Header

klänning / kjol

godis / chips

förhållande / singel

foundation / mascara

jobb / skola

kappa / bomberjacka

kött / kyckling

svarta jeans / blåa jeans

choklad / lakrits

hund / katt

Facebook / instagram

mode / träning

fräsch parfym / söt parfym

matte / engelska

frukost / lunch

klackar / sneakers

väskor / skor

lugn semester / festresa

kaffe / te


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Unnade mig en ny foundation och concealer. Köpta på kicks och foundationen kostar 445kr men just nu är det 20% rabatt på den och concealern kostade 320kr. Tror att det kommer bli så värt pengarna för jag är så trött på att ha en foundation som inte täcker så bra, innan hade jag en från smash box. Det kan även ha vart att jag innan inte har haft concealer under. Aja, ska bli kul att testa för när en på kicks sminkade mig med detta så blev det väldigt bra! Längtar tills imorgon då jag kan testa den. Kommer även skriva här vad jag tyckte om den. Men vet inte vad jag ska applicera foundationen med. Vad tycker nii´är bäst, svamp, pensel eller fingrarna? Finns det något mer alternativ haha.

Likes

Comments

Idag hade jag på mig bruna boots, svarta jeans, mönstrad blus, beige kofta och min älskade nya guldiga klocka! Vill att det ska bli mer höst och kallare nu så man kan börja gå med lager på lager utan att det blir för varmt. Denna veckan blir det oktober, kan ni fatta det. Helt otroligt hur snabbt det går.

Likes

Comments

Håller på att drömma lite. Om vardagsrummet. Vilken färg man ska ha. Åh vill så flytta hemifrån. Något jag vet är att jag vill ha en ljusgrå soffa, tror jag.

Likes

Comments

Du gör mig lycklig.
En enorm lyckokänsla sprider sig genom hela kroppen när jag ser dig. Vi behöver inte ens säga något, allt känns bara så bra.
Du finns ständigt i mina tankar och jag längtar till nästa gång vi ses.

Likes

Comments

Vardag

Är fortfarande lite sjuk och de känns så segt. Kan inte träna och har ingen ork. Men idag tog nästan hela familjen en cykeltur. Det blev ungefär en timma exakt, så skönt och så fint väder. Nu har jag grejat lite i rummet och ska snart lägga mig för att kolla på lite olika sociala medier innan jag somnar, standard.

Hoppas ni har en bra lillördag!

Likes

Comments