Denim on Denim 

God mandag. Jeg kunne ikke tro mine egne øyne i dag morges når snøen dalte ned ute. Fra vår til vinter på under et par timer. La oss få våren tilbake, for jeg er ikke klar for enda en runde med vintersko og dunjakke. I alle fall ikke etter at vi allerede har fått en forsmak på både vår og sommer. Drømmer meg tilbake med disse bildene frå lørdagens vårstemning. Håper dere har hatt en fin start, på tross av det gråe været - klem!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Contains affiliate links
Favourite tee 

Hei, endelig har helgen meldt sin ankomst - deilig etter en hektisk uke. Vi har store planer om å få utnyttet helgen godt, krysser fingrene for at jeg kan huke av alle punktene på to-do-listen når søndagen er ferdig. Enn så lenge håper jeg dere liker bildene, og antrekket som vi tok før påske. Antrekket er helt meg, og både toppen og skjørtet er to av mine favoritter i klesskapet. Har dere planer for helgen? Vi snakkes mer i morgen, god helg - klem!

TEE FROM GESTUZ

TRENCH FROM ZARA

SKIRT FROM ZARA

BOOTS FROM BILLI BI

SUNNIES FROM KAIBOSH

SHOP THE STYLE

Likes

Comments

Å du vakre, gode vestland! Det var en smule vemodig å forlate hjemme etter bare seks dager, men det har vært seks utrolig koselige, og fine dager. Vi har gått flere flotte turer, og pustet inn frisk sjøluft med vind i håret. Jeg har tilbrakt mye kvalitetstid sammen med familien, og spist en hel del god mat. Det kaller jeg en vellykket påskeferie, her kommer noen bilder som jeg synes beskriver fint de dagene som har gått. Håper dere har hatt en fin påskeferie - klem!

Likes

Comments

God påske!
Et par dager hjemme har gjort godt for både kropp og sjel. Nå sitter jeg å nyter synet av solen som er på vei ned, og himmelen som lyser opp i nydelige gule- og oransjetoner. I dag tenke jeg å dele et lite innkjøp fra helgen som gikk. Jeg elsker kombinasjonen av flere armbånd sammen, og har så vidt startet å samle til en liten samling som jeg syns passer fint sammen. Der iblant dette fra Edblad, som er gullbelagt med et lite hjerte. Hvert år samarbeider Edblad med en veldedighetsorganisasjon gjennom prosjektet HelpingHand. I år går en liten sum av kolleksjonen til Together1heart som hjelper kvinner som har vært utsatt for misbruk, og vold. Et godt initiativ av Edblad, det er alltid fint å kunne støtte mennesker som ikke har vært like heldig, og har det like godt som oss.

Håper dere nyter disse påskedagene sammen med nære, og kjære - vi snakkes, påskeklem!

Likes

Comments

Easter holiday in the city 

Vi har koset oss med påskeferie hittil. Nå starter den for fult for S også, og dermed er det på tide å si farvel til Oslo, og vende kursen hjemover til Sunnmøre. Gleder meg, men først må jeg bare få si at vi har hatt noen kjempekoselige dager her i byen. Gårsdagen startet med en sporty-tur, mamma og jeg gikk opp til Maridalsvannet, med kaffestopp på Teknisk Museum - det anbefales. Etterpå vandret vi ned langs Løkka, tittet i de mange søte butikkene, og toppet det hele med nydelig mat på indisk-restaurant i sentrum. I dag har vi fortsatt i samme stil, vandret i sentrum, kikket i butikker, shoppet litt, og nytt kaffe i solen. Tror alle har hatt en fin helg her i byen, nå venter en rolig påske hjemme - det blir godt. Håper dere har hatt en fin start på påskeferien, vi snakkes - klem!

Likes

Comments

God helg!
I går gikk jeg for både rødt og rosa i samme antrekk, helt ærlig, så vet jeg ikke om jeg liker kombinasjonen? Det har alltid vært litt fy-fy å kombinere disse to fargene, men i år er jo det absolutt lov. Man blir i alle fall veldig glad av å bruke så mye farger, humøret var virkelig på topp i går. Det er nok ikke siste gangen jeg går for en fargerik kombinasjon i år, deilig å fylle på med annet enn bare svart og hvitt. Som jeg delte i forrige innlegg så er det endelig påskeferie på meg. Den starter i Oslo, og i kveld kommer familien til byen. Føles som en evighet siden de var her sist, så det blir koselig. Har dere planer for påskeferien? Vi snakkes - klem.

A pop of colour 

TEE FROM GANNI

SKIRT FROM BIKBOK

SHOES FROM NUDE

BAG FROM REBECCA MINKOFF

SUNNIES FROM KAIBOSH

Cheer up! 

Likes

Comments

Inhale - Exhale

Endelig er det påskeferie på meg også - glede! Bildene oppsummerer dagen min etter overstått eksamen. En kopp kaffe, et inspirerende magasin og netflix - så herlig med påskeferie. Med andre ord har den vært utolig fin. Jeg har til og med vært å spist lunsj med jentene, det er alltid like koselig. Praten går virkelig i ett når man ikke har sett hverandre på en stund! Nå gleder jeg meg til å dra hjemover til påske, og kanskje få sett resten av jentegjengen. Det gjelder å utnytte sjansen når den er der, vi ser ikke hverandre for ofte nå som vi er spredt i ulike byer. Men alle først ser jeg frem til besøk av mamma og lillebror, som kommer i helgen. Krysser fingrene for at de fine værmeldingene holder seg, så sunnmøringene får en smak av sol de også - klem!

Likes

Comments

Contains affiliate links
Mesh trend

Skulle nok ønske at disse bildene var fra i dag, men den gang ei. Gleder meg til eksamen er over, da skal jeg hoppe i finstasen og feire. Ha en fin onsdag - klem!

Tee from Zara

Skirt from Zara

Vintage bag

Shoes from Privé

SHOP THE STYLE

Likes

Comments

Hei, hva tenker dere om en liten oppsumering av mine favoritt-antrekk fra mars? Jeg har vært overranskende flink på den fronten i det siste - gir meg selv et klapp på skulderen. Det er så gøy å dele ulike antrekk med dere, og i tillegg så blir jeg så inspirert av alle andre som deler så mange kule stiler, og kombinasjoner her inne på Nouw. Her kommer min mars-oppsumering, håper det faller i smak - klem!

Trompetermer er absolutt noe jeg kan venne meg til, på tross av at det kanskje ikke er særlig praktisk. Genseren er fra Bikbok.

To favoritter i et og samme antrekk. Kiss t-skjorten er mitt beste kjøp fra mars, og jeg har nesten bodd i den i flere uker nå.

Ginghambuksene er et gammelt par som jeg har gravd frem fra klesskapet til solfylte marsdager. De er fra Zara, og du får grarantert tak i et slikt par med bukser i år.

De røde buksene, dette paret er også fra Zara. Culottes er perfekt til høye ankelboots, som her, på kaldere dager. Eller med et par nettingstrømper og kule sneakers, når været tillater det.

Det er kanskje ikke overraskende at denne jakken er en favoritt, tiger-printet er absolutt prikken over i-en.

Likes

Comments

Olivia Palermo

Litt antrekksinspirasjon på en ellers kjedelig mandag. Håper dere har hatt en fin start på uken - klem!

Mix & match

Likes

Comments

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiveren av bloggen.
Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.