Glad första december! Jag har tänkt ett tag och jag tror att det skulle vara kul om jag la ut ett inlägg per dag som har ett lite juligt tema, så se framemot det! Idag så ska jag prata lite om min adventskalender.

Min adventskalender är då från Rituals. Den har 24 små och stora luckor att öppna med många olika produkter, allt från sminkprodukter till handkrämer till duschtvålar.

Till dagens lucka, nummer ett! Idag fick man en maskara, 3-in-1 miracle mascara. Jag har hört supermycket bra om denna kalender så det ska bli spännande att öppna en lucka varje dag fram till julafton!
Kramar, Andrea

Likes

Comments

Sitter framför skrivbordet och försöker febrilt få in alla dessa glosor, verb och fraser i mitt huvud. Spanskaprov imorgon,not very taggad... Jag ska inte sitta och säga att jag suger på spanska, för det tycker jag inte men åhhhhh vad det känns som att det bara är ord jag inte kan...

Om ni har något prov inom en snar framtid så önskar jag er all lycka till<3333

Likes

Comments

​Hejsan bloggen!!

På min konfirmationsresa var vi alltså i London. Helt galet sjukt att jag fick den möjligheten då London utan tvekan är min favoritstad av alla jag varit i. Blir kär varje gång jag är där! Jag konfirmerade mig i Ängby kyrka den sjunde augusti. Då var Londonresan från den 30:onde juli till den femte augusti. Vi bodde på Royal Foundation of St. Katherine, och det var jättefint! Det var som ett hotell men lite mer anpassat för typ att ha konferenser eller lektioner (som vi hade). 

Ska vi vara ärliga så var shoppingen väldigt lockande. Vi fick ha med oss max 150 pund i kontanter (ungefär 1500 kr) men jag lyckades få med över dubbelt så mycket... Ska man shoppa så ska man, eller hur? Köpte bland annat två tröjor på Pink för över 80 pund, vilket jag kunde fylla en stor kasse för på Primark, vilket jag också gjorde ;)

Vi var också på lite olika turistställen, varav de flesta jag inte varit på tidigare, t.ex. Tower of London och St. Pauls cathedral. Det var så fint, har fortfarande inte kommit över det.. Det var också superkul att de verkligen lät oss ta ansvar och åka runt själva och hitta i London, vilket gick förvånansvärt bra med mitt urkassa lokalsinne! 

Jag tycker att jag lärde mig jättemycket inte bara om Gud och kristendomen, men också om livet och hur man ska handskas med allt. Låter jätteklyschigt men kommer ta med mig saker från lägret ganska länge om jag får gissa! Sen träffade jag också massvis med supersnälla människor som jag fortfarande har kontakt med ibland! 

Det var allt för denna gång, on någon har några frågor så är det bara att ställa dem! Kraam <33333


Likes

Comments

Instagram@andrearobling