I dag har vært en veldig chill dag, har ikke gjort noe som helst haha. Det er utrolig lenge siden jeg ikke har hatt noen ting å gjør, så jeg har egentlig bare brukt dagen på å se på youtube, netflix og bare slappa av. I går hadde vi matteprøve som ikke gikk så veldig bra.. Men er ferdig med den, så slipper å tenke mer på den. Senere i kveld skal jeg på besøk til Jeanett og vi skal kose oss med film og snop, ha en fin kveld!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Nå har det gått en veldig lang stund siden sist...

Jeg beklager veldig for det, men det har rett og slett ikke vært noe tid til å skrive.. Skolen og jobben har tatt veldig mye tid, og i det siste har jeg prøvd å øvd en del til teorien også. Vi hadde nettopp høstferie, og da kunne jeg ha skrevet, men da ville jeg heller bruke tiden på å øve. Vi har og hatt en del prøver og innleveringer som jeg måtte øve på i tillegg.

I det siste så har jeg også prøvd å fått trent litt. Jeg har ikke så ofte tid til å gå til venner når det er en del skolearbeid å gjøre, så derfor prøver jeg å trene litt på den fritiden jeg har. Og nå har jeg fått et treningsprogram som stefaren min har laget til meg, så nå skal jeg komme skikkelig i gang.

Framover nå skal jeg prøve å skrive litt mer. Prøve å få til 1-2 innlegg i uken, HVERTFALL.

Likes

Comments

Hei dere!

Så i dag så var det en ganske rolig dag på skolen. Tirsdagene på skolen er veldig korte egentlig. Vi starter dagen med to timer gym, tre fritimer, en time matte, en time historie og en fritime. Så vi har altså fire fritimer på tirsdager, og det er så herlig. Siste timen slutta 14.05, så jeg ventet på Unn Mari for vi gikk på senteret. Jeg tok bussen hjem klokken fire og spiste middag. Etter middagen så jeg litt på youtube for å finne ut hva jeg skulle trene. Så i dag ble det en økt for bein og rumpe.

Nå har jeg spist verdens beste mat, som er havregrøt med banan, kanel og litt sukker. Dette er noe jeg har blitt avhengig av og spiser nesten hver kveld. Jeg skal prøve å legge meg litt tidlig i dag, for jeg har ikke vært så veldig flink til å holde timene de siste dagene hehe. Så nå skal jeg rydde litt på rommet, rette håret også legger jeg meg.

Likes

Comments

Nå har jeg gått en full uke på skolen og jeg merker at jeg kommer til å slite med å holde ut haha. Fagene er tunge og det er veldig mye teori enn hva jeg er vandt med. Vi har heldigvis ikke begynt med så mange innleveringer enda, men de kommer snart tror jeg.. Så lenge jeg følger med i timene skal det nok gå bra.

I dag har jeg faktisk gjort en del. Jeg kom først hjem rundt halv fire, så litt på youtube før det var middag. Etter jeg spiste middag, gjorde jeg en mattelekse vi har til i morgen. Jeg vurderte nesten å sove litt etter leksene, meen jeg tok heller å trente litt. Så i dag ble det en økt med hiit og mage. Jeg har trent litt i det siste faktisk og da har jeg fokusert veldig på mage, vet ikke helt hvorfor, men er glad i å trene det haha. Til kvelds ble det egg, noe jeg ikke har spist på en stund så det var godt. Til skolen i morgen, så prøvde jeg noe nytt i dag. Jeg lagde noen "havre-bananboller". Det var veldig lett å lage, og veldig gode! Så jeg har noen jeg tenkte å ta med som snacks på skolen. I tillegg har jeg gym de to første timene, så jeg tror jeg skal spise dem da!

Likes

Comments

NOK en gang klarer jeg å bli dårligere på å poste her, fysøren. Hvertfall, nå er jeg hjemme fra Jondal, skolen har begynt, jobb osv. Vi begynte på skolen onsdag 16.august, og jeg går på påbygg. Jeg har gått på skolen tre dager nå, og kjenner at jeg ikke er klar for dette året her.. Det kommer til å bli et tungt år, meen jeg skal fullføre det. Det jeg skal prøve på er å vise interesse i fagene, selv om det kan være kjedelig haha, ta notater, følge mye med. Klassen min er jeg veldig fornøyd med. Jeg visste hvem en del var fra før også.

Noe jeg må fikse på merker jeg, er døgnrytmen. Den er jeg ikke så stolt av for å si det sånn. Jeg sovner midt på natta og står opp 3-4 timer etter. Jeg vil prøve på å få hvertfall 7-9 timer søvn. Dette med døgnrytmen min merker jeg godt på skolen. Jeg er så utrolig trøtt i begynnelsen og på slutten av dagen, så om jeg skal holde ut er søvnen veldig viktig.

I dag, søndag, har jeg lest litt rundt om på mat og trening. Denne sommeren har jeg hatt et veldig dårlig kosthold, lite trening, mye latskap haha. Rett før jeg reiste til syden hadde jeg et ok kosthold, jeg trente nesten hver dag i to uker. Men når jeg kom til syden var det mye junkfood, iste, cola osvosv. Jeg har også fortsett med dårlig kosthold etter jeg kom hjem. Masse sjokolade og mye annet godteri,og veeldig lite vann. Vann er noe jeg skal begynne å få i meg. Jeg skal også snu på kostholdet mitt, trene regelmessig og da skal jeg prøve på å trene omtrent hver dag. Dette skal jeg da begynne med fra og med i morgen.

Likes

Comments

Nå er jeg på min tredje tur denne sommeren her! Jeg har nå vært i Montegro en uke, Stavanger i 5 dager, og nå skal jeg være noen dager i Jondal. Planen var egentlig at jeg skulle jobbe hele sommeren, meen jeg fikk en del fridager så da har jeg vært på noen småturer her og der haha. Her reiste jeg med mamma, stefaren min og søskene mine for å besøke stebestemoren min. Hun har jeg ikke sett på veldig lenge, så det var koselig å møte hun igjen. I Jondal er det ikke så mye å gjøre, så jeg tenker at jeg skal bruke disse ukene på å slappe mye av, lese til teorien, og nyyyte den siste uken med fri før skolestart.

Likes

Comments

Jeg tenkte å begynne med noe fast på denne bloggen, altså uken som gikk. Jeg har noen punkter jeg skriver om uken som gikk som jeg kommer til å poste vær mandag fast. Håper dette er noe dere kommer til å like!

Ukens nedtur

Jobb.. haha. Jeg kommer egentlig ikke på noe annet enn å jobbe. Jeg jobba tirsdag, onsdag og torsdag denne uken, og det å jobbe er veldig gøy synes jeg, meen denne uken har det vært utrolig lite å gjør. Så tiden på jobb har gått veldig sent. Meeen nå skal jeg ha 2 uker ferie(!!) og det skal bli deilig å slappe av før skolen starter.

Ukens opptur

Å være med bestevennen min!! Jeg sov hos hun fra forrige helg og til mandagen, men jeg har vært veldig mye med hun denne uken og vi har kost oss veldig. Vi har vært barnevakt, snakka, hatt det dritgøy rett og slett haha<33

Ukens sang

Reminding me - shawn hook uten tvil! Jeg fant denne sangen på spotify nå i uken og jeg ble helt forelska i den. Jeg har funnet en del sanger nå i det siste, men denne er favoritten atm.

Ukens serie/film

Denne uken har jeg faktisk ikke sett så mye på serier eller noen filmer, men når jeg har sett så har det vært gossip girl haha. Denne serien er jeg helt avhengig av, og jeg har sikkert alle sesongene tusen ganger.

Ukens cravings

I denne uken har jeg cravet på veeldig mye usunt. Ikke så stolt over det, men sant. Jeg har spist veeldig mye sjokolade, og da har det vært både oreo, m&ms, kinder osv. Men i denne uken som kommer skal jeg finne noe annet å crave på som skal være litt mer sunnere hehe.

Ukens app

VSCO!! Dette er en av mine favorittapper, og denne har blitt veldig mye brukt denne uken. Jeg er avhengig av det å ta bilder og redigere dem etterpå. På vsco kan man også gjøre utrolig mye. Man kan legge på filter, justere på lyse, kontrast, osv. Elsker denne appen.


Likes

Comments

Hei dere!

Nå tenkte jeg å svare på spørsmålene jeg fikk inn!

Favoritt sminkemerke?

Hmm, denne syns jeg er litt vanskelig. Av litt dyre merker er jeg veldig glad i urban decay og anastasia, mens av de litt billigere merkene så er jeg glad i nyx, maybelline.

Favoritt butikk?

Jeg har utrolig mange favoritt butikker så jeg klarer ikke å velge en haha. Men mine favoritter er bikbok, urban, monki, osvosv.

Hva skal du i sommer?

Nå har jo over halve sommeren gått haha og skolen begynner snart(!!), men så langt har jeg vært i Montenegro en uke, også var jeg noen dager i Stavanger, også har jeg jobbet en del. Nå på onsdag skal jeg til Jondal for å besøke noen i familien og være der i noen dager.

Hvorfor begynte du å blogge?

Jeg begynte å blogge for jeg synes det er veldig gøy å ta masse bilder, redigere dem, og ha et sted å legge dem ut, også liker jeg veldig det å skrive.

Hvordan tar du så fine bilder?

Tusen takk for det!! Jeg gjør ikke så mye haha. Jeg tar alle bildene med mobilen og redigerer på VSCO (min favoritt redigeringsapp!) Og jeg tar egentlig bilde av alt jeg ser nesten haha.

Hvilke blogger leser du?

Dette tenkte jeg å lage eget innlegg på!

Hvilken linje går du/skal du gå på vgs?

Jeg har gått på helsefagarbeiderfaget nå på vg2, og nå til høsten skal jeg påbygg.

Favoritt sminkeprodukt?

Mitt favoritt sminkeprodukt tror jeg må være dipbrow pomaden til Anastasia.

Liker du å reise?

Å reise er noe av det jeg ELSKER. Elsker det å kjøre bil rundt på nye plasser og å fly ikke minst.

Hvor høy er du?

Jeg er 158cm.

Hva gjør du på fritiden?

På fritiden jobber jeg, trener, er med venner, ser serier og youtube.

Hva var ditt siste innkjøp?

Det var nok mat haha, men utenom det troor jeg det var øyenbrynsfarge.Likes

Comments

Likes

Comments