Header

I juli månad innehöll Glossyboxen dessa fina produkter , jag blev glad för framförallt deon och hårsnoddarna , sen är det ju alltid skoj med nya produkter. Vill ni se lite mer vad för produkter det är så är det bara att klicka på produkterna ( tyvärr fanns inte alla ) så kommer ni till en återförsäljare. Givetvis återkommer jag med åsikter om produkterna när jag testat de! Har någon av er Glossybox förrestn och vad tycker ni?

Rodial - Smokey Eye pen

De Bruyere - Afters sun Lotion monî

Elizabeth Mott - Sherbet Cleanser

Nomnom - Hair rings

Desti - Deodorant

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

​Igårkväll somnade jag lite smått ledsen över lite olika anledningar och min natt blev helt fruktansvärd , vaknade var 10-30e minut mellan 00-08 . När klockan var 02 så trodde jag att det var dags och gå upp så då har jag satt på ugnen för att fixa lunchen för idag till jobbet , detta hände ytterliggare två gånger inatt. Dessutom har min mobilladdare slutat fungera så måste köpa min en ny .. Efter jobbet idag så kommer jag att somna som en stock. 


Likes

Comments

Igår hos Viktors föräldrar

Måndag - Jobb på Worldclass mellan 12-21.15

Tisdag - Jobb på Studio Golden Bangs mellan 10-18 , sen ska jag träffa Bella

Onsdag - Träna ett helkroppspass , ledig från jobb

Torsdag - Jobb påWorld Class mellan 6.15-14.15 , men sen ska jag vidare till Kristinedals träningcenter för att köra ett Cxworx pass

Fredag - Träna underkropp , sedan ska jag på fest med några vänner

Lördag - Träna ett överkroppspass , Avskedsfest för Susanna innan hon flyttar till USA

Söndag - Vilodag och städdag 

Likes

Comments

Idag åkte jag till gymmet strax efter frukosten för att köra igenom mitt träningschema så fort som möjligt innan jag träffar min PT igen. Så idag blev det underkropp och det var tungt , men jag kände efter en del , så nästa gång ska det kännas ännu mer. Efteråt åkte jag och Viktor till en badplats och solade och han badade , jag tyckte dock att det var lite kallt. Nu har vi precis ätit lunch och har inga direkta planer , här i Linköping är det fantastiskt väder i alla fall.

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår var jag och Viktor på stan och då sprang jag in på Twilfit eftersom det var dags att införskaffa sig några nya , tror att jag haft mina i ca 2-3 år. Hur som helst så hade jag problem med att hitta bra bh:ar som passade och då hjälpte deras fantastiska personal till , så jag gick därifrån några hundralappar fattigare , men med fyra nya bh:ar. Jag har haft nästan samma modell innan , men det som dem har "ändrat" är att man kan sätta om banden , så istället för "vanligt" ( vad kallas det ens?) till korsad och halsterneck (?) , så himla bra !

Likes

Comments

Måndag - LINKÖPING , fixa skärmen på min mobil

Tisdag - LINKÖPING , träna

Onsdag - LINKÖPING

Torsdag - LINKÖPING , träna

Fredag - Åker hem från Linköping

Lördag - Jobba på Studio Golden Bangs

Söndag - Ledig , träna

Ungefär såhär ser kommande veckan ut för mig , fast med ännu fler saker som dock inte är inplanerade ännu , som t.e.x att shoppa , träffa min syster (extrasyster) , förhoppningsvis träffa Evelina och Robin och massa annat skoj. Anledningen till varför jag är i Linköping är för att min pojkvän bor här ifall någon missat detta.

Likes

Comments

I en Glossybox från tidigare , närmare bestämt denna så fick jag hemma den här shower moussen från Rituals , jag hade hört mycket bra om det här märket från många och var nyfiken på denna produkt. Och vet ni vad? Jag föll pladask , den doftar fantastisk och älskar mousse funktionen , dessutom är det en snygg förpackning som ger stort plus. Detta är en produkt som jag gärna skulle vilja köpa igen . Klicka på bilden för att läsa mer om produkten och kanske till och med köpa den , dock inte samma doft men är nästan säker på att de doftar lika gott!

Likes

Comments

Igår efter jobbet åkte jag hem och gjorde mig i ordning för att gå ut med mina tjejer , vi möttes upp på andra lång och hängde där ett tag tills de drog vidare och jag åkte hem istället. Det var en supermysig kväll med både goda och mindre goda drinkar , och slutade för mig när kvällen var som bäst. Jag skulle ju trots allt upp och jobba nu på morgonen.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw