Vi ska ju flytta snart, vilket innebär - nytt rum & nya möbler. Vilket i sin tur innebär beslutsångest i hur jag vill ha det med färger och möbler. Har suttit och skrollat igenom Pinterest alldeles för länge nu och har hittar massor av fint.


Letar som en tok efter en perfekt säng. Med gavel.

Vill antingen ha en fåtölj eller en sittpuff i någon vacker färg.

Och en stor fin spegel. Har velat länge mellan guld och silver, men det får nog bli i någon form av antikguld faktiskt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Black and. Red
X

Trivs bäst i en helsvart outfit med en färgklick som accessoar på antingen väska eller skor.

Likes

Comments

Jag och min pojkvän var där i vintras. Det var så mysigt. Ska åka tillbaka dit en dag.

Likes

Comments

Urban Deli

& Other stories

Non solo bar

Home

Ett flertal glas cava, skitsnack, jobb, barhäng och spy bar - har denna helg bestått av. Fantastiskt att alla älskade vänner är hemma igen och är tillbaka in i min vardag. LOVELY säger jag bara. Jag är glad och känner mig kärleksfull. Vill ge min kärlek till alla jag känner. Och jag är exalterad över sommaren och allt som komma skall. Hur härligt är inte livet egentligen?

Likes

Comments

GODMORGON. Eller snarare, goddag. Äntligen har jag en stund hemma då jag bara kan ta det lugnt och ägna mig åt er för en gångs skull och dricka kaffe. Känns som jag flängt runt lite överallt de senaste dagarna och aldrig hunnit vara ensam haha. Påskhelgen har varit super, förutom att jag inte alls firat påsk, men vad gör det. Tänkte slänga upp lite bilder på de senaste dagarna sen. Ska även utse vinnaren i min Giveaway, ni får hålla tummarna haha. Jag kom precis hem från Moa, vi har haft världens mysigaste dygn och bara pratat och skrattat. Jag ska jobba en sväng senare och sen ska jag hem till Moa igen, flyttat in där typ. Hoppas ni haft det super och mår bäst!!

Likes

Comments

Hur fint halsband? Åh. Ska bära det varje dag.

Älsklingar! I samarbete med Jane Koenig har jag fått chansen att lotta ut ett halsband till en utav er nu när konfirmationen närmar sig. En perfekt present till ditt syskon eller en nära vän! Var med och tävla!

För att delta behöver ni:

1. Kommentera nedan att ni är med och tävlar.

2. Skriv er mejladress & vilken färg/material ni vill ha på smycket.

Så lottar jag ut en vinnare om en vecka! Inte alls krångligt så passa på att delta.

PUSS & LYCKA TILL

Tävlingen är nu avslutad och jag har kontaktat vinnaren via mejl. In och se om det blev du som vann!!

Om inte, så får ni förhoppningsvis flera chanser!!!

Puss.

Likes

Comments

Jag vaknar upp till ljudet av fågelkvitter och solen som värmer min kind. Vid sidan av mig sover min bästa vän. Idag är en fin dag och jag är glad. En fredag i fina Stockholm, ingenting kan gå fel.

Jag vaknar upp till ljudet av min väckarklocka och nerdragna persienner. Min kropp känns tung och jag vill aldrig lämna sängen. Det var ingen dröm.

Jag promenerar bort till min vän mitt i vackra Vasastan, min fina vän jag inte kramat på flera månader. Vi sitter i timmar och pratar och skrattar åt alla våra stora problem, planerar framtiden och drömmar. "Allt är så bra just nu och allt blir bara bättre och bättre".

Jag promenerar bort till tunnelbanan. Den där äckliga fullsatta tunnelbanan jag egentligen inte vågar mig på. Jag är rädd, rädd för människor och rädd för allt som finns utanför mitt trygga hem.

Efter ett flertal timmar av skratt studsar jag vidare mot mitt jobb. Min fina vackra arbetsplats. Jag möts av ett brett leende av min chef när jag kommer in genom glasdörrarna på Sergelgatan. Nu jäklar ska vi sälja.

Efter ett flertal långa minuter som kändes som timmar var jag framme. Jag går fram mot mina kollegor och möts av kramar jag aldrig ville ska ta slut. I fyra timmar satt vi där. Hos psykologen. Tillsammans.


Jag vet inte vad jag vill säga. Har svårt att uttrycka mig om detta då jag själv är otroligt förvirrad, arg och ledsen. Jag vill bara göra folk mer uppmärksamma och medvetna om att livet kan förändras från en timme till en annan. Att det är så viktigt att vi tar hand om varandra, uppskattar livet och inte tar en dag för givet. Det är så otroligt viktigt. Och en annan sak som är så otroligt viktig är att prata. Jag har insett vikten i att prata om detta. För vi alla bär på så mycket olika känslor just nu och vi måste våga släppa ut det vi känner. Och jag vet att vissa, inklusive mig själv innan, tänker att det säkert är fel att må dåligt. För vi klarade ju oss? Varför ska jag sitta hos en psykolog och gråta när det finns andra som har det så mycket värre? Men man kan inte gå runt och tänka så. Du ska aldrig trycka undan dina känslor, för du som alla andra har rätt att vara ledsen. Man kan inte jämföra sina känslor med någon annans. Du måste lyssna på dig själv och din kropp. Och fråga dina vänner hur dom mår, våga prata om detta hemma, våga säga att du är ledsen eller arg eller bara jävligt rädd. Ta hand om er själva och varandra. I en stor stad som denna är det precis det vi behöver. Kärlek och gemenskap. 

Likes

Comments

Har ni sett något finare? Inte jag heller. Lunchade på ett relativt nyöppnat ställe, Reload, som ligger en meter från mitt jobb. Detta bådar inte gott, lär ju äta där varje dag framöver.

Likes

Comments

Lyckades klippa ihop en liten film från de videoklipp jag hade från resan. Tyckte att det kunde vara mysigt att se på. Dock märkte jag att det här med film inte riktigt är min grej, fick med cirka 1/10 av det vi gjorde då jag hela tiden glömde filma, men men. Hoppas ni tycker det är kul ändå! Glöm inte att sätta på bästa kvalitet!

Likes

Comments