Header

Most read

Skrevet i : BEAUTY

Kicks har fått et mye bedre utvalg det siste året, og de har spesielt fått inn masse nytt av Anastasia. Det Modern Renaissance palettet er jo bare helt nydelig! Ellers slengte jeg med et par ting jeg har funnet ut at jeg "trenger", som for eksempel selvbruning som jeg ikke har brukt siden begynnelsen av året i fjor. Jeg har hørt mange snakke om Mac sin "give me sun" bronzer, så den har jeg veldig lyst til å teste ut. Samme med Urban Decay sin glitter eyeliner i fargen "midnight cowboy".

Anbefaler alle å sjekke ut Kicks sine produkter på kicks.no

Likes

Comments

Skrevet i : UKEN SOM VAR

Ukens tanke var hvor mange Pepsi Max flasker jeg kaster som fortsatt er bortimot halvfull, kun fordi den har blitt sånn en til to dager gammel og er helt tom for kullsyre og smaker ikke noe godt.

Ukens latter var når Malin hentet meg midt på natt til søndag og vi bare kjørte rundt og snakket om alt og ingenting. Når man er overtrøtt med bestevenninnen sin så blir mye dumt sagt, haha.

Ukens cravings: Jeg har hatt sykt lyst til å lage iskaffe hele uken, men jeg vet at jeg blir helt ustabil av å drikke koffein så det kunne jeg jo ikke. Men det du ikke kan få det må du jo ha, så den cravingen ble jo bare verre og verre.

Ukens opptur: Jeg, Marthe og Lea var sammen hos meg på fredag, og så dro vi på byn. Vi hadde det veldig kjekt, og er veldig glad for at jeg har så gode venner i livet mitt ♥

Ukens nedtur forrige uke var at været var så sykt skiftende. Først snødde det, så regnet det så blåste det og alt på samme minutt nesten. Denne uken ser det ut som at det blir fint vær sånn hver dag og det gjør meg bare så glad innvendig, haha!

Ukens sang: Hear me now - Alok, Bruno Martini Feat. Zeeba, den er bare så fin og han som synger har en så nydelig stemme!

Ukens serie var Modern family, og jeg tror jeg ikke jeg brukte mer enn to uker på å se syv sesonger av den serien. Jeg har sett noen få episoder av sesong 8 på sumo, men vil egentlig vente til de legger ut hele sesongen. Men anbefaler virkelig den serien til alle!

Ha en fin mandag videre!

Likes

Comments

For en liten stund tilbake oppdaget jeg Pinterest igjen og laget meg en profil (dere finner den her), og etter det har jeg nesten hver kveld sett på interiørbilder og blitt helt frelst. Det finnes så mye fint på Pinterest som har gitt meg veldig mye inspirasjon, ikke bare innen interiør men matretter, tips og triks og tusenvis av DIY´s. Så jeg tenkte jeg kunne starte med noe nytt her på bloggen, at jeg hver søndag deler inspirasjonsbilder av et eller annet slag. Anbefaler også alle å sjekke ut Pinterest!

Håper alle har en fin søndag videre ♥

Likes

Comments

Skrevet i : FOOD, HEALTH & FITNESS

Oppskrift

4-5 dl ferskpresset eplejuice (jeg brukte tropisk juice)

2 pærer

4 kiwi

1 håndfull av spinat

1 håndfull av ruccola

en halv agurk

en håndfull isbiter

Håper alle har en fin lørdagskveld videre ♥

Likes

Comments

Skrevet i : ME

Jeg elsker pioner, og det har jeg gjort helt siden jeg så Gossip Girl for første gang. Det er favoritten til Blair Waldorf og jeg som elsker lilla synes den blomsten bare er helt nydelig. Det har vært min favoritt blomst siden det.

Jeg har tatt båtførerprøven. Jeg har vært glad i å kjøre båt helt siden jeg var liten, mye fordi bestefaren min har alltid vært opptatt av båt og han har hatt båt så lenge jeg kan huske. Noen av de beste minnene jeg har, er fra når jeg var med han og bestemor på turer med båten hans hver sommer.

Jeg har vannskrekk. Det er noe som har kommet de siste årene utrolig nok, men uansett om jeg bader i Norge eller i utlandet er jeg overbevist om at det er en skummel skapning under føttene mine på dypt vann.

Jeg hater å snakke i telefon. Det var kanskje å overdrive litt, men for det meste er jeg faktisk ikke noe glad i å snakke i telefon. Altså det finnes selvfølgelig unntak, og noen ganger synes jeg det er koselig, men i de fleste tilfeller liker jeg det virkelig ikke.

Jeg hører mest på hip hop/r&b/rap. Det begynte vel for sånn nesten to år siden kanskje, og nå er det egentlig alt jeg hører på sånn uansett egentlig. Før hørte jeg kun på pop-sanger/de mest kjente ja dere skjønner sikkert greien, og det gjør jeg jo fortsatt også men det er mest hvis jeg er med andre som ikke takler musikksmaken min, haha.

Likes

Comments

Skrevet i : TIPS

samarbeid med caseapp

Nå har endelig iPhone dekselet og et skin til Macbooken kommet i posten. Jeg valgte svart og gull marmor, og jeg ble helt ærlig utrolig fornøyd. Så nå matcher mobilen og macbooken min! Jeg valgte også matt overlag, siden jeg synes det er så fint når dekselet er så og si svart. Minner om at dere får 20% hvis dere bruker koden ANDRINEB20 på caseapp.com. Synes som sagt det er en smart og koselig gave å gi bort, kanskje noe man kunne gitt i Valentine's gave?

Likes

Comments

Skrevet i : FASHION

I dag har jeg spist med mamma og tanten hennes på Bien Bar, utrolig koselig! Har aldri vært der før, så det var kjekt å endelig prøve noe nytt. Ellers er det onsdag og halvveis til helg dere! Jeg gleder meg veldig mye til å ta av meg sminken nå, tenker jeg skal ta på meg litt ansiktsmaske og kanskje ta en hårkur igjen. Håret mitt har blitt så slitt av all blekingen så det trengs virkelig!

Håper alle har hatt og har en fin onsdag videre ♥

Likes

Comments

Skrevet i : UKEN SOM VAR

Hvis det er noe jeg synes er gøy å lese på andre blogger, så er det oppsummering av uken som var. Derfor tenkte jeg at dette er noe jeg kan begynne med. Så hver søndag/mandag fra nå, kommer jeg til å oppsummere uken som har vært. Tror det blir veldig gøy!

Ukens tanke denne uken har vært angående den debatten som foregår nå om plastikkirurgi, og jeg kjenner at jeg blir sykt engasjert og har egentlig lyst til å uttale meg om det temaet selv. Nå gjelder det vel egentlig de bloggerne som skriver om operasjoner de har tatt og at jenter helt ned til 10år blir påvirket og får lyst til å operere seg selv. Jeg tenker at ja, bloggere kan påvirke til en viss grad, men det å si at det kun er bloggere sin skyld at unge jenter blir påvirket og vil operere seg er å dra den litt for langt? 

Ukens latter denne uken var mange, haha! Jeg og mamma ler utrolig mye sammen, og det er jeg sykt takknemlig for. Vi har samme humor og jeg tro faktisk ingen får meg til å le like mye som henne. Hun har så mye selvironi og det er en av tingene jeg beundrer med henne.

Ukens craving må ha vært epler, spesielt grønne. Det frister hvert fall alltid meg!

Ukens opptur denne uken var når det ene antrekket mitt på bloggen ble kåret til ukens antrekk på Nouw, det var veldig stas!

Ukens nedtur var at formen var ganske redusert, og så er jeg sykt skuffet over meg selv for at jeg ikke har fått trent. Jeg begynte jo med trening minst 3-4 dager i uken rett etter nyttår, men de to siste ukene har det gått ganske så dårlig på den fronten, haha.

Ukens sang hmm, veldig vanskelig men mest sannsynlig en av Frank Ocean

Ha en fin tirsdag videre dere!

Likes

Comments

Skrevet i : FASHION

På lørdag gikk jeg og mamma en liten tur rundt i byn før vi skulle i middagsbesøk. Da var vi innom blant annet Vincci, og der hadde de masse salg. Til slutt fant jeg disse skoene, og de er jo bare helt nydelige! De er også veldig gode å gå med, og man merker at kvaliteten på skoene er bra for å si det sånn♥

Det er en skikkelig blåmandag for meg i dag. Jeg klarte nemlig å knuse telefonen min med en gang jeg sto opp i dag, mistet den på gulvet på badet og da visste jeg med en gang at den var knust. Det er så utrolig irriterende, haha!

Håper alle har en fin mandag!

Likes

Comments

Skrevet i : EVERYDAY LIFE

Denne uken har ikke kroppen vært helt med meg, så når jeg våknet i dag og endelig følte meg bra igjen var jeg rett og slett lykkelig. Jeg sjekket også værmeldingen tidligere i dag, og da sto det at det skal bli fint vær i morgen, så da skal jeg og Lea ta noen bilder. Ser veldig frem til det! Nå skal jeg ta hårkur i håret, ta ansiktsmaske og virkelig bare skaffe så mye energi som mulig sånn at jeg er klar til en ny uke♥

Håper alle har hatt en fin helg!

Likes

Comments