Header

Ni vet när man går och längtar efter något en hel dag, så har jag varit idag. Jag har typ längtat efter att få äta sötpotatis och lax, delvis för att det är så himla enkelt men även för att det är så gott. Så sagt och gjort så blev det detta ovanför till middag. Jag har jättesvårt att variera måltider då jag äter någonting 100 gånger under kort period för att sedan inte kunna äta det på länge. Har ni något tips på nyttig och enkel mat? Detta är i alla fall det jag använde idag :

1 Laxfile

1/2 Sötpotatis

Olja

Salt , peppar och citronpeppar

Gräddfil

Likes

Comments

I lördags kväll fick jag meddelandet som jag väntat på i några dagar, nämligen från min vän David, vi har nämligen pratat om att boka en resa till Amsterdam i April då självaste Toughest Amsterdam går där. På bara några minuter var resan och hotell bokat så nu ska jag bara in och köpa min startplats till Toughest så är det klart, det känns så himla sjukt, men skönt med ett ordentligt mål. Nu är det fokus på träning på att bygga upp styrka, kondition men även öva lite på hinder inför detta. Åh jag är verkligen så taggad inför detta!

Likes

Comments

Till och börja med så har alla olika förutsättningar och mål, och jag utgår ifrån mig, detta kanske är jättelångsamt för vissa och inte alls långt, men för mig betydde detta jättemycket, och det är faktiskt det viktigaste. Jag har ett mål att köra minst ett löppass i veckan på minst 3 km och jag har en perfekt sträcka som jag sprungit en hel del ( ca 10 gånger ), och då var min bästa tid på 22 minuter.

Igår kväll sprang med med kompisens Grand Danois på 70 kg som jag fick stanna och kissa och peppa under löpningen, trots det hamnade tiden på 19.07. Jag är så oerhört stolt, för det var jättekul att springa och speciellt när man slår sitt förra rekord, med råge! Så nu känns det som att jag börjar få mersmak för löpningen och kan sakta öka distansen och utvecklas allt mer, jag bestämde dessutom igår för att springa ett lopp lite längre fram, men det berättar jag mer om inom kort.

Likes

Comments

Måndag - Körlektion , Body Pump med mamma och spinning på kvällen

Tisdag - IFK kliniken , vilodag från träning

Onsdag - Hålla ett cirkelpass + H20 , sedan möte på Kristinedals Träningscenter innan Cxworx och Biceps/Triceps pass

Torsdag - Acro Yoga

Fredag - Träna och sedan jobba på Kristinedals Träningscenter

Lördag - Jobba på Kristinedals Träningscenter , träna , fira moster, mamma och morbror

Söndag - Jobba på Kristinedals Träningscenter, träna och gå ut med Prince

Likes

Comments

Igår blev det tacos till middag, det är helt galet hur ofta jag har börjat äta tacos från ingenstans (?), men sen är det ju väldigt gott. På kvällen kom Hampus förbi för att vi äntligen skulle ta tag i att se Star Wars. eftersom jag aldrig sett någon av dem, förövrigt så såg vi fjärde filmen. Den helt klart bättre än förväntat och jag somnade gott efter filmen med sällskap, vilken lyx!

Jag åt precis tacos till lunch idag och ska sätta mig och plugga lite körkortsteori och småfixa innan jag ger mig ut på en löprunda. Jag känner mig väldigt utvilad i kroppen även om jag hunnit med 11 träningspass efter löpturen och haft 2 stycken vilodagar. Vad har ni för er denna söndag?

Likes

Comments

Låt mig börja med att förklara en sak, jag har ALDRIG, och då menar jag verkligen aldrig tidigare i mitt liv gillat grönsaker eller andra nyttigheter, men plötsligt en dag så slog någonting slint. Jag vet inte om det var för att jag bestämde mig för att jag verkligen måste börja äta grönsaker för att få ordning på min kropp eller för att jag helt enkelt har börjat gilla det. Hur som helst så testade jag mig på rotfrukter i ugn, närmare bestämt sötpotatis och morot och det var såååå gott, vad har jag missat?! Superenkelt också! Så nu och framöver kommer det bli en hel del sötpotatis på mina tallrikar. Så ugnen på 200 grader i ca 20-30 min sen är det klart, det du behöver är:

Olivolja/rapsolja

Salt

RotfrukterLikes

Comments

Jag kom nyss hem från jobb och träning, biceps/triceps passet gick jättebra så kommer få en go träningsvärk i armarna i dagarna framöver. Nu ska jag plugga körkortsteori ( ett väldans tjöt på det, jag vet..) och ikväll kommer Hampus hit och vad vi ska hitta på får ni se senare. Här kommer i alla fall biceps/tricepspasset som jag kör just nu:

SUPERSET - Bicepscurl with rope + triceps push-up 4set x 12-15reps

SUPERSET - Lying bicepscurl + sitting narrow curl 4set x 15/10reps

Sittning triceps push-down 3set x 15reps

One arm bicepscurl 3 set x 10-12reps

SUPERSET - Overhead triceps push-up with dumbbell + one arm tricep pushback

3set x 10-12reps


Likes

Comments

Igår åkte jag till Ocr Ninja Centret för ett möte med Camilo, vad det handlade om får ni förhoppningsvis läsa längre fram, men förhoppningsvis så kommer jag att börja hänga allt mer på centret om man säger så. Jag spanade även in ocr passet för barnen och de var hur söta som helst, de kämpar för kung och fosterland kan man lätt säga! Men nog om det.

Idag jobbar jag några timmar på Kristinedals Träningscenter, sedan ska jag äntligen få köra mitt efterlängtade biceps/tricepspass, träningsvärken har äntligen släppt i mina armar efter måndagens (!) klättring. Något som är lite skoj och väldigt motiverande är att jag mätte mina armar för ca 3 veckor sedan och har ökat 2 cm på båda armarna. Let´s make that 3 cm!

Likes

Comments

Ont som tusan gjorde det i alla fall

Jag kan väl börja med att säga att jag inte har någon som helst aning om vad jag gör på bilderna eller vad jag vill uppnå, förutom att det var sjukt roligt trots att jag skadade mig både en och två gånger. Jag har vilodag idag och har lite väl mycket energi i kroppen känner jag haha. Hur som helst så har jag slutat jobbet och ska sätta mig och plugga lite körkortsteori, så nu ska jag ta en kopp te och sätta mig i lugn och ro och försöka bli lite klokare.

Likes

Comments

Efter att äntligen kommit hem från stan, körskola och träning så skyndade jag mig hemåt för att äta då jag kände hur jag laddades ut totalt på energi. Väl hemma skulle jag äta bland annat blåbär och när jag ska ta ut dem ur micron så blir det helt svart i ögonen på mig och jag tror att jag håller på att svimma. Det som sker är att jag tappar skålen med blåbär och det skvätter över hela köket, mig och hallen. Så jag sket i löpträningen ikväll och ska istället lägga mig och försöka sova riktigt tidigt. Just nu vill jag bara att det ska bli en ny dag.

Likes

Comments