Denne uken har bare vært så nydelig! Smertefri i magen noen dager og fått nytt det herlige været med båten i Viksfjord.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

De siste to ukene har det vært mye på agendaen med jobb og styr. I tillegg har magesmertene mine kommet tilbake. I november ble jeg diagnostisert med endometriose, en kronisk sykdom så gjør at jeg i perioder får mye smerter i magen og blir veldig utmattet. Jeg opererte i desember, men dessverre virker det ikke som det har hatt store virkningen på meg. Men nok om det! I går hadde jeg litt mindre vondt så min gode venninne Rebecca og jeg hadde spakveld! Vi hadde i hårmaske, ansiktsmaske, fotbad og så på film. En utrolig deilig kveld.

Likes

Comments

Det har vært en utrolig fin helg med besøk av lillesøsteren til Arne og en venninne av henne. Vi har spilt ett spill som heter "Partners" nesten hele helgen. Det har vært så koselig med besøk!

Etter de dro i går morges begynte vi å jobbe i hus og hage! Endelig er kjøkkenet helt klart med lister og lys og alt. I hagen Jar jeg fått rivd opp ett tre og luket ut alt ugress, det er fremdeles en stoooor jobb igjen, men litt og litt av gangen så blir det bra! På verandaen står nå jordbærplanter, sukkererter og bifftomater! Håper jeg klarer å holde dem i stand.

Likes

Comments

Det er helg og jeg nyter det til det fulleste! På fredag ble vi invitert på taco og det var så deilig. Vi fikk god vin, god mat og gode samtaler. Helt nydelig. I dag har Arne og jeg fått gjort mye i huset. Blant annet nesten ferdigstilt det siste på kjøkkenet. Noe som har hengt over oss lenge, men som vi aldri kommer i gang med. Jeg har fått ryddet og vasket og gjort klart til min bestevenninne og hennes to fantastiske barn kommer på besøk på mandag. Nå sitter jeg klar med litt rosévin i glasset, jordbær i skålen og venter på at jentene kommer så vi kan ha en skikkelig jentekveld på byen.

Likes

Comments

For en herlig påske! Snowboarding i bakken, god mat, badeland, øl, vin, spill og godt selskap!

Svigermor leide en leilighet på Hovden som vi var så heldige å bli invitert med til. Det var svigermor, søster til Arne og mannen og deres lille datter, Arne og meg. Utrolig koselig å få tatt en tur med dem, da vi ikke ser dem så ofte. Hele familien der bor nemlig i Stavanger.

Vi har vært så heldige med været, og valgt rette aktiviteter uten alt for mye folk. Arne og jeg har vært i bakken til rundt åpningstid hver dag og fått de første turene nesten uten folk og kø. Langfredag var det strålende sol så da ble det en liten tur i bakken før vi gikk i badeland med resten av gjengen. Der fikk vi rutsjer og kost oss i tre gode timer før vi dro hjem til leiligheten å spiste taco!

En fantastisk fin påske har vi hatt!

Likes

Comments

For to år siden ga jeg Arne en pastamaskin i julegave (da han hadde skrytt av hvor god han var til å lage pasta fra bunnen av). I går tok jeg den frem for første gang og laget hjemmelaget lasagne.

I dag inviterte jeg min gode venninne Silje på lunsj. Da tenkte jeg jeg ville lage pasta med ostesaus fra bunnen av.

Hjemmelaget pasta var utrolig enkelt og så sykt godt!

Jeg begynte med å sikte 500g hvetemel på benken så laget jeg en grop der jeg puttet litt salt, 4 hele egg og 4 eggeplommer. Jeg blandet dette forsiktig sammen med fingertuppene til alt hadde festet seg, deretter eltet jeg i 5-10 minutter. Da deilig begynte å mykne pakket jeg den inn i plastfolie og la den i kjøleskapet. Etter en time tok jeg ut deigen og delte opp det jeg trengte til lasagnen og brukte pastamaskinen til å lage pastaplater. Resten la jeg inn i kjøleskapet og tok frem idag til å lage tagliatelle til lunsj!

Jeg har aldri kokt fersk pasta før, men det gikk mye raskere enn butikkjøpt. Jeg lagde ostesaus og stekte litt bacon og skinke for så å blande det sammen. Ved siden av hadde vi noen skiver med hjemmelaget hvitløkssmør som var stekt i ovnen. Og så satte vi oss ut og nøt ett herlig måltid i solen!

Likes

Comments

Jeg elsker å sove lenge!! Samtidig hater jeg det.. Når jeg har fri, ligger jeg kvelden før og tenker på alt jeg skal gjøre dagen etter. Jeg skal stå opp tidlig, kanskje ta en løpetur, drikke kaffe i solen, vaske, rydde, bake you name it. Alltid store planer om å komme meg opp å få gjort ting. Så ringer vekkeklokken (og det trenger ikke være tidligere enn kanskje 8.30) og jeg slumrer og slumrer og slumrer.. nå ligger jeg her og klokken er 10.15. Jeg har kanskje ligget å sett på mobilen en god halvtime, men det å tre ut av sengen, det blir for tungt.. og det verste er jo det at når jeg endelig får stått opp, blir jeg så irritert på at jeg ikke sto opp tidligere. For det var jo faktisk ikke så ille!

Idag får jeg besøk til lunsj av en god venninne i ett to tiden, og alt det jeg skulle rekke før det da! Nei, jeg må vel hive meg rundt å komme meg i dusjen nå. Eller kanskje jeg skal vente en liten halvtime til? ...

Likes

Comments

Åå det er så deilig å ha fri!! Har lengtet så etter ferie i det siste, da det har gått i ett på jobb. I helgen har Arne og jeg slappet av, gått tur, sittet ute i solen, vært i bursdagselskap og bare tatt livet med ro. Det var helt nydelig. I dag stod jeg opp klokken ni, kokte meg kaffe og satt igang med vårrengjøringen. I skrivende øyeblikk er jeg nesten ferdig for idag. Det er så deilig når det lukter rent, vaskerommet er nesten tomt for skittentøy og det er nytt på sengen. I morgen skal jeg vaske alle vinduene så jeg slipper å sitte å se på alle flekkene nå som solen skinner så fint. 

Videre i påsken skal vi en tur på Hovden med familien til Arne. Det blir helt skjønt å komme seg bort litt, og få litt ny energi fra fjelluft og godt selskap. 

Likes

Comments

Denne våren er det tid for å beise terrassen, men før vi kan sette i gang med beisen er det mye som må gjøres. Først fjerne alt fra terrassen deretter spyle med hageslangen så det blir vått på plankene. Så pensle på godt med terrasserens på tre bord, det skal stå i 10 minutter før det skures med en stiv børste og skylles rent. Slik holder du på til hele terrassen er tatt og du er fornøyd med resultatet. Nå skal det stå å tørke en uke (håper på lite eller ingenting regn) så kan jeg beise!

Før og etter rens!

Likes

Comments

Igår var jeg i bursdagsselskap til en god venninne som fylte 30år. Hun kalte det en begravelse av 20-årene og alle måtte komme i sorte klær. Vi hadde det utrolig gøy med kahoot, god mat og god drikke.

Dagen idag er ikke like god, klokken er tre og jeg har fremdeles ikke kommet meg ut av sengen. Jeg har fått i meg en solo is og ett par glass med farris! Håper å komme meg på bena snart så jeg får gjort noe i dette rotehuset!

Likes

Comments