Helloooo!

Jag tänkte att min första inlägg skulle vara lite om mig, vad min blogg ska gå ut på och hur bloggen kommer skötas.

Jag är som sagt var 17 år, bor i Göteborg och studerar sista året på Plusgymnasiet. Jag läser en stylist utbildning där jag blir utbildad inom makeup, hår, naglar och en liten del av kläder. Jag själv skulle vilja bli tatuerare eller makeup artist efter min utbildning.

Jag kommer göra fyra sminkningar fram tills jullovet och när jag kommer tillbaka till skolan i januari så ska jag ha just en av dessa sminkningar jag har gjort och göra det till mitt ''huvudämne'' i mitt gymnasiearbete. Jag hade tänk att göra en röstning under jullovet där ni följare får rösta på vilken av sminkningar ni tyckte var bäst och den som jag bör ha som mitt ''huvudämne''.

Jag har gjort 4 olika kategorier där var och en sminkning kommer läggas upp och bloggas regelbundet. När det har blivit en utsedd sminkning av dessa fyra så kommer jag skapa en till kategori som kommer handla om ''huvudämnet''. Jag gillar att ha det väldigt strukturerat och eftersom detta är skolrelaterat för min del så känner jag att jag kommer göra den så professionell och formell som möjligt. På mina arbeten så kommer jag även visa hur mycket tid jag lägger ner på mitt arbete. Vad utgifterna blir efter varje sminkning blir osv. Detta kommer vara långt ifrån en ''vanlig'' makeup blogg. Detta är mitt strukturerande gymnasiearbete som kommer även ge en realistisk överblick vad sminkningar som dessa kommer att kosta! Jag hoppas detta är en blogg som sticker lite ut ur normen men även inspirerar främst många!

VÄLKOMNA!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments