Header

ridsportsverige är i tårar av lycka. Vår kära Peder ryckte åt sig jerringpriset. Helt fantastiskt bra jobbat Peder, du är grym!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

hallå i stugan! idag är det måndag, ny vecka, nya möjligheter. Det känns som att denna vecka kommer att gå ruskigt fort. Jag längtar otroligt mycket till helgen, då packar jag ner mig i resväskan och lämnar skålö för stunden. Vart jag ska och med vem får ni veta på lördag morgon.

Men om vi ska svänga om i samtalsämnet så sitter hästfolket på nålar ikväll. Det är nämligen så att vinnaren utav Jerringpriset kommer att utses ikväll under idrottsgalan. Svensken som snodde åt sig OS-silver 2016, Peder Fredricson, är med i finalen. Jag hoppas ridsporten kan få ta ett till pris. Nu kör vi!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Idag är ingen bra dag. Igår bröt jag ihop lite och det slutade med att jag är hemma från skolan idag och vilar mitt utbrända huvud😳
Men men! Så kan det gå ibland :)

Igår kväll så hände det värsta, Lennei och Z hade rymt. Någon hade stängt av strömmen och glömt slå på den igen så hästarna hade självklart gått ut ur hagen.
Men vi behövde inte leta länge då hästarna kom tillbaka av sig själva, som tur var. Så då var dom väldigt billiga hästarna.
Men jag åkte hem och hämtade en kladdkaka och åkte tillbaka till stallet och hjälpte Emma att mocka och göra i ordning stallet. Samtidigt som vi åt kladdkaka och firade kladdkakans dag 🙈👍🏻

Likes

Comments

Julafton, snart. Det är bara några ynka veckor kvar till min absoluta favorithögtid.
Man får umgås med sin familj och släkt, få ta emot paket och bäst av allt, ge bort paket. Förhoppningsvis med ett tjock lager snö på marken och massor av ljus inomhus.

Men överallt i världens finns det för många som inte får uppleva allt detta. Personer som förlorat sin familj, släkt, hem och trygghet. Personer som inte har ett ställe att komma hem till, som sitter i ett hörn på en tom gata medan tårarna fryser till is. Människor som väntar in döden av svält på andra sidan jorden. Allt för många glömmer dessa personer och tar för givet att antalet hemlösa, sjuka barn och människor på flykt är lägre än vad det är.
Jag får en stor klump i magen av att veta att det här är verkligheten. Att det finns så mycket mer än det vi ser.

Högst upp på min önskelista i år är att kunna hjälpa så många som möjligt, att veta att jag i alla fall har gjort det jag kunnat för att på något sätt kunna skapa bättre förutsättningar för de som inte har det.
Min önskning till er är att skänka något som spelar roll till valfri organisation just DU brinner för.

Likes

Comments

Råkade få med en cremeögonskugga och ett lösglitter i fredags, underbart med nytt, fungerande och billigt smink.

Likes

Comments

Älgjakt idag! Vi har sett en ko och kalv, och två stycken i laget har försökt skjuta på kalven men sköt bom båda två så kalven gick ut från våra marker. Supertråkigt..

Men men! En fin dag i skogen och fulladdad med energi så har vi jagat klart för dagen, så nu ska jag hem och värma mig och kanske baka något? Blir nog bra.
Ha en toppen dag hörrni! ❤️

Likes

Comments

Idag red jag dressyr på Suleman. Det gick inte bra.
Dålig ridning av mig och otroligt stel häst. Mer än så finns inte att säga, men man kan inte alltid vara på topp! 😉
Imorgon ska jag, Veronica, Molly och Jennifer till Borlänge och shoppa loss och gå på Pizza Hut! Blir superdupertrevligt med en heldag med tjejerna 😍

Likes

Comments