Header
View tracker

Så nu är jag tillbaka igen och klockan är snart 18:00. Idag är det alltså ''Humpday''. Det ska alltså stå för att mitten av veckan är avklarad och nu går det bara nerför inför helgen. Om det sen betyder något lite mer dirty, det behöver vi inte gå in på nu.

Idag förberedda vi oss alltså inför muntliga Nationella i Svenska. Provet går ut på att vi fick läsa en text idag, läsa några stödord och sedan föra en diskussion om det dagen efter. Jag kommer göra mitt prov på fredag så vi får hoppas att det går bra.

Jag måste även börja spela in lite videos till min adventskalender om jag ska hinna. Denna adventskalender kommer bestå av 3 stycken underbart roliga collabs och även en tag. Det kommer läggas ut en video varje advent och även en på själva julafton. Sedan kommer det säkert komma lite videos mellan dom också.

Jag känner mig sjukt taggad inför julen i år. Julen är så himla cozy bara.
Sitta där med en skrovlig pepparkaka och någon fisljummen sur gammal glögg och titta på någon 175 årig repris av Kalle Anka. Jag menar, hallå det finns liksom Netflix och även Swefilmer som har startat upp igen. Vi behöver inte vänta till kl 15:00 varje år för att se Kalle Anka och någon pelikan som står där och gapar.

Nu ska jag fortsätta med kvällssysslorna och så återkommer jag i morgon kl 06:00 som vanligt.

Glöm inte att följa min blogg: http://nouw.com/andrejohansson/profile

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Så, nu är kl snart 06:00 och jag sitter och skriver mitt lilla dagliga inlägg. Just nu är det ungefär 1 grad ute. I går var det flera minusgrader så man börjar ju nästan undra ifall istiden är på insprång. Det är bara att packa på sig sitt lilla förråd med mat och kläder och sedan är det bara att fly. Fly så långt du kan, kanske till Afrika där dom steker ägg på marken. Ja ni ser ju själva vart nivån ligger inom geografi, A+

För några dagar sen bara var det plusgrader ute. Vadfan hände efter det? Man hann inte ens reagera så var det -10 grader ute. Hösten var på ett kort besök detta år. Lika snabbt som den anlände så var den borta.

Snart börjar alltså dom muntliga nationella proven i engelska, svenska och matematik. Är vi taggad? Klart vi är..
Skulle man få chansen och smyga in på kontoret hade man ju satt brand på hela stället.

Nej, nu får vi vara positiva och tänka framåt mot julen, fram med julklapparna och den äckliga tomten som ropar på dom små barnen. ​​Jag passar samtidigt på att lägga in en liten bild på när hösten hade sin korta vistelse här i Sverige.
Vi ses i kväll igen kl 18:00.

Glöm inte att följa min blogg: http://nouw.com/andrejohansson/profile

Likes

Comments

View tracker

​Som ni kanske ser så har jag nu en egen domän över bloggen: http://andrejohansson.se/
Jag är asnöjd över den lilla förändringen då jag kan ha mitt egna namn. Över helhet så är jag nöjd över designen på bloggen och tror det här kommer bli superkul.

Jag har även tänkt ut ett litet ''schema'' och det går ut på att jag ska försöka publicera nya inlägg prick kl 06:00 och även kl 18:00 varje dag. Jag tänker att det blir lagom med ett nytt inlägg på morgonen då dom flesta vaknar och även ett på kvällen efter ni har gjort era läxor o.s.v.

Jag hoppas ni kommer gilla bloggen och vad som kommer ske framöver. Vi ses imorgon kl 06:00 när bloggen drar igång på ''riktigt''.

Här kan du följa min blogg: http://nouw.com/andrejohansson/profile

Likes

Comments

Så detta är alltså första inlägget på den här bloggen. Vart ska detta leda? Vad kommer hända här på bloggen? Det tror jag är frågor som vi alla ställer oss...
Vem är jag liksom, kommer här och startar en blogg hur som helst. Jag kommer ur grunden från YouTube där jag har min YouTube-kanal: AndreJohansson. Där lägger jag upp allt ifrån vloggar till videos där jag sitter och skär en fruktsallad.

Så varför valde jag att starta en blogg? Jag har vart på YouTube ett ganska bra tag nu så nu är jag även nyfiken på bloggvärlden. Jag har aldrig testat det här förut så det blir spännande. Jag antar att det kommer komma upp lite inlägg ur mitt tumblr inspo liv och även från mitt populära kändisliv.

Jag hoppas verkligen att du vill följa min blogg och läser dom nya inläggen som kommer publiceras. Här kan du följa min blogg: http://nouw.com/andrejohansson/profile

Likes

Comments