Header

Most read

God tirsdag alle skjønne ♥

Jeg sitter for øyeblikket stappmett på vårruller som jeg og mamma bestemte oss for at vi skulle prøve å lage i dag. Det smakte riktig nok ikke helt likt som de man får servert på restaurant, men det var godt selv om. Jeg har også begynt å se Gossip Girl på nytt for sikkert femte gang nå. Tror kanskje jeg har sett hele serien flere ganger enn det til og med, haha! Sykt å tenke på, men jeg elsker jo virkelig den serien ♥

Håper alle har en fin dag videre!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Skrevet i : EVERYDAY LIFE

Hei igjen alle fine ♥ Har alle hatt en fin helg? Det har vært fall jeg! Men jeg er faktisk glad det er mandag igjen, mest på grunn av PH, haha. Og selvfølgelig bloggerne da, selv om jeg ikke føler årets sesong har vært like bra som tidligere sesonger, noen som er enig?

Ellers er jeg veldig glad for å kunne blogge igjen, og endelig har jeg litt inspirasjon og ikke minst motivasjon. Har jo tatt mange pauser her og der, og det er jo veldig kjipt. Men jeg følte jeg alltid var avhengig av noen til å ta bilder for at det skulle bli bra, og det ble jo vanskelig da ikke alle alltid har tid til å ta bilder. Men nå skal jeg prøve å planlegge ting litt bedre og prøve å ta mesteparten av bildene selv. Så får vi se hvordan det går 😊

Håper alle har en fin mandag videre, så snakkes vi!

Likes

Comments

Skrevet i : FASHION

Bilder: Frida Olset - følg henne på insta her

Hei igjen alle skjønne ♥ Håper alle har hatt en fin vinterferie hittil, eventuelt en fin uke. Jeg har vært i Askvoll i to uker nå, og her har jeg passet unger, vært med venner, og familie. Jeg har hvert fall koset meg kjempe masse! Jeg drar til Bergen igjen i morgen, gleder meg til å løpe litt igjen og ikke minst se venner og familien igjen 😊

Jeg har jo lenge sagt at jeg skal begynne å filme vlogger, men jeg har enda ikke fått gjort det. Nå tenker jeg at jeg virkelig skal komme i gang nå i løpet av neste uke. Så jeg lurte bare på om noen hadde noen forslag til hva som er kjekt å se? Tar i mot alle forslag, takk på forhånd, klem♥

Likes

Comments

Skrevet i : BEAUTY

sponset produkter - ærlige meninger

Swiss Clinic - Penta Technology

Jeg var så heldig at jeg har fått tilsendt denne nye hudpleieserien til Swiss Clinic, som jeg nå har fått testet i snart to uker. Det siste året har jeg blitt en hudpleie junkie, mye fordi jeg fortsatt har noen arr i fjeset etter kviser som jeg gjerne vil ha vekk. Arrene er ikke veldig synlig nå lengre, men jeg vil fortsatt at de skal helt bort. Jeg har prøvd mye, samtidig som jeg har fått beskjed av både hudlege og fastlege at jeg kun kan bruke tiden til hjelp. Etter kun fire dager var arrene allerede blitt mindre synlig og nå etter to uker ser jeg en stor forskjell på huden min takket være denne hudpleieserien.

Micellar Cleansing Gel - Denne bruker jeg etter at jeg har renset og eksfoliert ansiktet med en clarisonic sammen med en ansiktsrens. Jeg påfører lett rundt om i ansiktet med bomullspads, og den fjerner alle rester etter sminken som jeg eventuelt ikke har fått bort. Den er veldig mild, så den kan også brukes på lepper og området rundt øynene.

Face serum - Etter at huden er helt ren, tar jeg på dette serumet. Jeg tror dette er det produktet som har gjort mest merkbar effekt på huden min, med tanke på arrene mine. De har blitt mye mindre synlig og forhåpentligvis forsvinner de etter hvert. Serumet etterlater huden min glatt med en mykere hudtone samtidig som huden får en finere glød.

Eye cream - Jeg har aldri brukt øyekrem tidligere, så dette var helt nytt for meg. Jeg påfører et lett lag rett under og over øynene og opp mot øyenbrynsbenet. Den hjelper med å holde huden under øynene hydrert samtidig som fine linjer og rynker blir redusert. Jeg merket også stor forskjell når jeg skulle påføre sminke under øynene, det ble mye mer jevnt og ingen "creasing" under øynene.

Day cream & Night cream - Jeg har aldri hatt to forskjellige kremer for natt og dag, mye fordi jeg ikke har satt meg så dypt inn i hva som er forskjellen og om det i det hele tatt er noe forskjell. Men nå har jeg satt meg litt mer inn i det og lært litt om de ulike forskjellene.

Nattkremer inneholder for eksempel ikke solfaktor, men Retinol (et A-vitamin som får huden til å fornye seg raskere enn normalt.) A-vitamin er lysømfintlig og passer best å smøre på om natten. Nattkremer kan også være mye fetere enn dagkremer.

Likes

Comments

Skrevet i : BEAUTY

Kicks har fått et mye bedre utvalg det siste året, og de har spesielt fått inn masse nytt av Anastasia. Det Modern Renaissance palettet er jo bare helt nydelig! Ellers slengte jeg med et par ting jeg har funnet ut at jeg "trenger", som for eksempel selvbruning som jeg ikke har brukt siden begynnelsen av året i fjor. Jeg har hørt mange snakke om Mac sin "give me sun" bronzer, så den har jeg veldig lyst til å teste ut. Samme med Urban Decay sin glitter eyeliner i fargen "midnight cowboy".

Anbefaler alle å sjekke ut Kicks sine produkter på kicks.no

Likes

Comments

Skrevet i : UKEN SOM VAR

Ukens tanke var hvor mange Pepsi Max flasker jeg kaster som fortsatt er bortimot halvfull, kun fordi den har blitt sånn en til to dager gammel og er helt tom for kullsyre og smaker ikke noe godt.

Ukens latter var når Malin hentet meg midt på natt til søndag og vi bare kjørte rundt og snakket om alt og ingenting. Når man er overtrøtt med bestevenninnen sin så blir mye dumt sagt, haha.

Ukens cravings: Jeg har hatt sykt lyst til å lage iskaffe hele uken, men jeg vet at jeg blir helt ustabil av å drikke koffein så det kunne jeg jo ikke. Men det du ikke kan få det må du jo ha, så den cravingen ble jo bare verre og verre.

Ukens opptur: Jeg, Marthe og Lea var sammen hos meg på fredag, og så dro vi på byn. Vi hadde det veldig kjekt, og er veldig glad for at jeg har så gode venner i livet mitt ♥

Ukens nedtur forrige uke var at været var så sykt skiftende. Først snødde det, så regnet det så blåste det og alt på samme minutt nesten. Denne uken ser det ut som at det blir fint vær sånn hver dag og det gjør meg bare så glad innvendig, haha!

Ukens sang: Hear me now - Alok, Bruno Martini Feat. Zeeba, den er bare så fin og han som synger har en så nydelig stemme!

Ukens serie var Modern family, og jeg tror jeg ikke jeg brukte mer enn to uker på å se syv sesonger av den serien. Jeg har sett noen få episoder av sesong 8 på sumo, men vil egentlig vente til de legger ut hele sesongen. Men anbefaler virkelig den serien til alle!

Ha en fin mandag videre!

Likes

Comments

For en liten stund tilbake oppdaget jeg Pinterest igjen og laget meg en profil (dere finner den her), og etter det har jeg nesten hver kveld sett på interiørbilder og blitt helt frelst. Det finnes så mye fint på Pinterest som har gitt meg veldig mye inspirasjon, ikke bare innen interiør men matretter, tips og triks og tusenvis av DIY´s. Så jeg tenkte jeg kunne starte med noe nytt her på bloggen, at jeg hver søndag deler inspirasjonsbilder av et eller annet slag. Anbefaler også alle å sjekke ut Pinterest!

Håper alle har en fin søndag videre ♥

Likes

Comments

Skrevet i : FOOD, HEALTH & FITNESS

Oppskrift

4-5 dl ferskpresset eplejuice (jeg brukte tropisk juice)

2 pærer

4 kiwi

1 håndfull av spinat

1 håndfull av ruccola

en halv agurk

en håndfull isbiter

Håper alle har en fin lørdagskveld videre ♥

Likes

Comments

Skrevet i : ME

Jeg elsker pioner, og det har jeg gjort helt siden jeg så Gossip Girl for første gang. Det er favoritten til Blair Waldorf og jeg som elsker lilla synes den blomsten bare er helt nydelig. Det har vært min favoritt blomst siden det.

Jeg har tatt båtførerprøven. Jeg har vært glad i å kjøre båt helt siden jeg var liten, mye fordi bestefaren min har alltid vært opptatt av båt og han har hatt båt så lenge jeg kan huske. Noen av de beste minnene jeg har, er fra når jeg var med han og bestemor på turer med båten hans hver sommer.

Jeg har vannskrekk. Det er noe som har kommet de siste årene utrolig nok, men uansett om jeg bader i Norge eller i utlandet er jeg overbevist om at det er en skummel skapning under føttene mine på dypt vann.

Jeg hater å snakke i telefon. Det var kanskje å overdrive litt, men for det meste er jeg faktisk ikke noe glad i å snakke i telefon. Altså det finnes selvfølgelig unntak, og noen ganger synes jeg det er koselig, men i de fleste tilfeller liker jeg det virkelig ikke.

Jeg hører mest på hip hop/r&b/rap. Det begynte vel for sånn nesten to år siden kanskje, og nå er det egentlig alt jeg hører på sånn uansett egentlig. Før hørte jeg kun på pop-sanger/de mest kjente ja dere skjønner sikkert greien, og det gjør jeg jo fortsatt også men det er mest hvis jeg er med andre som ikke takler musikksmaken min, haha.

Likes

Comments

Skrevet i : TIPS

samarbeid med caseapp

Nå har endelig iPhone dekselet og et skin til Macbooken kommet i posten. Jeg valgte svart og gull marmor, og jeg ble helt ærlig utrolig fornøyd. Så nå matcher mobilen og macbooken min! Jeg valgte også matt overlag, siden jeg synes det er så fint når dekselet er så og si svart. Minner om at dere får 20% hvis dere bruker koden ANDRINEB20 på caseapp.com. Synes som sagt det er en smart og koselig gave å gi bort, kanskje noe man kunne gitt i Valentine's gave?

Likes

Comments