Träning

Imorgon Lördag kommer jag vara med på Skutberget All-in. Ett socialt löppass som går ut på att man springer alla banorna på Skutberget (10-10-7.5-5-3.5-1 km) totalt 37 km. Det är ultralöparen Tobias Lindström som håller i det och farten kommer vara 6 minuters fart, så att så många som möjligt kan vara med. Förra året var det över 100 personer med. Så välkommen till Skutberget imorgon kl 9. Man är med så länge man vill eller hoppar in i passet.

Själv kommer jag springa hemifrån och vill få ihop ett långpass på minst 50 km imorgon. Annars flyter träningen på bra. Är upp kl 6 och börjar träna för att kunna få några timmars vila till EM-passen. Har blivit minst 5 timmar träning alla dagar den här veckan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sponsorer, Träning

Blev en fullspäckad morgon idag. Började med 20 km löpning. Sen blev det knappt 1 timme vila, då jag också åt frukost. Sen tog jag och cyklade 1 timme och avslutade vid KMTI där jag hade ett möte med deras ägare. Vi kom överens om ett samarbete. Sen blev det 20 minuter cykel till innan det blev 60 min styrka. När det var klart hade jag varit igång i 6 timmar. Så sen har det bara blivit att jag har ätit och vilat inför nästa löppass.

Samarbetet med KMTI kommer underlätta för min satsning genom att jag får tillgång till ett gym samt sjukgymnaster. Väldigt tacksam för detta samarbete!

Likes

Comments

Träning

När man har sega ben kan långpass vara riktigt jobbiga och inte alls roliga. Men allt som oftast är det riktigt skönt att komma ut och springa några mil. Så var det verkligen igår. Benen och kroppen kändes väldigt bra och det bara flöt på. Sprang 3 timmar mestadels i terrängen. Stiglöpning kan vara det bästa som finns! Hann 38 km på mina 3 timmar.

Likes

Comments

Träning

Det mesta av min träning blir löpning, men försöker även få in lite annat. Mest cykel och styrka blir det då. Absolut de här veckorna när jag är ledig och har massor med tid. Så imorse blev det 75 minuter spinningcykel och 60 min styrka/rörlighet. Nu blir det att vila några timmar innan det blir 3 timmars löpning.

Igår blev det 38 km löpning, 70 min cykel och 70 min styrka. Ungefär så dagarna kommer att se ut nu framöver.

Spinningcykeln i lägenheten kommer att få jobba extra nu ett tag.

Likes

Comments

Träning

Allt fokus på träningen nu ligger på Kommande VM. Då jag planerat in 3 riktigt hårda veckor nu har jag även tagit tjänstledig från jobbet, för att kunna träna och framförallt vila så mycket som jag vill. Vill inte lämna något åt slumpen.

Tanken är att jag inte ska göra något annat än att träna, äta och vila dom här 3 veckorna. Hoppas kunna snitta 25 mil i veckan och cykla och göra mer styrka än normalt. Men samtidigt inte köra ner kroppen fullständigt. Efter de här mängdveckorna är det knappt 3 veckor kvar till VM och det börjar bli dags att lätta träningen och hitta formtoppen.

Ser verkligen fram emot de här veckorna och bara kunna träna och inte behöva bry sig om något annat.

Likes

Comments

Veckosummering

Den här veckan har varit en återhämtningsvecka mellan två hårda 3 veckors block. Efter en seg start på veckan har kroppen känts bättre och bättre. Drog ner löpmängden rejält, men cykla lite mer än vanligt. Så fick ihop några träningstimmar ändå. Totalt blev det 142 km löpning, 7 timmars cykel och 2 timmar styrka. Men framförallt en utvilad kropp. Det kan behövas till kommande 3 veckors tjänstledighet.

Likes

Comments

Nu kommer bloggen att få en liten omstart, jag väljer att byta bloggportal till Nouw. Välkommen att följa mig på http://nouw.com/andrerangelind

Likes

Comments

Träning

Håller på med en lättare vecka nu, men blir lite träning ändå.
Imorse blev det 11 km löpning till jobbet. Sedan på eftermiddagen blev det 20 km löpning, 2 timmar spinningcykel och 1 timme styrka. En bra dag med andra ord.

Likes

Comments

Träning, Veckosummering

Ytterligare en hårdare träningsvecka avklarad. Kör just nu en pulsering på 4 veckor, där 3 veckor är hårda och 1 vecka lättare. Så nu gjorde jag 3:e hårda veckan. Det blev totalt 252 km löpning, 4 timmar cykel och 3 timmar styrka/rörlighet. Avslutade veckan med ett pass på 52 km. Det kändes otroligt bra. Men dagen efter var segare. Men den här veckan jag är inne i nu ska vara lättare.

Annars gjorde jag ett reportage med NWT om stundande VM. Det kommer ut någon gång i veckan.

Har varit lite dålig på att blogga nu, men ska försöka bli bättre på det igen.

Likes

Comments

Träning, Veckosummering

Ny mängdvecka gjord. Har känts bra hela veckan och det blev 231 km löpning, 3 timmar cykel och 3 timmar styrka.

Veckans roligaste pass var de 44 km på järnleden i Kristinehamn. Riktigt fin led och underbart väder.

Vecka 40 kommer bli lite hårdare, innan det blir en lättare vecka. Sedan väntar 3 veckors tjänstledighet då träning står på programmet. Går allt som planerat kommer det bli mina tre tuffaste träningsveckor någonsin och jag kommer längta till att börja jobba igen.

Likes

Comments