bilder från veckan.

hej på er! det har verkligen inte hänt något speciellt denna veckan för mig och därför har jag bara ägnat min tid åt skolan och vilade bloggen lite. Men det är i alla fall fredag nu hur skönt? och jag ska snart iväg på träning men skulle bara snabbt kika förbi här. Helgen kommer även tillbringas mycket med handbollen och fotbollen så vi får se hur mycket jag bloggar i helgen.

Xx

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

sunday dreaming...

Hej på er hoppas ni haft en bra helg. Min har varit väldigt lugn men väldigt välbehövlig då förra helgen var raka motsatsen. Så nu känner jag mig utvilad och redo för en ny vecka även fast det är pisstråkigt med allt skolarbete just nu.

xx


Likes

Comments

Vid klockan 13.30 så satte ja, Alva o Emma oss vid vapiano och tog oss en riktigt god lunch! Älskar pizzorna där...

Vi gick sedan och kollade i lite butiker och måste bara säga att jag är så kär i skorna ovan, vill ha, vill ha! Men måste ligga lite lågt innan jag köper dom tror jag, ifall att jag hittar något annat. Köpte även ett armband för att stödja Cancerfonden som helt klart var ett värt köp!

Vi fortsatte att strosa runt lite i stan och njöt därav av första riktiga vårsolen som jag hoppas håller i sig ett tag nu.

När jag sedan kom jag hem så kollade jag igenom lite skolarbete (tyvärr tvungen) drack mitt älskade iskaffe som jag verkligen blivit besatt av, och senare ska jag kolla lite mello med familjen eftersom att det ändå är final. Hoppas ni haft en bra lördag. Kram

Likes

Comments

Bilder tagna av: Tränare i laget

Hej på er här ovan kan ni se flera bilder från förra helgens fotbollscup i Kristinehamn. Det var en riktigt rolig helg och vi spelade sammanfattat egentligen riktigit bra då vi avslutade gruppspelet med 13-0 i målskillnad. Men tyvärr så tog det slut i semifinalen där vi förlora med 1-2 och vi slutade därför 3:a. Men det var en riktigt rolig helg i alla fall och nu laddar jag om för ny helg, jippi!

Likes

Comments

rosa hoddie HÄR

Två sätt att matcha en färgklick rosa nu till våren. Sjukt snygg enligt mig då du både kan styla upp outfiten med kappa och snygg väska. Eller göra den mer basic med ett par balla boyfriend jeans och sneakers.

Jag tänkte även meddela att jag har varit på fotbollscup i helgen men gör ett litet separat inlägg om det och så kan jag försöka få lite bilder också.


Likes

Comments

Kollar på nya jeans överallt just nu, är i behov av nya!

Hejsan svejsan! Okej de där va en ny börja haha. Hoppas ni mår bra. Ber om ursäkt för riktigt dåliga inlägg på sistone vet inte vad jag håller på med men måste börja komma mer igång igen, om ni fortfarande håller er kvar ;) Min helg har i alla fall varit en riktigt slapp och lugn en. Fredagen bestod av skoldag och handboll. Lördagen med fotbollsmatch och mysig middag med Larsson. Alltid lika kul! & idag så har det verkligen inte hänt något speciellt alls, vaknade sent så halva dagen inprincip var borta och sen åkte jag en kortis till allum (piss tråkigt haha) och efter det blev de plugg och beroende som jag är lite high school musical klipp. Hoppas ni haft en bra helg kramisar

Likes

Comments

Hej på er! Förlåt för super dålig uppdatering! Men tänkte bara kika förbi och önska er en skön helg och ni som har turen att få lov får ett bra lov. Kram

Likes

Comments