Hejsan!

Denna veckan dansar jag väldigt mycket. Men det är okej för jag älskar att dansa. Har dansat i 15 år nu och har älskar det lika mycket idag som när jag började.

Jag tar klasser i Skene på danskompaniet men började dansa på det som idag heter Nordic wellness men då hette det Kinna hälsostudio.

Efter att min danslärare Andrea slutade, hon som är med på bilderna här nere, har det vara gått utför. Hon var den bästa läraren man någonsin kunde ha. Alla elever hade sån respekt för henne men samtidigt kunde vi skämta och skratta så att tårarna rann. Men när hon slutade fick vi en kille som hette moncef, han sög om man får säga så. Han är en jätteduktigt dansare men ingen bra lärare. Han var också väldigt väldigt sträng och sa verkligen vad han tyckte. Efter Moncef så fick vi en kille som hette Brian. Han var verkligen jättehärlig och alla tyckte om honom men saken var den att han aldrig kom på lektionerna. Vi har allt som allt elva lektioner på en termin men han har bara varit här fyra gånger...sen sa han att han inte skulle ha oss överhuvudtaget så nu har vi hans kompis Sebbe. Tur är att Sebbe är jätterolig. Jag tror iaf att vi kommer få en dans till dansuppvisningen nästa helg.

Aja, vi hörs.
Xoxo

Likes

Comments

Hejsan!
Nu den senaste veckan har jag bara umgåtts med vänner. Jag har hängt mycket i la casa de Magnusson och sen har jag även träffat mitt "gamla" kompisgäng (de kallas det gamla för att typ alla har flyttat ifrån mark).
Men det har varit en väldig mysig vecka, det roligaste var att träffa Oscar igen. Har inte träffat honom sen i mitten av september så när jag träffade honom i söndags så började jag faktiskt gråta av någon anledning. Men men det var fint.

Nu i veckan kommer det bli mycket dans, dans och lite mer dans. Vi kommer att försöka få ihop en dans till dansuppvisningen som när nästa helg och sen nu i helgen är markshowen där showgruppen, som jag är med i, ska dansa också. Pappa ska spela där också så jag är väldigt taggad.

Aja, nu måste jag sova för jag ska upp tidigt och dansa, jippie.
Xoxo

Likes

Comments

Hej! Nu i helgen har jag varit upptagen hela tiden...har varit hemma i ungefär en timme kanske. Jag har bott hos familjen axebrink hehe. Men det är bara för att idag så åker Lillan till Teneriffa i en vecka så vi ville umgås lite innan hon åkte.

Men iaf i lördags så kom mamma och hämtade mig för vi skulle äta brunch hos henne med mormor och Leif. Det var kul att träffa alla igen har inte träfat dem på länge känns det som. Sen åkte jag tillbaka till Lillan, där Ebba och var. Vi pratade och hade det mysigt. Strax efter att Ebba hade åkt kom Jacob dit och vi hade en myskväll där vi bara kolla film.
I söndags hade vi en mysdag med Lillans mamma och satt och kollade film i soffan.

Igår och idag har jag varit hund-och barnvakt. Min pappas sambos son vill inte gå till fritids nu när det är höstlov så han får stanna hemma med mig. Men eftersom att han är nio år så klarar han sig ganska bra själv så jag behöver inte göra så mycket, ganska skönt faktiskt.

Xoxo

Likes

Comments

I helgen har jag inte gjort så mycket. I fredags var jag inne en snabbis i Göteborg. Tyckte det såg så mysigt ut så var tvungen att ta en bild.
Sen hand jag sån sjuk mensvärk i lördags så jag låg bara hemma på soffan hela dagen...
sen i söndags var jag hemma hos mamma och åt mat. Hon hade fixat med en god efterrätt. Det är krossad digestivekex i botten sen på det är det vaniljkesella toppat med lite blåbär.

😊😊

Likes

Comments

Idag den 17 oktober var det ett år sen jag åkte till Uganda! Det var den bästa resan i mitt liv. Jag, Julia och Bjure (de andra eleverna som åkte med) fick höra att det fanns en möjlighet att åka till Uganda redan i ettan och har sen dess frågat ut våra lärare hur det går och om vi hade fått pengar. Sen en dag så kom en lärare in i vårt klassrum och sa att nu kan man söka. Vi var snabba med att skicka in våra ansökningar och sen fick vi reda på att det var vi tre som skulle åka.

Den gruppen som åkte, vilket var jag, Julia, Bjure och sedan 5 st lärare, blev snabbt väldigt tighta och vi hade väldigt roligt ihop. Vi skrattade mycket och det gjorde också resan mycket roligare!
Ifall jag hade fått chansen att åka igen hade jag lätt lätt lätt gjort det igen!! ❤️❤️❤️🇺🇬🇺🇬

Likes

Comments

Ikväll har jag bara haft en myskväll hemma. Vi har ätit god mat, spelat spel och bara haft det allmänt mysigt :)

Likes

Comments

Tjenare! Jag heter Andrea och är 19 år gammal!
. Här kommer det komma ut bilder på en massa saker, till exempel mina kompisar och vad jag gör om dagarna!

Likes

Comments