View tracker

JESUS vad stort detta tivoli var. Och så himla mysigt. Vi gick runt i flera timmar. Vi testade bland annat på att äta Churros, som alla gick runt och åt på, och så åkte vi även Paris-hjulet. Haha, klyschiga som vi är.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vi hittade den mysigaste lilla affären, ville bara ha med mig allt hem

Slutsats! Älskar detta ställe. Allt var så litet och gulligt haha

Likes

Comments

View tracker

Idag tog vi en tripp till Notting Hill för en brunch på det välkända stället Farm Girl. Och jag kan säga så mycket att det verkligen levde upp till mina förväntningar. Ni ser ju bara bilderna(!!)

Likes

Comments

Åh, vi har det super här. Äter massa god mat och bara strosar runt på Londons fina gator. Mycket ljud och mycket folk, sådant gillar jag. Vi har turistat så mycket idag haha, ​men det måste man ju!! Nu ska vi lägga oss i hotellsängen med lite snacks framför en film. Älskar att vara på semester?

Likes

Comments

ÅH. Älskar att kolla tillbaka på dessa bilder, blir så glad. Detta är från förra vintern då Aksel följde med mig och familjen till Thailand. Vill verkligen göra en liknande resa igen!!

Likes

Comments

En riktigt pyssla-om-mig-själv-dag!!! Har tränat, tagit ett långt bad, ätit middag hos mamma. Och nu sitter jag här. Framför youtube och ska måla naglarna. Så längesedan jag var ledig och verkligen kunnat slappna av och pyssla om mig. Snart kommer Aksel och vi ska bara mysa sönder. Imorgon blir det upp tidigt och sedan full rulle hela helgen. Så skönt med helg, har massa med planer och efter helgen blir det LONDON. Lav lajf.

Likes

Comments

Har alltid det problemet att när jag väl ska önska mig saker kommer jag aldrig på vad. Trots att jag i vanliga fall går runt och säger att jag vill ha saker hela tiden. Haha, i-landsproblem. Här ovan ser ni iallafall tre saker jag nog kommer att önska mig, kanske lite som tips till er också!!

Likes

Comments