Header

Idag har det varit full rulle på mig, till och börja med så hade jag en körlektion och den gick superbra, så både jag och min lärare kände att det börjar gå framåt efter att jag har kört fast ett litet tag. Efteråt mötte jag upp Andreas för att dela ut lite flyers till Sportgalan som är den 8-9 april. Men nu är det dags för jobb på Kristinedals Träningscenter.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Måndag - Vara barnvakt , sedan träna och plugga

Tisdag - Träna , iväg på ett möte och sedan jobba kväll på Kristinedals Träningscenter

Onsdag - Frisörtid innan jag ska jobba kväll på Kristinedals Träningscenter

Torsdag - Träna och sedan jobba kväll på Kristinedals Träningscenter

Fredag - Jobba kväll på Kristinedals Träningscenter och sedan sitta hundvakt och får även sällskap av Gabbi

Lördag - Jobba kväll på Kristinedals Träningscenter

Söndag - Träna och jobba kväll på Kristinedals Träningscenter

Likes

Comments

Igår stod jag för Skins på Strong Together mässan ihop med Josefine för Skins, det var hur roligt som helst och jag kände verkligen hur jag älskade det. Jag älskar ju att prata med folk så jag hade high-life igår kan jag tala om. Jag stod i setet ovanför hela dagen, och det gick bättre än förväntat faktiskt. Det var inte jobbigt alls att visa upp min ( vad jag anser icke "vältränade" kropp ), och jag fick dessutom många oerhört fina komplimanger för att jag " bar upp settet snyggt" och " hade en kropp för sådana kläder". Så jag sög åt mig allt positivitet som bara den. Hoppas jag får stå för Skins snart igen.

Likes

Comments

Idag började jag morgonen med att öppna på Kristinedals Träningscenter, sedan åkte jag till Svenska Mässan för att möta upp Tessan och Jossan för att fixa Skins monter inför Strong Together mässan imorgon. Jag kommer att stå där hela dagen och det kommer bli så skoj. Jag beslutade mig dessutom för en utmaning - att stå i tights och sportbh, för att utmana mig själv helt enkelt. Att jag inte är supersmal men ändå kan visa upp min kropp helt enkelt.

Det kommer att vara supernervöst imorgon, det vet jag. Men jag vill kunna känna mig nöjd med min kropp och jag kände att detta var ett perfekt sätt att utmana mig på. Stå inför massor av människor och faktiskt visa upp min kropp. Jag lär ju börja träna hårdare efteråt för att bli mer tight efteråt med, så bonus där. Nu ska jag i alla fall passa Prince hela kvällen lång.

Likes

Comments

Igår kväll gjorde jag min allra första tatuering, på Unikum Tatoo av Lam. Hampus följde med som smakråd och stöd och jag var så oerhört nervös. Men nu har jag en tatuering under vänster bröst med texten "fortem" på latin som betyder stark/tapper, vilket beskriver mig på pricken med tanke på allt jag gått igenom. Själva tatueringen gjorde rätt ont med tanke på att den gick över revbenen, men sen har jag inget annat att jämföra med. Visst blev det snyggt?

Likes

Comments

Igår när jag kom från jobbet och var lite småsugen så kom jag på att jag hade en ny vegetarisk pastej hemma, perfekt. Jag var dock väldigt skeptisk, men tog en knäckemacka med pastejen på, och oh vad gott det var, jag blev verkligen positivt överraskad. Den är helt vegetarisk, är gjord på ärtor och Karl-Johan svamp och smakade supergott, så hett tips!

Likes

Comments

Bild från google

​Jag trodde aldrig, och då menar jag aldrig att 2017 skulle bli året då jag tatuerade mig. Jag har länge funderat på vad jag velat tatuera, men inte hittat "DET". Men för ca en vecka sedan så föll poletten ner så att säga, och idag ringde jag tatueraren och fick en tid redan på onsdag. Jag är så oerhört lycklig att jag vill skrika, så nervös att jag dör men så oerhört glad. Jag kommer inte berätta vad motivet är innan, det får ni se när den är gjord!

Likes

Comments

Måndag - Övningsköra , jobba 11-19 på Kristinedals Träningscenter

Tisdag - Träna, jobba mellan 11-18.30, sedan åka hem till min moster och sova över där då jag ska jobba dagen efter

Onsdag - Jobba mellan 7.30-16.30 hos min moster, sedan ha en Cxworx klass på Kristinedal med min fina kollega Pernilla

Torsdag - Jobba på Kristinedals Träningscenter 5.50-14.50, sedan OCR Ninja Center 16-20

Fredag - Kristinedals Träningscenter 5.50-11.20, sedan fixa inför "Strong Together" där jag ska stå för Skins

Lördag - Strong together mässan för Skins

Söndag - Cxworx klass på Kristinedals Träningcenter sedan jobba mellan 11.30-20.00

Likes

Comments

Igår kväll kom jag fram till Stockholm och då åkte jag hem till Jesper, vi spelade spel som jag sög på men vi hade riktigt skoj ändå. Vi tittade även på en usel skräckfilm - It follows, så den behöver ni inte se haha. Imorse blev det sovmorgon och en fantastisk frukost a la Jesper. Sedan begav jag mig mot stan för att spana in gymmet där jag ska gå min utbildning och njöt av solen.

Efter det åkte jag till Djurgården där jag bor, och jäklar vad vackert det är här! Så nu njuter jag av solen och imorgon ska jag ta en långpromenad runt om i området, eller springa det får vi se. Nu ska jag göra mig hemmastad och sedan plugga inför utbildningen som jag är så nervös för.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw