Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det börjar redan bli allt kallare ute och framförallt mycket mörkare , det tyder på att sommaren börjar närma sig sitt slut och hösten är påväg. När det gäller kläder så tror jag att alla älskar hösten , kapporna , de stickade tröjorna , mössorna osv. Här är några enligt mig riktigt snygga kappor till riktigt bra priser!

Jag måste nog säga att om jag får välja två stycken favoriter så hade jag valt nummer 1 och nummer 5 , vilken är din favorit?

Likes

Comments

Måndag - Träna , sedan jobba på World Class en liten stund

Tisdag - Min första arbetsdag i receptionen på Kristinedals Träningscenter , 7-14 , samt att jag ska hålla ett Cxworxpass , som jag dessutom ska spela in , och om jag orkar ska jag gå på ett spinningpass med mamma

Onsdag - Morgonpass på Kristinedal i receptinen , 5.50-12.00 , sen hem och göra sig redo för den allra sista inspelningen av min Cxworx pass (förhoppningsvis).

Torsdag - träna , sedan stå i receptionen på World Class mellan 13-21

Fredag - Åker till Örebro för att tävla i Ocr . jag ska springa Örebro Actionrun

Lördag - Örebro Actionrun

Söndag - Åker hem ifrån Örebro

Likes

Comments

Likes

Comments

Bara för att jag inte är hemma utan i Linköping så betyder det knappast att jag slutar träna , utan snarare tvärt om eftersom jag är ensam mellan 07-19 eftersom Viktor jobbar. Så igår sprang jag lite intervaller och det var riktigt segt , men huvudsaken är att jag gjorde det , plus att jag inte fick ont någonstans. Idag gick jag till World Class ( 40 minuter ) för att sedan köra ett tungt överkroppspass. Jag har tyvärr haft en ordentlig smärta i ryggen , så hoppas den byts ut mot träningsvärk imorgon med tanke på att jag ska sitta på en buss i 4 timmar , ush , jag vill verkligen inte....

Likes

Comments

​Ibland kan en bild säga mer än tusen ord , men jag väljer ändå att förklara mig lite , som de flesta vet så bröt min biologiska pappa kontakten med mig 2008 . Detta är nog punkten i mitt liv som gjorde mig mycket starkare , tuffare och självständigare. Det finns massor utav anledningar till varför jag inte gillar/älskar min pappa , och min mening nu med detta är faktiskt inte att smutskasta honom , utan att säga att man får lov att inte gilla sin familj , pappa , mamma , syster osv , bara för att det är blodsband. Jag kan säga så mycket som att jag älskar min låtsaspappa mer än jag någonsin älskade min biologiska pappa. Och det är inte upp till någon annan att döma eller bestämma , utan det är helt upp till dig,

Likes

Comments

Way out west i Lördags

Igår tog jag en tidig buss mot pojkvännen i Linköping eftersom jag ändå var ledig , för att ta en liten paus och givetvis spendera tid med min pojkvän. Viktor började jobba idag så jag tänkte ta en sväng till World Class här i Linköping för att träna . För övrigt är det gymmet galet bra enligt mig !

Jag har förresten precis svarat på mejl och bokat min kvartalsutbildning för Cxworx , vilket känns otroligt bra . Men jag är inte riktigt klar med min utbildning som cxworx instruktör än , jag har en video att skicka in till Les mills och jag är både förhoppningsfull och nervös , men det är nog bara positivt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag kom till gymmet för en liten stund sedan så jag har bara påbörjat detta tunga benpasset , men det känns som en helt okej dag ändå. Jag har dock börjat få känningar i ryggen igen men det är ju inte speciellt konstigt med tanke på hur dåligt jag rehabat den.. Hur som helst så ska jag köra vidare nu och kötta ben !

Likes

Comments

I morse när jag kom till jobbet fick jag en dålig nyhet , jag fick sparken från salongen då hon bland annat behöver en på heltid , vilket jag inte kan , eller vill just nu , och hon behöver en färdigutbildad frisör , vilket jag inte är. Det är tråkigt men jag förstår henne , hon måste tänka på företaget.

Jag har aldrig fått sparken innan så det är lite skumt och tråkigt , men nu är det bara nya tag och försöka att hitta en annan salong . Jag och Jenny är fortfarande vänner och det är ingenting personligt så det känns skönt. Jag kommer absolut att komma tillbaka dit och fixa mitt hår så de slipper mig inte helt , haha.

Likes

Comments