Blev klara med veckans jobb idag så då blev det lång helg från och med idag :)

På Fredag ska jag & min käraste åka in med bilen till Rejmes ännu en gång efter att motorlampan lyser igen då dom sägs ha bytt tryckgivare. Jag tror enbart de har antingen släkt lampan lr bytt fel del, jag tror mer på "Bränslefilter" aja på Fredag får vi veta :)

Nu är det ju inte alls sådär jätte långt kvar tills jag blir pappa, det börjar väl kännas lite små nervöst nu men jäkligt spännande. jag längtar otroligt efter att få se henne & träffa min lilla dotter som simmar/fightas i gummans mage, ja hon rör sig väldigt mycket där inne. Ska bli enormt spännande, jag längtar & ser nog mest framemot förlossningen mer än sambon tror jag hehe. All respekt till alla kvinnor som ligger där och kämpar & jobbar ni är grymma.

Kvinnan i mitt liv, kärlek vid första ögonkastet helt klart. Jag minns dagen som igår vi åkte hem från Power Meet i en rosa Chrysler 300. Solen på topp och värmen stekte ruggigt, ner vevade rutor och där satt hon bakom ratten och körde, så jävla het & sexigt tyckte jag. En brud som kör jänk är hett 😉 jag tittade på henne och tyckte hon var så jäkla fin ❤ nu är vi förlovade & väntar en dotter ihop. Hon gör mig till den lyckligaste varje dag, jag älskar henne så grosiöst mycket. Hon betyder allt för mig och det är hon som får mitt hjärta att smälta. Jag älskar dig till månen och tillbaka Lisa 😍😙❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter årsskiftet blir det nog till att skaffa sig ett gymkort igen. Nu är det dags igen efter ca 2 år! Satt här om dagen och kolla bland gamla bilder och hitta bilder på mig då man var aktiv. jag fick upp motivation & glöden igen, nu vill jag tillbaka där jag slutade =)

Idag är det en skön och lugn Lördag, det blir kalas för lill-tjejen och för mig & Lisa blir det hem till min mor på en kopp kaffe i väntan på att hon är färdig på kalaset.

Imorgon ska vi iväg till Lisas föräldrar och äta gott och det blir mer julklapps öppning för barn =) en mycket trevlig och mysig helg med nära & kära.

Likes

Comments

Sovmorgon blev det idag, vakna upp pigg & glad. Sen blev det en frukost och kl ringer då jag ska knalla till bilskolan. Reser mig upp och kikar ut genom fönstret och det står som spön i backen av regn. Var ju bara att hoppa i dojorna och gå iväg i spöregnet, underbara jävla jul väder! Kmr till körskolan lite smått blöt, men torka rätt fort ändå när man väl satt i bilen med värme på =)

Det hela gick så jävla bra, det blev ut på motorväg idag så man fick testa på det. Nu sitter även det där med döda vinkeln som man vart lite halv taskig på. Man får bra beröm av bilskola läraren och det känns bra =)

Imorgon vankas det jobb igen, blir en flyttstäd inne i Örebro med sambon då vi jobbar på samma jobb 👍 sen efter det har vi sen Fönsterputs, de är då "proffset" kmr in hehe. Nä då vi två är dom bästa fönsterputsare sheriffen har på jobbet. Sen är det helg igen och snart 4e advent, och inte alls långt kvar till julafton. Känns absolut inte som julafton är snart här, men i helgen blir det lite som julafton då vi ska äta god mat & lill-tjejen ska få öppna sina julklappar då hon ska fira sin julafton hos sin far. Själv åker jag och sambon "Lisa" ner till Strömstad och firar julen nere hos mina släktingar detta år =)Likes

Comments