Følte gråebilder passer bra til dette innlegget. Fordi, jeg klarte nettopp å knuse skjermen til min nye iPhone 7 :( Har hatt den i akkurat to uker idag, så det er ekstra kjipt at det ikke tok lengre tid før den knustes! Jeg mistet den bare en halv meter, fra sofaen og i bakken og den tålte ikke mer? Det er for dårlig syns jeg. Meen, jeg for bare leve med det, for jeg kjøper ikke ny mobil igjen, OG jeg hater virkelig å bytte mobil. Føle det er så trist, vet ikke hvorfor, men man har liksom så mange minner med den mobilen... Haha, nå er det sikkert bare jeg som er rar.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Nå ligger jeg i sofaen og er egentlig veldig sulten. Frista liksom ikke å lage middag idag, eller orker ikke. Så jeg sitter å spiser av nutellaboksen som vanlig. Hehe, skummelt å bli avhengig av nutella! Klarer ikke å slutte spise det. Uansett, til det jeg skulle si; greia er at jeg har sykt lyst å bestille pizza, er en stund siden jeg har spist det (en uke hehe), men jeg tørr ikke å ringe å bestille... Altså, jeg synes faktisk det er skummelt å snakke med fremmede på telefon, vi er vel flere om det? Så jeg for bare godta at det ikke blir noe pizza på meg ikveld :( er det muuulig haha

Likes

Comments

Hei! Det er siste dagen at mamma, lillebror og lillesøster er på ferie her, så vi dro ut og spiste middag idag på rossini. Super koselig sted, og i dag var det i tillegg live musikk, som var rolig og avslappende. Typiske restauranter på Gran Canaria, eller i sær i Puerto Rico, er at det er så mange restauranter med masse folk , og så bråkete, som gjør at det av og til kan bli litt utrivelig. Så det var deilig å spise på en plass hvor det var litt rolig, og fin stemning! På rossini er det alltid så fint.

//

Hey! This is the last day my mum, little brother and little sister are on holiday here, so we went out for dinner at rossini today. Such a nice place, and today it was live music there, which was calm and relaxing. Typical restaurants on Gran Canaria (especially Puerto Rico), it's too much people and lots of people, so it gets noisy, and something not so nice. So it was nice to eat at a place with a calm atmosphere. It's always lovely at rossini.

Likes

Comments

Lørdagsnatta var det karneval i Playa del Ingles! Jeg kledde meg ut som en unicorn, mye glitter og rosa, love it! Det var så masse folk der, man fikk seg såvidt fram i folkemengden, og da blir jeg litt stressa, men var alt i alt en gøy kveld, karneval er jo bare såå festlig!

//

On saturday night it was carnival in Playa del Ingels! I dressed out as an unicorn, so much glitter and pink, love it! It was so many people there, you couldn't even get through the crowd, and I got a bit stressed about that, but it was a fun night, and carnival is just soo festive!

Likes

Comments

Idag eller i kveld er det karneval i Playa del Ingles. Jeg fant ut idag hva jeg skulle være, siden jeg alltid er såå ubesluttsom tar det sin tid. Har stått mellom tre kostymer, men jeg valgte å være en enhjørning! Var det på halloween også, men det for gå. Jeg nådde å sole meg i en times tid også idag, sånn at jeg ikke er heeelt hvit idag haha, syns det hjelper så mye å ha litt farge på kroppen, sminken blir mye lettere å legge og man føler seg finere, iallefall jeg. 

//

Today or tonight it's carnival in Playa del Ingels. I found out today what i'm going to be, finally. I had to choose between three costumes, but I chose to be a unicorn! I was dressed out as a unicorn on halloween too, but it's alright. Today I also got to soak up some tun for an hour. It helps so much to have a little tan before I do my makeup, it's easier to put on makeup then, and I feel prettier.

Likes

Comments

Igår var jeg og spiste middag i Puerto de Mogán, en søt liten fiskelandsby på øya. Plassen kalles også for kanariøyenes Venezia (pga kanalene). Puerto de Mogán er absolutt og anbefale til ferierende på øya, da plassen er full av resturanter, en strand, og små søte gater. Også en perfekt plass til å ta bilder!

//

Last night I went to Puerto de Mogán for dinner. Puerto de Mogán it's a cute little fishing village on the island. This place is also called Little Venice (because of the canals). Puerto de Mogán is recommended to every turist, because this place is full of restaurants, a beach, and small cute streets. Also a perfect place to take pictures! 

Likes

Comments

Throwback to my winter holiday in Barcelona, love this city

Likes

Comments

Jeg har vært en liten tur på stranda idag, noe som trengtes for huden (og fargen), for jeg kan ikke huske sist jeg solte meg. Jeg bor 10 minutter i gåavstand til stranda, men for tiden er det skikkelig ork å dra seg dit, eller ork og ork, er vel mer at tiden ikke strekker til! Jeg har en ny timeplan på skolen som gjør at jeg slutter litt før 16 nesten hver dag, og da orker man ikke stranda etter skolen... Såå det var digg å få solt seg litt idag!

//

I've been a bit on the beach today, and that was much needed for the skin (and for the tan), because I can't remember the last time I was there. It's a ten minutes walk to the beach from where I live, but lately I haven't had time to go there. I've got a new schedule at school, and I finish school at like 4pm almost everyday, and then I'm too tired to go to the beach after... So it was really nice to soak up some sun today!

Likes

Comments

Hei! Jeg skal begynne med å fortelle litt om meg selv. Jeg heter Andrea og er 19 år, Jeg kommer fra en liten bygd i Nord-Norge, men har bodd på Gran Canaria i over et år nå - og trives her! Jeg går på den norske skolen her, også kalt Colegio Noruego. På fritiden går tiden i å være på stranda, trene, og spise god mat. Denne bloggen er bare på gøy :) Jeg kommer til å skrive på norsk og engelsk, egentlig bare for å bli bedre i engelsk.

//

Hey! I'm just gonna start this blog with telling you who I am. My name is Andrea, and i'm 19 years old. I'm from a little town in Northern Norway, but now I live on Gran Canaria and I've lived here for over a year now - and I like it here! I go to the Norwegian school called Colegio Noruego. After school I like to hangout at the beach, workout, and eat good food. This blog is only for fun :) I'm going to write on norwegian and english, just to practise my english.

Likes

Comments