Header

Beställde hem nyss dessa fina! Behövde verkligen ett par finare boots nu till hösten och vinter och dem här fick det bli! Ni hittar dem här

Likes

Comments

Dem här bilderna förklarar precis hur jag vill inreda i mitt framtida hus, hur snyggt är det inte??
Hittade bilderna nyss på tumblr och är helt kär! Vitt, grått, beige och gammaldags rosa kommer vara sådana färger som jag kommer köra med och längtar galet mycket tills dess!

Likes

Comments

Idag åkte jag och C in till Göteborg där jag shoppade en del! Fick bland annat med mig en leave in conditioner av Kevin Murphy och är sååå nöjd! Min Unique One tog slut för några dagar sedan och ville testa något nytt och så blev det! Någonting som jag älskar med den här är att den är till för tjockt och frizzigt hår vilket passar mitt hår perfekt! Super nöjd med mitt köp iallafall! (Den här produkten är även paraben fri och allt sånt! Plus att Kevin Murphy inte testar sina produkter på djur vilket gör det tusen gånger bättre! Hörde även att de packar sina produkter väldigt tätt i kartongerna när produkterna fraktas för att göra det mer miljövänligare! Hur grymt?)  

Snart ska jag ner och kolla på en fotbollsmatch men är inte jätte taggad då mitt huvud håller på att sprängas plus att vädret är skit. Men men, är man är bra flickvän så är man ;)

Likes

Comments