Header

Skrevet i : EVERYDAY LIFE

Hei alle skjønne ♥

Nå er jeg i Askvoll for å feire bursdagen min og påsken sammen med familien. I går etter at vi kom frem var jeg med Frida og vi sminket oss sammen og så dro vi ut, veldig koselig! I dag har jeg vært med søskenbarna mine ute på lekeplassen her vi bor, jeg og fetteren min og en venn av han spilte fotball og da innså jeg hvor dårlig form jeg egentlig er i, haha! Malin kommer i morgen og det gleder jeg meg veldig til 😊 Nå vurderer jeg å ta ansiktsmaske og hårkur, og bare ta litt vare på meg selv! Håret mitt er jo fortsatt ganske slitt, selvom jeg har prøvd å klippe det så ofte som mulig uten å miste alt for mye lengde. Jeg vet jo at det er på grunn av all blekingen, men jeg håper virkelig at det at jeg har klippet meg så ofte som jeg har gjort i det siste, hjelper og at det begynner å vokse igjen!

Håper alle har en fin søndag videre!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei igjen alle fine ♥

Jeg hadde en kjempe fin bursdag på onsdag, jeg våknet til at mamma kom inn på rommet mitt med ballonger og gave og påskeegg, snilt! Så kom Marthe og Lea innom en liten tur, noe som også var veldig koselig. De hadde skrevet et fint og morsomt brev til meg, så det var gøy! I fem-tiden spiste jeg med alle tantene mine og mamma + kjæresten til ene tanten min på fridays! OG jeg fikk tak i store gull ballonger som dere sikkert ser, haha!

Senere på kvelden spilte jeg bowling med mamma, tante og typen hennes! Det var veldig kjekt, lenge siden jeg hadde spilt bowling merket jeg.. Haha. Trynte ene gangen når jeg skulle kaste en kule, men det var verdt det 😊

Likes

Comments

Skrevet i : FASHION

I dag blir jeg den mest ubrukelige alderen noen sinne, nemlig 19. Jeg skal feire med familien litt senere i dag, så det gleder jeg meg veldig til! Har også lyst til å kjøpe sånne store ballonger det står 1 og 9 på, siden jeg må følge trenden, haha! Det føles veldig rart å ha bursdag igjen, jeg kjenner jo ikke på samme følelsen som da jeg var mindre, da det gøyeste i hele verden var å ha bursdag. Men stas er det likevel 😊

Håper alle har en fin dag videre, så snakkes vi senere!

Likes

Comments

Skrevet i : MONTHLY FAVORITES

For noen uker siden bestilte jeg dette palettet, og jeg elsker det. Det er veldig pigmentert, og ikke minst er fargene helt nydelige nå mot våren og sommeren. Tre av fargene er matte, mens den ene fargen har litt shimmer i seg.

Denne foundation'en har jeg hatt en stund, men jeg har aldri brukt den alene. Jeg har alltid blandet den inn med andre foundation's, men her en dag prøvde jeg den alene og jeg angret med en gang på at jeg ikke har gjort det tidligere. Den har en medium dekkevne vil jeg si, og den gir en fin glød. Gleder meg til å bruke den mer nå om våren!

Dette palettet kjøpte jeg også for en liten stund siden, ville prøve det en gang for alle, haha. Det har jo vært ute kjempe lenge, men jeg har aldri tenkt noe særlig på å kjøpe det, før nå. Det er veldig lett å blende og fine farger, angrer litt på at jeg ikke kjøpte det i en farge mørkere, siden de mørke fargene kan se veldig grå ut på meg når jeg har selvbruning på. Synes også at de mørke fargene er ganske like. Men ellers er det veldig bra!

Børstene er også favoritter og er fra merket HICK!

Likes

Comments

Skrevet i : BEAUTY, INTERIOR

Disse to "lampene" fikk jeg til jul for kanskje to år siden, men de har aldri blitt hengt opp fordi det virket så vanskelig å få til på egenhånd uten elektriker. Så lampene ble egentlig bare lagt på hyllen og glemt - frem til nå. Jeg oppdaget lampene en dag og pappa sa han skulle klare å fikse det, og det gjorde han! Det er kjempe fint lys å sminke seg i, så nå går hele sminkeprosessen som en drøm, haha! Ikke minst så synes jeg det ser utrolig stilig og fint ut, og det gir masse lys til resten av rommet.

Lampene er kjøpt på Ikea og heter Musik, om noen skulle lure ♥

Likes

Comments

Skrevet i : BEAUTY

sponset produkt - ærlige meninger

Jeg har vært så heldig at jeg har fått prøve denne tannblekingen, nemlig Pro Whitening. Jeg har nå brukt den et par ganger nå, og jeg er strålende fornøyd. Jeg personlig merket forskjell etter første gang. Den iser heller ikke på tennene, noe jeg husker jeg var livredd for at skulle skje første gang jeg prøvde sånn hjemmebleking til tennene. Jeg har prøvd flere varianter, og for å være ærlig er det ganske vanskelig å merke forskjell på alle jeg har prøvd, bortsett fra at Pro Whitening virket som jeg sa etter første bruk og den har rett og slett imponert mer enn de jeg har prøvd tidligere.

Verdt å nevne: den er Peroxidfri, trygg for emaljen og den gir et raskt resultat. Tennene holder seg også hvite i lang tid etter bruk.

Det er altså to strips som man påfører på tennene, og for at det skal henge godt anbefaler jeg å tørke tennene med litt papir før påføring.

Jeg anbefaler alle og sjekke nettsiden deres for å finne ut mer om denne tannblekingen. De har også kampanjer gående nå hvor man kan teste produktet gratis!

Likes

Comments

God tirsdag alle skjønne ♥

Jeg sitter for øyeblikket stappmett på vårruller som jeg og mamma bestemte oss for at vi skulle prøve å lage i dag. Det smakte riktig nok ikke helt likt som de man får servert på restaurant, men det var godt selv om. Jeg har også begynt å se Gossip Girl på nytt for sikkert femte gang nå. Tror kanskje jeg har sett hele serien flere ganger enn det til og med, haha! Sykt å tenke på, men jeg elsker jo virkelig den serien ♥

Håper alle har en fin dag videre!

Likes

Comments

Skrevet i : EVERYDAY LIFE

Hei igjen alle fine ♥ Har alle hatt en fin helg? Det har vært fall jeg! Men jeg er faktisk glad det er mandag igjen, mest på grunn av PH, haha. Og selvfølgelig bloggerne da, selv om jeg ikke føler årets sesong har vært like bra som tidligere sesonger, noen som er enig?

Ellers er jeg veldig glad for å kunne blogge igjen, og endelig har jeg litt inspirasjon og ikke minst motivasjon. Har jo tatt mange pauser her og der, og det er jo veldig kjipt. Men jeg følte jeg alltid var avhengig av noen til å ta bilder for at det skulle bli bra, og det ble jo vanskelig da ikke alle alltid har tid til å ta bilder. Men nå skal jeg prøve å planlegge ting litt bedre og prøve å ta mesteparten av bildene selv. Så får vi se hvordan det går 😊

Håper alle har en fin mandag videre, så snakkes vi!

Likes

Comments

Skrevet i : FASHION

Bilder: Frida Olset - følg henne på insta her

Hei igjen alle skjønne ♥ Håper alle har hatt en fin vinterferie hittil, eventuelt en fin uke. Jeg har vært i Askvoll i to uker nå, og her har jeg passet unger, vært med venner, og familie. Jeg har hvert fall koset meg kjempe masse! Jeg drar til Bergen igjen i morgen, gleder meg til å løpe litt igjen og ikke minst se venner og familien igjen 😊

Jeg har jo lenge sagt at jeg skal begynne å filme vlogger, men jeg har enda ikke fått gjort det. Nå tenker jeg at jeg virkelig skal komme i gang nå i løpet av neste uke. Så jeg lurte bare på om noen hadde noen forslag til hva som er kjekt å se? Tar i mot alle forslag, takk på forhånd, klem♥

Likes

Comments

Skrevet i : BEAUTY

sponset produkter - ærlige meninger

Swiss Clinic - Penta Technology

Jeg var så heldig at jeg har fått tilsendt denne nye hudpleieserien til Swiss Clinic, som jeg nå har fått testet i snart to uker. Det siste året har jeg blitt en hudpleie junkie, mye fordi jeg fortsatt har noen arr i fjeset etter kviser som jeg gjerne vil ha vekk. Arrene er ikke veldig synlig nå lengre, men jeg vil fortsatt at de skal helt bort. Jeg har prøvd mye, samtidig som jeg har fått beskjed av både hudlege og fastlege at jeg kun kan bruke tiden til hjelp. Etter kun fire dager var arrene allerede blitt mindre synlig og nå etter to uker ser jeg en stor forskjell på huden min takket være denne hudpleieserien.

Micellar Cleansing Gel - Denne bruker jeg etter at jeg har renset og eksfoliert ansiktet med en clarisonic sammen med en ansiktsrens. Jeg påfører lett rundt om i ansiktet med bomullspads, og den fjerner alle rester etter sminken som jeg eventuelt ikke har fått bort. Den er veldig mild, så den kan også brukes på lepper og området rundt øynene.

Face serum - Etter at huden er helt ren, tar jeg på dette serumet. Jeg tror dette er det produktet som har gjort mest merkbar effekt på huden min, med tanke på arrene mine. De har blitt mye mindre synlig og forhåpentligvis forsvinner de etter hvert. Serumet etterlater huden min glatt med en mykere hudtone samtidig som huden får en finere glød.

Eye cream - Jeg har aldri brukt øyekrem tidligere, så dette var helt nytt for meg. Jeg påfører et lett lag rett under og over øynene og opp mot øyenbrynsbenet. Den hjelper med å holde huden under øynene hydrert samtidig som fine linjer og rynker blir redusert. Jeg merket også stor forskjell når jeg skulle påføre sminke under øynene, det ble mye mer jevnt og ingen "creasing" under øynene.

Day cream & Night cream - Jeg har aldri hatt to forskjellige kremer for natt og dag, mye fordi jeg ikke har satt meg så dypt inn i hva som er forskjellen og om det i det hele tatt er noe forskjell. Men nå har jeg satt meg litt mer inn i det og lært litt om de ulike forskjellene.

Nattkremer inneholder for eksempel ikke solfaktor, men Retinol (et A-vitamin som får huden til å fornye seg raskere enn normalt.) A-vitamin er lysømfintlig og passer best å smøre på om natten. Nattkremer kan også være mye fetere enn dagkremer.

Likes

Comments