Header

Igår fick jag hem ett paket med dessa två produkterna från Real Techniques. Jag har några av deras sminkborstar och tycker att de är rätt så bra ( är ingen expert på sminkborstar). Men nu tänkte jag testa den berömda beauty blendern , så det ska bli spännande. Sen bestämde jag mig även för att klicka hem denna paletten som är till för att rengöra sina sminkborstar i , istället för i handen och ska tydligen göra dem renare , vi får väl se. Jag tänkte faktiskt testa den just nu , så jag återkommer med en recension!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Innan Spinningen / Kavalkad där jag ska köra Cxworx

​Idag hade jag ett tidigt pass på jobbet och jag kan säga att det var riktigt skönt att få åka hem efteråt! När jag kom hem tog jag det lugnt innan jag laddade upp inför Spinning Activio på Kristinedals Träningscenteer , och jag trodde att min kropp inte skulle orka med någonting eftersom jag tävlade i helgen , men snarare tvärt om. Jag har trott att min maxpuls ligger på runt 208 , men jag kom upp i en puls på 213 , så jag kan alltså ge ännu mer , riktigt häftigt!

Just nu håller jag på att göra i ordning lite matlådor inför imorgon , jag kommer nämligen ha en riktigt lång dag framför mig där jag bland annat ska till en rehabilitering för att kolla alternativa behandlingar för mina smärtor i ryggen , sedan ska jag träna och jobba och slutligen plugga , jag har helt enkelt en fullspäckad dag.

Likes

Comments

Photo : Mateusz Szulakowski

​I Lördags sprang jag Toughest Umeå och jag var så nervös över att det skulle vara det allra tuffaste loppet jag någonsin kört och att jag bara skulle bli besviken på mig själv. Vi provgick banan dagen innan och det gjorde inte att min självkänsla blev bättre då jag inte klarade några hinder som jag testade. 

Bara trettio minuter innan racet var jag så nervös att jag höll på att spy och gråta , jag har verkligen inga tävlingsnerver och det märks alltid före och efter race. När jag sprungit ca 3 km så insåg jag att jag inte stannat en enda gång ( jag har sämsta konditionen) , då märkte jag även att jag kommit in i ett tempo och löpningen var inte jobbig längre. Jag kom till ett hinder som heter Spinning Wheels , det blev min första och sista straffrunda , jag vågade inte , jag försökte , men vågade inte , så det hindret ska jag öva på. 

Jag bar 20 L bensindunk två varv då jag inte kan bära två , jag välte däck som vägde betydligt mer än mig (bilden ovan) , och när jag kom in vid eventområdet för sista gången och ser rampen var jag fast besluten om att klara den helt själv , vilket jag gjorde på andra försöket. Jag sprang ner för stegen och in i mål och fick min medalj. När jag går från målgången börjar jag storböla , jag var så jävla lycklig , jag hade pushat mig själv något så otroligt och klarat saker jag inte klarat innan. Det är ren lycka när man hulkar och gråter för att man är lycklig och ringer sin mamma och berättar vad som hänt.

Likes

Comments

Hittade detta collage som jag gjorde 2012 på oss..

Igår tog det slut mellan mig och Viktor , det känns otroligt konstigt att säga ex pojkvän , även om det faktiskt är så nu. Vi la ut det "officiellt" aka Facebook samtidigt , för att "släppa bomben" samtidigt och göra en avslut. Detta beslutet var taget utav båda parterna mer eller mindre och vi skiljs som vänner , eller i alla fall i framtiden.

Jag är givetvis otroligt ledsen , men det får man lov att vara , och jag måste säga att jag känner en otrolig vinst för min del , att jag kan vara såhär ledsen efter att ha gjort slut med killen jag varit tillsammans med i fyra år , men ändå inte känna att jag behöver skada mig på något sätt som jag för bara tre år sedan skulle tagit som en "självklarhet".

Nu är det gråta massor som gäller och vara ledsen ett tag innan jag tar nya tag , blir otroligt glad och startar ett nytt kapitel i mitt liv. .

Likes

Comments

Imorse vaknade jag och tog en härlig och lugn morgon framför datorn med serien Gillmore girls och frukost i sängen. Sen begav jag mig till Kristinedals träningscenter för att köra ett indoor walking pass innan jag började jobba , vilket förövrigt var en fantastisk "start på dagen". Just nu sitter jag i solen och njuter innan jag får bege mig inåt för att jobba , ikväll har jag en viktig sak att göra som kommer vara riktigt jobbig , så håll tummarna för mig !

Likes

Comments

Mina fina teammates <3

Idag sprang jag Toughest Oslo och jag var väldigt glad över att detta loppet skulle komma , jag menar vem vill inte skryta med att de har "sprungit" upp för Holmenkollen? Men jag hade inte alls ett bra lopp utav olika anledningar , bland annat händer det mycket just nu , jag mår inte så värst bra , jag har haft väldigt ont i ryggen det senaste , ja listan är lång.

Men jag sprang , eller snarare gick , för backarna var brutala och denna gången var det inte att trycket i benen inte fanns , utan jag orkade helt enkelt inte , knappt att ens försöka. Visst klarade jag alla utom ett hinder , spinning wheels , så en straffrunda blev det. Jag kom med tiden 1.44 , vilket gav mig en placering 340 av 1078 av damerna och totalt 1981 av 3367.

Det som gick fel var löpningen , själva hinderna löste jag rätt så bra , jag hade dock velat lära mig att ta fast lanes... Men kroppen mår inte bra , jag mår inte bra och ett tufft lopp gör det heller inte mycket bättre. Nu ska jag lägga mig i sängen , gråta en skvätt och vara lite bitter innan jag tar nya tag.

Likes

Comments

Jag försökte göra någonting vettigt med min lediga dag men iställlet lallade jag runt på gymet för att jag kände mig omotiverad och seg. Jag mår dessutom inte heller så bra , det är mycket just nu osv , men förhoppningsvis blir det bättre på ett eller annat sätt snart. Jag hade tänkt se på några avsnitt Gilmore girls innan jag bestämmer mig för vad jag ska göra med resten utav dagen. Ikväll kommer Bella förbi och sover över , det blir nog jättemysigt!

Likes

Comments

​Idag lunchade jag och pojkvännen på Vapiano innan han åkte vidare hem till Linköping. Nu ska jag ta det lite lugnt innan jag ska hålla ett pass på Kristinedals Träningscenter.

Likes

Comments

I fredags skickade jag in min Cxworx video till Les Mills för att bli certifierad Les Mills instruktör i Cxworx , och redan idag fick jag mejlet. Det roliga är att jag får sån panik när jag ser att jag fått det så i panik ringer jag min pojkvän , som tur var så lyckades jag. Jag blev superglad och jag får väl fira det på något vis , får se hur jag gör. Så stort tack till alla som trott på mig , och tack till Kristinedals Träningscenter som gjorde detta möjligt för mig,

Likes

Comments


Better Blogging Nouw