Header

Har precis börjat kolla på en tv serie som heter Criminal minds. Än så länge är det bra! Nu ska jag fortsätta äta på min cupcake från georgetown cupcake och kollar på Criminal minds!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Idag är det Martin Luther King day här i usa. Så det betyder ingen skola för barnen och oftast inget jobb för föräldrarna! Men mina värd föräldrar behövde åka in och jobba lite idag så jag behöver ta hand om ungarna nu i eftermiddag. Nu på förmiddagen var jag på gymmet, hat börjat springa igen och ska träna för ett lopp!
Just nu sitter jag och smaskar på en granola bar, yummy!

Likes

Comments

I fredags var min kompis July och jag och såg The wedding ringer på bio. Det var en sjukt bra och rolig film!
I lördags gick jag till gymmet med Linda sen gick vi och käka lunch. Efter det åkte vi till Chinatown och hängde där med hennes kompisar. På kvällen drog vi till Chipotle innnan vi gick till bion och såg Blackhat. Den var inte så jätte bra men helt okay att se!
Idag hade jag inte tänkt att göra så mycket. Får se vart dagen bär av!


Likes

Comments

Hej! Nu hade jag tänkt att försöka börja uppfylla syftet med denna bloggen, att faktiskt låta mitt folk i sverige se vad jag gör på dagarna gör i usa!
Idag behövde jag inte jobba på morgonen så jag tog lite sovmorgon och sitter just nu och äter min frukost och ska sjunka in i bokens värld!

Likes

Comments

Här kommer lite bilder från min new york resa som var i helgen!:)
Likes

Comments

Hade en sjukt kul halloween igår! Var i georgetown med några polare och hängde runt. var knökat med folk med det var sjukt kul!Likes

Comments

Sitter och väntar på att mockingjay part 1 biljetterna ska komma ut till försäljning! Exciting!

Likes

Comments

Igår var vi 5 tjej hos en kompis och laga middag! Gjorde lasagne och brownies! :) Mummss!!!!


Likes

Comments

tjoho! köpte cupcakes med en kompis idag från georgetown cupcake, mums! nu ligger jag hemma i sängen och läser mockingjay!


Likes

Comments