Header
View tracker

FASHION

Håper alle hadde en strålende fin helg, det hadde hvert fall jeg! Det var kjempe kjekt hos Malin, og vi var der til sånn klokken 11 før turen gikk videre til byn. Der møtte jeg Lea som jeg var med resten av kvelden, veldig koselig ♥ Det var litt kjipt at det var så lang kø for å komme inn, men det må man vel bare regne med når man kommer sent til byn en lørdags kveld, haha!

Håper alle har en fin mandag videre ♥

Likes

Comments

FASHION

Fikk disse nydelige skoene for noen uker tilbake av Fredrik, og ikke bare er de utrolig fine, men de er også behagelige å gå med. For meg som elsker høye hæler, og som egentlig har gått med det siden jeg var bortimot 14 år, var disse skoene helt perfekt. Elsker fargen og jeg føler disse skoene kan være kledelig på hvem som helst! Skoene er fra Bianco hvis noen lurte ♥

Jeg sovnet i 7-tiden i går kveld I kveld og våknet ganske tidlig i dag, jeg tror faktisk jeg var oppe og hoppet i 5-tiden allerede, haha! Jeg pleier jo egentlig å ha en helt annerledes døgnrytme, (spesielt i helgene), så det er fortsatt ganske uvant for meg å være våken så tidlig på morgenkvisten, men jeg må ærlig innrømme at jeg begynner å trives. Kanskje jeg egentlig er en morgenfugl likevel😊I kveld er det bursdag til Malin etterfulgt av byn, og jeg gleder meg kjempe masse til å se henne igjen!

Nå skal jeg ta diverse bilder og svare på en mail jeg egentlig skulle svare på i går, så håper jeg alle har en fortsatt fin helg!


Likes

Comments

BEAUTY

God fredag alle sammen! Jeg kom hjem fra Asvkoll i går kveld, og det første jeg gjorde når jeg kom inn døren var egentlig å sovne, hehe. Så med en gang jeg våknet i dag begynte jeg å pakke ut og rydde litt i sminken. Før jeg dro tok jeg på et sånn marmor klistremerke på sminkebordet. Det var egentlig veldig vanskelig siden jeg gjorde det alene, og jeg brukte kanskje en halvtime pluss på å få det til, men veldig verdt det! Synes det ble veldig fint 😊

Nå skal jeg rydde resten av rommet og kanskje spise litt. I morgen skal jeg i bursdagsvors til Malin så ser veldig frem til det ♥ Kan kanskje ta med meg kamera og knipse litt bilder, men tror vi skal på byn etterpå og det blir kanskje litt stress å drakse på kameraet da. Men vi får se!

Likes

Comments

FASHION

Da var jeg tilbake etter en lang pause! Mistet all inspirasjon og motivasjon til å blogge, så det er altså grunnen til at jeg ikke har postet noe på veldig lenge. I helgen som var dro jeg til Askvoll for å feire bursdagen til oldemoren min og der har jeg vært siden fredag. Snille Frida har hjulpet meg med å ta bilder mens jeg har vært her, så endelig har jeg noe å poste igjen ♥ Frida er så utrolig flink og jeg setter så pris på at hun gidder å ta bilder av meg!

Tenker at jeg skal starte å vlogge litt også, har prøvd meg litt frem med å filme litt her og der så stay tuned! 😊 Håper alle har hatt en fin start på 2017 ♥

Likes

Comments

BEAUTY, TIPS, ME

Giorgio Armani - Sì

Jeg husker at jeg fikk denne parfymen i gave av bestemoren min etter at hun kom hjem fra en sydentur i 2014, og siden den gang har det vært favoritt parfymen min. Tror jeg har hatt minst tre flasker av den, men når den siste flasken var tom kjøpte jeg liksom aldri en ny. Men i forrige uke fikk jeg adventsgave av bestemoren min, og dere kan jo bare gjette hva jeg fikk!

Den har en veldig elegant luft, er søt (ikke for søt), OG den holder veldig lenge. Jeg vil hvert fall anbefale alle å teste den ut på et parfymeri ♥

Likes

Comments

Q&A

Hvem er din favorittartist? Helt siden jeg var 15 har det vært Frank Ocean, haha.

Hva gjorde du i sommer, og har du planer for neste sommer? I sommer var jeg i Askvoll så og si hele sommerferien, og det kommer jeg til å være neste sommer også mest sannsynlig. Forhåpentligvis en sydentur/jentetur også♥

Hvor er pelsjakken din fra? Den er fra Scabal på kløverhuset.

Kan du vise hva du bruker til hverdags sminke? Bruker egentlig ikke sminke til hverdags, sminker meg sånn i gjennomsnitt kanskje en gang i uken. Og når jeg først sminker meg, så er det nesten alltid fordi jeg skal ut eller i bursdag (og lignende), så det blir på en måte aldri hverdags sminke om du skjønner.

Har du noen tatoveringer/piercinger? Nei, jeg er veldig delt når det kommer til tatoveringer, men jeg vet at jeg aldri kommer til å skaffe meg masse store tatoveringer her og der. Hvis jeg blir å skaffe meg en tatovering blir det en liten sånn typ under foten eller i underleppen. Misforstå meg rett, jeg synes tatoveringer på andre kan være utrolig kult - men det er ikke noe jeg kunne gjort selv.

Kan du lage flere videoer? Ja, jeg skal prøve å begynne med vlogger osv nå fremover. Jeg sliter bare med å snakke til kamera uten at det blir utrolig kleint, hehe!

Har du en god foundation å anbefale? Det er jo veldig forskjellig fra person til person hva man ser etter i en foundation. Noen vil ha full dekkevne, andre vil ha lite dekkevne, noen vil ha en som matter ned huden, andre vil ha en som gir mye glød. Men mine favoritter for øyeblikket er Marc Jacobs Remarcable Foundation, YSL Le Teint Touche Eclat og Makeup Forever HD foundation. Sistnevnte bruker jeg så og si aldri alene, blander den som oftest inn med en av de andre.

Favoritt drikke og favoritt mat? Favoritt drikke er Pepsi Max med isbiter og iskaffe kommer på en solid andreplass. Favoritt mat, vet ikke om du mener matrett her eller liksom hva som helst men svaret mitt er hvert fall avokado og norske jordbær.

Favoritt-klesbutikk?
Vet ikke om du mener i Norge eller i utlandet, men Zara, VS, Forever 21, og kanskje A&F.

Håper dere likte svarene ♥ Det blir forresten en del 2 så det er fortsatt mulig å stille spørsmål!

Likes

Comments

TIPS

Hvem vil vel ikke ha fin feed på instagram? Jeg vet at mange av venninnene mine (inkludert meg selv), er veldig opptatt av at feeden på instagram skal være perfekt. Instagram-feeden er jo det første man ser når man går innpå en profil, og hvert fall for meg er feeden veldig avgjørende om jeg vil scrolle gjennom bildene eller ikke. Det er jo selvfølgelig ikke alltid sånn, men jeg liker hvert fall når jeg ser at bildene i feeden på en måte passer sammen og er gjennomtenkt, om dere skjønner? Så jeg tenkte jeg like så godt kunne dele noen enkle tips som (forhåpentligvis) vil gjøre det lettere å få en ryddig og fin feed!

Denne appen tror jeg de alle fleste har hørt om, og hvis ikke så vil jeg virkelig anbefale å søke den opp på Appstore. På VSCO kan man for eksempel redigere lysstyrke, kontrast, skarphet (osv) på de bildene man har valgt, men det jeg liker best med denne appen er alle filtrene man kan bruke og hvor stor forskjell de faktisk kan gjøre. Jeg prøver også å bruke de samme filtrene på bildene mine hver gang jeg redigerer, sånn at de skal passe inn i feeden min på instagram. De filtrene jeg bruker mest er C4, S1, S2, HB1 og HB2.

Denne appen synes jeg er helt genial! Når du først går inn på appen får du opp instagram feeden din, med mange ledige ruter over. I de rutene kan du laste opp bilder du vurderer å legge ut på instagram, og deretter plassere bildene rundt der du synes de passer. Så kan du også velge å skjule bilder du vurderer å slette, for å se hvordan feeden eventuelt hadde sett ut da. Denne appen har blitt et must have for meg, og jeg sjekker alltid etter om bildene passer før jeg poster.

Håper det var til hjelp for noen, gjerne kom med tilbakemeldinger eller tips ♥

Likes

Comments

FASHION

Fant disse skoene da jeg var på Gran Canaria, og det første jeg tenkte var at de ikke var typisk meg i det hele tatt. Jeg var veldig usikker på om jeg skulle kjøpe de eller ikke, men etter å ha prøvd de på og gått litt med de fant jeg ut at jeg skulle kjøpe de likevel - og jeg er kjempe fornøyd! Synes det er bra å gå ut av komfortsonen en gang i blant, noe jeg virkelig gjorde når jeg kjøpte disse skoene. Gleder meg til å få brukt de, må bare finne den rette anledningen først 😊

Minner på at jeg har en Q&A nå, den finner dere her!

Likes

Comments

FASHION

adlinks

For noen uker siden oppdaget jeg denne nettbutikken, men siden jeg skulle være på Gran Canaria såpass lenge, var jeg bare en kjapp tur innom og bestemte meg heller for å sjekke den ut igjen når jeg kom hjem, noe jeg gjorde i går. Jeg må ærlig innrømme at jeg foretrekker å kjøpe klær i butikk, sånn at jeg kan prøve plaggene på for å se om de passer. Men samtidig så mener jeg det er lite utvalg av klesbutikker i Norge, og jeg føler at hvis jeg kjøper et plagg på for eksempel Bikbok, så har hele Bergen det samme plagget. Tror flere kjenner seg igjen i det!

Men som sagt, i går tok jeg en tur innom Na-dk og fant noen superfine klær. Na-kd minner meg ganske mye om Nelly, men samtidig så er det litt annerledes og nytt (hvert fall for meg, heh) 😊

Anbefaler hvert fall alle å ta en tur innom, de har masse masse fint ♥  

Likes

Comments

Q&A

Tenkte jeg skulle ha en liten Q&A siden jeg har fått en del spørsmål i det siste, sånn at jeg kan samle alt i ett. Er usikker på om jeg skal svare på video, eller i innlegg men tenker å ta det som det kommer 😊

Spør om hva dere vil

  • Q&A

Likes

Comments

FASHION

Etter mye frem og tilbake på Zara, fant jeg ut at jeg skulle kjøpe denne jakken. Og jeg gleder meg så mye til å ta den i bruk når jeg kommer hjem! Jeg elsker skinnjakker, så hvorfor ikke kjøpe en i rosa? Haha 😊 Er fortsatt litt usikker på hva jeg skal matche den med, men tror den passer best til noe hvitt. Flere enn meg som tenker sånn når de er på shopping? Liksom, når jeg ser på plagg i butikkene, prøver jeg å se for meg hva jeg har hjemme som kan passe til.

Hvert fall, i kveld har det faktisk regnet en del her nede, så nå har vi alle samlet oss i en leilighet og vi har bestilt takeaway. Nå begynner det faktisk å gå opp for meg at jeg skal hjem om tre dager, og jeg gruer meg helt sykt. Dette er faktisk den sekstene gangen jeg er på Anfi Del Mar, og det er for meg helt sykt å tenke på! Men jeg liker at jeg kjenner stedet ut og inn, det gjør liksom alt mye mer betryggende, og så har jeg jo mange minner her fra jeg var liten 😊  Men nå kom maten, så vi snakkes ♥ 

Likes

Comments

TRAVELS

Åh det er så nydelig her! Stranden er så fin og vannet er helt klart. Elsker at jeg kan bade når som helst og når jeg vil, haha! En liten funfact om meg er at jeg har vannskrekk. Det går fint i basseng, og for så vidt på stranden så lenge jeg kan nå bunnen. Men når jeg vet at det er flere meter vann under meg blir jeg livredd og usikker fordi jeg aner ikke hva som befinner seg under meg..

Uansett, rett før jeg dro ned hit, fant jeg ut at de har en ørken her nede hvor det er mulig å ri på kamel. Så i løpet av disse fire dagene jeg har igjen her nede, håper jeg at jeg får prøvd det 😊 Er det noen av dere som har prøvd det før, som kan si om det er verdt det eller ikke?

Likes

Comments