Sommer i mars, hvem skulle tro at gradestokken skule vise hele tyve varmegrader idag. Merkelig, men herlig. Folk solet seg på gresset, og noen dristige sjeler badet ved badeplassen langs elven. Det var definitivt ikke meg, jeg er en frysepinne, og selv på sommeren syns jeg det er alt for kaldt for bading. Dagen har vært utrolig fin, først en tur til blomsterhandleren for handling av vårblomster, etterfulgt av en kopp kaffe i solen. Vi har til og med rukket å skrubbe, og vaske ned balkongen, i tillegg til å plante nye blomster. Nå er balkongen fylt med farger, og det eneste som mangler er utemøblene. I år har jeg planer om å skaffe meg noen jordbærplanter i potte. Da kan vi plukke egne jordbær rett utenfor døren, og kanskje til og med noen urter som koriander, basilikum og rosmarin - ahh, høres ikke det herlig ut? Vi får se, jeg har ikke veldig grønne fingre, men alle må jo starte et sted. Ha en fin søndag videre - klem!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Lørdager for meg er en stor, god frokost med en kopp varm kaffe. Gjerne etterfulgt av en tur på kafé, enda mer kaffe og en bolle eller to. Det er i alle fall det denne lørdagen har bestått av hittil. I tillegg er det vår i luften, slikt blir man glad av. I dag ser det ut for at hele Oslo har tatt turen ut langs Akerselven, det er nok den milde temperaturen og følelsen av vår som lokker. Det er så deilig med slike dager, hadde bare hver dag vært akkurat som denne.

I dag tenkte jeg å dele noe litt ut om det vanlige, og har skrevet om 6 trender, og merker jeg er hekta på på mote-fronten. Håper det faller i smak, kom gjerne med feedback. Vi snakkes, ha en fin lørdag - klem!

Jeg er hekta på klesmerket Envii. Fine priser, og masse kult design. Elsker jakken min over, den kan man kle både opp og ned. For de som lurer, så har de nettopp fått ny, og større butikk på Steen og Strøm - verdt et besøk.

Jeg er hekta på silkeskjerf. Jepp, jeg bruker dette skjerfet fra Holzweiler hele tiden. Virkelig en favoritt, og jeg tror jeg må gå til innkjøp av andre mønstre, og farger, så dere ikke går helt lei av å se det samme skjerfet om, og om igjen.

Jeg er hekta på kule jakker med mønster, og print. Vil allerhelst at det skal bli varmt i været med en gang, så jeg kan begynne å bruke disse uten å fryse - kom vår, kom sol og sommer.

Jeg er hekta på kule solbriller fra norske Kaibosh, og skulle gjerne hatt et par i alle fasonger, og farger.

Jeg er hekta på slippers, og mules. Hadde bare været her hos oss tillat åpne tær, og ikke minst åpne hæler - det er så kult!

Jeg er hekta på t-shirts med print. I år er det supermange kule t-shirts med print og tekst. Jeg har blant annet skaffet meg en dødskul en med Kiss-print fra Gestuz. Gleder meg til å vise dere!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Ahh, følelsen av fredag. For øyeblikket har jeg funnet meg en koselig liten kafé, her sitter jeg å nipper til en kopp kaffe mens jeg jobber. Deilig med litt miljø-bytte, det gjør virkelig noe med konsentrasjonen og humøret. Blir nok sittende her en stund, før jeg setter kursen hjemover for fredagskveld på sofaen. Men før det har jeg planer om en liten løpetur med favorittmusikken på ørene, da kan jeg virkelig ta fredagskveld med god samvittighet. Ha en kjempefin start på helgen - klem!

Coat from Ganni
Knit from Baum und Pferdergarden
Trousers from Zara
Shoes from Privé
Bag from Rebecca Minkoff

SHOP THE STYLE

Likes

Comments

God torsdag, unike jeans er virkelig i vinden for tiden. Overraskende nok så lager du din helt egen, kule jeans med saks og en sømspretter på under en time - lett som bare det. En blå jeans har ofte mørkere partier under lommene, jeg syns det er en kul detalj å fjerne lommene. Du kan ta en lomme, eller begge. Sprett opp sømmene på lommene, på min jeans var det lettest å sprette opp fra innersiden. Du trenger ikke sprette opp ett og ett sting, men et par stykker nedover på baksiden. Deretter vil trådene løsne lett, og du kan dra av lommen. Vær forsiktig på de to øvre hjørnene, det er her trådene er festet. Dermed sitter stoffet ekstra godt fast, og om du drar hardt i stoffet for å løsne sømmen vil du fort dra hull i jeansen. Disse buksene har ligget bakerst i skapet, men nå har de endelig fått nytt liv. Ønsker dere en godt torsdag videre, klem!

DETAILS

Likes

Comments

Ahhh, noen timer i solen gjør virkelig godt for humøret. Får dere ikke sommerfølelse av disse bildene, så vet ikke jeg. Oslo slo virkelig til idag, med strålende sol fra tidlig på morgenkvisten. Herlig å kjenne litt sol på kroppen, kjenner jeg trengte det nå. På tross av at vi har hatt mye fint være her i Oslo de siste ukene. Sangen over er gammel, men jeg hørte den på radioen for noen uker siden, og har lett etter den siden. Elsker å plugge i øreproppene, og la tankene vandre mens musikken spiller i bakgrunnen. Da greier jeg virkelig å koble av for en liten stund. Ekstra godt blir det når man kan nyte et par stråler med solskinn mens favorittlisten spiller i bakgrunnen. Hahah, det ble mye prat om solen, er bare så alt for glad i vår, og fint vær. Nyt kvelden, vi snakkes - klem!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Crazy bukser, hva tenker dere? Gingham rutene er så fine nå som det går mot vår. Disse kommer igjen og igjen, år etter år. Hva passer ikke bedre denne våren enn litt crazy mønster på buksene - jeg digger det! Dette paret er noen år gamle, fra da jeg var helt hekta på mønstrete bukser i alle farger, og fasonger. De er også cropped, med en liten flare nederst. Kult til både sneakers, og høye hæler. Ser for meg buksene sammen med en kul t-shirt, og et par slippers når våren slår til for fult - gleder meg. De fluffy sneakersene har jeg piffet opp selv med et par hvite silkebånd, du finner de HER . Ha en kjempefin tirsdag videre - klem!

Knit from Gestuz

Trousers from Zara

Shoes from Nike

SHOP THE STYLE

Likes

Comments

Ukens høydepunkt // Ahh, det må være lørdagens kinodate. Alt for lenge siden sist gang vi gikk ut sammen, det må vi virkelig prøve å gjøre litt oftere.

Ukens nedtur // Husker du den flotte tulipanbuketten vi kjøpte inn til forrige helg? Vel den varte ikke mer enn en ukes tid - nedtur. Denne gangen hadde jeg virkelig ikke flaksen med meg, vanligvis står bukettene mine i flere uker. Får unne meg en ny til neste helg.

Ukens film // Skjønnheten og Udyret

Ukens craving // Kaffe uten melk. Jeg har hatt en periode med melk i kaffen, men over denne helgen har jeg fått helt dilla på svart kaffe. Må ha min faste kopp om morgenen, det gjør dagen komplett.

Ukens sang // Denne har gått på repeat her hos oss hele uken.

Ukens antrekk //

Ukens instagram //

Likes

Comments

Contains affiliate links

God søndag, har dere hatt en fin helg? Jeg setter virkelig pris på disse dagene, når vi har mulighet til å gjøre noe artig sammen. I går var vi som nevnt på kino for å se "Skjønnheten & Udyret". Alt jeg kan si er: for en film! Elsket hver sang, og ikke minst Emma Watson i rollen som Bell. For en nydelig stemme, jeg ante ikke at hun kunne synge. Det var helt utrolig vakkert. Faktisk så vakkert at jeg måtte google om det var Emma Watson som sang i filmen. Den tok meg rett tilbake til Disney, og barndommen - ahh, minner. Det var utrolig koselig å gjøre noe som vi ikke gjør så alt for ofte sammen. Nå skal vi nyte de siste timene av helgen med liten spasertur langs elven, gjerne med en kopp kaffe i hånden. Nyt siste del av helgen, vi snakkes - klem!

SHOP THE STYLE

Likes

Comments

TELEGRAPH

ˈtɛlɪɡrɑːf/

noun

A system for transmitting messages.

God helg!
Se så varmt det har vært i Oslo de siste dagene, vårjakkene er endelig fremme fra vinterdvalen. Herlig, jeg blir så glad av blå himmel, og pluss grader på gradestokken. Ser frem til en rolig helg, etter en uke med med mye sykdom. Jeg har hostet i et sett dag, og natt. Det kan jeg love deg man blir sliten av - puh. Forhåpentligvis er jeg på bedringens vei - krysser fingrene. Det gir meg i alle fall et lite boost når årstidene går riktig vei, og solen titter frem bak skyene i ny og ne. I morgen har vi booket billetter til "Skjønnheten og Udyret", det gleder jeg meg virkelig til. Har høye forventinger, traileren ser veldig lovende ut. Har dere planer for helgen? Vi snakkes, ha en fin helg videre -klem!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Silkeskjerfet er mitt absolutt favoritt tilbehør for tiden. Jeg elsker dette fra Holzweiler, og som jeg nevnte i et tidligere innlegg så syns jeg at både farge, form, og mønster er helt perfekt. Jeg valgte å gå for "tie" modellen, og angrer ikke et sekund. Det er langt og smalt, men fortsatt nydelig å knyte i halsen, legge det dobbelt og henge det på vesken, eller rundt livet som et belte på en vårlig kjole. Skjerfet kostet 500kr hos Holzweiler, og er i 100% silke - det var det absolutt verdt syns jeg. Det finnes så klart mange flotte, og rimeligere alternativer hos blant annet HM og Mango. Jeg har i alle fall sett meg ut et par stykker som jeg tror vil se flott ut til en sommerkjole, eller et par kule jeans og skinnjakke. Bla deg ned, og finn mine favoritter for våren, vi snakkes - klem!

Shop the style

Likes

Comments

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiveren av bloggen.
Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.