Ja de må va en överdriven rubrik Men jag har redan ångest över att min hund,bästa vän Och trogna följeslagare en dag kommer bli gammal Och dö. Hon som lärt mig så mycket och lärt min dotter så mycket. att dom inte va särskilt kärvänliga när Nila är som bortblåst nu. Nu gosar dom,pussas,går promenader och helt enkelt är rätt nöjda över varandras sällskap. Och att Nila en dag ska flytta hemifrån ger mig också ångest känslor. hur ska man våga släppa iväg det där lilla livet på egna äventyr? nu ska jag i alla fall sova med dess Två små flickor i en och samma säng. nära nära. vi sover typ aldrig så. men Nila ville inte sova själv och då får man passa på. 😙

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

i onsdags så fyllde jag 24 och på söndag nästa vecka fyller John 25. så hans födelsedag ska vi fira på fredagen med våra vänner. så ikväll har jag och Nils testat alla mina klänningar och inte kommit fram till annat än att jag blivit tjockare. jag lär ha beslutsångest deluxe när det väl är dags.. 

  • 186 Readers

Likes

Comments

lämnade Nila som vanligt hos sin dagmamma vid nio i morse. sen åkte jag hem för att plugga. det va ett tag sen nu jag har jobbat så mycket så min studie teknik och min inspiration är som bortblåst. men jag kör på och hoppas att jag hittar det på vägen. just nu har jag dessutom kört fast på uppgiften som MÅSTE bli klar denna veckan om min planering ska gå i stöpet. jag slängde nämligen in en extra kurs för att inte hamna efter nästa termin för precis vid terminsstarten ska vi åka utomlands och vara borta två veckor. så nu sitter jag här och dricker te och äter chokladbollar samtidigt som jag väntar på att min mentor ska höra av sig så jag kan få svar på frågan jag har om uppgiften.

senare idag ska jag iväg så jag ska bara hämta Nila lite snabbt vid tre, lämna henne hos hennes mormor och sen bege mig. imorgon ska jag och Nilis åka till jönköping för att hitta eventuella kalas kläder och en födelsedags present till Tim. Nila ska nämligen gå på sitt allra första Kalas på söndag! 🎉

Likes

Comments

jag vet inte om jag ens nämnt det men jag har börjat på ett nytt jobb. Humana hemtjänst. trivs faktiskt oväntat bra. så just nu är mitt liv ett pussel. där två tim/semestervikarie jobb ska hinnas med (alla behöver ju pengar) sen går jag ju i skola och pluggar 100% så slänger vi in ett barn,en hund, ett hem och en sambo på det. jag brukar inte sitta sysslolös i alla fall.

just nu är jag på jobbet och väntar på att få gå till en kund och städa. slutar vid tolv och då ska jag hem och förhoppningsvis har john maten klar så jag kan äta lite snabbt och sen sätta mig och plugga lite innan Nila kommer hem vid två. sen är det ju våffeldagen idag så lite sånt måste vi hinna med också!

Nila hade sin första riktiga tofs för några dar sen. hur söt lixom??!!

  • 208 Readers

Likes

Comments

till alla duktiga moralmorsor som inte tycker barn ska förknippas med ett kön.

jag vill att min dotter växer upp och är stolt över att hon är en kvinna.

hon har MASSOR utav rosa kläder. för hon passar bäst i det. rosa,grått och mörkblått det är hennes färger. hennes intressen kommer spegla hennes personlighet och likså hennes kläder. hon kan ena dagen ha fullt med döskallar på sina kläder till att nästa dag ha en as gullig klänning. men hon har alltid en tofs i håret. jag vill att folk ska se att hon är en tjej. ja menar hon är ju min prinsessa hur kan man inte vilja att folk ska se det? mitt barn är inget kön, hon är ingen snopp eller snippa, hon är ett barn. ett barn som är en flicka. sen när i hela helvete blev det fel? när jag tittar på en pojk ser ju inte jag en snopp utan en pojk. könsneutralisera ett barn är så fel. jag kan själv tycka det är frustrerande när jag ser ett barn och inte kan bestämma om det är en pojk eller flicka. jag vägrar benämna människor som "den" eller "hen". nä då skiter ja hällre i det.

ja såhär flummigt kan det bli.

nu ska jag pussa vidare på min fina tjej!

  • barn.
  • 224 Readers

Likes

Comments

jag har denna veckan fri sen är det dags att starta mitt vuxna liv på riktigt. nila har börjat hos dagmamman igen 15 timmar i veckan. vilket dock kommer utökas så fort jag börjar skolan. för övrigt hoppas jag att mina planer går vägen och att jag får behålla de ynka timmar jag idag har på schema (var tredje helg) och att jag sen på det kan jobba extra. annars är det dags att sätta sig och söka nytt.

idag har vi haft en himla bra dag jag och Nila, vi startade dagen med mys i sängen för att sen efter frukosten ge oss ut på en lång promenad. väl hemma igen gjorde vi cupcakes och åt mat. och efter N's middagslur kom en av mina äldsta vänner Marthina och hennes pojkvän hit. sen kom min mamma och fredric hit och fikade dom med. och efter allt detta somnade nila på stört klockan 8. imorgon har vi inga planer över huvud taget. städa här hemma noga hade i och för sig verkligen varit nyttigt..  • 245 Readers

Likes

Comments

det är.

1: folk som tror dom vet mer och bättre än alla andra. bitch please ta reda på fakta innan du öppnar käften

2: människor som är dåliga på att ta till sig kritik. okey ingen vill höra hur dålig man är, men vänd det till något bättre.

3:dåliga förlorare. ja menar snälla ibland är det faktiskt bara en lek.

4: folk som tränger sig eller bara stressar före. min dotter är expert på det och det gör mig tokig!

5: när någon tror dom har stenkoll på andras liv och gärna kommenterar det utan att igentligen veta ett smack! kan inte folk bara bry sig om sitt egna liv?

med det sagt inleder jag mitt 2015 men förhoppningar om att jag ska lära mig handskas med dessa människor/situationer utan att gå i taket helt.

  • 252 Readers

Likes

Comments

inatt va en skit natt. nila sov dåligt och hipp kräktes två gånger. sen på morgonen tog jag och hipp en mysig promenad i mörkret innan jag åkte till jobbet.

väl där har jag suttit och väntat på döden. bokstavligt talat. i fyra timmar har jag suttit vid en människas sida och väntat på något som jag vet ska komma men inte när det faktiskt kommer. väkdigt frustrerande och mycket blandade känslor. tänk er att någon slutar andas i 2 minuter för att sen ta tre andetag. och spela detta på repeat. släng in lite anhöriga och deras känslor så har man en salig blandning. jag är (om man nu får säga såhär) glad att personen i fråga fortfarande va vid liv när jag åkte hem. men så konstigt det kändes att säga hejdå när jag vet om att jag troligtvis aldrig mer kommer dit.

med det sagt ska jag mysa med min familj och ta vara på varenda minut!


  • 251 Readers

Likes

Comments

ja. jag har ju glömt att berätta om mitt misstag! jag äger en biö, en vovlo modell 850. och på denna bytte jag nyss handtag till ett par sååå mycket snyggare. och ja jag valde såklart handtag utan lås. så en morgon när jag skulle till jobbet hade en lampa varit tänd i nästan två dygn! så batteriet va helt urladdat. vilket betydde att jag inte kom in i bilen. jag kom till jobbet i tid endå tack vare min lillebror, men när vi skulle försöka få upp bilen offrades både blinkis,grillen och ett stänkskydd utan någon vidare framgång. så det slutade med att vi själva fick ta sönder en ruta för att komma in i bilen. så nu har jag åkt runt me en trasig ruta en vecka. men igår va john och thom och fixa en ny ruta så thom skulle sätta dit det idag! det ska bli skönt me en hel bil igen och slippa oroa sig över om tejpen sitter kvar trots att det regnar osv.

föresten så har jag haft mitt körkort i två år nu! vilket betyder att min prövotid är slut. sååå skönt!:)

  • 267 Readers

Likes

Comments

ah det är vad jag kollar på just nu. med filip och fredrik. vilket fick mig att ännu en gång insé vilken fin pojkvän jag har! jag finns inte utan honom. vi ska vara Andréa och John. för alltid!

till något helt annat, jag har aldrig tyclt det är jobbigt att John bara är hemma varrannan vecka. förens nu. jag vill ha honom hemma jämt! det är jobbigt att vara den enda vuxna i en hel vecka. allt ska planeras. dagmamma,jobb,vad och när vi ska äta,nila ska sova,hunden måste ut och få mat flera ggr om dagen. och det bara spinner på. med allt möjligt. jag är trött och går lite på sparlåga. sen när john har sin hemma vecka så ska såklart han få göra sånt han vill med. typ träna,fiska,greja me bilen. man prioriterar annorlunda, en promenad i skogen utan barn är himmelskt för an stressad trött morsa. jag önskar bara att jag kunde prioritera mig själv lite oftare.

men nu är det dags att sova så jag orkar upp när Nilis vill upp och se barnprogram.
  • 272 Readers

Likes

Comments