Vaknade upp till solsken och en ny vecka. Det kommer bli en bra sådan. Eftersom jag varit sjuk länge är det äntligen dags att börja träna igen. Det har varit så himla efterlängtat. Hoppas ni mår fint!

Likes

Comments

View tracker

<3

Såhär bra hade jag och Tove det igår, slå det om ni kan :))))

Likes

Comments

View tracker

AAHH har blivit galen i skor. Alltså verkligen. Kan bero lite på att jag jobbar i en skoaffär några dagar i veckan, men har verkligen insett att det är en så viktigt detalj men framförallt, en rolig detalj. Tänk en helt svart outfit och sedan ett par skor i någon helt galen färg, eller varför inte glittriga?? Askul ju, Köpte faktiskt två par idag, jag ska visa er dem.

(klicka på bilden för att komma till produkten/hemsidan)

Likes

Comments

Nytorget 6

Mötte upp min goa vän efter jobbet och bestämde oss för att käka någonstans. Blev en riktigt mysig kväll med passa prat. Nu ska jag och Aksel krypa ner och kolla på Prison Break (ja jag kollar om det) och bara gosa. Hoppas ni har haft en fin kväll!

Likes

Comments

Moments.

Vill väl helst bara spendera min tid på någon fin plats. Där varje dag går ut på att fota varenda sak man gör, äta på nya restauranger varje dag, få klä sig i det snyggaste man har eller i inga kläder alls.

Och det ska jag snart.

Likes

Comments

View tracker

Nu ska jag sätta på någon film jag sett tusentals gånger. Och sen sova. Så himla djupt och gott ska jag sova.

Likes

Comments

Hur mår du?

Idag mår jag bra, trots endast 5h sömn på två nätter. Men jag är glad. Och bara allmänt glad på livet, uppskattar alla fina människor jag har runtomkring mig och allt jag har och att jag är frisk. Okej är inte riktigt frisk, har inte kunnat prata på hela veckan. Men man ska vara glad att man inte är sjukare? Ellerhur? Lite så ska jag börja se på saker.

Hur har din dag varit?

Bra. Mest fokus på jobb, eller ja cirka all fokus på jobb. Var där från 7 till 18.30 ungefär så är rätt slut. En kväll som denna bara älskar jag att göra absolut ingenting. Och att veta att det är storm och ruggigt utomhus gör det bara ännu mysigare. Ta igen sömn ska jag också göra. Måste.

Likes

Comments

Igår var jag och några vänner hos Moa och lagade mat och myste. Helt galet hur länge jag kommer vara ifrån några vänner. När jag och Amanda sa hejdå igår sa vi verkligen "hejdå, vi ses i sommar". Usch. Men är samtidigt glad, alla kommer ha det så jäkla kul. Och så kommer vi ha massvis att prata om när vi ses igen.

Likes

Comments