Hej alla!

Jag har inte kännt mig så motiverad att blogga på länge för att det är väldigt få som läser min blogg. I alla fall, jag har varit borta lite under jullovet vilket är bra, men jag känner såhär: jag kan inte ha lov i mer än en vecka då jag vänder på dygnet och jag börjar känna mig rastlös efter cirka en vecka, jag gör ingenting, sover länge men det är så och jag vet inte riktigt vad jag kan göra åt det. Om jag får 5 läsare på detta inlägg fram till kvällen så kommer jag göra ett inlägg både på kvällen och imorgon morgon innan jag åker till skolan, juste... BTW, de är ju skola imorgon, LoL jag tänkte inte på det riktigt, men det är bra, jag vänder tillbaka dygnet och jag kommer ha något att göra, INGEN MER RASTLÖSHET!!! YAY!!!

I alla fall så ska jag göra något nu eller åt minstånde försöka komma på något att göra.

Tack för mig, PEACE!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej alla! Idag åker jag till Estland fram till söndag, jag vet inte om jag tar med mig min dator men vi får se hur der blir. Jag kommer antagligen att hitta tid där att skriva ett kort inlägg, men annars så blir det inga inlägg fram till söndag eftermiddag/kväll.

Jag önskar alla en God Jul då jag kommer vara borta imorgon.

Tack för alla läsare, det stödjer verkligen!!!​

Likes

Comments

Hej alla! Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag, jag har varit sjuk och inte orkat skriva, nu så är jag frisk och glad!!! Va med Elin här om dagen och argumenterat mycket med folk, men i alla fall så har jag lov just nu och känner mig respektive rastlös. Jag ska se om jag kanske ska vara med några kompisar idag, sen så får vi se vad som blir av, jag kanske inte känner mig lika rastlös när jag gör saker och ting som tar tid och är roliga.

Imorgon åker jag till Estland, hoppas det blir kul, kommer tillbaka den 25:e tror jag, kanske den 26:e, ingen aning. Jag ska träffa lite släkt och jag kanske får en LG G PAD 10.1 (surfplatta) men annars så tror inte jag att något speciellt kommer hända.

Min lillasyster fyllde 5 år i torsdags och hon fick massa paket, jag känner mig lite avundsjuk för att det är så lite kvar till jul och jag vill också ha paket, men sånt är livet, inga paket före jul!!! :( Men jag tror inte heller att jag kommer få många paket på jul heller för att vi kommer vara bortresta så jag kommer nog inte få några paket före nyår, men det blir nog många och stora!

Hejdå alla, skriver ett inlägg imorgon innan jag åker, men tror nog jag kommer ta med mig datorn, men man vet aldrig så vi får se. See you!

Likes

Comments

Hej alla! Idag så hade jag lite jidder i skolan men vem bryr sig. I alla fall så var jag på min flickväns, Elins julavslutning, alla var duktiga men Elin va bäst!!!

Måste dock nämna en sak: Jag kommer att bara skriva på kvällarna då mina dagar oftast är fullspäckade. Men sånt är livet!

En till sak: Ni från Erla Södra som läser detta ska jag önska er en god jul och gott nytt år!!! Alla ni var duktiga!!!

Godnatt alla!!!

Likes

Comments

Hej alla!!! Idag var det rätt nice men det västa va kemin, vi skulle bränna magnesium, det kom ett så starkt ljus att jag trodde att jag skulle bli blind. I alla fall så var jag på ica efter skolan och köpte choklad, hittade 17 :- i myntmaskinen så jag tjänade 7:- på det!!! Och... Elin, om du läser detta ska jag bah säga en sak: jag köpte två choklad och jag åt upp en, den andra ska du få så att du blir frisk snabbare!!!

Krya på dig bae!!!

Likes

Comments

Hej alla!!! Idag var det kort dag eftersom vi fick sluta ca 13:00 och aa det va bra! når jag kom hem så sov jag för att jag sov väldigt lite natten innan, men sånt är livet, finns inte så mycket att göra åt det. Har gjort en powerpoint på en tyskauppgift som jag fick idag. Annars har jag inte gjort så mycket....

Likes

Comments

Hej till alla som läser detta! Jag har svårt att somna nu när klockan är rätt mycket men min flickvän har blogg så jag kände för att skaffa egen. Hon heter Elin Jealmo så kolla hennes blogg. Jag ska försöka sova nu så god natt alla!!!​

Likes

Comments