Header

Hei alle fine ♥ 

Nå ligger jeg med bassenget og soler meg. Det nærmer seg 30 grader nå, og det merkes for å si det sånn! Jeg er i tillegg veldig lite flink til å få i meg nok væske, så har blitt dehydrert et par ganger allerede her nede. Føler jeg drikker vann hele tiden, alikvel er det ikke nok, haha! 

Jeg bor forresten på Anfi Del Mar, og der har de fått en ny sånn isbar/kafé der de selger belgiske vafler, is og masse annet søtt. Så jeg, mamma og bestemor kjøpte vaffler der for noen dager siden, og de var utrolig gode! Det var veldig mettende, men veldig verdt det😊 Nå må jeg nesten uti bassenget for å kjøle meg ned litt, så vi blogges 

Håper alle har en fin torsdag videre! 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE, TRAVELS

​Hei igjen alle skjønne ♥ 

Jeg tok meg en liten pause fra bloggen jeg! Jeg hadde null inspirasjon, og da følte jeg det ble helt feil å blogge. Jeg vil virkelig at blogging kun skal være noe jeg synes er gøy, og ikke noe jeg må gjøre når jeg virkelig ikke føler for det. Misforstå meg rett, jeg elsker å oppdatere ofte uansett hvor mange som klikker seg innom og jeg føler meg så heldig som har fått så fine tilbakemeldinger som jeg har fått hittil! Men jeg vil at bloggen min skal være positiv for dere lesere, og jeg ønsker som sagt at bloggen skal være noe positivt for meg selv også 😊  Men nå er jeg hvert fall forhåpentligvis tilbake for godt! Håper alle har en fin onsdag videre ♥ 

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE, TRAVELS

Hei igjen alle skjønne

I går kveld kom jeg frem til Gran Canaria, sjekket inn på hotellet og så la jeg meg egentlig nesten med en gang. Var så sliten etter å ha brukt hele dagen på reise, så noe annet var nesten uaktuelt for min del. Men i dag har jeg fått litt sol på kroppen, og jeg fikk badet i sjøen én gang. Er skikkelig pyse når det kommer til å bade i sjø, hvert fall når det er så dypt at jeg ikke når bunnen, haha! Var virkelig deilig å ligge på solsengen og nyte en strawberry daiquiri med digg musikk på ørene 😊 Nå skal jeg snart gjøre meg klar til å dra ut å spise med familien, gleder meg veldig til det!

Håper alle har en fin kveld videre ♥

Likes

Comments

BEAUTY

Tror det var i tiende klasse jeg begynte å bli veldig nøye på hvilke produkter jeg puttet i ansiktet, noe jeg fortsatt er. Huden min er ganske sensitiv, og jeg burde tatt mye bedre vare på huden min enn det jeg gjør per dags dato. Men det er aldri for sent for forandring, er det vel?

Til jul i fjor fikk jeg min første Clarisonic (Mia2), og for de som ikke vet hva dette er så er det på en måte som en børste - bare for ansiktet. Den fjerner døde hudcelller, renser porene, og gjør huden mer mottakelig for krem etterpå.

Sammen med Clarisonic, pleier jeg å bruke en ansiktsrens. Effaclar purifying foaming gel er en cleanser jeg ble anbefalt å prøve på apoteket sist jeg var der, og til nå liker jeg den veldig godt. Jeg pleier også å bruke den alene, for å fjerne resten av sminken som er igjen etter at jeg har brukt sminkefjerner. Når all sminken er borte, renser jeg ansiktet med clarisonic og huden kjennes kjempe myk og deilig ut etterpå og jeg føler meg så ren!

Når jeg har renset ansiktet mitt tar jeg på en fuktighetskrem, og deretter bruker jeg en ny favoritt som jeg fant i sommer, nemlig Effaclar duo plus. Denne smører jeg rundt i hele ansiktet to ganger om dagen (morgen og kveld), for å minske synligheten av urenheter. Det står på pakningen at den skal virke innen 24 timer, noe jeg var veldig skeptisk til. Men jeg så en klar forskjell når jeg våknet dagen etterpå, og nå har nesten alle urenhetene mine forsvunnet. Eneste er at kremen er ganske sterk, så man bør kanskje begynne å bare bruke den noen få ganger i uken for å venne huden til produktet. Dette var noe jeg så klart ikke gjorde, noe som resulterte i at huden min reagerte kraftig og ble veldig rød.

Hva er din skincare routine?

Likes

Comments

BEAUTY

sponset

Jeg aner ikke hvor mange krølltenger jeg har hatt i løpet av de siste årene, men jeg tror jeg knapt kan telle på en hånd, haha! Jeg elsker virkelig å krølle håret, og det er sjeldent noen ser meg med rett hår når jeg har pyntet meg.

Nå har jeg vært så heldig som har fått prøve enda en krølltang, og dette har virkelig blitt en soleklar favoritt! Har flere produkter fra Ghd fra før, så jeg må innrømme at jeg hadde ganske høye forventinger til denne krølltangen. Men Ghd imponerer igjen, og krølltangen er helt ærlig den beste jeg har prøvd! Det jeg liker med denne krølltangen er at man kan velge om man vil feste håret i klypen og krølle håret ut ifra den, eller om man bare enkelt og greit vil snurre håret rundt for en litt lettere look. Det har aldri vært enklere å krølle håret, og jeg er kjempe fornøyd!

MINE TIPS FOR Å FÅ HOLLYWOOD LOOKEN
  • Bruk en curl hold spray før du krøller håret. Dette er egentlig et helt nytt step for meg, siden jeg pleier alltid å bare bruke hårspray etter jeg har krøllet håret. Men hvis du bruker en curl hold spray setter krøllen seg med en gang den er krøllet, og du slipper egentlig å bruke hårspray etterpå. Og den jeg har fra GHD lukter helt utrolig godt, noe jeg ser på som en fin bonus!
  • Jeg pleier også å krølle ganske mye om gangen, dette spørs jo hvilken look du er ute etter, men jeg liker ganske store krøller.
  • Krøll håret bort fra ansiktet. Hvis du vil ha mer volum, bytter du på hvilken vei du krøller det, men spesielt håret nærmest ansiktet liker jeg å krølle bort fra ansiktet.
  • For ekstra volum liker jeg å krølle håret ganske langt opp, altså ikke bare tuppene.
  • Børst forsiktig gjennom krøllene når du er ferdig. Dette var noe jeg aldri gjorde når jeg var helt nybegynner, og det er selvfølgelig valgfritt. Men jeg personlig liker når krøllene blendes fint sammen.

Hvis noen er interessert så er krølltangen å få tak i her, de har også mange andre gode produkter som er verdt å sjekke ut, de er å finne på nettsiden til Ghd her 😊

Vil bare legge til at selv om det er sponset, så er det helt ærlige meninger.

Likes

Comments

FASHION

God morgen
OG DET ER FREDAG! Det gjør noe med humøret å vite at det endelig er helg, er dere ikke enig? Må først og fremst beklage for lite oppdateringer i det siste, men det føles godt å endelig være skikkelig tilbake. Denne helgen drar jeg mest sannsynlig til Askvoll, men har ikke bestemt meg helt hundre prosent enda. Er veldig glad jeg har et sted jeg kan reise til for og på en måte komme meg litt vekk fra hverdagen, hvis dere skjønner? Men ja, vi får se 😊  Jakken er forresten ny, kjøpte den på Gina Tricot i forrige uke var del vel, kjempe fornøyd! Kjøpte den samme jakken i 
burgunderrød, så gleder til å få brukt den også, er jo så fint med bomberjakker!  

Håper alle har en fin fredag videre! 

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE, TRAVELS

Jeg tror jeg kan tørre å påstå at jeg kjørte båt hver eneste dag det var fint vær. Det var liksom greit å gjøre når jeg ellers ikke hadde noe spesielt jeg skulle. Jeg og Malin fisket til og med ene dagen, og fikk 5 (!!!) fisk. Hver gang i fjor når vi fisket var det alltid kun Malin som fikk napp, mens jeg står i evigheter uten hell og lykke, men i år var det på tide at jeg også hadde litt flaks 😊

Hadde også mange road trips rundt om, noe som resulterte i at vi enten kjøpte mat eller slush. Sistenevnte drakk jeg veldig mye av i sommer, og jeg kjøpte alltid kun blå, haha... Jeg dro ikke så veldig mye ut, men de gangene jeg gjorde det var det alltid kjempe god stemning, masse fine folk, og vi spilte nesten alltid bussturen (kortspill) på vors. Det må dere bare prøve, kjempe morsomt 😊

Malin sin halvtårsdag måtte vi jo selvfølgelig feire, haha! Så jeg bakte kake og overrasket henne med kake og is når hun kom til meg Det var rekebord en kveld, og da planla vi å bestille bord og dra sammen som en jentegjeng på 7, så det var veldig koselig! Ellers var det diverse konserter som jeg dro på, det var veldig god stemning og ja alt i alt veldig gøy. Fikk også lagt ute i solen de få dagene det var fint vær, men kan ikke akkurat skryte på meg at jeg fikk så veldig mye farge på kroppen denne sommeren - men det får jeg ta igjen nå når jeg drar til Gran Canaria! 

Til de som skulle lure så er hele familien min er fra Askvoll kommune i Sogn og Fjordane, så der er jeg egentlig i hver ferie (bortsett fra høstferien siden da drar vi alltid til Gran Canaria.)

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE

God morgen alle skjønne   

Bursdagen på fredag sto til forventningene, og var veldig gøy! I går gjorde jeg for det meste ingenting, tok noen bilder til bloggen, men ellers var jeg ganske slapp i formen så da var det deilig å bare slappe av. Husker at før var jeg kjempe stresset hvis jeg ikke gjorde noe spesielt i helgene, men nå er det ikke like viktig lengre og det tror jeg er veldig bra for meg 😊  Har også tenkt til å begynne og løpe cardio igjen, noe som er ganske lenge siden sist, hehe! Kan kanskje skrive et mer utdypende innlegg om hvilken type cardio jeg løper, og hvor ofte/når jeg pleier å løpe hvis det er interesse for det   

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE, FASHION

Jeg har lett etter en sort silke morgenkåpe i evigheter, og i går fant jeg endelig en! Synes den er så fin og ikke minst behagelig på. Ellers kjøpe jeg diverse annet av undertøy, og noen klær som jeg skal vise i et senere innlegg. Var hvert fall veldig koselig på shopping i går, hadde litt quality time med mamma og bestemor 😊

Nå sitter jeg egentlig og sminker meg, skal nemlig i bursdag i kveld! Begynte egentlig å fikse meg for et par timer siden, fordi jeg liker å bruke lang tid på å gjøre meg klar før jeg skal noe i helgene. Vet ikke hvorfor det har blitt sånn, men jeg pleier hvert fall å høre på musikk mens jeg sminker meg og ordner håret og jeg bruker alltid litt for lang tid på hvert steg, haha! Men ja gleder meg masse til i kveld, tror det blir kjempe kjektLikes

Comments

EVERYDAY LIFE

God morgen

Først av alt vil jeg takke for alle de fine kommentarene jeg har fått i det siste, setter enorm stor pris på det! Har ikke fått tid til å svare på alle enda, men det skal jeg gjøre i dag.

SÅ vil jeg informere om at det kommer til å skje masse spennende på bloggen fremover, så det er bare å holde seg oppdatert!

Likes

Comments