Heej, hoppas ni har haft en bra helg! För det har verkligen jag. Känner verkligen inte för måndag imorgon. Men men .. Idag har iaf varit väldigt produktivt och cill. Känner att jag måste börja ha lite koll på mitt liv igen nu när skolan och all har börjat. Hoppas ni har det bra, Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heej! Jag har inte varit så speciellt aktiv på bloggen på senaste tiden. Och de e ju såklart lite tråkigt. Men de finns ju en anledning, då skolan har börjat på riktigt nu. 0ch det händer väldigt mycket i mitt liv privat just för tillfället. Ja vill verkligen vara bra på att blogga. Men jag har många gånger inte tiden till det å ofta är det som nu .. mycket som händer i livet. Så aa, de e väl lite det som är just nu. Lite för stora förändringar i livet lite för snabbt ..

Likes

Comments

Heej, har inte kunnat blogga på ett tag nu. Då Fabian fick ta hand om min dator medan jag var i Jönköping å hälsa på familj. Då jag inte fick plats med den. Men här är lite bilder och så på vad jag gjort. Har tyvärr inte tagit så jätte mycket bilder. Då jag kom på att ja skulle göra detta lite sent och har mest umgåtts. Hoppas ni också haft en bra helg! Kram

Här är lite bilder på mig från i söndags, heh.

</3

Himmel & Regnbåge

Här är lite fula bilder på mig, där jag har tröttnat på Ikea vid mattavdelningen,xd

En fin bild på ett träd, JÄTTEGOD mat vi åt , och tågstationen i Nässjö

Några utav grejerna jag köpte, efter en dag i affärer.

Likes

Comments

Heej, ja har haft en mycket trevlig helg (och det hoppas jag även ni haft)
På fredag kväll va  vi några ifrån klassen. Och kollade på vår gamla lärare och alla andra som uppträde på Open stage. Sedan drog vi och åt hamburgare å grejer. En mycket trevlig kväll.
Igår (lördag) hände det dock inte så mycket, men det är jag glad över. Jag sov ca halva dagen, sedan fixade jag en massa hemma. Gick ut och köpte godis å lite å myste sedan framför tvn. Innan jag gick å la mig tidigt.
Å nu har ja vaknat för ett tag sedan å måste snart göra mig iordning. Då jag skall äta lunch på stan med några vänner om ett tag.

Kram

Likes

Comments

Heej, ligger just nu bara i min säng. Men tjena vilken lång dag det har varit. Skolan började tidigt idag och jag hade bara långa lektioner. Sedan så skulle jag ju till kulturskolan, för att ha sånglektion på håltimmen också. (Slutade även sent) Jag skulle ha träffat en vän idag med .. Men höll på att dö av trötthet och hunger, så vi bestämde oss för att hitta på något i helgen istället. Och nu så skall jag bara tvätta håret, kolla någon serie och gå å lägga mig typ. Lägger även upp en lite dålig bild på det jag köpte igår. Hoppas ni har haft en trevlig dag! Kram

Likes

Comments

Heej! För några dagar sedan skrev jag ett inlägg om att jag skulle börja blogga igen .. å så började datorn krångla å grejer och det blev inga inlägg ändån.
Men nu är jag tillbaka på riktigt, och det är jag så glad över. & jag är så tacksam över hur positiva alla har varit till att jag börjat blogga igen ❤

Det kommer att bli bättre bloggande framöver då jag ska försöka att gå in mera för det och lägga mer tid på det!
Hoppas ni har haft en bra dag ni också, Kram

Likes

Comments

Heej, ja vet att jag inte har skrivit något på hela sommarlovet. Men har nu bestämt mig för att börja blogga igen! Men det har ju hänt en hel del på denna tid ..

  • Har börjat 2an på gymnasiet
  • Jag och Fabian har gjort slut, men vi är vänner så de e cool : )
  • Ja har börjat använda Instagram igen (Andreamg100 , följ gärna!)
  • Har klippt av ca hälften utav mitt hår
  • Börjat skriva musik lite smått igen
  • Har jobbat under sommaren & skall börja söka jobb nu. Då jag behöver spara pengar till mina planer efter studenten ...

Med mer, såklart. Lite kort och ologiskt inlägg kanske .. men de skall bli bättre med det. Ser fram emot att börja skriva igen! Kram

Likes

Comments

Heej, igår var helt underbart. Var med några utav mina vänner, å vi hittade väl inte på så mycket egentligen. Men vi köpte mat, snackade, åkte lit skateboard, gungade, med mer. Det var iaf jätte kul, och vi hängde cirka sådär hela dagen. Vi började som två men blev ba fler. Det är så skönt att det nu är sommarlov, så man slipper oroa sig över en massa saker och bara kan ha kul. Ser fram emot fler sådana här dagar. Hoppas ni har det bra, Kram!

Likes

Comments