Mat, Vardag

Väderprognosen sa regn men solen lyckades ändå visa sig idag. Det blev en lunch ute i solen med Amanda och mamma. 👌🏻☀️ vi grillade kyckling och gjorde en riktigt god sallad till. Det kändes att batterierna behövde laddas om med massa nyttigt då jag äntligen lyckades masa mig iväg till gymmet imorse.

Snart kommer min älskade sambo hem från jobbet, vi har inte setts sen i tisdags så ikväll blir det massa mys.

Likes

Comments

Bröllop

Som jag skrivit i tidigare inlägg har jag redan bestämt mig för vilken klänning jag vill ha på vårt bröllop nästa sommar. Jag som gärna vill ha stenkoll på allt har redan börjat maila stället jag ska köpa från. Jag vill veta att den finns kvar efter årsskiftet och att en ny kollektion inte kommer att ersätta just den klänningen. Jag fick svar att på fredag kommer det att bestämmas hur ser ut för 2018 och om min modell kommer att finnas. Jag fick även reda på att leveranstiden på en bröllopsklänning från dom är 4 månader! Det betyder att första provningen borde ske ganska snart! Hon tipsade mig om att komma redan i slutet av detta år. Jag har hellre klänningen från februari än stressar och att den kommer i sista minuten innan bröllopet. Från september kunde man boka en tid och det är precis det jag tänker göra.

Jag har redan bestämt att mamma ska följa med, jag tror att hon är den enda som verkligen kommer vara 110% ärlig när det kommer till klänningen. Kompisar kan vara lite för "snälla" när det gäller smakråd och det kommer inte mamma att vara. Där är det väldigt rakt och ärligt. Så hon är ett måste!


Något annat roligt är att jag idag var uppnått 3/4! 💫 ja nu undrar ni säkert vad jag surrar om men tre av fyra tärnor är tillfrågade och alla har sagt ja! Idag frågade jag Sofia om hon ville stå där uppe med oss, det ville hon gärna! Känns så kul och bra! Nu är det bara en kvar att prata med...Danne har redan frågat sina best man så det är klart. Jag måste säga att det är ovanligt att han är snabbare än jag, första gången ever 😅

Likes

Comments

Guldkant på livet , Vardag

En sån dag här måste man passa på att åka och bada. Jag och Hanna åkte ut till Mälarbaden med hundarna till en supermysig hundstrand. Vi fick bada massor och hundarna fick härja så mycket som dom ville. Alla blev nöjda. Nu ska vi bara slappa resten av kvällen ❣️ det finns ingenting som kan göra en så trött som för mycket friskluft.

Likes

Comments

Mat, Vardag

Morgonen har spenderats i köket. Jag vaknade redan vid 8 pigg och glad och kände för att göra nått. Jag visste att jag skulle träffa Hanna vid 13 men hade många timmar att döda. Så jag bestämde mig för att baka bullar. Jag ska ju inte äta mer onyttigt den här sommaren så bullarna är till för övriga familjen att äta upp. Jag slängde med två till Hanna innan jag åkte in mot stan, hon får offra sig.

Vi ska i alla fall dra och bada med hundarna. Jag är så badsugen😍 efter badet ska vi möta upp Fia för fika på Wäsby Magasin.

Likes

Comments

Guldkant på livet

Jag har haft en oförskämt bra dag! Det var en sån där dag när man kommer hem med en feelgood känsla. Imorse packade jag och Denver in oss i bilen och begav oss in till stan. Jag och Hanna hade bestämt en heldag med massa häng och prat. Vi har inte setts på flera veckor och det har hänt en hel del som var värt att nämnas. Hanna ville såklart höra mer om bröllopet av många anledningar men främst av en, hon ska faktiskt vara en viktigt del av bröllopet eftersom hon ska vara min tärna och även ha vissa andra uppdrag under kvällen. Det var så roligt att berätta allt och självklart ledde allt prat till att leta inspiration. Det visade sig att hon redan tagit reda på en del saker och visade en film som en tjej hade gjort från sitt bröllop. Det var 6 minuter med gåshud. En sån film hoppas jag också att vi kan göra ❤️

Vi hann göra mer än bara prata även om munnarna gick i ett i sex timmar. Jag fick självklart tillfälle att gosa med världens sötaste Lucas. Hennes superglada son som gör att man blir 110% mer barnsjuk. Han är för mysig! På eftermiddagen sen sprack vädret upp och vi tog en långpromenad med hundarna.

Likes

Comments

Mat

Eftersom jag blev helt ledig resten av veckan tänkte jag att det skulle vara skönt att åka hem och hälsa på. Så imorse när jag vaknade gick jag en kortis med Denver, packade in allt i bilen och åkte hem. Vädret är på topp idag så jag och mamma bestämde oss för att åka ut till ett jättetrevligt matställe som heter Marys café som ligger utanför Eskilstuna för att äta lite lunch. Jag tog en supergod cesarsallad och mamma tog varmrökt lax 😍 nu blir det att slappa resten av eftermiddagen. 💫

Likes

Comments