FREDAG

Etter å ha vært på gruppeveiledning klokken 16 på en fredag startet helgen med årets siste afterwork på Koriander, etterfulgt av vorspiel i vår bittelille leilighet. Vi trykka 4 personer i sengen, resten rundt bordet, spilte kortspill og svarte på spørsmål om meningen med livet. Etterpå dro vi på byen og var glade.

LØRDAG

Vaffelbrunch på kårhuset i Karlstad, der man fikk kaffe og så mange vafler man orker for 45 kr. Jeg spiste åtte - angrer ikke et sekund. Siden tok turen til campus på hjemmefest#2, der vi spilte "disturbed friends", spiste pizza og lo. Denne kvelden endte også på byen - og jeg så at ene naboen min var DJ.

Oppsummering: I korte trekk var helgen var bra, og jeg spiste masse.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

  • 36 Lesere

Likes

Comments

Frosten ligger på gresset, på busskuret og henger i luften. Luften er kald og skarp, og det er på tide å lete frem ullundertøyet. Det er nesten midten av november nå, og jeg begynner å kjenne på gleden av å være nordisk. Å bo her i nord. Jeg syns det er så fantastisk fint på denne delen av året - når høst møter vinter.

Du vet når man sitter på bussen og ser ut av vinduet som om man er i en musikkvideo? Det blir litt sånn for meg nå. Jeg har med meg termosen med varm te på forelesningene, tar på meg ullgenseren og i bakhodet spilles "Mitt lille land" av Maria Mena (selv om jeg ikke egentlig er i Norge lengre).

Likes

Comments

Hei hallo, har helgen vært bra så langt? Det har ihvertfall min! Fredag var jeg på middag og vinkveld hos en venninne, og i går var jeg Benny's +1 på KBKs årlige galla. Der duket de opp med Koriander-buffet, god stemning og VIP. Heia oss!

  • 114 Lesere

Likes

Comments

I skrivende stund sitter jeg atter en gang på universitetet, fra bibliotekets åpningstid (08:00) til biblioteket stenger/at jeg ikke orker mer. I morgen er det tentamen i Verksamhet och IT, og uansett hvor mye jeg forsøker forstå så er all informasjonen bare grøt inne i hodet mitt.
På den positive siden har jeg blitt kjent med et par elever som leser termin 3 (andreklassinger?), som jeg mingler med og får arbeide sammen med, samt kjøper billig litteratur gjennom. Nå idag tok de meg under vingen sin og inviterte meg inn i et klasserom de har booket. Jeg leser på gamle prøver, gjør "instuderingsfrågor" og noterer alle viktige termer. Unnet meg tilogmed en salat idag!

Det kommer til å gå bra, Andrea. Bare pust.

  • 132 Lesere

Likes

Comments

Hei og god morgen!


Den siste uken har jeg viet tiden min til å prøve å forstå hva kurset jeg leser egentlig går ut på. På torsdag har jeg tentamen, og eneste jeg vet er at det handler om hvordan bedrifter og IT-systemer henger sammen. Vi har også en 62 sider lang pdf om SIMMetoden som kursansvarlig har tipset oss om kommer på prøven. Skål for meg!

Forresten så var svenske kongen på besøk på universitetet her om dagen

  • 136 Lesere

Likes

Comments

I går ble jeg nominert av @odaulrikke til å delta på søndagslisten. Tusentakk, jeg har hatt lyst å skrive om dette lenge! Nå er det altså mandag, så jeg deltar fashionably late. Ukens tema er å hylle andre bloggere, men siden jeg i en travel hverdag ikke alltid har tid å sette meg ned å lese, så inkluderer jeg en del vloggere også. YouTube i bakgrunnen samtidig som man lager middag, you feel me? :)


Hvilke bloggere inspirerer deg + hvilke blogger løfter andre opp?
Slår sammen disse to punktene. Rent inspirasjonsmessig får jeg mange ideer fra interiørbloggere, men det som inspirerer meg mest av alt er bloggere med bein i nesa. Liker spesielt godt jenter som er med på å løfte opp hverandre fremfor å konkurrere mot eller hakke på hverandre. Jeg synes både Sophie Elise og Martine Halvorsen fortjener å nevnes her. Finnes sikkert mange flere som bruker stemmen sin, men disse to flotte damene har spesielt utmerket seg. Kudos til dere!

Sophie Elise Martine Halvorsen


Hvilken treningsblogg får du motivasjon fra?
Rachel Aust - ingen over og ingen ved siden av. Hands down en av mine favoritter over lengre tid. Riktig nok en youtuber, men intresserer du deg for minimalisme, foto, trening eller kosthold så er dette dama for deg! Skulle du også befinne deg i Australia, så er hun grunnlegger av et treningssenter (link under).

YouTube Personlig blogg Eat Run Lift


Hvilken blogg har en herlig personlighet?
Har du hørt om urokråka Marte? Hold i hatten, for denne jenta vil opp og frem! Fun fact; hun gikk i klassen min på ungdomsskolen og var bokstavelig talt the girl next door. Nå har hun deltatt på The Stream og har et par låter på SoundCloud. Så når hun begynner å blogge så er det vel bare rett og rimelig å gi henne en shout out?

@URO


Hvilken personlig blogg liker du + hvilken blogg er du fast leser av?
Scroller gjennom newsfeeden i bland, og hver gang jeg ser at @alvafrostander har skrevet et nytt innlegg så klikker jeg meg inn med en gang. Vet ikke hva det er ved henne, men det er ei skikkelig stilig jente som jeg har fått litt sansen for.

@alvafrostander


Hvilken blogg med fokus på mat liker du?
Nå er vi tilbake på youtubere, men kan på strak arm nevne tre kanaler jeg liker når det kommer til mat. Avant-Garde Vegan har gitt meg et nytt syn på veganisme, og inspirerer meg til å prøve enda mer plantebasert mat. Pick Up Limes tar for seg både veganisme og minimalisme, og hun får det både til å bli spennende og lettvint. Binging with Babish er riktignok ikke vegansk som de to andre, men det er noe med både den rolige stemmen og spennende oppskriftene som holder meg igjen.

Nominerer ingen videre denne gang, for da fortsetter søndagslista i all evighet (haha). Nå gjenstår det bare å ta oppvasken og re opp senga før tentamenspugget fortsetter.

Peace
  • 143 Lesere

Likes

Comments

Er det noe bedre enn gratis buffet hver eneste fredag når man er student? Tror ikke det, altså! Eneste man betaler er en garderobeavgift på 30 kroner, men siden jeg dro uten jakke så betalte ikke jeg en krone - men spiste som en dronning. Slå den!

Likes

Comments

Jeg elsker barnebursdager, for da kler barna meg opp til både prinsesse og klatrestativ! Og med 7 trollunger i familien så blir det noen bursdager på et år. Egen kake fikk jeg også (kladdkaka, en bløt brownie), siden jeg ikke kan spise verken nougat eller marsipan.

Har dessverre ikke så mange bilder fra bursdagsfeiringen, da en lur ettåring stakk av med mobiltelefonen min :)

  • 159 Lesere

Likes

Comments

Heisann hoppsan, det var lenge siden sist!

Igår dro jeg, Benny, Nils, Pelle og Stefan til Bellevue på idolkveld hos Mathilda og David. Det ble servert tacos til TV-tittingen, samt crispy mais, chips og frukt til spillturneringen senere på kvelden. Trengte en pause fra studentlivet, så det var helt ypperlig at de inviterte oss over.

Likes

Comments

TO DO LIST:

På universitetet: (frist 28. september)
- Skrive en rapport på 5-7 sider
- Pilottest + Skarptest på prototype (mandag + onsdag)
- Fremvisning av ferdig produkt for "arbeidsgiver"
- Pugge til tentamen


-

I faget jeg tar opp: (frist 23. september)
- Skrive en rapport om stivelse
- Bli klar med innlevering
- Redovisning(?) av undersøkelse/lab

Kanskje ikke det mest spennende innlegget, men en fin oversikt over hvordan denne og neste uke kommer til å se ut. Mest for min egen del, men også i tilfelle min ene faste leser lurer på hvorfor jeg ikke blogger mer enn jeg gjør. Shout out til deg, mamma.

Likes

Comments