Idag är jag ledig från jobbet vilket är så skönt, fick verkligen sova ut. Åt lite frukost och tog det lugnt i förmiddags framför lite serier. Snart tänkte jag faktiskt dra till gymmet. Det var ett tag sen nu och jag mår så bra av det så nu ska jag verkligen komma igång igen. Jag kom verkligen ingång med träningen efter studenten och det påverkar mig så mycket i min vardag. Jag blir piggare och orkar mycket mer och sen är det så roligt med träning.

Senare idag ska vi till Lucas mormor och morfar för lite födelsedagsfirande. Lucas mormor fyller nämligen år idag så det kommer bli jätte mysigt.

Det är lite vad som är planerat under dagen.

Hoppas alla har en fin dag!

Andrea

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sitter just nu på Ikea museum och har min lunch. Jobbar nämligen kväll idag så sen lunch. Sitter för mig själv och lyssnar på Noel & Ludwigs podd. Den är verkligen skön att lyssna på. Dom bara sitter där och babblar om allt och inget, enkelt och simpelt.
Lunchen blev en standard Ikea-mat, köttbullar. Vet inte om det bara är jag men på Ikea museum känns köttbullarna dubbelt så goda.

Kolla bara hur gott det ser ut!!!

Andrea

Likes

Comments

Denna dagen har verkligen varit underbar. Jag jobbade till 13.00 idag vilket kändes superlyxigt. För dig som inte vet vart jag jobbar någonstans så sitter jag på customer support för Ikea. Det är alltså jag som svarar i telefon när du ringer och behöver hjälp att montera din soffa eller vill beställa en garderob.

Efter en skön dag på jobbet så cyklade jag hem för att mötas av en nästan nyvaken pojkvän i köket. Hade helt glömt bort att Lucas skulle jobba kväll idag så blev verkligen positivt överraskad. Efter att han drog till jobbet så satte jag igång och städa vårt rum. Just nu bor vi nämligen hos Lucas föräldrar och eftersom vi delar på ett rum med mycket kläder och grejer så blir det fort stökigt. Det va en sån skön känsla när jag blev klar för nu är allt i sin ordning. Låter nog ganska fjantig men är lite av en perfektionist ;)

En annan riktigt kul sak idag var att min beställning från NA-KD kom. Klickade hem en riktigt nice stickad tröja som är i färgen dusty purple, en bralette och en bikini. Bikinin kändes lite dum att köpa nu men den var så himla fin så varför inte.

Nu ligger jag på sängen och väntar på att min kärlek ska sluta jobbet och komma hem.

Längtar ihjäl mig!!

Andrea

Likes

Comments

I en vardag fullt med digitala skärmar vart vi än vänder oss så kan det ibland vara nyttigt med en paus ibland. Idag tog jag beslutet att jag skulle gå ut på en promenad efter jobbet, med min kära kamera, och rensa tankarna lite. Det är extremt värdefullt att bara släppa allt man gör, ta på sig sköna och varma kläder, dra med sig kameran och gå utan någon vidare plan om vart man ska. Tankar snurrar runt i huvudet dagen lång om allt och lite till, men när jag går ut själv med kameran i handen och musiken i hörlurarna så är det som om allt försvinner för en stund.

Under min promenad stannade jag verkligen upp och uppskattade naturen runt omkring mig med mina egna ögon, UTAN filter genom en skärm.

Mycket vackert!

Andrea

Likes

Comments

Tjena! Mitt namn är Andrea och detta är min nya blogg!

Efter många om och men så har jag nu beslutat att starta upp denna lilla blogg. Jag, precis som många andra, har haft lite bloggar då och då när jag var yngre men nu är det dags att testa det på nytt.

Bloggen kommer innehålla lite blandat från min vardag som delvis består av musik, foto, vänner och familj.

Hoppas den kommer falla dig i smaken och att du får lust att hälsa på igen!

/ Andrea

Andrea

Likes

Comments