Header

Q&A

Hvem er din favorittartist? Helt siden jeg var 15 har det vært Frank Ocean, haha.

Hva gjorde du i sommer, og har du planer for neste sommer? I sommer var jeg i Askvoll så og si hele sommerferien, og det kommer jeg til å være neste sommer også mest sannsynlig. Forhåpentligvis en sydentur/jentetur også♥

Hvor er pelsjakken din fra? Den er fra Scabal på kløverhuset.

Kan du vise hva du bruker til hverdags sminke? Bruker egentlig ikke sminke til hverdags, sminker meg sånn i gjennomsnitt kanskje en gang i uken. Og når jeg først sminker meg, så er det nesten alltid fordi jeg skal ut eller i bursdag (og lignende), så det blir på en måte aldri hverdags sminke om du skjønner.

Har du noen tatoveringer/piercinger? Nei, jeg er veldig delt når det kommer til tatoveringer, men jeg vet at jeg aldri kommer til å skaffe meg masse store tatoveringer her og der. Hvis jeg blir å skaffe meg en tatovering blir det en liten sånn typ under foten eller i underleppen. Misforstå meg rett, jeg synes tatoveringer på andre kan være utrolig kult - men det er ikke noe jeg kunne gjort selv.

Kan du lage flere videoer? Ja, jeg skal prøve å begynne med vlogger osv nå fremover. Jeg sliter bare med å snakke til kamera uten at det blir utrolig kleint, hehe!

Har du en god foundation å anbefale? Det er jo veldig forskjellig fra person til person hva man ser etter i en foundation. Noen vil ha full dekkevne, andre vil ha lite dekkevne, noen vil ha en som matter ned huden, andre vil ha en som gir mye glød. Men mine favoritter for øyeblikket er Marc Jacobs Remarcable Foundation, YSL Le Teint Touche Eclat og Makeup Forever HD foundation. Sistnevnte bruker jeg så og si aldri alene, blander den som oftest inn med en av de andre.

Favoritt drikke og favoritt mat? Favoritt drikke er Pepsi Max med isbiter og iskaffe kommer på en solid andreplass. Favoritt mat, vet ikke om du mener matrett her eller liksom hva som helst men svaret mitt er hvert fall avokado og norske jordbær.

Favoritt-klesbutikk?
Vet ikke om du mener i Norge eller i utlandet, men Zara, VS, Forever 21, og kanskje A&F.

Håper dere likte svarene ♥ Det blir forresten en del 2 så det er fortsatt mulig å stille spørsmål!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

TIPS

Hvem vil vel ikke ha fin feed på instagram? Jeg vet at mange av venninnene mine (inkludert meg selv), er veldig opptatt av at feeden på instagram skal være perfekt. Instagram-feeden er jo det første man ser når man går innpå en profil, og hvert fall for meg er feeden veldig avgjørende om jeg vil scrolle gjennom bildene eller ikke. Det er jo selvfølgelig ikke alltid sånn, men jeg liker hvert fall når jeg ser at bildene i feeden på en måte passer sammen og er gjennomtenkt, om dere skjønner? Så jeg tenkte jeg like så godt kunne dele noen enkle tips som (forhåpentligvis) vil gjøre det lettere å få en ryddig og fin feed!

Denne appen tror jeg de alle fleste har hørt om, og hvis ikke så vil jeg virkelig anbefale å søke den opp på Appstore. På VSCO kan man for eksempel redigere lysstyrke, kontrast, skarphet (osv) på de bildene man har valgt, men det jeg liker best med denne appen er alle filtrene man kan bruke og hvor stor forskjell de faktisk kan gjøre. Jeg prøver også å bruke de samme filtrene på bildene mine hver gang jeg redigerer, sånn at de skal passe inn i feeden min på instagram. De filtrene jeg bruker mest er C4, S1, S2, HB1 og HB2.

Denne appen synes jeg er helt genial! Når du først går inn på appen får du opp instagram feeden din, med mange ledige ruter over. I de rutene kan du laste opp bilder du vurderer å legge ut på instagram, og deretter plassere bildene rundt der du synes de passer. Så kan du også velge å skjule bilder du vurderer å slette, for å se hvordan feeden eventuelt hadde sett ut da. Denne appen har blitt et must have for meg, og jeg sjekker alltid etter om bildene passer før jeg poster.

Håper det var til hjelp for noen, gjerne kom med tilbakemeldinger eller tips ♥

Likes

Comments

FASHION

Fant disse skoene da jeg var på Gran Canaria, og det første jeg tenkte var at de ikke var typisk meg i det hele tatt. Jeg var veldig usikker på om jeg skulle kjøpe de eller ikke, men etter å ha prøvd de på og gått litt med de fant jeg ut at jeg skulle kjøpe de likevel - og jeg er kjempe fornøyd! Synes det er bra å gå ut av komfortsonen en gang i blant, noe jeg virkelig gjorde når jeg kjøpte disse skoene. Gleder meg til å få brukt de, må bare finne den rette anledningen først 😊

Minner på at jeg har en Q&A nå, den finner dere her!

Likes

Comments

FASHION

adlinks

For noen uker siden oppdaget jeg denne nettbutikken, men siden jeg skulle være på Gran Canaria såpass lenge, var jeg bare en kjapp tur innom og bestemte meg heller for å sjekke den ut igjen når jeg kom hjem, noe jeg gjorde i går. Jeg må ærlig innrømme at jeg foretrekker å kjøpe klær i butikk, sånn at jeg kan prøve plaggene på for å se om de passer. Men samtidig så mener jeg det er lite utvalg av klesbutikker i Norge, og jeg føler at hvis jeg kjøper et plagg på for eksempel Bikbok, så har hele Bergen det samme plagget. Tror flere kjenner seg igjen i det!

Men som sagt, i går tok jeg en tur innom Na-dk og fant noen superfine klær. Na-kd minner meg ganske mye om Nelly, men samtidig så er det litt annerledes og nytt (hvert fall for meg, heh) 😊

Anbefaler hvert fall alle å ta en tur innom, de har masse masse fint ♥  

Likes

Comments

Q&A

Tenkte jeg skulle ha en liten Q&A siden jeg har fått en del spørsmål i det siste, sånn at jeg kan samle alt i ett. Er usikker på om jeg skal svare på video, eller i innlegg men tenker å ta det som det kommer 😊

Spør om hva dere vil

  • Q&A

Likes

Comments

FASHION

Etter mye frem og tilbake på Zara, fant jeg ut at jeg skulle kjøpe denne jakken. Og jeg gleder meg så mye til å ta den i bruk når jeg kommer hjem! Jeg elsker skinnjakker, så hvorfor ikke kjøpe en i rosa? Haha 😊 Er fortsatt litt usikker på hva jeg skal matche den med, men tror den passer best til noe hvitt. Flere enn meg som tenker sånn når de er på shopping? Liksom, når jeg ser på plagg i butikkene, prøver jeg å se for meg hva jeg har hjemme som kan passe til.

Hvert fall, i kveld har det faktisk regnet en del her nede, så nå har vi alle samlet oss i en leilighet og vi har bestilt takeaway. Nå begynner det faktisk å gå opp for meg at jeg skal hjem om tre dager, og jeg gruer meg helt sykt. Dette er faktisk den sekstene gangen jeg er på Anfi Del Mar, og det er for meg helt sykt å tenke på! Men jeg liker at jeg kjenner stedet ut og inn, det gjør liksom alt mye mer betryggende, og så har jeg jo mange minner her fra jeg var liten 😊  Men nå kom maten, så vi snakkes ♥ 

Likes

Comments

TRAVELS

Åh det er så nydelig her! Stranden er så fin og vannet er helt klart. Elsker at jeg kan bade når som helst og når jeg vil, haha! En liten funfact om meg er at jeg har vannskrekk. Det går fint i basseng, og for så vidt på stranden så lenge jeg kan nå bunnen. Men når jeg vet at det er flere meter vann under meg blir jeg livredd og usikker fordi jeg aner ikke hva som befinner seg under meg..

Uansett, rett før jeg dro ned hit, fant jeg ut at de har en ørken her nede hvor det er mulig å ri på kamel. Så i løpet av disse fire dagene jeg har igjen her nede, håper jeg at jeg får prøvd det 😊 Er det noen av dere som har prøvd det før, som kan si om det er verdt det eller ikke?

Likes

Comments

​I dag er det nok en gang overskyet, og da bestemte jeg meg rett og slett for å bare ligge i sengen og se på netflix. Begynte å se på Friends før jeg dro ned hit, og jeg synes det er så koselig og ikke minst morsomt! Det er meldt overskyet de neste dagene, og jeg håper virkelig været snur om. Kjedelig om det kun er regn de siste dagene jeg er her nede, men men! 

Jeg har faktisk gått sminkefri de fleste dagene her nede, og jeg synes det er så deilig å slippe og fjerne sminken om kvelden, haha! EVIG STRESS. Men jaja, håper alle har hatt og har en fin mandag videre! 

Likes

Comments

TRAVELS

I dag er det egentlig ganske overskyet igjen, men jeg lå på stranden i noen timer likevel. I går var vi på shoppingtur for tredje gang, men denne gangen var vi på et ganske stort kjøpesenter. Fikk kjøpt en del ting, og jeg har tenkt til å vise innkjøpene på bloggen. Vurderer å gjøre det i en video, men føler meg ganske ukomfortabel med å snakke foran et kamera, så jeg får se hvordan jeg løser det! Er vel en vanesak regner jeg med 😊 Beundrer faktisk de som klarer å sitte og snakke foran et kamera, akkurat som det er helt naturlig!

De fleste dagene vi har lagt i solen, har vi faktisk lagt på en sånn liten øy de har her på anlegget. Det er sykt fint der, og sengene er mye bedre enn for eksempel ved stranden/bassenget. Man kan også bestille mat og drikke til sengen, noe som kan komme godt med synes jeg. De har for eksempel noen gode smoothies der, så de dagene jeg vet vi skal dit skipper jeg frokost og drikker smoothie til frokost istedenfor! 

Likes

Comments

TRAVELS

I dag er det litt overskyet her nede, så jeg ligger på rommet og lurer på hva jeg skal finne på. Vurderer å filme inn en vlog/video av noe slag til bloggen, men vet liksom ikke helt hva jeg skal filme. Gjerne kom med noen tips i kommentarfeltet om det er noe dere har lyst til å se 😊 

For noen dager siden tok jeg med meg mamma ut for å ta noen bilder i solnedgangen, det er så sykt fin solnedgang her og jeg synes bildene ble ganske fine! Ellers er det ikke så mye som skjer, altså hver dag er så og si helt lik. Må ærlig innrømme at jeg har litt hjemlengsel, samtidig som jeg gruer meg til å reise fra dette stedet. Føler jeg er mye mer glad, og har mye mer energi når jeg er et sted det er varmt og sol så og si hver dag. Jeg tror flere kan kjenne seg igjen i det! 

Likes

Comments

BEAUTY

REMARCABLE FOUNDATION

Forrige uke dro vi inn til Las Palmas på et senter som heter El Corte Inglés, hvor de blant annet har Sephora. Jeg ble helt overlykkelig av å se hvor mye utvalg de hadde, med tanke på at forhåpningene mine ikke var så altfor store i forveien. Jeg fikk kjøpt en del produkter, og jeg ble i tillegg sminket to ganger av damene som jobbet i butikken. De var så hyggelige og søte, og selvfølgelig veldig flinke! Jeg synes også det var veldig snilt at de prøvde produktene på meg, sånn at jeg kunne få lov til å se før jeg kjøpte noe 😊

Jeg har lenge hørt og sett folk snakke om Marc Jacobs sin Remarcable Foundation, og følte jeg nesten var nødt til å finne ut om den var like god som alle anmeldelsene sa. Og jeg må helt ærlig si at jeg aldri har prøvd en bedre foundation. Lite går en så lang vei, og jeg tror jeg bare brukte tre små dotter for å dekke hele ansiktet. Den dekket også over arrene mine, noe andre foundations jeg har prøvd ikke gjør med mindre jeg bruker flere lag. Finishen ser også helt flawless ut! Og så er pakningen bare helt nydelig i seg selv

Noen andre som har prøvd Marc Jacobs Remarcable Foundation?

Likes

Comments

TRAVELS

Hei alle fine ♥ 

Nå ligger jeg med bassenget og soler meg. Det nærmer seg 30 grader nå, og det merkes for å si det sånn! Jeg er i tillegg veldig lite flink til å få i meg nok væske, så har blitt dehydrert et par ganger allerede her nede. Føler jeg drikker vann hele tiden, alikvel er det ikke nok, haha! 

Jeg bor forresten på Anfi Del Mar, og der har de fått en ny sånn isbar/kafé der de selger belgiske vafler, is og masse annet søtt. Så jeg, mamma og bestemor kjøpte vaffler der for noen dager siden, og de var utrolig gode! Det var veldig mettende, men veldig verdt det😊 Nå må jeg nesten uti bassenget for å kjøle meg ned litt, så vi blogges 

Håper alle har en fin torsdag videre! 

Likes

Comments