Header
View tracker

Kvart i åtta imorse befann jag mig hos Rekryteringsmyndigheten här i Göteborg för att göra mina tester för att se om jag hade vad som krävdes för att få bli militär , enkelt sagt. Jag fick börja med att testa hörsel , syn , EKG och prata med en sjuksköterska. Sedan fick jag utföra en Isokai (?) man kan enkelt säga ett marklyft till hakan , jag klarade inte kraven.

Här blev jag frågad om jag ville fortsätta , vilket jag ville för att se om det fanns något annat jag kunde "misslyckas" på. Jag träffade en läkare som var skeptisk över mina ryggproblem. Därefter fick jag träffa en psykolog , jag fick berätta om min tid med tabletter för ångesten , mobbningen i skolan och övergreppet bland annat. Efter några minuter säger hon att jag tyvärr inte uppfyllde deras krav där.

Det innebär att det är arton månader tills jag får göra om testerna. Först blev jag otroligt arg på mig själv , sedan ledsen. Nu känner jag inte så mycket alls helt ärligt. Jag slutförde inte testerna och konditionstestet , jag kommer oavsett behöva träna upp mig och försöka klara psykologen om jag väljer att söka igen. Jag är rätt sugen , men arton månader är en lång tid och mycket kan hända under den perioden.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tankarna bara snurrar , det pirrar till i magen och jag är så jävla lycklig , hela kroppen skriker att detta är vad jag vill göra. Det är därför jag är så otroligt rädd , rädd för att misslyckas , inte kunna prestera och bli besviken på mig själv . Men detta är ett stort mål , en stor utmaning som jag mer än gärna vill klara. Det känns otroligt att så många personer faktiskt tror på mig , för jag själv vågar inte tro på mig själv för mycket , ifall jag failar . Vilket är ologiskt eftersom jag bara skulle vara stark och tro på mig själv i onödan ? Nej , det finns inget sådant . Men lätt att säga vad man ska göra men inte göra det själv. Om en timme börjar mina tester och jag försöker med självhypnos , tänka på vad Aydin sagt. Jag är perfekt som jag är och det gör ingenting om jag faktiskt inte klarar det. Nu ska jag försjunka i mina egna tankar och klara detta tänker jag.

Tankarna innan antagningsprövningen

Likes

Comments

View tracker

Efter att jag varit hos Rekryteringsmyndigheten så stannade jag en stund på stan för att shoppa lite , och då skriver min vän Gabbi till mig och säger att hon är i stan och frågar om vi ska ses på en fika. Jag säger givetvis ja , så vi sätter oss på Condeco med Gabbi's kompis och snackar skit. Jag tror vi satt i nästan tre timmar och bara skrattade och pratade om allt mellan himmel och jord , så himla skönt. Men nu ska jag hem för att göra i ordning för morgondagen och dess utmaningar.

Likes

Comments

Bjuder på denna nu när jag har sån träningsabstinens

Måndag - Körlektion , göra mina antagningsprov till GU ( militären )

Tisdag - Göra mina antagningsprov till GU

Onsdag - Luncha med mormor , hålla ett Cxworx pass på Kristinedals Träningscenter , sedan sover Bella över hos mig

Torsdag - Håller ett Cxworx pass på Kristinedals Träningscenter , sedan jobbar jag även kväll där och här i mellan och efter ska jag umgås med Bella som ska vara mitt sällskap även torsdag natt

Fredag - Umgås med Bella och på kvällen ska jag vara hundvakt åt Prince

Lördag - Jobba några timmar på Kristinedals träningscenter

Söndag - Jobba några timmar på Kristinedals träningscenter , sedan är det julmys på World Class på kvällen

Likes

Comments

Idag var det dags för att åka till Nordic Wellness för att gå min andra Kvartalsutbildning i Cxworx , det var alltså dags att lära sig Cxworx nummer 25. Jag tycker att denna realisen var otroligt bra och tuff så ser fram emot att instruera denna realisen på klasserna. Dock var jag tvungen att hålla tillbaka en hel del eftersom jag ska göra mina militärtester imorgon och vill därför ha en rätt så utvilad kropp. Next up är släktmiddag så ska skynda mig hem och göra mig i ordning .

Likes

Comments

Imorse fick jag ställa klockan på min lediga dag men det hade jag ingenting emot eftersom det var inspirationsdag på Kristinedals träningscenter. Vi började med frukostmingel innan vi gjorde lite övningar och sedan avslutade vi med att köra ett Sprint pass , som var så otroligt skoj och jag skulle gärna bli instruktör i ett sådant pass. Sprint är 30 intervallträning på cykel , och riktigt utmanande och tufft , men över väldigt fort vilket var skönt . Nu ska jag umgås med mitt fina sällskap Bella.

Likes

Comments

Och så var det ju det här med att jag inte kunde låta bli att handla underkläder , speciellt inte när man jobbar i stan och har lite tid att döda. Detta var åtminstone vad jag fick med mig hem . Kan för första gången någonsin handla bh:ar på hm , så det är ju alltid någonting att vara glad över och tacka träningen för haha.

Likes

Comments

Just nu har Nordic Medican rea på sin CBD och Propolis salva , en salva bestående av endast helt naturliga ingredisenser och som har läkande egenskaper. Just nu kostar den endast 199:- istället för 349:-

Användning ? På problemområden på huden , det kan vara allt ifrån torra fläckar till acne , utslag , inflammationer och små ärr. Folk har bland annat testat det mot bland annat psoriasis och upplevt att de fick snabba och positiva resultat

Innehåll : Sheasmör, hampfröolja, kakaofett, bivax, kokosolja, cannabis sativa l (CBD) , druvkärnolja, bidrottninggelé, propolis, rosmarinextrakt, vaniljextrakt

Vill du läsa mer om produkten så klicka HÄR

Likes

Comments

I stort sett hela mitt liv så har jag haft väldigt mycket självdisiplin och varit hård mot mig själv när det gäller mål och saker som jag vill uppnå. Om jag har gett mig tusan på att springa en viss tid på en viss distans så ger jag allt för att klara det. Jag är otroligt målmedveten och envis , vilket har gjort att jag kommit så långt som jag faktiskt gjort idag . Där måste jag faktiskt säga att jag är stolt över mig själv ( det är viktigt att inte glömma att få vara stolt över själv).

Ofta har jag glömt bort att ge mig själv en klapp på axeln när jag klarat mitt mål och fått vara stolt , istället bara velat pressa mig ytterligare. Och om jag inte klarat något på det sättet jag vill så tar jag det otroligt hårt , därav alla mina halvbittra inlägg efter att jag tävlat.

Men jag har försökt att börja med att inte ta saker så hårt , att vara nöjd med min prestation och ge mig en ordentlig klapp på axel. Jag försöker att mentalt förbereda mig inför GMU/ GU . jag behöver inte bli arg eller ledsen om jag inte klarar testerna , för vad gör det? Det är i alla fall vad jag försöker att intala mig...

Så glöm inte att vara stolt över dig själv , och låta dig vara sådär lyckliga när ni klarat ett mål , för det är du värd!

Likes

Comments

När man har en dag fullproppad av saker när man egentligen bara vill krya ner under täcket för att sova och gömma sig. Men det får jag helt enkelt göra en annan dag , har nämligen fullspäckat schema fram till tisdag. Snart slutar jag jobbet och ska iväg på massa ärenden.

- jobba 6.15-13.15
- Handla på stan
- boka tid för mina bryn
- körlektion
- få behandling
- hålla i en vattenklass på worldclass
- middag med familjen och farmor

Likes

Comments