Idag har vi bara haft tre lektione, så det har vart en ganska chill måndag. Först hade vi dansteori, där vi tränade på jazzdansen och sedan hade vi dansgestaltning, där vi fortsatte att öva på jazzen och även någon improvisations dans. Och tillsist engelska - inte lika kul.

Idag har vi iallafall framförallt övat på vår Jazz koreografi, som vi ska uppträda med om 8 dagar... Eller ja inte bara den dansen, utan vi har typ 4-5 danser till... Så det är rätt så mycket att träna på nu inför det kan man säga...

Det är så obeskrivligt roligt att gå en linje där man får dansa på lektionerna. Man blandar liksom högskoleförbredande ämnen med något som man älskar att göra och det gör liksom att man orkar släpa sig upp på morgonen varje dag, haha!

Kram <33

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Det var ett tag sedan vi uppdaterade bloggen. Men vi båda har tänkt ifall vi skulle skaffa en gemensam youtubekanal...

Eller rättare sagt har vi tänkt tanken att det hade vart roligt iallafall. Men samtidigt känns det typ lite stelt ifall folk i skolan ser den eller nånting... Eller att folk tänker "Vilka f*n tror dom att dom är?". Okej man kanske inte tänker så, men det känns ändå på något sätt som att många dömer......

Vad tycker ni? Kommentera gärna.

Kram <33

Likes

Comments

Hej!

Snart är det ju halloween och då kanske man känner för att klä ut sig, antingen för att det är en rolig grej eller för att man ska iväg på någon halloween-fest. Då brukar det ju vara lite svårt att bestämma sig för vad man ska vara, enligt mig iallafall. Så ifall ni behöver lite inspiration till en festligare halloweensminkning så kan ni kolla in hur jag gjorde.

Alltså i helgen hade jag inget bättre för mig än att testa lite "finare" halloweensminkningar till en fest, så jag kollade runt på nätet lite och testade tillslut att sminka mig som en leopard. Jag tyckte ändå det blev ganska snyggt och jag tyckte verkligen om den sminkningen.


/ E

Likes

Comments

Vi är två tjejer på 16 & 17 år som älskar att dansa. vi träffades för första gången när Emilia började i min (andrea) klass. Vi går en linje som heter creative dance performance där vi får dansa allt från hiphop till balett. I denna blogg hade vi tänkt att dela med oss av vår vardag, tankar och dansen såklart. hope u will like it;)

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw