NOK en gang klarer jeg å bli dårligere på å poste her, fysøren. Hvertfall, nå er jeg hjemme fra Jondal, skolen har begynt, jobb osv. Vi begynte på skolen onsdag 16.august, og jeg går på påbygg. Jeg har gått på skolen tre dager nå, og kjenner at jeg ikke er klar for dette året her.. Det kommer til å bli et tungt år, meen jeg skal fullføre det. Det jeg skal prøve på er å vise interesse i fagene, selv om det kan være kjedelig haha, ta notater, følge mye med. Klassen min er jeg veldig fornøyd med. Jeg visste hvem en del var fra før også.

Noe jeg må fikse på merker jeg, er døgnrytmen. Den er jeg ikke så stolt av for å si det sånn. Jeg sovner midt på natta og står opp 3-4 timer etter. Jeg vil prøve på å få hvertfall 7-9 timer søvn. Dette med døgnrytmen min merker jeg godt på skolen. Jeg er så utrolig trøtt i begynnelsen og på slutten av dagen, så om jeg skal holde ut er søvnen veldig viktig.

I dag, søndag, har jeg lest litt rundt om på mat og trening. Denne sommeren har jeg hatt et veldig dårlig kosthold, lite trening, mye latskap haha. Rett før jeg reiste til syden hadde jeg et ok kosthold, jeg trente nesten hver dag i to uker. Men når jeg kom til syden var det mye junkfood, iste, cola osvosv. Jeg har også fortsett med dårlig kosthold etter jeg kom hjem. Masse sjokolade og mye annet godteri,og veeldig lite vann. Vann er noe jeg skal begynne å få i meg. Jeg skal også snu på kostholdet mitt, trene regelmessig og da skal jeg prøve på å trene omtrent hver dag. Dette skal jeg da begynne med fra og med i morgen.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Nå er jeg på min tredje tur denne sommeren her! Jeg har nå vært i Montegro en uke, Stavanger i 5 dager, og nå skal jeg være noen dager i Jondal. Planen var egentlig at jeg skulle jobbe hele sommeren, meen jeg fikk en del fridager så da har jeg vært på noen småturer her og der haha. Her reiste jeg med mamma, stefaren min og søskene mine for å besøke stebestemoren min. Hun har jeg ikke sett på veldig lenge, så det var koselig å møte hun igjen. I Jondal er det ikke så mye å gjøre, så jeg tenker at jeg skal bruke disse ukene på å slappe mye av, lese til teorien, og nyyyte den siste uken med fri før skolestart.

Likes

Comments

Jeg tenkte å begynne med noe fast på denne bloggen, altså uken som gikk. Jeg har noen punkter jeg skriver om uken som gikk som jeg kommer til å poste vær mandag fast. Håper dette er noe dere kommer til å like!

Ukens nedtur

Jobb.. haha. Jeg kommer egentlig ikke på noe annet enn å jobbe. Jeg jobba tirsdag, onsdag og torsdag denne uken, og det å jobbe er veldig gøy synes jeg, meen denne uken har det vært utrolig lite å gjør. Så tiden på jobb har gått veldig sent. Meeen nå skal jeg ha 2 uker ferie(!!) og det skal bli deilig å slappe av før skolen starter.

Ukens opptur

Å være med bestevennen min!! Jeg sov hos hun fra forrige helg og til mandagen, men jeg har vært veldig mye med hun denne uken og vi har kost oss veldig. Vi har vært barnevakt, snakka, hatt det dritgøy rett og slett haha<33

Ukens sang

Reminding me - shawn hook uten tvil! Jeg fant denne sangen på spotify nå i uken og jeg ble helt forelska i den. Jeg har funnet en del sanger nå i det siste, men denne er favoritten atm.

Ukens serie/film

Denne uken har jeg faktisk ikke sett så mye på serier eller noen filmer, men når jeg har sett så har det vært gossip girl haha. Denne serien er jeg helt avhengig av, og jeg har sikkert alle sesongene tusen ganger.

Ukens cravings

I denne uken har jeg cravet på veeldig mye usunt. Ikke så stolt over det, men sant. Jeg har spist veeldig mye sjokolade, og da har det vært både oreo, m&ms, kinder osv. Men i denne uken som kommer skal jeg finne noe annet å crave på som skal være litt mer sunnere hehe.

Ukens app

VSCO!! Dette er en av mine favorittapper, og denne har blitt veldig mye brukt denne uken. Jeg er avhengig av det å ta bilder og redigere dem etterpå. På vsco kan man også gjøre utrolig mye. Man kan legge på filter, justere på lyse, kontrast, osv. Elsker denne appen.


Likes

Comments

Hei dere!

Nå tenkte jeg å svare på spørsmålene jeg fikk inn!

Favoritt sminkemerke?

Hmm, denne syns jeg er litt vanskelig. Av litt dyre merker er jeg veldig glad i urban decay og anastasia, mens av de litt billigere merkene så er jeg glad i nyx, maybelline.

Favoritt butikk?

Jeg har utrolig mange favoritt butikker så jeg klarer ikke å velge en haha. Men mine favoritter er bikbok, urban, monki, osvosv.

Hva skal du i sommer?

Nå har jo over halve sommeren gått haha og skolen begynner snart(!!), men så langt har jeg vært i Montenegro en uke, også var jeg noen dager i Stavanger, også har jeg jobbet en del. Nå på onsdag skal jeg til Jondal for å besøke noen i familien og være der i noen dager.

Hvorfor begynte du å blogge?

Jeg begynte å blogge for jeg synes det er veldig gøy å ta masse bilder, redigere dem, og ha et sted å legge dem ut, også liker jeg veldig det å skrive.

Hvordan tar du så fine bilder?

Tusen takk for det!! Jeg gjør ikke så mye haha. Jeg tar alle bildene med mobilen og redigerer på VSCO (min favoritt redigeringsapp!) Og jeg tar egentlig bilde av alt jeg ser nesten haha.

Hvilke blogger leser du?

Dette tenkte jeg å lage eget innlegg på!

Hvilken linje går du/skal du gå på vgs?

Jeg har gått på helsefagarbeiderfaget nå på vg2, og nå til høsten skal jeg påbygg.

Favoritt sminkeprodukt?

Mitt favoritt sminkeprodukt tror jeg må være dipbrow pomaden til Anastasia.

Liker du å reise?

Å reise er noe av det jeg ELSKER. Elsker det å kjøre bil rundt på nye plasser og å fly ikke minst.

Hvor høy er du?

Jeg er 158cm.

Hva gjør du på fritiden?

På fritiden jobber jeg, trener, er med venner, ser serier og youtube.

Hva var ditt siste innkjøp?

Det var nok mat haha, men utenom det troor jeg det var øyenbrynsfarge.Likes

Comments

Likes

Comments

Lenge siden sist dere heh.

Ja, så nå er det evigheter siden jeg har skrevet her, og det beklager jeg veldig!! Siste innlegget mitt var 18 juli, som er en stund siden nå. Siden da har jeg faktisk ikke gjort noe annet enn å jobbe. Jeg har bokstavlig talt jobba siden 19 juli og frem til i går, bortsett fra to dager. De fleste arbeidstidene var 09.00-17.00 også, så jeg har vært veldig sliten av det også. MEN nå har jeg endelig fri igjen. Nå skal jeg ikke jobbe på to uker, så jeg skal virkelig slappe av resten av ferien. Og nå er det ikke lenge igjen til skolen starter! Allerede på onsdag som var, var det to uker igjen, altsåå hvor blir tiden av?? Det føles ut som at ferien nettopp har startet og nå er den på vei mot slutten, whaat.

Jeg har også vært en del med venner i det siste. Jeg har overnattet hos noen og jeg var en tur til Bergen med ei venninne. Der tok vi bussen til ikea og der ble det litt shopping, også tok vi bussen ned igjen til kaien og gikk rundt i butikker der nede. Været var ikke på topp, men ellers var dagen veldig fin.

Nå framover, har jeg mye mer tid til å skrive her nå, såå jeg skal prøve å bli flinkere!! Jeg skal legge ut et innlegg med kun bilder fra den siste tiden.

Likes

Comments

Gjett hva dere? Jeg skal endelig male rommet mitt hvit! Nå har jeg en litt grålig farge, men jeg skal endelig få hvite vegger haha. Det har jeg hatt lenge lyst på, så nå skal få det. Jeg begynte i går med første strøket og skal male et strøk nå snart. Fra i går til i morgen har jeg overnatting av Unn Mari, og hun skal hjelpe meg.

I går så var jeg og mormor å handlet inn litt mat til oss, og jeg begynte første strøket før Unn Mari kom. Hun kom ca tre, så da hjalp hun med meg resten. Til middag lagde vi oss en pizza, men den ble ikke helt vellykket haha, ble litt svidd på kanten. Vi spiste det som var midt i, og den smakte veldig godt faktisk! Senere på kvelden pratet vi litt og så en skrekkfilm. Vi så american poltergeist og den var veldig ekkel. Den gikk i det samme nesten hele filmen, men var ekkel haha. Nå skal vi sminke oss og kanskje male litt videre på rommet.

Likes

Comments

I dag har det vært en veldig chill dag så langt. Jeg sto opp sånn i ti-tiden, spiste frokost og sminket meg. Været i dag har vært herlig også! Mye sol og varme. Ellers har jeg vært mye med lillesøsteren min og vi har kost oss veldig. Vi hoppet på trampolinen, gått en fin tur, og senere i kveld skal vi ha kosekveld. Da skal vi spise noe godt, se film og kose oss. Det er ikke så ofte jeg er her hos pappa, og jeg er en del med venner når jeg er her, så i kveld skal det bli gøy å ha en kosekveld med henne!

Likes

Comments

Beklager såå mye igjen for at jeg har vært helt borte de siste dagene. Jeg reiste hjem fra Stavanger på onsdag i ett tiden, og var hjemme rundt fem tiden. Jeg har rett og slett bare brukt tiden på å være med familien, slappa veldig mye av, vært på jobb, rydda en del, og i dag kom jeg til pappa. Her skal jeg være til søndag, så da har jeg ingen planer fremover og det skal bli godt haha.

I helgen har jeg ikke noe spesielle planer. Skal være her hos pappa, kanskje være med venner, se serier(!). Det har jeg ikke gjort på flere uker haha, så jeg har en del å ta igjen. Fremover skal jeg prøve å skrive mer her, og skrive litt andre innlegg enn kun om hverdagen. Er det noe spesielt dere vil jeg skal skrive om?

Likes

Comments