Hej allihopa!

Nu tänkte jag undersöka lite grann hur aktiva ni är, hur mycket ni rör på er och hur ofta?

Klicka in på länken och delta i enkäten så är du även med i utlottningen om ett provpaket med Herbalife SKIN!

https://goo.gl/forms/k0TSULq5nfwqKaDH2

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Under verksamhetsåret 2015/2016 hade jag förmånen att vara Vice ordförande vid Gymnastik- och idrottshögskolans studentkår. Jag visste inte riktigt vad jag hade gett mig in på vid tillfället men insåg snabbt att det här var någonting jag verkligen brann för. Att representera studenterna vid GIH och verka för en kvalitetssäkrad utbildning.

Efter detta verksamhetsår valde jag att kandidera som Ordförande för kommande verksametsår. Ett förtroende uppdrag som jag vid årsmötet blev fick förtroende för. Under verksamhetsåret 2016/2017 arbetade jag hårt tillsammans med en helt fantastisk styrelse med visionen av att alla studenter och personal vid GIH skulle veta vad vi gjorde och vilka vi var. Vi arbetade alla otroligt hårt, så pass hårt att vi stundtals bröt ihop. Samtliga av oss studerade samtigt vid GIH på 100% och jobbade även vid sidan om. Men vi lyckades!!! Vi lyckades på verka högskola och gjorde vår röst hörd, på ett sätt som högskolan inte riktigt var vana vid.

Den 10 mars 2017 lämnade jag över stafettpinnen till Hanna, min efterträdare som ordförande för GIH studentkår. Ett känslostarkt överlämnande, nu lämnade jag ju bort mitt "skötebarn".

Efter ungefär två månaders "semester" fråm kår arbete är jag nu otroligt taggad för att komma igång igen. Men denna gången ville jag jobba för samtliga studenter i Stockholm, något jag varit sugen på länge. Faktum är att direkt efter överlämningen till Hanna började jag kandidera som ledamot till Stockholms Studenters Central Organisation:s styrelse för kommande verksamhetsår. Jag hade förmånen att bli nominerad och nu i tisdags så hade jag äran att få förtroende uppdraget som Ordinarie ledamot i SSCO:s styrelse för verksamhetsåret 2017/2018!

Så nu kör vi!!!!

Likes

Comments

WOW!!!! Roligt att så många har deltagit i tävlingen om att gissa vikten på skivstången, med priset att vinna ett 7 dagars provpaket från Herbalife SKIN!

Jag har fått in massor av gissningar men endast 4 personer har gissat rätt!!!!! Och istället för att lotta en vinnare av dessa låte vi i denna tävlingen alla 4 vinna vars ett paket!!!!!!

STORT GRATTIS TILL Amanda Nyman, Paulina Moquist, Sofia Karlsson OCH Kjell Nilsson!!!!!

Likes

Comments

Veckan går fort, lite för fort emellanåt!

I torsdags var jag på en fotosession med min gode vän Victor Lundell, som hjälpte mig med att ta bilder.

Victor är grym när det kommer till att hitta bra ställen att ta bilder vid. Känna sig avslappnad och ledig men också med att hitta nya och roliga sätt för att ta bra bilder. Kan verkligen rekommendera honom om ni vill ha bra bilder.

Riktigt roligt och spännande! Första gången som jag ställde mig framför kameran i ett vardagligt sammanhang och det var inte helt bekvämt! Men det är som allting annat bara till och öva :)

Ser fram emot resultatet!!

Likes

Comments

Kl är 06.55 denna måndag morgon och jag är halvvägs till Stockholm.

Sitter här på tåget och blickar tillbaka på en helt fantastisk helg, en helg där jag har fått mitt livs upplevelse. Jag är fortfarande helt chockad samtidigt som jag är i extas och helt euforisk!!!

Det hela började med att jag i torsdags tog tåget ner till Skåne för att komma i god tid och umgås med familjen under fredagen innan det var dags för Elvis Presley - Live On Screen på Malmö Arena.

Jag hade köpt biljetter till mig och mina föräldrar i julklapp och jag visste inte riktigt vad det skulle vara mer än en show med en symfoniorkester och att Priscilla Presley skulle vara där. Häftigt i sig tyckte jag!

Men det visde sig vara någonting helt magiskt och helt otroligt!!!

Elvis came back from the dead!!

Showen inleddes genom att orkestern började spela If I Can Dream som Elvis spelade in 1968 och texten visades upp på storbild, en text som är minst lika aktuell idag om inte mer som då.

Därefter kommer Priscilla Presley in och berättar om Elvis stora dröm att få komma till Europa och uppträda. Något som han några dagar innan sin bortgång hade sagt till sin manager att boka in.

Efter detta intar Elvis Presley scen från ovan och jaaaa... Se själva och njut i klippen här nedan!

Under showen är Priscilla inne mellan vissa låtar och berättar historier om Elvis, hur han var som person, vad ha levde för och hon visade även privata filmklipp från deras tid tillsammans. Det märktes på henne hur rörd hon verkligen var och gråten kändes inte långt ifrån i vissa stunder.

Priscilla berättade att Elvis trodde aldrig att han skulle kunna göra en spelning efter att han hade fyllt 40 år, vem skulle komma och kolla på honom. Idag 40 år efter hans död fyller han fortfarande en hel arena. Mäktigt!!

Showen avslutades med If I Can Dream som Elvis framförde vid 68' Special och skärmen hissades långsamt upp igen.

Det gav känslan av att han kom ner och gjorde det han älskade för att sen återvända upp i rockhimlen

Verkligen det häftigaste jag någonsin upplevt och förmodligen någonsin kommer att uppleva!!! .

Helgen fortsätter och hela lördagen är jag fortfarande helt mållös. Jag försöker få in mina videoklipp från fredagens konsert men mobilen hänger sig och paniken uppstår haha. Men efter många om och men (och en teknisk lillebror) löser det sig och jag får över bilderna och videorna. Puuuh!!

Därefter blev det planera framtida projekt och mycket fokus på att få mobilen till att fungera. Och givetvis umgås med brorsan, favoriten!!!!!!


Efter lördagens strul begav vi oss till emporia i malmö och jag införskaffade mig en Iphon 7 plus. Fick även en tydlig genomgång på olika funktioner inne på applestore och jag kan väl konstatera att jag är ganska oteknisk av mig haha.

Kvällen avslutades på Rådhuskällaren där mormor bjöd oss en fantastiskt god middag.

En mysig och utan tvekan den bästa helgen på väldigt länge!!!Likes

Comments

För att tävla: klicka på länken till tävlingsformuläret! :)


Tävling avslutad!


Vinnare utses på Måndag den 22 maj och publiceras här!

Likes

Comments

Nu drar vi igång ett projekt som jag länge har arbetat för.

Sommarformen!

Vill du komma iform inför sommaren men också påbörja din resa mot en hälsosammare livsstil?

Läs mer på www.kvalitetssakrad-halsa.se

Likes

Comments

YES! I lördags var det tävling i Jönköping i bugg och boogie woogie.

För 5 år sedan började jag och Madelene vår danskarriär tillsammans i just denna tävlingen. Så det var lite roligt och det kändes häftigt att vi även gjorde vår sista Boogie Woogie tävling ihop här också då i lördags.

Efter Boogien var det dags för Buggen och vi tyckte vi gjorde en riktigt bra runda men trots det så gick vi inte vidare.

För första gången på väldigt länge kände jag mig otroligt likgiltig... Jag satte mig ner på golvet och bara stirrade ut i det tomma. Även om det inte var någon viktig tävling i sig så uppstod känslan av otillräcklighet och att jag inte kunde förstå.

Att inte förstå någonting som man ständigt arbetar för och arbetar med är otroligt frustrerande...

MEN det är bara till att bryta ihop och komma igen! Nu tar vi nya tag inför SM!

"Every champion was once a contender that refused to give up" - Rocky Balboa

Likes

Comments

Contains affiliate links

Idag tänkte jag dela med mig om någonting som för mig har varit en viktig del i mitt liv:

Personlig Utveckling

Oavsett om du vill ha framgång i en idrott, arbetslivet, ekonomiskt eller egentligen vad som helst är du i behov av ett positivt mindset. Men att behålla ett positivt tänkande är inte alltid det lättaste och det är lätt att vi ger upp när det börjar bli jobbigt. Genom att läsa på och titta på videor med föreläsare som berättar om personlig utveckling kan vi börja se på saker genom olika perspektiv. Skapa ny förståelse och utvecklas som människa.

Till en början vill jag prata lite om tid. Då jag ofta får frågor om hur jag hinner med att både idrotta, jobba, plugga och tidigare även suttit i studentkåren samt driva ett företag med mera. Tid är någoting som vi ofta känner att vi har för lite utav. Men frågan är om vi verkligen använder vår tid aktivit eller om det emellanåt är så att tiden bara försvinner på saker som vi inte är medvetna om. Speciellt om vi låter olika tidstjuvar ta vår tid, tid som vi hade kunnat använda på andra sätt och framförallt till det vi vill lägga vår tid på.

Vi kan också välja att se mot en relation, en relation kan vara allt från familjerelaterad till vänskapsrelaterad och mycket annat. Men någonting som en relation bör vara är en bonus till tillvaron. Någonting som gör att jag får energi, mår bra och tillför positiva egenskaper till vardagen.

En fantastisk inspiratör är Jim Rohn. Han har en förmåga av att skapa en igenkänningsbar situation men också hur vi tänker i många lägen och hur vi skulle kunna tänka. Tillexempel med jobb, Människor har en viss tendens i vissa lägen till att bara gå till sitt jobb och göra sitt jobb och inte mer. Alltså göra det jobb de får betalt för. Och sen fråga sig varför man inte får en högre lönt. Men jobbet i sig betalar endast för det arbete som utförs och med andra ord skulle vi kunna säga att din lön är värdet på det jobb som du har utfört. Om man då väljer att göra mer än vad man får betalt för blir man en person som företaget är i behov av och inte kan ersätta. Ditt värde för företaget ökar alltså. Det innebär inte att du per automatik att du får en högre lön men företaget ser ett större värde i dig och vill förmodligen behålla dig för det arbetet du gör. Vilket då kan innebära att du får en högre lön för värdet på ditt arbete har ökat.

"Always Do More Than You Get Paid For. And Then You Will Be Valuable To The Company" - Jim Rohn

För mig är personlig utveckling en stor del av mitt liv, något jag ständigt arbetar med. Detta är en del av min uppfattning och även det som driver mig framåt i min karriär. Det finns alltid en nivå till dig, det finns alltid någonting mer jag kan göra för att skapa den livsstil och det liv jag vill leva.


Take command over your life before somebody else will do it!


Här nedan har jag tre böcker som för mig har varit otroligt inspirerande. Även om en del av dem är ur ett ekonomiskt perspektiv är de otroligt bra att läsa och det stor mest om hur DU behöver göra för att utvecklas som person.


Trevlig läsning :)

Likes

Comments

En fullspäckad dag med massor av roliga inslag.

Började dagen med att sitta på en intervju/möte tillsammans med två andra Riksidrottsunivetsitetsstudenter (RIU-student) och bli intervjuad av två representanter från Riksidrottsförbundet. Att vara RIU student innebär att skolan hjälper en med en individuell studiegång för att man som elitidrottare ska kunna satsa på idrotten. Otroligt roligt och få vara en del av detta och även att Riksidrottsförbundet visar ett intresse för oss studenter och hur det går för oss.


Därefter var det plugg och träning som stod på schemat och på kvällen var det dags för att undervisa i dans ute på Brunna dansklubb. Fantastiskt givande och roligt att instruera och skapa en förståelse för det vi arbetar med.

Sammanfattningsvis en grym dag!!

Likes

Comments