Om noen hadde fortalt meg at jeg kom til å bli en slik person som går på sportslige begivenheter for kjæresten hadde jeg trolig pælma dem i trynet. Med unntak av håndball og til tider synkronisert stuping er jeg ikke en fan av å gå på kamp.

Nå derimot drar jeg på kamp uten engang å bli bedt om det #wifeymaterial

Til tross for at jeg bare kan halvparten av reglene er rugby ganske interessant å følge. Mest pga maskoten til Cronulla Sharks er en hammerhai (MC Hammer) og en hvithai (Bruce). The Grand Final var i går og Haiene vant for første gang i historien! Lufta var full av testosteron, øldunst og bbq, men stemningen var til å ta og føle på. Keith Urban hadde konsert før kampen, så fikk krysset nok en kjendis av lista. Theme sangen er nok permanent festet på hjernen og stemmen er borte etter all ropingen. UP UP CRONULLA

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

  • 7 lesere

Likes

Comments

Jeg er sånn ca frisk, det er 23 dager til masteren skal inn og sola skinner. Roomien min har en ekstra billett til NRL GrandFinale med Sharks (Sydney) vs Storm (Melbourne) som spilles i Sydney så da tar jeg like godt turen dit. Det blir spontantur og overraskelsesbesøk og sannsynligvis siste gang jeg får være med Jacinda før masteren blir levert inn.

Kan ca 2 regler, men jeg heier selvsagt på Haiene, de har tross alt en hammerhai til maskot. Slikt kan en ikke ignorere.


Vi prates!

  • 14 lesere

Likes

Comments

Jada jeg er fremdeles syk og nå har mamma, Jacinda og Karen kjeftet på meg for å unngå doktoren. Trodde virkelig at det skulle gå over av seg selv med te, søvn og instant nudler, men den gang ei. Så nå skal jeg til doktoren i morgen og finne ut hva som egentlig feiler meg.

Så i mellomtiden kan dere få dette koselige bildet av meg og Jac. Polaroid bilder har en helt egen sjarm!

  • 44 lesere

Likes

Comments

Mandlene hopper snart ut av halsen, feberen er fremdeles her og jeg kaldsvetter mer enn en skyldig mann under kryss-eksaminering. Om jeg ikke er bedre til fredag blir det doktortur, så du kan slappe helt av mamma. Den tid den sorg.

På den lyse siden har jeg endelig fått resultatene mine på tennene mine. (Mine griser selvfølgelig) Takk Major Mass Spectrometre for det for nå er det kun en månde igjen før masteroppgaven skal inn. Tiden flyr alt for fort! Jeg trenger stressmestringstips

​Så ja, hvordan går deres uke? 

  • 47 lesere

Likes

Comments

Det har vært mye farting frem og tilbake i det siste, og det har så klart resultert at jeg er blitt syk som en pære. Mandlene har hovnet opp til dobbel størrelse, jeg sliter med å spise og har en feber som ikke vil slippe tak. Det begynner å haste med å få ferdig master oppgaven og jeg prøver å være så sosial som mulig for tiden. I tillegg kommer alle doktorgrad forberedelsene på topp og det har nok tatt knekken på meg. Så nå ligger jeg midt i senga enda klokken bare er 5 på ettermiddagen, med koseisbjørnen tett inntil meg og ser på Brooklyn 99. Om en stund skal jeg ta en dusj og se om jeg ikke klarer å lese en artikkel til før det blir en tidlig kveld på meg. Så krysser vi fingrene at jeg våkner opp frisk i morgen.

Jac kom på besøk denne helgen og tok fint vare på meg. Hun passer godt på at jeg har nok og drikke og ser til at jeg også får i meg noe å spise. Siden formen var litt bedre på lørdagskveld dro vi ut på Quentin Tarantino party hos noen venner. Selv uten briller og manglende dybdesyn tok Michael og jeg en seier i beer-pong! Har utrolig nok aldri spilt det før, men takket være et sunt konkurranseinstinkt vant vi til slutt. Jeg var utkledd som Donnie Donowitz fra Inglorious Basterds, mens Jac gikk som Mr. Pink fra Reservoir Dogs. Jeg og Mark her tok den helt ut etter whiskyen kom frem og forsvant ut i bakhagen for å slå i stykker en vannmelon med baseball batongen. Melondestruksjon kan forøvrig på det varmeste anbefales som stressutløp for alle studenter som jobber mot en deadline.

​Nå håper jeg bare at jeg våkner opp frisk snart slik jeg kan jobbe med oppgaven min i fred og ro. Selv hvor mye stress den gir meg, elsker jeg hele prosessen. Så det så. 


Vi prates!

  • 62 lesere

Likes

Comments

Livet går sin vante gang og masteroppgaven er fortsatt bare en rekke utkast. Ettersom både Karen og jeg var uten våre respektive partnere denne helgen bestemte vi oss for å slå to fluer i en boks. Hadde tidenes shopping kalas i snacks hyllene på Coles og hadde nok hummus, chips og sjokolade til å fø en liten armé. For å toppe det hele handlet vi hver vår pizza og flaske med vin før vi forankret oss hos Karen for å jobbe med masteroppgavene våre sammen. Det gikk akkurat så bra som dere kan tenke dere, og etter en time var oppgaven glemt og Jurassic Park var på tven...

Dagen etter fortsatte vi den gode tradisjonen vår og dro heller til IKEA med LLoyd. Jeg oversatte navn, Lloyd lagde noen elendige puns og Karen kastet puter på oss. Som yngstemann var det på sin plass at jeg kjøpte en ny bamse, så mr Isbjørn fikk være med meg hjem. Forslag til navn taes i mot med takk!

Sammen skal vi danne et parti for "de som ikke tar det så alvorlig om en skapdør er åpen eller ei, men innerst inne synes en åpen skapdør gir letter tilgang til glass og annet krimskrams og dermed aldri lukker dørene".


Vi prates!

  • 86 lesere

Likes

Comments

Fremdeles den kuleste kidden på ANU, det må vel være pga jeg bruker den samme genseren hele tiden. 

A true nerd comes to the library before it even opens

Dagen har vært sånn midt på treet. Koste meg på morgenkaffe-date med Karen, hadde et produktivt møte med veilederen, tok en lengre pause med venner med pokejakt og søtpotet fries, sølte kaffe og ble litt solbrent. Australia er interessant (og da mener jeg selvfølgelig ganske grusomt) for det er minus grader på morgenkvisten, mens det på dagen blir varmere enn en norsk sommerdag. Sola skinte og 20 grader var nok til å få meg til å svimle av varme. Med tanke på hvor lenge jeg har vært downunder nå er det et stort mysterium hvorfor jeg aldri blir akklimatisert! Når sommeren kommer rømmer jeg til Sydney og bor i havet frem til høsten kommer igjen! 


Håper Norge er litt bedre, sånn værmessig disse tider. Vi prates!

  • 92 lesere

Likes

Comments

venter ikke forgjeves! Kanskje ikke det beste uttrykket for jeg har jo jobba innmari hardt for dette. Har endelig samlet inn 400 magikarp godteri og kan nå skryte av å ha en gyarados i pokésamlingen min. Stakk nemlig ut på jobbpils med bokhandel-kollegaene mine i kveld og da ble det litt pokéjakt på oss sammen på veien hjem. Hurra!

  • 95 lesere

Likes

Comments

For en fin helg det har vært! Sydney er en helt annen verden enn Canberra. Det var varmt, sola skinte og man kunne spasere ute i t-skjorte på dagen. Vi hadde take-away pizza, så på Stranger Things, gikk tur og nøt livet. Et helt perfekt avbrekk fra oppgaveskrivingen!

Lørdag var det Rugby-kamp, og laget "vårt" vant. By default heiet jeg jo på the Sharks ettersom jeg satt mitt i en gruppe supportere. Drittsekken i meg, som til vanlig er ganske stor, hadde lyst å heie på motstanderne, men trusselen om å måtte sove på gata hvis jeg gjorde det virket litt for seriøs. Haiene vant, til glede for husfreden! Det så mørkt ut i første omgang, men så tok det seg heldigvis opp. Reglene kan jeg fremdeles ikke, men etter et par øl blir det spennende likevel. Om arkeologien ikke passer for meg har jeg funnet min nye drømmejobb. Kamerateamet kjørte nemlig rundt på ståhjuling (ja det er et ord, jeg sjekket wikipedia). I want to!

Den nye uka er allerede i gang, og travelt er det. Jeg har fått litt ekstra lab-tid oppe på RSES-instituttet, som er helt fantastisk! Lab-frakken skal på, it's time for science!

  • 104 lesere

Likes

Comments