Header

- Flytta ihop med min pojkvän John den 1 mars

- Söka till militären igen, för att se om jag kommer in, och då får jag se om det faktiskt är någonting som jag fortfarande vill

- Bli frisk så att jag äntligen kan komma igång med träningen, för just nu ser jag nästan gravid ut

- Ge blod, den 1 februari får jag lov att ge blod om jag tills dess gått upp till 50 kg

- Åka till sälen med min pojkvän och åka skidor

- Att resa utomlands 2018, jag har ännu ingen aning om vart eller med vem/vilka, men någonstans ska jag

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Igår var det första dagen tillbaka på jobbet och det var riktigt skönt att komma tillbaka till rutiner osv, och mina fantastiska kollegor givetvis. Men mot kvällen hade jag ingen aptit och efter lite mat och serie så började jag må riktigt dåligt. Illamående, så jag fick tillslut tag på min chef och fick sjukanmäla mig från jobbet...

Jag börjar bli riktigt trött på att vara hemma, jag vill komma in i rutiner och vardag igen och inte bara känna mig fast hemma. Men tydligen kan körtelfeber hålla i länge, så vi får se hur det blir med det här. Förhoppningsvis mår jag bättre väldigt snart.

Likes

Comments

Igår blev jag upphämtad på kvällen av John och så åkte vi hem till mig, och när jag klivit in genom dörren räcker han fram dessa fina till mig. Jag blev helt till mig kan jag lova, så himla fint! Jag kan säga att jag vaknade med ett stort leende på läpparna när jag såg de vid sängbordet imorse.

Likes

Comments

Förrätten

Igår var jag och pojkvännen och åt middag på Holy Cow efter en riktig mysdag hemma i lägenheten, vilket var väldigt välbehövligt för oss båda. Jag är fortfarande väldigt trött och sover väldigt mycket p.g.a körtelfebern, men jag har tänkt ta nya prover i veckan. Jag vill ju komma tillbaka till jobbet och bli frisk liksom.

Men tillbaka till Holy Cow så började vi med en bricka med diverse godsaker som jag och John delade på, det var lökringar och nachos med salsa bland annat som var såååå gott. Trodde jag skulle smälla av när burgarna kom in, men det gick ner, men nätt och jämt kan jag tala om. Vi rullade nästan båda två därifrån, mätta och belåtna!

Likes

Comments

​Idag fick jag väldigt få timmar sömn ( läs 5 h för lite - sov bara 6 h ), men fick åka iväg till min nageltjej Linda på REQ, därefter träffa John´s syster samt pojkvän. Sedan åkte jag och John in till Liseberg då det är "jul på Liseberg), bland alla andra tusen människor. Det var faktiskt väldigt mysigt trots att man fick trängas väldigt mycket.

Dessutom så lyckades John vinna sin första stjärnvinst på Liseberg någonsin, och detta var ett stohej kan jag lova. Som tur var så var det Oreo, vilket jag tycker är sådär, så jag ska nog kunna hålla mig borta från att äta upp det haha.

Likes

Comments

Lunchdejten idag med mormor

Tåget har precis börjat rulla iväg mot Stockholm och Fitnessfestivalen, resan började i vanlig ordning med att tåget var försenat 1,5, så det var tur att jag har Felix som sällskap i alla fall. I och med förseningen av tåget så vet jag inte när jag kommer att komma fram, men men. Just nu vill jag bara komma fram och lägga mig i sängen.

Tanken med denna resan var att träna järnet, men ibland blir inte livet som man tänkt sig... så istället får jag vara positiv och träffa massa fantastiska vänner istället och göra det bästa av situationen. Nu ska jag dricka lite Nocco innan jag somnar och lite rese-mat ( SOCKERKICK).

Likes

Comments

​I fredags var jag ute med en vän och tog två glas vin ( under 6 h ), när jag åkte hem på natten mådde jag riktigt dålig, men tänkte att det var väl en knasfylla bara. Jag hade ont i hela kroppen, ville kräkas och var varm/kall stup i kvarten. 

På lördag morgonen fortsatte det och det var inte förrens vid 18 tiden som jag lyckades få i mig lite kebabtallrik och en cola. Somnar vid  halv 9, vaknar vid 23 av världens feber och att jag måste kräkas. John kommer hem till mig vid 03 och jag är skollhet och skakar och han får inte ens ha sin hand på min arm för det gör så ont. 

På söndagen vaknar jag och mår ännu värre , huvudvärk, magont, ville kräkas, varm/kall, ont i hela kroppen ont i örat, svullna halsmandlar, torra läppar, svimfärdig osv. John kör mig till Östra sjukhus akutmottagning men blir sedan vidareskickad till Allejouren. Där får jag vänta i två timmar trots att jag höll på att svimma i receptionen, skakade som ett asplöv, och fällde lite tårar. Väl inne hos läkaren blev det stick i fingret samt termometer som visade 39,3, samt tops i halsen för prover och jag trodde jag skulle kräkas på honom...

Fick informationen att jag inte hade streptokocker, men skulle få antibiotika samt halsbedövande. Då sa jag att jag ville ha drop då jag inte ätit eller druckit på 24h, så då blev vi skickade till Sahlgrenska. 

På Sahlgrenska säger sjuksköterskan att hon trodde jag hade körtelfeber, så hon tog flera blodprov ( där trodde jag att jag skulle dö lite, pojkvännen fick inte vara med då heller pga en annan sur tant). Sedan satte hon drop och släppte in John och jag fick tabletter. 

Jag blev bättre rätt fort efter att jag hade fått drop och kunde strax därpå dricka lite som min fina pojkvän köpt åt mig. Jag skulle ändå säga att det var helt okej på Sahlgrenska så fort jag mådde bättre, jag skrattade och hade inte lika ont. Sedan kom sköterskan och meddelade att det var körtelfeber, och skickade hem mig. 

Tydligen kan man inte bota körtelfeber, utan bara "behandla" med smärtstillande och febernedsättande, och det kan hålla på i månader... Så så spenderade jag min söndag...... Hemma från jobb minst en vecka och ingen hård träning på ett bra tag heller...

Likes

Comments

Måndag - Jobbar morgon nästan hela veckan, riktigt skönt när man börjar tidigt en måndag med och kan mysa i lugn och ro på jobbet. Efter jobbet blir det ingen vila för då ska jag träna ihop med min PT Michael på Nordic Wellness Odinsgatan

Tisdag - Jobbar morgon 8.45-17.15, men därefter blir jag kvar för då är det personalmöte. Vi brukar testa olika träningsformer under personalmötena, undra vad det blir denna gången..

Onsdag - Iväg och fixa naglarna på REQ, första gången jag ska dit och jag är riktigt taggad inför att ha snygga naglar framöver. Därefter har jag en lucka i några timmar innan ett möte och sedan blir det att jobba i receptionen till stängning.

Torsdag - Jobbar öppning, och under dagen smiter jag iväg för att hålla min torsdags-Cxworx med fantastiska deltagare. Avslutar dagen på jobbet med ett möte innan hemgång.

Fredag - Står i receptionen 8.45-17.15, sedan har jag ingenting planerat.

Lördag - Dags för kvartalsutbildning för årets sista realise, vilket känns jätteroligt. Jag känner mig redo för en ny utmaning, samtidigt som jag vet hur mycket jag avskyr att plugga in nya realiser..

Söndag - Ingenting planerat än så länge, kanske tar en sväng hem till mamma och hälsar på.

Likes

Comments

Nu var det väl dags att uppdatera bloggen lite med tanke på att jag faktiskt har en stor nyhet att framföra. Som ni kanske förstår av rubriken så är jag inte singel längre, närmare bestämt så blev jag tillsammans med min pojkvän John i förrigår ( den 15 november ). Det känns fortfarande väldigt skumt, men skumt på ett bra sätt såklart. Jag har inte någon bild på oss ännu, men det kommer väl, skulle ni vara intresserade av att se/höra om oss? Kommentera gärna då.

Vad mer händer i mitt liv? Jag ska på utbildning imorgon för Nordic Wellness, det ska bli riktigt spännande och kul, så får man lite mer kött på benen. Det är en två dagars utbildning med Hiit, Cross-challange och Cross-Cage, vilket är pass jag själv uppskattar att gå på.

Jag har tagit tag i mitt liv och faktiskt skaffat en PT- Michael De Rooij på Nordic Wellness Odinsgatan. Jag har dock varit sjuk senaste veckan, men har ändå börjat komma igång med träningschema, och nästa PT-tillfälle är på måndag.

Jag ska absolut försöka att komma igång även med uppdateringen här, vad vill ni se eller läsa? Just nu är det mycket jobb för mig, även även mycket tid med John, men jag har även massor av spännande resor och utbildningar planerade framöver som ni kanske skulle vara intresserade av att läsa om kanske, eller? 

Likes

Comments

Igår, söndag så hade jag jobbhelg, vilket var riktigt segt eftersom det var helt dött större delen av tiden, förutom precis vid stängning självklart. Men som tur var så såg jag riktigt mycket fram emot att sluta, mer än vanligt. För efter jobbet blev jag upplockad för att åka på en dejt på Pinchos med honom. ​Det var jättemysigt och jag tror vi båda blev riktigt mätta och belåtna.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw