Godmorgon kära vänner! Och Happy Valentine's day. Hoppas ni ska få en trevlig alla hjärtans dag. Min ska bli mys med familj och ladda upp innan ny skolvecka. Och eventuellt paddling ha en trevlig dag.

                        //Andreas

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lite onyttig måste man få vara ibland. Fast en man inte borde.

God kväll kära vänner snart dags för andra deltävlingen (MELLOFANTAST) ska bli kul. Min dag idag har varit okej har varit hos en kompis idag och sen gick vi lång promenad med hundarna. Och nu snart Mello men hoppas ni får en bra kväll.   //Andreas

Likes

Comments

Tråkigt vi har det utan snö och vinter.

Hejsan allihopa idag har jag haft en rätt så tung dag. Men endå skön för att vi bara var två personer på samhällskunskapen och matten. Men jaja hur har er dag varit? skönt med helg snart va? Ha en bra kväll    /Andreas

Likes

Comments

Här kommer två till av dom bilderna jag fotograferade igår.

Hej på er allihopa hoppas ni haft en bra dag. Min har varit ganska irrterande fast vi hade kort dag. Blir så rent ut sagt förbannad på falska människor.

Men nu ska jag strax på orkester sen blir det farmen med en god semla eftersom det endå är Fettisdagen. Sen Harry Potter och sova. Ha en bra kväll. //Andreas

Likes

Comments

Go kväll kära vänner.r kommer några av dom bilder jag har fotat idag. Hur har er dag varit? Min har varit rätt okej har hunnit med att fotografera lite till bloggen och pluggat engelska glosor. Och lite smått och gott. Ha en trevlig kväll allihopa.

Likes

Comments

Godmorgon kära vänner och fotografer.Idag efter skolan ska jag dra ut och fotografera och förhoppningsvis kommer det ett inlägg också.Hur har er helg varit?Min har i alla fall varit jätte bra.Ha en trevlig dag nu alla //Andreas

Likes

Comments

Hejsan kära vänner idag ska jag till Borlänge och träffa föräldrar och paddla Forskajak.Någonting jag väntat på att göra i fjorton dagar.Sen när jag kommit hem blir det farmen sen ska jag läsa lite Harry Potter (Harry Potter) fantast =Andreas Magnusson.Sen blir det en efterlängtad sömn.

Likes

Comments

Hejsan alla där ute hoppas ni haft en skön Lördag.Själv har min Lördag varit rätt bra ska strax se på en Harry Potter film kanske medans jag väntar in MELODIFESTIVALEN första deltävlingen idag.(mellofantast) är jag i fall ni undrade.Imorn blir det Borlänge och paddling.Paddlar forskajak.

Likes

Comments

Hejsan alla ni som älskar att fotografera.Jag har fotograferat sedan jag var väldigt liten och älskar att göra det.Men nu på senare tid har fotograferingen hjälpt mig genom livet det har gjort allt så där bra som man vill att det ska vara.För om man mår så där dåligt och har ångest över typ allt.Så har det hjälpt mig att ta foton både glada foton med mycket färg eller kanske inte lika glada foton och med mindre färg.I alla fall så har jag kommit över det värsta genom att fotografera.Och det har gjort mitt liv mycket lättare.Men idag är jag glad för att idag börjar mello.

Likes

Comments

Hej!

Jag heter Andreas Magnusson och är 12 år gammal jag tänker starta en foto blogg av något slag och känner att jag vill visa mina kunskaper inom fotografering så vi får väl se hur de går.

Likes

Comments