et klapp på skulderen. Det er så gøy å dele ulike antrekk med dere, og i tillegg så blir jeg så inspirert av alle andre som deler så mange kule stiler, og kombinasjoner her inne på Nouw. Her kommer min mars-oppsumering, håper det faller i smak - klem!

Trompetermer er absolutt noe jeg kan venne meg til, på tross av at det kanskje ikke er særlig praktisk. Genseren er fra Bikbok.

To favoritter i et og samme antrekk. Kiss t-skjorten er mitt beste kjøp fra mars, og jeg har nesten bodd i den i flere uker nå.

Ginghambuksene er et gammelt par som jeg har gravd frem fra klesskapet til solfylte marsdager. De er fra Zara, og du får grarantert tak i et slikt par med bukser i år.

De røde buksene, dette paret er også fra Zara. Culottes er perfekt til høye ankelboots, som her, på kaldere dager. Eller med et par nettingstrømper og kule sneakers, når været tillater det.

Det er kanskje ikke overraskende at denne jakken er en favoritt, tiger-printet er absolutt prikken over i-en.

Likes

Comments

Mingling at Louise // Aker brygge

Her kommer et bildedryss fra torsdagens event med Nouw-gjengen. Vi møtes for mingling, og presentasjon hos Louise restaurant på Aker Brygge, utrolig hyggelig å hilse på så mange andre som blogger hos Nouw. Her holdt også det flinke Nouw-teamet en inspirerende, og motiverende presentasjon om hvordan vi kan gjøre det enda bedre både som bloggere, og influencers. Deretter gikk turen til Albert Bistro for mat, og god vin. Vi fikk servert flere deilige småretter, og avsluttet det hele med alt fra créme brûlée, til belgisk vaffel og makroner - ahh, nam. Skulle virkelig hatt et par av de makronene ved siden av pensumbøkene akkurat nå. Det var utrolig koselig - tusen takk til Nouw-teamet, som virkelig har stått på, for en hyggelig kveld!

Bilder // Annie Hyrefeldt

Time for dinner // Albert Bistro

Likes

Comments

Hei, god fredag. I går tok jeg meg en pause her inne, det er mye som skjer for tiden, i alle fall på studiefronten. Kjenner jeg gleder meg til påskeferie og en mulighet til å puste litt ut. Påskeferien starter faktisk med en helg her i Oslo, før jeg reiser hjemover til Sunnmøre. Ahh, det er lenge siden sist jeg var hjemme på Vestlandet. Så det blir godt med litt sjø, fjell og natur - savner det litt.

Gårsdagen var litt uten om det vanlige, jeg var nemlig så heldig å bli invitert med på event med Nouw-gjengen. Det var superkoselig, og så klart skal jeg poste bilder og fortelle dere litt mer etterhvert. Tenkte først jeg kunne vise dere et av mine favorittplagg for tiden, nemlig denne jakken fra Envii. Dersom du ikke har sjekket ut danske Envii ennå, så må du ta turen inn HER. De har så mye fint, og jeg liker at flere av plaggene skiller seg litt ut fra resten med prints og mønster, i tillegg er prisene vennlige for en flat studentlommebok - et lite fredagstips. Ha en kjempefin helg, vi snakkes - klem!

Likes

Comments

Hei, har dere hatt en fin onsdag? Dagen min startet med lesing, lesing og enda mer lesing sammen med minst tre kopper kaffe - perfekt kombinasjon. Etter mange timer på baken dro jeg meg endelig opp, og ut for en deilig løpetur. I rimelig godt humør etter den turen, med en bra dose med endorfiner. Jeg har også funnet meg en ny løperunde i byen. Den ligger fint til langs elven, deretter går den over Løkka, og opp langs Torshov. Blir et godt stykke med slakk stigning fra Torshov og til Sandaker. Godt for lår og rumpe, siden det ikke er særlig med oppoverbakker resten av turen. En fin løpetur, ikke alt for mye folk men nok til at det ikke føles ubehagelig å løpe med musikk på ørene. Har dere noen favoritt løperunder, kanskje her i byen? Ha en fin dag videre - klem!

Ermene på denne genseren er prikken over i-en, og det beste av alt er at den koster 199kr hos BikBok. Greit med et par rimeligere basics som er hakket annerledes, skulle gjerne hatt den i flere farger.

Likes

Comments

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiveren av bloggen.
Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.