Visby måste ju vara min absoluta favoritstad i hela Sverige. Älskar allt! De gulliga små restaurangerna pch caféerna, snälla människorna, fina arkitekturen och ska vi vara ärliga så suger inte shoppingen heller! Vårt hus på Gotland ligger ungefär 1 timme från Visby vilket gör att vi inte är där så jätteofta eftersom allt vi egentligen behöver finns nära oss! Denna gång så var vi där för att träffa några familjekompisar, vi åt middag på en kinesisk restaurang, vilket var jättegott, hade inte ätit kinesisk på jättelänge!

Kraaam <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Dan före dopparedan

Vi kom hit till Gotland natten till den 23:e, vi var framme vid vårt hus ca. 02:00, trötta som få! Vi tog därför sovmorgon följande morgon innan vi åkte ut på granjakt! Vi köpte bl. a. en gran då, lite ljusslingor och ljusstakar, julklapp till vår katt och vi hann även med en liten sväng till mataffären. Sedan åkte vi hem, klädde granen och gjorde knäck! Ultimata dagen före julafton då vi hann göra så mycket när det gäller julförberedelser så att vi kunde ta det så lugnt som möjligt på julafton.

Julafton

JULAFTON!! Min absoluta favoritdag på hela året! Som jag sa tidigare var det ganska lugnt och dagen bestod av promenader, kollande på Kalle Anka, en supergod julmiddag och efter det julklappsöppning!! Jag vaknade kl 6 (?) utan alarm eller något (än en gång ?). Gick upp och öppnade mina paket som låg i julstrumpan, tog det lugnt ett tag och sen gick vi på en kort promenad. Efter det chillade vi lite till, lagade lite mat och sånt tills Kalle Anka började! Vid 18 åt vi middag för att inte missa Karl Bertil Jonsson som började vid 19. Efter det så öppnade vi paket, åt knäck och hade det bra!

Juldagen

På juldagen så började dagen men julotta klockan 07:00! Än en gång tidigt, men det var jättemysigt att åka till kyrkan när det var mörkt och lyssna på sång och predikan, även fast jag var så trött så jag knappt kunde hålla ögonen öppna! När vi kom hem gick jag och la mig igen (hehe) och vaknade kl 10:00. Vi åt lunch (rester från middagen dagen innan) och gjorde ingenting nästan tills middagen då det blev hemgjord pizza, så gott!!!

Annandag jul

26:e december=Nellys födelsedag!! Grattis till min fantastiska lillasyster på 8-årsdagen!! Vi firade henne på morgonen med paket och pepparkakor och sen gjorde vi ungefär vad vi gjort varje dag, tog det lugnt, spelade lite spel osv! På eftermiddagen åkte vi ner till raukarna som finns här i södra Gotland. Det var jättefint väder och raukarna är perfekta att klättra på! På kvällen åt vi supergod lasagne och spelade Trivial Pursuit (gissa vem som vann ;))! Bra slut på en fantastisk julhelg!

Kraaam <3

Likes

Comments

THIS OR THAT - Juledition

Pepparkakor//lussebullar
Skumtomtar//knäck
Ischoklad//marsipan
Julkorv//julskinka
Lax//sill
Glögg//julmust
Ris a la malta//risgrynsgröt
Fira jul utomlands//fira jul hemma
Paradis//Alladin
Ge//
Platsgran//riktig julgran
Köttbullar//prinskorvar?

Likes

Comments

Instagram@andrearobling