Idag har jag varit med om det häftigaste i hela mitt liv. Vi fick stå på en plattform när delfiner kom simmandes till oss. Jag fick klappa den pussa den och dansa med den. Det var det häftigaste jag varot med om i hela mitt liv! delfinerna är så fina och söta dom ser jätte hala ut men den känns precis som gummi. Delfiner är så häftiga och delfintränaren fick den att hoppa två meter upp i luften och nudda en boll. Delfinen som vi fick träffa hette jasmine och var nitton år. Hon hade fått en fiskekrok i ögat därför hade dom tagit hand om henne. Sedan gick vi lite på gatan och tittade men vi tröttnade ganska snabbt och åt istället.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har varit en inte så fartfylld dag. Vi gick först en dryg kilometer till en annan strand. Där var det fin med många korraler stora och små vita och blå. Men när jag och Rasmus hade badat i poolen där i kanske en timma så känner jag att jag mår illa. Jag vill bara spy kändes det som och allting snurrade. Fast jag får kanske skylla mig själv jag åt ingen pizza till lunch den var inte så god. Men när jag har gått tillbaka till rummet och sovit en dryg timme ser jag en gecko uppe i taket. Både jag och rasmus blir livrädda men vi bad en av personalen hjälpa oss få ut den. Dom är ju vana med ödlor så rätt var det va stog det två killar från hottelet och skrattade. Men dom fick ut den eller dom dödade geckon med gardinen. När vi skulle äta blev det strömavbrott hela ön släcktes ner och det var jättefint. Tänk att man är så beroende av ljus. Lite senare på kvällen så gick vi och kollade på en film som hottelet visade under bar himmel. Filmen heter snitch men jag hade sett den innan och den är inte så bra så vi gick tillbaka till rummet och la oss efter en stund.

Likes

Comments

idag har jag badat i havet väldigt mycket fast inte snorklat jag tycker det är läskigt när man inte har en brygga bredvid. Havet hör på gili air är väldigt häftigt det kommer stora vågor som drar med sig små små koraller och när man trampar på dom känns det exakt som att gå på lego. Man måste ha krocks på sig. Annars är det fint här specielt på kvällarna man kan se små gatustånd där det sitter folk på trappan och sjunger. Sedan åt vi på en italiensk resturang som bara hade pasta. Jag beställde bara pasta på en tallrik. Det blev tort och pastan var väldigt bred men det var gott. Sedan under dan öste det ner massa regn fast bara i tio minuter och det var jätteskönt att bada i poolen samtidigt som du känner dropparna nudda vid huvudet. Sedan när det slutade regna torkade det så snabbt så man kunde tro att någon torkade av marken med trasor och handukar

Likes

Comments

Nu ligger jag här vid stranden på en solstol och bara njuter av den härliga värmen. Snart ska jag ta ett dopp i havet där det är så salt så man inte behöver simma för att flyta. Färgerna är så klara och sanden så vit och mjuk. I hottelet är det mycket ödlor konstigt att dom små varelserna kan låta lika högt som en ko. Hottelet är fint bara en som som inte är så bra det är utedass! annars är det fint med pool och sånt.

på giliöarna så använder dom sig inte av bilar mopeder eller något som släpper ut avgaser. Bara häst och vagn cykel och  elscooter. På gatorna är det fattiga hus bilden som kommer är höstandarn för ett vanligt hus här på gili air. Retsurangerna är fina precis vid havet med god mat.

Likes

Comments

Idag åkte vi ut till giliöarna. Först fick vi åka i en smutsig bil med rost på hela taket. Han som vi beställde resan av sa att det bara skulle ta en halvtimme att åka med bil till hamnen men det tog en och en halvtimme. sen så fick vi stå ett tag och vänta på båten. Där var det fint men även väldigt fattigt. Människor levde på att sälja frukt och andra saker i sina affärer

Väl på båten var det skönt att sitta ner ett tag. Men svettades man som en gris vi fick ingen plats på take i speed boaten tyvär. Men när man satt där var man som fastklistrad på sätet och varmt var det också. men inte ska jag klaga nu sitter jag här vid baren solbränd och tittar på fotboll.

Likes

Comments

Hotellet är riktigt fint med sköna sängar och bra ac. Idag har vu gått mycket på gatan men även badat i havet. gatorna är väldigt blandade med exklusiva affärer och fattiga hyddor och man kan inte gå någonstans utan att se ödlor på skyltar fina är dom.

Efter en lång promenad gick så åt vi och resturangen var väldigt fina med dekorationer på tak och väggar röda som svarta. Maten var väldigt god men själv åt jag pizza (margarhita) men nu ska jag gå och lägga är väldigt trött

Likes

Comments

Efter en ordentligt långsamm och tråkig flygtur är jag äntligen framme i bali. Indonesien är det landest med flest muslimer men i bali är dom faktiskt hinduer.

vädret är riktigt skönt och solen bara bränner på. Stranden är helt kritvit med klarbått hav och himmel. Idag har jag inte badat i havet men det får jag passa på att göra. Poolen är nästan lika varm som uppe på ytan och värmen är riktigt jobbig ibland fast inte ska jag klaga. Senare på kvällen åkte vi till centrum och åt sedan gick vi till en massör och fick fotmassage. det var extremt skönt jag somnade faktiskt. Sedan var vi alla trötta och gick o la oss

Likes

Comments