Å kjøpe glutenfritt brød er dyrere enn vanlig brød og jeg syntes at brødene er veldig små, samt at man får så lite for pengene. I lengden kan dette bli veldig dyrt selv om det bare er snakk om 10-20 kr forskjell. Jeg tenker langsiktig og lager derfor brød eller rundstykker selv. Disse har jeg i fryseren lett tilgjengelig slik at jeg kan ta opp når jeg skal spise. Jeg tiner de da bare i mikroen fordi glutenfritt kan fort bli hardt og tørt. Å ha det i fryseren og tine i mikro er den enkleste måten for meg som er mye på farta og jobber utrolig mye. Da får jeg "ferskt" brød til en hver tid i stede for tørt og hardt brød. 

Du trenger:

 • 1 pose Glutenfri fiber melblanding.
 • 2 klyper salt.
 • 2 ss olje
 • 2 dl Vann
 • 1 neve Solsikkefrø
 • 1 pose gjær.

Slik gjør du:

Bland alt det tørre i en bolle og rør rundt. Ha deretter i litt og litt vann, og rør godt for å få ut alle klumpene. La deigen heve i ca 30 minutter med et kjøkkenhåndkle over seg på et varmt sted som for eksempel badegulvet eller i vannbad. Deigen skal ikke knas, men legges i posjoner med en skje på et stekebrett med bakepapir. Stek i 30 min på 175 grader. 


 Kode for å importere bloggen min til Nouw: 9734320564

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Etter en lang dag på jobb var det kjempe deilig med cardio for deretter litt mat. Det er deilig med et lite pust i bakken, frisk luft, bevege seg og gå en tur for å lufte hodet. Man blir sliten i hodet etter en lang dag på jobb, så da må man gripe den tiden man har til å slappe av mens man kan. Det er en tid jeg har alene som jeg setter utrolig pris på og noen ganger må man ha litt tid for seg selv når man er sliten. Man blir sliten av å sette på et falskt smil fordi man må. Noen dager føler man bare for å være sur og oppgitt fordi det er ting som oppstår. Det er derfor man ender opp i et slikt humør og det er jo så unødvendig å bruke tiden sin på. Jeg har lært at smiler du og er positiv, så vil dagen bli mye bedre fordi det er hva man gjør det til selv som blir utfallet.

Middagen i dag bestod av :

 • Roastbeef.
 • Cottage chees.
 • Brokkoli.
 • Sopp.

#mat #oppskrifter #smile #livet #cardio #trening #fitness #motivasjon #alenetid #selvpleie

Likes

Comments

Jeg pleier alltid å spise et enkelt måltid på kvelden, men ikke rett før jeg legger meg! Da blir jeg tung i magen og får ikke sove siden magen min rumler og jobber. Sykt irriterende faktisk! Haha.... Jeg har gluten intoleranse, så oppskriftene jeg legger ut på denne bloggen vil da være glutenfrie.   

Til denne enkle retten trenger du:

 • Kesam (kvarg)
 •  Laks eller ørret.
 •  Glutenfri tortillalefser som jeg har brukt her. Du kan også bruke spelt lumper eller tortillalefser av fullkorn.
 •  Ruccola.

Likes

Comments

Hei,

Jeg skrev før i dag at jeg skulle legge ut et innlegg fra min interiør shopping, og her er bilde fra dagens innkjøp
#Sodastream #skittentøyskurv #skjærebrett #gardinstang #bilderammer #gardiner #blomsterpotte #kjøkkenutstyr #solcellelykter #teppe
#hylle

 

Nå skal jeg lese interiørblader og slappe av før jeg jeg skal hoppe til sengs.Her har jeg klippet ut bilder fra bladet  Jeanne d`arc living og rammet de inn. Du kan finne masse inspirerende på bloggen de har HER.

Leser du interiørmagasiner ? Hvilke magasiner leser du?

Likes

Comments

Hei.

Fridag er en dag som jeg bruker til å gjøre ting jeg liker, men det er ofte den eneste dagen jeg har tid til å gjøre ting i huset. Som for eksempel å vaske klær, rydde, støvsuge og vaske. Det er ikke lengesiden jeg har flyttet inn her, så det er mye som må ordnes. Når man jobber ekstremt mye, så blir det fort slik at man bruker de få fridagene man har til å komme i orden. Jeg skal derfor på en liten shoppingtur i dag. Hva jeg kjøper, kan jeg legge ut i et innlegg i kveld. I går var jeg på plantasjen og handlet litt blomster. Jeg syntes det er veldig koselig å pynte med samt at det blir mer hjemmekoselig.

 

Spisestuen har fått bilder på veggen samt en eføy i hjørnet. Lillebror syntes at det ser ut som en bestemor stue, men det skal sies at jeg har overtatt dette huset etter min oldemor og jeg ønsker å bruke ting som hun har latt være igjen. Det er ting fra tidlig 1900 tallet og jeg syntes det er veldig fint å blande sammen med moderne interiør.

 

Kjøkkenet er vasket. Litt gammeldags det også, men har planer om oppussing etterhvert. Her har jeg brukt ting som også er fra 1900 tallet som for eksempel norgesglass hvor jeg har havregryn, pasta og korn i. Den gamle mat vekten bruker jeg til å ha egg i. 
 

Soverommet har fått nytt sengetøy. Nei jeg har ingen seng enda, så jeg sover på madrasser! Tar litt tid å få ting i hus, så man må prøve å gjøre det beste ut av det frem til jeg får kjøpt meg seng. Lampene er fra 60 tallet og jeg elsker at de er av fargen gull..Hva syntes du? Har du noen ideer om hva som kan gjøres annerledes ? Hvordan ser dine rom ut?

Likes

Comments

Hei dere.

Jeg har nylig flyttet inn i hus og har laget mitt eget sko, sminke og undertøys rom. Man må jo finne på noe lurt når man har et helt hus alene som man kan innrede. 

Jeg har funnet ut at jeg har litt i overkant med sko og jeg nå forstått at jeg har sko dilla. Det var jaggu på tide med en opprydding i alle skoene, men fortsatt er det mange igjen. Det som er dumt er at det er ofte slik at man har noen favoritt sko som man bruker helt til det bare er lefser igjen av de også glemmer man hvor mange sko man egentlig har. De blir rett og slett bare stående til pynt. Litt trist egentlig! 

 Det er veldig kjedelig å kaste masse sko, så jeg tenker at disse kan komme til nytte hos noen som ønsker å bruke de. Grunnen til at jeg vil ønsker å selge fordi jeg ikke bruker de. Jeg føler at det aldri passer seg å bruke de samt at jeg har ikke hatt anledning til å bruke de. Skoene er kun brukt på catwalken og er derfor kun brukt en gang. Bilder finner du nedenfor med str. Kontakt meg på facebook ved å trykke på Facebook ikonet, PM eller send mail på andrea.sm@live.no

 

Her er en liten snik peak på sko og sminke rommet mitt. Det er ikke helt ferdig enda, men det blir nok bra til slutt.

Skoene jeg selger er disse: 


Hva syntes dere? Har dere noen ideer om hvordan jeg kan organisere sko? Send meg gjerne snap av dine sko til

 

Likes

Comments

Hei dere!

Da var lørdagen her igjen! Alle mine venner sender melding. Skal du ut på byen, skal du være med på ditt og datt? , men svaret de får hver gang er "Beklager jeg jobber" sånn er det ofte og man blir sliten av at man nesten aldri kan sosialisere seg når man jobber sene kvelder, men jeg prøver og bruke tiden så mye jeg kan til å sosialisere meg når jeg har fri.  Det som er bra, er at gode venner er der for deg uansett hvor ofte man ser de! Samme med familien og det er godt å vite.

En annen ting som irriterer vettet av meg er KØ.. Det gir meg seriøst hjerteinfarkt! Dette landet har ikke annet en kø, kø, kø og atter kø.  Vei ombygging her og omkjøring der. Jeg blir helt sprø jeg! Ikke bare det, men det er så mye elendige sjåfører i trafikken. Jeg skal ikke si at jeg er perfekt, men jeg lurer mange ganger på om de i det hele tatt har lært noe på kjøreskolen? 

Blinklys: Bare noe drit...Det bruker vi ikke!
Fjernlys: Å blende sjåføren som kommer mot deg er helt greit. Gidder ikke å skru av fjernlysa! Det er helt greit og ihvertfall når det er tåke ute.

Rundkjøring: Har de egentlig lært hvor de skal ligge ?

Avkjøring: Noen har ikke forstått at dette er et fartsreduserende felt. DU kjører inn i feltet for deretter å bremse! Ikke brems ned til 20 og sving inn i feltet.

Lys kryss: Seriøst følg med litt når det blir grønt og kjør. Ikke la 5 biler bak tute på deg 100 ganger for at du skal kjøre.

Bytte av felt: Bruk blinklys og sjekk blind sonen. Ikke vreng over! 

Jeg syntes faktisk at når man passerer 60 år, så burde man tatt lappen på ny! Kanskje litt på kanten, men når du må sitte med fjestet trøkt inn i frontruta og rattet inn i magen fordi man ser dårlig. Da er man rett og slett ikke kvalifisert til å kjøre på veien mer!

 

Sånn utover det, så går dagen min til en kjapp svømme økt for deretter jobb. Har en 12 timers vakt i vente, så det kan jo bli meget spennende. Godt jeg kan sove lenge i  morgen !Hva skal du i dag?  Hva har du gjort så langt i helgen og er du en hissigpropp i trafikken?

-Andrea-

Likes

Comments

Hei dere!

Uff. I går brukte jeg alt for mye penger, men det skal sies at jeg nå nesten er ferdig med alle jule gaver, og det er ganske deilig med tanke på at det er fortsatt litt tid til jul og jeg pleier alltid å stresse de siste dagene med å kjøpe inn gaver til alle. Jeg har stor familie, så jeg har mange å kjøpe til. Da er det greit å være litt produktiv og få ting unnagjort. 


Hønefoss senteret var nattåpent i går, ergo det er super salg på alt og jeg endte opp med noe til meg selv også. Huff. Godt det går penger til sparekontoen hver gang jeg bruker kortet, for det chippen fikk svidd seg  i går. haha 


Så det ble nye percinger fra Glitter. De var jo så søte, en ny jakke og bukse fra PM.. PM?? Kjerring butikk er jo det. Tro det eller ei.. Du finner faktisk ganske mye kult der hvis du gidder å lese litt. Buksene heter Skiny jeans og er super digge å ha på! jeg elsker de samt at de bare kostet 299 kr. Man får fin rumpe også for å nevne det! Det ble også litt negler og neglelakk fra HM. Aldri prøvd disse før, så måtte nesten det. Samt Chromecast da. Kjekt å ha.! 


I dag skal jeg en tur til Drammen hvor jeg skal på middag hos Mamma, så det blir koselig samt at jeg skal besøke Morten! Gleder meg, så det blir koselig.

Hva gjorde du i går? Har du kommet i gang med julegave handling? Hva skal du i dag?

-Andrea-

Likes

Comments

Hei dere.

Først og fremst vil jeg starte dette innlegget med å takke dere for både e-post, koselige tilbakemeldinger og kommentarer. Det var hyggelig og våkne opp til i dag morges. Jeg har prøvd å svare alle, så håper ikke jeg har glemt noen. Har jeg det, så må du gi meg en peke pinn.  Jeg la også merke til at når jeg skrev et smil i kommentarfeltet, så ble det spørsmålstegn og ikke smil. Jeg må beklage om det da virket ufint med masse spørsmålstegn, men det var meningen at det skulle være smil.

Dagen i dag har gått til jobb og kurs. Snart er det sengen igjen før mer jobb i morgen tidlig. Jeg må nemlig opp kl 04:30 for å dra på jobb. Nå er det snart helg IGJEN! Jeg syntes jeg akkurat skrev et innlegg om at det var Mandag og en lang uke i vente med hundre ting å gjøre! Herre min som tiden flyr.. Jeg kjenner snart de grå hårene gro ut her..! Blir helt forfjamset av dette..! hehe

Nå skal jeg slappe av med en ansiktsmaske. Jeg har nemlig spist baugetter på kurs så smart som jeg er. Blir nemlig alltid oppblåst av hvetebakst. Det  er fordi jeg har gluten intoleranse, men sulten + mat  blir oppblåst og hval, men er definitivt verdt det når man er sulten!


Her ser dere meg helt uten sminke og oppblåst som en strandhval med magan hengende ut! LOL

 

Hva har du gjort i dag?

-Andrea-

Likes

Comments

 

Hei på dere!

Jeg får passe på å blogge litt mens jeg fortsatt er gira og inspirert. Dere vet, når det finnes så mye informasjon der ute hva gjelder trening og kosthold så er det lett og tenke at, nei jeg behøver ikke blogge eller skrive noe jeg for det kan 1 av de 1000 andre gjøre, men så er det jo sånn at man velger jo å lese de man har en connection med eller som kan appellere til en. Selv har jeg 5 faste blogger jeg sjekker innom i hver dag og som jeg syntes er interessante. Jeg skulle gjerne likt å lest flere, så det er bare å slenge igjen en kommentar med ditt blogg navn. 

Dette er bloggene jeg leser fast: 

http://karidansen.blogg.no/ - Elsker humoren til denne damen! Hun skriver rett fra hjerterota og på dialekt.

http://linntheresedagsland.blogg.no/ - En blogg med både følelser, mote, trening, hverdag. Den er både rørende og interessant å lese.

http://karimaritas.blogg.no/ - En voksen blogg med både trening, mote og det hverdagslige.

http://hithard.blogg.no/ - En treningsblogg med masse inspirerende og spennende,

http://melkenektar.blogg.no/ - Elsker de kreavtive bilde tegningene hun lager til innleggene sine samt at hun skriver masse interessant.

Ta en titt på bloggen dems!

Når det er sagt, så regner jeg med at dere stikker innom bloggen min fordi dere vil lese det JEG skriver, og det er jo lett å glemme iblant. Jeg tror jeg skal være litt mer aktiv her igjen. Føler jeg har vært litt frem og tilbake, men det har selvsagt sine grunner..

Så, jeg satt meg akkurat ned en sofaen og  har slengt i meg to protein pannekaker mager kesam og blåbær. Jeg var så sulten! Å det er rart, for jeg har egentlig spist i hele dag føler jeg, men jeg er alltid ekstra sulten når tante rød snart kommer rundt svingen.  

I dag har nemlig vært på besøk hos farmor, og da blir man foret med det ene og det andre. "DU er så tynn..... Du må spise"! Kaker, kaffe, rundstykker, kromkaker og ikke bare det, men man skal jo smake på alle de 7 forskjellige jule kakene også. 

I dag hadde jeg trenings fri. Jeg har veldig vondt etter trening med fysio i går, og nei jeg er ikke støl, men har vondt fordi jeg sliter med det jeg gjør. 
I morgen er det opp tidlig, på svømming, jobb og kurs, Så jeg tror dagen kommer til å gå relativt fort. Jeg er nemlig på morgen svømming på Ringeriksbadet. Det er jo så deilig å starte dagen med svømming.

 

Hva har du gjort i dag? Hvilke blogger leser du?

 

Likes

Comments