Singapore Sling, virgin såklaaart

Hus mitt I djungel mitt I storstan

J // M

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Masters LV x Jeff Koons Manet

Utöver shoppingen på Orchard Road är det butikerna i Singapores största shoppingmall VivoCity som är bäst. Shoppashoppashoppa!!! Helst på Uniqlo :)

Likes

Comments

Oj så skoj

Durian

Kinesiskt tempel

Spirulina- och ingefärajuice @ My Awesome Cafe

Likes

Comments

SNAPS FRÅN SINGAPORE BOTANIC GARDENS

National Orchid Garden

Rain forest

Healing garden

Likes

Comments

Älskhata sightseeing :) Redan första dagen hoppa vi på en båt som tog oss längst Singapore River.

Marina Bay Sands ligger förvånansvärt i Marina Bay. Här finns en stor mall, ett museum, en stor infinitypool, ett hotell, två stora teatrar, flera "celebrity chef"-restauranger, två Crystal Pavilions, en ishall och världens dyraste casino. Eee ok

Middag på CÉ LA VIE SkyBar på 57:e våningen i Marina Bay Sands

Taket!

Pappsen

Likes

Comments

THE STATE OF FUN

Lunch i Sentosa Cove, MAT

The Residences

Pappas lägenhet med infinitypool. Här lär ni ju hitta mig i jul :))

Pyssel med Joseph <3

Sentosa logo.svg

Sentosa Island är en konstgjord ö precis utanför Singapore som är byggt enbart för kul, hihi :) Här tar man sig runt på elscooter bland vilda påfåglar, och hittar bl.a. Universal Studios och drömstränder.

Likes

Comments

Här kommer ett försenat livstecken i bilder från höstlovsresan till Singapore!

Vi åkte 8 på tisdagsmorgonen och kom fram till Singapore ett dygn senare, efter en mellanlandning på CDE i Doha och 14 timmars flight. Fem dagar av sol och värme gjorde upp för härliga 7 timmars jetlag :')

Hela staden/landet ser ut som om någon droppat en storstad mitt i en tropisk djungel, varannat höghus och varannan djungel. Olikt gatorna i Stockholm är inget hus likt det andra. Allt är byggt, ritat och inrett enligt feng shui, "läran om de fem elementen och hur trä, eld, jord, metall och vatten ska ge livsenergi". Flummigt, men det är inte alls ovanligt att bygga höghus med trädgårdar mitt i byggnaden och det är fiiint :)

Likes

Comments

Under fyra svettiga dagar har vi tränat sammanlagt 20 timmar ute på Bosön. Fysträning, teknikpass, stretch, jazz, slow, modern och såklart massa disco med olika gästtränare!

Jazz och modern med Marco som är sjukt duktig. Hade aldrig testat någon utav dansstilarna och så kul det var. Svårt också, särskilt modern som är olikt det jag är van vid!

Disco med Frederikke och Lasse, Janina och Peter. Hur sjuka är inte Frede och Lasses splithopp!?

@Ettalanvin aka Rödluvan och min PICOTDF!

Kul och träningsvärk beskriver dessa dagar väldigt bra. För vi har haft sjukt roligt hela tiden, under lektionerna men också på kvällarna när vi badat, tävlat och pratat alldeles för länge:) Och gud vad stel man var redan efter första dagen. Det var nästan omöjligt att ta sig ur sängen och klä på sig på morgonen, haha.

Fler videos och bilder från lägret hittar ni på SDC's Instagram!

Är sjukt taggad på att dansterminen som drar igång nästa vecka! ÄLSKA DANS :-)

Likes

Comments

Hej från ett soligt och otroligt vackert Marstrand! Jag, pappa och Taggen är på en minivacation här på västkusten. Igår, efter alldeles för många timmar i bil direkt från Rindö kom vi äntligen hit och har bott i pappas kompis Carolinas superfina lägenhet. Igårkväll åt vi middag med henne, tog en prommis med Tage en bit runt ön och åt efterrätt på en mysig restaurang.
För er som inte vet är Marstrand en liten ö som man får ta färja till från Koön. Där måste man också parkera bilen så det finns ingen trafik här, ovant.

Idag klarnade vädret, och det betyder frukost i solen på balkongen:)

Marstrand måste vara en av de finaste platserna i Sverige, bilderna gör ingen rättvisa alls. Så fint och gammalt och litet och bevarat och idylliskt och "svenskt somrigt" och härligt. Love!

Han körde rakt in i min bild, haha >:(

Innan vi lämnar Marstrand för denna gång besökte vi öns främsta sevärdhet Carlstens Fästning. 1700-talets svenska svar på Alcatraz typ;) Lite häftigt att det finns kvar trots att det var superläskigt att gå genom fångarnas celler, klaustrofobiii!

Snart drar vi vidare norrut, so long Marstrand:**

Likes

Comments

Från i söndags när vi äntligen kom ut till Rindö

I torsdags kom Emilia ut över dagen! Det blev bad och en mysig eftermiddag i mitt älskade Vaxholm. Vi köpte livets största glassar på Glass på Hörnet, gick runt lite och satte oss på en brygga i solen. Halva glassen smälte över hela mig, men det var det värt;)

På kvällen grillade vi tillsammans med grannarna nere vid badbryggan där vi åt, badade ännu mer och hade jättekul. Dessutom kom 20 andungar som vi matade och klappade. Supersött, men jäklar va hårt dem bits...

I fredags mötte vi upp finaste Ellen, Julia och Viktoria i Vaxholm. Vi gick till Vaxholms bästa fik Vaxholms Hembygdsgårds Café där vi tog oss an kakbuffén. Morotskaka ♥♥♥♥

MAT! Pannkaksfrukost är bästa enda sättet att starta dagen // Träffade på dessa under PW:en

Glassbilen stannar precis utanför vårt garage, och vi köpte hundglass till Taggen och människoglass till oss:)

Likes

Comments