Header

Bild från Sälen

Imorse vaknade jag på värsta tänkbara sättet, jag hade försovit mig och då menar jag rejält, jag hade tio minuter på mig att göra mig i ordning innan min spårvagn gick. Dessutom vaknade jag med att båda armarna var domnade ( "sov" ) och jätteont i armbågarna som att jag sträckt ut dem åt fel håll för länge, jätteskumt, och jobbigt att stressa på morgonen då kan jag tala om.

Men jag hann i tid och fick istället äta min frukost på jobbet, vilket var rätt mysigt det med. Jag slutar 14.15 och då blir det hem och ta en powernap innan jag ska ladda upp inför ett team-pass på Kristinedals Träningscenter och ev. lite ryggpass.

Likes

Comments

Nu är jag äntligen påväg hem efter en faktiskt rätt så jobbig dag, först höll jag en Cxworx klass på Worldclass men sedan skulle jag byta min piercing under tungan och då började kaoset. Den ramlade av hela två gånger , och jag kan berätta att det gör oerhört ont att byta! Jag har väl totalt lagt nästan två timmar bara av att ta mig till piercingstudion och försökt byta och sätta fast det nya smycket haha.

Sen hem fort och äta innan jag skulle jobba på Kristinedals träningscenter, trött och ont i ryggen men tur jag har så fina kollegor som gör jobbet så skoj! Efter blev det ett armpass som faktiskt gick helt okej, så nu vill jag bara att mina armar ska börja växa haha.

Likes

Comments

Måndag - Övningskörning på morgonen, åka till Tribe ( Piercingstudio ), ha en Cxworx klass på World Class City och sedan träna själv på eftermiddagen/kvällen

Tisdag - Jobba på World Class city 6.15-14.15, träna på kvällen

Onsdag - Inga planer utöver att träna

Torsdag - Jag ska träna på förmiddagen, åker sedan till min moster och på kvällen blir det Acro Yoga ev.

Fredag - Jobba på Kristinedals träningscenter mellan 5.50-11.00, sedan ska jag vara hundvakt på kvällen

Lördag - Jobba på Kristinedals Träningscenter några timmar sedan träna

Söndag - Jobba på Kristinedals Träningscenter, träna och sedan hundvakt på kvällen

Likes

Comments

Imorse ställde jag klockan redan vid 07.00 för att vända tillbaka dygnet lite, speciellt eftersom jag jobbar öppning på tisdag vilket innebär att jag börjar jobba 06.15. Jag har suttit och funderat lite vad för träning min kropp ska utföra idag men jag har inte riktigt kommit fram till något vettigt ännu. Fördelen med att komma hem igen är att alla rutiner är tillbaka, vilket jag älskar, speciellt med mat och träning.

Eftersom vi kom hem igår så har jag massor av saker att göra idag, sånt tråkigt som att städa och packa upp, men det måste göras, även om jag mer än gärna kollar på dokumentärer om träning och ligger i sängen. Hur ser eran söndag ut? Träning? Eller bara en slappdag?

Likes

Comments

Vi begav oss från Sälen vid halv tio imorse och nu sitter vi och har matpaus på Sibylla i Åmål, välbehövligt efter en fruktansvärd resa. Jag har mått illa (åksjuk) sedan första sekunden i bilen i princip, så nu vill jag bara hem och duscha av mig och sen ligga i sängen hela dagen. Men sen kommer kanske min bästa vän förbi ikväll och våldgästar mig, det får vi se.

Likes

Comments

Ikväll var det dags för familjen att besöka restaurangen " Lammet & Grisen" och jag har precis avslutat min sista måltid här för kvällen och oj vad gott. Jag testade tre förrätter ovanför bestående av ( från vänster ) Kalixlöjrom, Skagen och sedan en tartar. Därefter smakade jag deras huvudrätt triologi bestående av fläsk, lamm och oxfilé med massa goda tillbehör. Ikväll kommer jag sova gott, speciellt eftersom jag unnade mig ett glas Cola zero, utan någon som helst ångest över det!

Likes

Comments

Idag var det skidor som gällde i backen och solen sken så det var helt perfekt väder att åka i, men nu kom vi precis hem efter många långa åk. Jag är både frusen och hungrig så det ska bli skönt med lite lunch och värme nu. Dagens planer är bara än så länge att vi ska äta middag på Lammet och Grisen ikväll, men det är ett tag tills dess. Bilderna ovanför beskriver hur osmidig jag är och förresten så finns det en video på min instagram ( Ocrleijon ) där jag gör en snöängel i bikini, det får ni in se tycker jag, för kallt var det!

Likes

Comments

Nu sitter jag högt upp i backen i en stuga och värmer mig ihop med familjen med lite fika och varma drycker. Idag är det inte lika soligt men precis lagom kallt ändå, och idag åker jag skidor istället för snowboard och det går lite bättre haha. Senare ikväll blir det gym och bad, precis vad min kropp behöver kan jag tala om, men nu ska vi strax bege oss ut i backen igen!

Likes

Comments

Idag har det varit en fantastisk dag här i sälen, solen sken och jag åkte lite bräda på förmiddagen innan jag och mamma promenerade bort till Experium där jag delvis köpte mig en supersnygg jacka ( visar när jag kommer hem ) och sen åt vi lunch ihop med resten av familjen. Snart är det dags för middag och jag är redan helt slut i kroppen, känner att min kropp behöver mer träning och betydligt mer rehab så siktar på att bege mig till gymmet imorgon för att få igång kroppen.

Likes

Comments

Gårdagens lunch

Igår hade vi en fantastisk dag i sälen bestående utav åkning i strålande sol för att sedan äta lunch innan jag faktiskt tog en powernap i solen, så himla skönt! Sedan åkte vi till Experium i sälen där det finns både gym och bad, jag började på gymmet där jag tog ett nytt PB i marklyft ( 65 kg ) och sedan hoppade jag i badet med familjen. Efter det åt vi middag och strax efter vi ätit upp går brandalarmet och vi fick springa ut i kylan, sedan kom massa brandbilar och det blev ett himla liv, då åkte vi hem haha.

Likes

Comments