Header

Före / Efter

Vid 13.00 idag kom Erica förbi salongen för att fräscha upp sitt hår inför sommaren , hon ville ljusa upp underhåret och få bort den guldiga tonen. Så sagt och gjort gjorde jag det , gjorde även lite slingor i överhåret för att få lite liv i det. Jag är jättenöjd med resultatet och tycker att det är en perfekt blond eftersom den är varken kall eller varm.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vid tio tiden så åkte jag in mot stan för att träffa min mister och hennes bebis Clara , jag skulle nämligen passa henne en liten stund när hon skulle på möte. Det gick hur bra som helst och det är sån lyx att få umgås med min kusin så ofta som vi ändå har lyckats göra. Efteråt åt vi lunch och nu ska jag till salongen för att göra Ericas hår magiskt!

Likes

Comments

Idag slutade jag skola redan vid två eftersom jag blev färdig väldigt fort , vilket var jätteskönt med tanke på det underbara vädret som var. Jag åkte hem och bytte om till träningskläder för att öva på cxworxen med mic , musik och allt annat. Det gick jättebra och jag trivs verkligen jättebra på scenen. Nu blir det hem och duscha innan jag MÅSTE börja ta tag i mitt rum ...

PS. Man känner sig så otroligt ful i headset , hoppas det släpper för jag känner mig typ som en alv eftersom headsetet trycker ut öronen haha!

Likes

Comments

​Idag var jag i skolan och fick mitt slutbetyg i Svenskan , jag hade kunnat göra bättre men är ändå rätt så nöjd ändå. Efteråt så åkte jag hem och åt lunch med mina föräldrar innan jag åkte in till stan för att gå till Nordic Wellness "öppet hus"-ish . Det var jättetrevligt och jag körde Grit Strenght för min gamla klasskompis Viktoria som är en fantastisk instruktör , så jag var heeeelt slut efteråt även om jag tog det rätt så lugnt.

Likes

Comments

Jag måste ju få skryta..

​Måndag - Skola 12-13 , 17.00 kör jag GRIT på Nordic Wellness för min gamla klasskompis Viktoria. Efteråt ska jag vara hundvakt till 23.

Tisdag - Skola 13-17 och vilodag med stora bokstäver (!) 

Onsdag - Träna , Skola 13-17 , sedan ska jag och syster ha myskväll 

Torsdag - Träna , Skola 13-17 , sedan ska jag på ett tjejkvällsevent , berättar med då

Fredag - SUMMERBURST

Lördag - SUMMERBURST

Söndag - Vilodag!

Likes

Comments

Jag och Arja vår utbildare (?)

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN , jag blev godkänd i Les mills cxworx utbildning så nu har jag "bara" en del kvar innan jag är certifierad Les mills instruktör . Jag är så otroligt glad efter allt slit och jag måste erkänna att jag trodde att jag skulle spy av nervositet x-antal gånger haha. Nu väntar jag på att tiden ska gå så att jag ska bege mig mot Stockholms centralstation för att åka tåget mot Göteborg .

Likes

Comments

Nu står jag vid Gullmarsplan för att ta mig till Tyresö där min extra mamma Sussie bor. Idag gick jag dag ett av två för att bli instruktör för Les mills passet cxworx. Det var verkligen tufft , men väldigt skoj , jag älskade att stå på scenen och längtar efter att få köra egna pass. Nu ska jag hem och duscha och äta (!!) och plugga inför imorgon så att allting sitter som det ska.

Likes

Comments

Idag tog jag och mamma en sväng in till svenska mässan för att spana in deras "Göteborgsvarvet expo" mässa, det var jättekul att spana , tävla och få lite testprodukter. Jag och mamma tävlade mot varandra där det gick ut på att hålla två st 2,5 kg Viktor med raka armar så länge som möjligt . Jag fick 2 minuter och 10 sekunder (?) och därför vann mamma , riktigt surt , men jag får slå henne i något annat istället .

Likes

Comments

Imorse var jag uppe tidigt för att jag hade en lektion vid 10.45 och innan dess skulle jag hinna plugga på mitt nationella tal , gå ut med Prince och leija och småfixa. Jag var otroligt nervös under talet och tappade bort mig men jag tror jag lyckades rädda upp det ändå , hade sjukaste adrenalinkicken efteråt haha. Nu ska jag hem och plugga koreografi till utbildningen på lördag och söndag .

Likes

Comments

Instagram @andreatheresee

1 345173 Next