Spenning - glede - ventetid - eksamenstid - Stocholm - pappa - alenetid - familietid - Melis - anspent - forandringer - julestemning - Jul i Vinterland - kjærlighet

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

ENDELIG FREMME

Turen hit ble lenger enn forventet. Vi mellomlandet i Helsinki, og derifra ble flyet forsinket videre til Malaga. Det var ikke så mye å få gjort med det, nå har jeg vært innom Finland også!

Anyway; DET ER SÅ DIGG Å VÆRE TILBAKE I SPANIA! Det å vite at det er fint vær uansett, det er så bra! Jeg blir så glad av sol og varme 🌸 Hittil har vi allerede rukket å kose oss masse, vi har vært på stranden en tur, ved bassenget også, og vi har spist god mat og drukket god drikke. Planen er å fortsette i samme mønster, for det er lov når man er på ferie!

❤ Andrea


Likes

Comments

Jeg har lengtet etter sommer hele vinteren. Hver eneste triste, kalde, mørke vinterdag tenkte jeg at snart kommer lysere tider, og når sommeren kommer skal jeg gjøre så mye ut av hver eneste dag. Jeg dagdrømte om alt det morsomme og koselige jeg skulle gjøre, når sommeren kom.

Jeg har hatt en lang og morsom helg. Jeg har vært på sommerfest med jobben, jobbet og familiebursdag. Så nå, søndagskveld, kjenner jeg at jeg er sliten. Jeg vil legge meg, sove lenge, før jeg skal tilbake på jobb i morgen tidlig. Så kom det et tilbud om å bli med å ta et kveldsbad med et par venninner. Jeg bestemte meg for å ikke dra, men endret mening i siste liten..

Fordi sommeren har jo kommet! -Jeg må slutte å tenke at jeg skal gjøre alt når sommeren kommer. Det var ikke en stor greie, ikke var vi å badet så lenge heller.. Men det var så hyggelig og det er dette som er sommer! Lange kvelder, venner, spontane avgjørelser...

Jeg må leve mer i nuet, og fylle opp hvert eneste minutt av hvert eneste døgn. Jeg skal ha den beste tiden av livet mitt akkurat nå. Og jeg forlanger og forventer ikke så mye av verken meg selv eller noen andre.. Så lenge jeg gjør noe med noen jeg er glad i❤

Andrea

Likes

Comments

Hei!

I dag har dagen gått i ett. Jeg har jobbet hele dagen, selvfølgelig når det har vært såååå fint vær ute. Det er mye snakk om været om dagen, men det hadde vært så deilig med en lang, varm og stabil norsk sommer.. Det hadde jeg satt stor pris på hvertfall.

Jeg var ferdig på jobb klokken syv, og da dro jeg og Melis på kveldstur med en venninne og hunden hennes. Vi var på Ekeberg, og det var så fint! Vi møtte mange andre hunder så de fikk løpt fra seg. Senere dro vi på stranden og det var så koselig å se på solnedgangen! Klokken nærmet seg vel ti innen solen gikk ned, og det er så deilig at det er så lyst ute så sent på kvelden. Åh, sommer assa <3

Se så fint!

Jeg håper det kan være interessant å lese litt "hverdagslige" innlegg også.. Dette er dagboken min, og jeg elsker å se tilbake på ting jeg har gjort tidligere. Jeg gleder meg til arkivet blir fylt og jeg kan gå tilbake å se på gamle minner..

Jeg har en lang dag foran meg i morgen! Jeg har fri fra jobben, faktisk frem til helgen, men det er de siste fridagene mine før jeg reiser til Spania. Så derfor har jeg en del å fikse. Vi snakkes senere!

❤ Andrea

Likes

Comments

Jeg har alltid hatt veldig lyst på en hund! I slutten av 2012 satt jeg på finn.no bare for å "se" på noen valper... Så kom jeg over et kull på Nøtterøy i Tønsberg, og den eneste lyse jenta var fortsatt ledig. Da kunne jeg ikke dy meg, jeg måtte bare dra å se på henne. Jeg visste vel egentlig at jeg ikke klarte å bare se, jeg visste nok at jeg ikke kunne dra derfra uten å kjøpe henne. Men det var en god unnskyldning!

Hun var leveringsklar 14.02.14, altså på bursdagen min da jeg fylte 19 år.

Det beste med å ha en hund er at de er så trofaste. Melis følger meg hvor enn jeg går. Hun er aldri langt unna. Også er hun alltid like glad for å se meg, hun kommer løpende og er ikke fornøyd før hun har fått hilst. Hilse for denne litte pelsdotten er å løpe i sirkler, sleike den hun hilser på i ansiktet og sprelle som en gal. Hun er bare så nydelig og det er så koselig når hun viser så mye glede!❤


Jeg har aldri angret på valget mitt om å kjøpe Melis! Hun gir meg så mye glede, latter og lykke så jeg ville aldri ha byttet hun bort mot noen ting her i verden. Jeg tror ikke at de som ikke har hund, eller et annet kjæledyr, kan forstå hvor mye dyr kan bety for et menneske.. Det er helt utrolig! Lite her i verden betyr så mye for meg som hun her.


❤ Andrea

Likes

Comments

Hei!

Det har skjedd mye siden sist jeg var innom her! Jeg har hatt fire eksamner, mange fine sommerdager, vært på ferie i Spania også har det jo vært 17.Mai. Tiden har egentlig bare fløyet forbi. MEN - nå skal jeg begynne å blogge mer her og det gleder jeg meg veldig mye til!


10 - 31 Mai - Eksamensperiode og solfylte dager i Oslo


17 Mai - Beste dagen i året!


10-17 Juni - Nerja, Spania


1-23 Juni - SOMMERFERIE☀

Det var et lite sammendrag av min sommer hittil! Jeg er så heldig at jeg skal på fler turer innen sommeren er over. Jeg skal til Marbella med jentene også skal jeg til Florida med familien! Har også planer om å dra på båtferie og hytta en tur eller fler, mellom en del jobbing. Det tenkte jeg å skrive om her og det tror jeg blir kjempe bra!


Hva skal du i sommer?


❤ Andrea

Likes

Comments

Hei!

Første innlegg på ny blogg. Det er jo alltid litt kleint.

Det er ikke første gang jeg starter en ny blogg. Jeg tror det er fjerde gangen nå, faktisk.. Desverre (for meg) har jeg slettet alt av bevis på det. Skulle likt å se igjen hva jeg publiserte i tenårene mine. Så nå starter jeg igjen. Fordi jeg syntes blogg er utrolig gøy!

Det har skjedd mye siden sist, jeg har blitt fem år eldre, hverdagen ser veldig annerledes ut, jeg har fått meg en hund og mye mer. Så her blir det en god blanding av alt. Jeg håper du har lyst til å følge meg!

Vakkreste skapningen på jord, Melis

❤ Andrea

Likes

Comments