Andrea

Många av er undrar säkert hur jag och R träffades? tänkte jag skulle göra ett litet inlägg om det.

Allt börja 23 sep 2016 då skrev en kille vid namn Ragnar till mig "hej jag har kollat in din profil och jag gillar den, och jag ser att vi har lite samma intresse hör gärna av dig" och självklart vart jag lite nyfiken vem denna människan var så jag svara på detta meddelande jag fick och det visade sig att vi hade väldigt mycket gemensamt och samma humor. Vi sågs 1 vecka senare (1 okt) på min skola som hade öppet hus, vi gick runt och bara pratade och hade trevligt. Efter att vi varit där så åkte vi vidare mot Tidaholm med några av mina vänner för att kolla på drängarna och ragnar som älskar att bugga bjöd upp mig på några danser och jag som bara dansat bugg i skolan för många år sen tog några ring rostiga steg och det gick väl inte så bra jag nocka bland annat honom i ansiktet, bra första dejt liksom att nocka sin dejt HAHA! Men bra har det gått i efterhand både förlovning, flytt och hund på gång.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

tankar

ÅH saknar sommaren så mkt! sommaren 2016 hände väldigt mycket som studenten, sena utekvällar och mycket annat skoj.

Likes

Comments

Andrea

Hej allihopa det var ett tag sen hoppas allt är bra med er? igår var jag och R och kollade förförsta gången på vår blivande hund och säger bara gud asså vilka underbara valpar och hundar uppfödaren hade. lilla Elvis som vår valp ska heta är bara 4 veckor gammal så några veckor till får vi vänta tills han är hemma.

Likes

Comments

Andrea

Igår när jag och E var i stan och shoppa så tog vi en spontanare in på resia och skulle kolla lite reser då vi känner att vi skulle behöva komma bort till värmet ett tag. denna gången blev det Turkiet i slutet av september, längtar!

Likes

Comments

Andrea

Go morron alla.

Solen skiner utanför fönsterna och himlen är oskyldigt blå, ansiktsmasken är på och rofylld musik i bakgrunden. Morgonen kan inte bli bättre än så här eller jo den skulle kunnat vara bättre om min fantastiska kille varit här och delat denna fina stund med mig! Vad är planerna för övrigt idag då? ska troligtvis städa lägenheten och träna senare idag om min förkylning tillåter det. ni då? vad ska ni hitta på idag?

kram Andrea

Likes

Comments

Andrea

Tänkte köra på en liten kul grej och det är att ni får välja rubriken på mitt nästa inlägg så skriver jag ut över det sen.
Kram Andrea

Likes

Comments

Andrea

God morron alla fantastiska läsare! Sorry att jag inte uppdaterade mer igår men hann verkligen inte blogga efter att jag kom fram. Just nu står morgonmjölkning på schemat sen får vi se vad som händer efter det kanske se nån film om det hinns med. Nä nu får jag sätta fart så vi hinner innan mjölkbilen kommer.
Kram Andrea

Likes

Comments

Andrea

God morgon allihopa hoppas allt är bra med er?

Fredag idag hörni är ni lika taggade som jag? idag är det en speciell dag för mig och R vi ska nämligen hämta ringarna när jag kommer dit, SHIT asså kan fortfarande inte fatta att vi har förlovat oss. Men innan jag åker här ifrån så ska håret färgas och väskan ska packas osv.

Likes

Comments