Funderar på vad jag har gjort på sistone och svaret blev: jobb, jobb, jobb och tandläkaren. Fick bedövning idag på mitt kära tandläkarbesök och det kändes inte så kul att åka till jobbet efteråt. Vi har haft sjukt mycket att göra både på Bonnier och Onemed här i december, förra veckan hade vi typ 80 samtal i kö och 800 mejl. När jag klev in genom dörrarna idag trodde jag att det hade skett ett mirakel. Först trodde jag att det bara var 124 mejl kvar, men sen såg jag att det stod 1240st :-) så det finns lite att göra, jobbade 8h hela förra veckan fast jag är timmis, men tjänar ju pengar så det är okej.

Likes

Comments

Sergei Polunin, balettdansör. Tänkte bara rekommendera hans dokumentär Dancer, där man får höra om hans uppväxt som cirkulerade kring baletten. Han berättar hur den påverkade honom och hur han äskade att dansa balett samtidigt som förväntningarna tyngde ner honom. Finns på svtplay om någon är intresserad.

Likes

Comments

Cirka en vecka senare kommer här en uppdatering från helgen som varit. Jag och far åkte söderut i torsdags för att hälsa på min bror som jag inte träffat sen augusti. Det var superkul att få se honom igen, ville typ gråta när vi åkte vidare till huvudstaden. Men det var kul att få träffa farmor och farfar också, de var sig lik.

Vi gick som sagt till fotografiska och moderna museet, utställningarna på fotografiska var jättefina. Gick till moderna för att göra ett återbesök till en tavla av Matisse, men den hade de såklart tagit ner. Efter två års väntan fick jag även gå till Allmytea, ett litet kafé på söder med bara bubble tea. Det var super. Man fick göra sin egen blandning där man valde te-bas, smak, bubblor samt sötningsgrad. Gick lyckligt därifrån och teet var så himla gott. Lite synd dock att det blåste och snöade, så det var askallt att gå runt och dricka det men aja.

Vi var också på Hallwylska museet, strosade runt i centrum, och på lördagskvällen inträffade det underbara. Anledningen till att vi åkte ner. Book of mormon. Ville inte ha för höga förväntningar på föreställningen då Broadway-versionen är jättebra, och var lite orolig att det skulle bli konstigt på svenska. Den hade dock fått bra recensioner så jag tänkte att den ändå skulle bli okej. Men den var bättre än okej. Den är tydligen den första föreställningen som översätter musikalen, och de gjorde faktiskt ett riktigt bra jobb med det. Per Andersson var kul, Linus Wahlgren var bra på att sjunga, och de hade lyckats ganska bra ändå med att översätta musiken. Rekommenderarrrrr.

Likes

Comments

En summering här ovan av gårdagen som började med en förfest hos min chef klockan 15:00 där nästan hela avdelningen träffades och tog några drinkar. Sen vid 18 hoppade vi på bussen mot Frösö Park för att delta i H1's 10-års-jubileumsfest. Där fick vi först en fördrink med något mousserande, och sen bjöds vi på en trerätters med äckligt vin till. Därefter öppnades baren och musiken startade. Vid cirka 23 var alla lite less eftersom vi började så tidigt och bussen mot stan skulle inte gå förrän 00:00, så tillslut tog vi en taxi in till centrum för att gå på krogen, men kände mig ganska färdig då så jag strosade hem istället. I det stora hela var det jättekul, vårt team har den bästa sammanhållningen på H1 och alla är jättetrevliga och skojar med varandra hela tiden, så jag gick hem väldigt nöjd med kvällen.

Likes

Comments

Ätit på Vezzo med Vilda och Ida // varit på halloweenfest hos Julia och lånade Anitras Alice-i-underlandet-klänning med blodigt förekläde // jag och far bokade biljetter till Book of Mormon // jag och Anitra var på en teaterföreställning om civil olydnad // gick på bishop arms och tog en cider med några av mina kollegor

Likes

Comments